Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

I´m back!

 

 

Did you miss me? 

 

Haha, jeg har vel flere "I´m back" innlegg enn jeg har ordentlig innlegg. Huff! No excuses denne gangen. Hunden spiste ikke bloggen min. Jeg var rett og slett way to busy til å skrive. Anywho, når "snakket" vi sist? Må vel ha hvert på tirsdag eller onsdag? Tirsdag var det, jeg hadde nemlig store ambisjoner om å blogge mer den dagen, da vi jentene i crewet hadde bestemt oss for at vi ikke skulle ut. Shoppe. Ta manikyr. Før drink. Spise. Legge oss tidlig. Før drinken ødela alt. Da vi ankom the desingnated room for predinner drink, en time forseint (Jenter og shopping, haha), var det kjøpt inn 2(!) liter sprit, samt øl. Fordelt på seks personer.

 

 

  

 

#LordHaveMercy.....

 

Jeg var tilbake på mitt eget rom så tidligseint at jeg ikke engang tørr skrive det, haha. Kort oppsummert endte vi på en fransk club, hvor vi røykte vannpipe (og delte munnstykke alle sammen, et mareritt for en bakterie freak som meg, haha). Det var helt sinnsykt varmt der inne, og røyken og varmen fra alle vannpipene gjorde det ikke bedre. Så jeg fikk den geniale ideen at vi skulle bade (kl 03 something) #DontTellAnyone. Etter ett vellykket bad, raidet vi 7/11 i bikini, for sjokolade, chips, sjokolademelk (my fav!), og alt annet som knuller i munnen etter klokken har passert 04:00. Haha. Natten / morgenen avsluttet vi på efterfest til det var waaaay for lyst til å sove, og housekeepingen hadde begynt på jobb.

 

 


 

Onsdag var en tung dag.....

Torsdag fløy jeg Arlanda, og Fredag videre hjem til Oslo. 


Akkurat nå: Nyter jeg en stille lørdag på sofaen. Så.Utrolig.Deilig. Tenker på at jeg kunne ønske jeg hadde tatt fler bilder. Eller noen i det hele tatt blir vel heller rett og si. Akk, dere skulle hatt meg på snapchat. Eller, hvorfor skulle dere det, hvem tror jeg at jeg er, haha! Dere vet how the saying goes: 

"you gonna act famous to become famous"  

 

- Eller er det egentlig en saying? 

 

 

Anywho, ha en oh so awesome lørdagskveld alle skjønne lesere <3

 

Love,Laila 

 • 25.03.2017
 • //
 • Kl.23:13
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 10 kommentarer
 • Queen of postponing

  Hei fininger.

  Dere må ikke tenker for a minute that jeg har glemt dere. Jeg er i Thailand. PCn og kameraet mitt er i Norge. #Bummer. Jeg er queen av postponing. Og "jeg blogger når jeg kommer hjem", kombinert med min karakterløse personlighet, "jeg skal ikke ut". Resulterte i et bedre måltid på Burger King, et raid på den døgnåpne 7/11, og noen som "kom hjem" 06:30. Ble ingen blogging da dessverre. Må være mitt verste personlighets trekk. Tror jeg rekker alt seinere.

  Men dere er ikke glemt! Har dere det bra fine lesere? Hatt en oh so awesome helg? Jeg håper det!

  Når var sist vi snakket sammen? Lørdag?

  Anywho, på lørdag ettermiddag og natt fløy jeg ned til Krabi, sør i Thailand. Det tok omlag ti og en halv time.

  Haha, trøtt allerede før jeg hadde begynt. Neida, bare klarer aldri å ta et decent selfie. Hvor ser jeg henn på dette bilde?

  Vel, da vi landet i Krabi, bar det avgårde i buss. 3 timer skulle det ta til Phuket. Jeg er nesten sikker på at det tok lengre tid. Men skal ikke si noe for sikkert da jeg sov mer eller mindre hele veien.

  Finnes ingenting bedre, (Joda nå lyver jeg, det gjør det, men pretty deilig er det) enn å ha beina høyt etter over ti timer på føttene ombord i en trykksatt kabin.

  Fremme på hotellet kl rundt 15 - 16, så det meste av søndagen gikk med på å sove. Planen var å spise litt, chille, de andre var sugene på massasje, tidlig i seng ect. Hvor befinner vi oss 02:00? På en fransk club. #SvakeMennesker.

  Tilslutt ble det fullt med stor F, og vi fant ut at det var best å komme oss i seng.

  Igår, var det vel mandag?

  Believe it or not, men jeg og en kollega klarte å komme oss på treningsrommet! Klarte selvfølgelig å ødelegge "ligger alltid i kofferten vesken min". En liten brun skinnveske. Ingen vits å gråte over spilt melk. #ShoppingO'Clock. Jeg eier jo ikke stil, men etter fantastisk hjelp og veiledning fra mine 3ndy kollegaer, endte jeg opp med denne:

  Den er fra Charles & Keith. Hadde aldri hørt om det merket før. Men min kollega som tillegg til å være cabin crew også er fashion guru, hadde en veske derfra fra før, og kvaliteten er vist kjempebra! Ganske rimelig er det der også.

  Alltså shoulder strappen er dødskul, den bytter farge etter hvordan du ser på den!

  Akkurat nå: ligger jeg i sengen klokken er passert 14:30. Jeg skulle foresten stå opp tidlig å trene idag. Guess that won't happen! Haha!

  Vi blogges seinere idag (don't take my word for it)! Ha en super dag :) Takk til alle dere som titter innom bloggen min!

  Love, Laila

  (Innlegget er poste fra mobil, så jeg må bare beklage kvaliteten på bilder og oppsett)

 • 21.03.2017
 • //
 • Kl.08:33
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 8 kommentarer
 • Lørdag. Tick Tock.

   

   

   

  Hola! 

   

  Har dere hatt en fin lørdag kjære lesere? 

   

  Klokken er 19:40 her, så det betyr vel at den er 01:40 hjemme i Norge, så god Søndag da dere! Fire hele dager på resort er lenge for en som helst ferierer i storbyer. Jeg er klar for å dra hjem nå jeg. Er det noen andre enn meg som noen ganger føler at livet består av venting? Når jeg er ute på layover, så venter jeg på å dra hjem. Mens når jeg er hjemme, da venter jeg på å dra ut igjen. Føler meg skikkelig bortskjemt som tenker at jeg vil hjem fra denne så og si betalte miniferien. Det er vel en form for slutten av sesongen hjemmelengsel. Det blir litt mye etterhvert, når man er hjemme så sjelden. Jeg flyr kortruter på sommeren, som betyr at jeg så og si alltid kommer hjem samme dag. Så på sommeren venter jeg på at vinteren skal komme, og på slutten av vinteren venter jeg på at sommeren skal komme. Haha, noen som må lære seg å leve i nuet eller? 

   

   

   


  Møtte på denne søte krabaten her da jeg var ute på min ResortJoggetur. 
   

   

   

   

  Akkurat nå venter jeg på at regnet går over, og takker høyere makter for Netflix. Som lyn fra klar himmel øste det ned, tungt regn. Det var som bestemor ville sagt: "Som himmelens sluser åpnet seg". Akkurat da var vi på vei hjem fra "convenience store" - butikken, som ligger omlag ti minutters gange unna. Den burde skamme seg, tenk å hete "convenience store", når den ikke selger annet enn strandvesker og flip flops? Er da ingen ting convenient med et par overprized flip flops som går i stykker bare man ser på de? Men noen Skittles og en flaske Cola Light gikk å oppdrive. #Takknemlig

   

   

   


  Toppen er egentlig lysegrå, skjønner du eller? 

   

   

   


  Jeg nyter en slapp lørdag i hotellsengen, blitt gammel, haha. Neida, men var faktisk ute i går. I Cabarete. Det ligger alt mellom 25 - 40 minutter fra der vi bor, avhengig av hvem som kjører. Så jeg er ikke bare en gammel og tørr kavring. Engang i blant tar til og med jeg frem danseskoene. Haha. Jeg syns faktisk nesten det er morsommere på vorspillet og i taxien, enn jeg syns det er når man først kommer ut. Anyone else? Eller er det jeg som er merkelig. (Eller merkelig er jeg vel uansett, hehe).  Dessuten er jeg trøtt som en strømpe (hvor kommer egentlig det uttrykket fra? Det lager jo ikke mening.). Veldig lite kult å legge seg 03:30, for så å bli vekket typ 06:00 av at hakkespett squaden er tilbake på balkongen. Det er sikkert 100 trær i området her, minst, som står og byr seg frem. Men de got nothing on hjørnet hvor veggen møter taket over balkongdøren min tydeligvis. 

   

   

   

  Bare se på hvor mye "wood" de har hakket løs!

  (OMG! Så skummel gardinen ble på dette bilde.)

   

   

   

  Nå skal jeg møte de andre, også skal vi se om finner oss noe å spise, deretter skal jeg fortsett å Netflixe. 

  Oh the slow life ! Love it 

   

  Håper dere får en fantastisk søndag :D 

  Vi blogges! 

   

   

   

  Love, Laila 

 • 12.03.2017
 • //
 • Kl.00:44
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • Layover through my phone! (KBV)

   

   

   

  WARNING: Dårlige mobilbilder coming up, brace yourself! 

   

   

  Akkurat nå er klokken akkurat passert 21:30 her, her er forresten Krabi, i Sør - Thailand. Jeg er trøtt som en sur strømpe, haha. Jeg har hvert her i omlag to og halvt døgn nå, og allerede imorgen bærer turen hjemover. Hvor ble det av tiden? Den første dagen på layover er jeg som oftest rimelig pigg! Men denne gangen var jeg close to zombie, kan jo ha noe med at jeg har null i viljestyrke, og power napen jeg skulle ta Torsdag etter landing, ble på fire og en halv time. Det verste er jo at jeg skrev et innlegg for et par uker siden med "mine jetlag tips" (HER), også klarer jeg jo ikke følge de selv engang, haha. #ShameOnMe. Noe som resulterte i noen søvnløse timer natt Torsdag til Fredag, for så å stå opp kl 12:45 på Fredags morgen...ehh ettermiddag. Som igjen resulterte i at jeg misset den oh so mums frokosten. Nedtur. Dette hotellet har (ifølge meg) en av de beste frokostene. Ene og alene fordi de har sjokoldemelk. Jeg er en sjokoledemelk junkie. Hvordan kan man ikke være det? Det er jo så craycray godt! 

   

   

      

   

   

   

  Anywho! Resten av fredagen gikk med til å nyte livet på en solseng, og prøve å ikke sovne hvert femte minutt. Funfact: jeg er kjempe redd for å få solstikk! Sånn i overkant redd, haha. Jungeltelegrafen sier det er helt forferdelig, og anbefales ikke å pådra seg. 

   

   

     Da jeg kom ned til bassenget lurte jeg på hvorfor alle hadde med seg en liten blå pute! Viste seg å være de fancy nye menyene til poolbaren! #ILikeIt :D 

   

   

   
  Det er SÅ varmt her, måtte tilslutt bare legge meg skyggen, hvor jeg fortsatte å svette som en gris.

  Funfact: Griser svetter ikke! Hvor kommer det uttrykket fra? 

   

   

     SAUSAGE OR LEGS? 

   

   

      

  Det er ute kino her hver kveld virker det som. Fredagens film er FROST. #WildGuess 

   

   

   

  Lørdags Trim: HANG NAK HIKING TRAIL

   

  Rise and shine baby, klokken 06:30 sharp, var jeg og en kollega på frokostbuffeten!

   

      

   

   

   

  Klokken 07:10, kom taxien som vi hadde bestilt i resepsjonen dagen før. Altså de er altfor søte de som jobber her, ikke lenge etter at jeg hadde bestilt taxi banket det på døren, da jeg åpnet var det ingen der, men en pose full av vannflasker stod utenfor! Kommer godt med på hiking turen vi skal på! 

   

   

   

   


   

  Taxien tok oss til Hang Nak national park, hvor vi gikk opp Ngorn Nak- som ruver 500 meter over havet. Selve turen er mellom 3,7 - 4,1 kilometer, litt avhengig av om en går fra resortet eller parkeringsplassen i bunn. Hele løypa er godt oppmerket, det skal godt gjøres å gå seg bort. Det står på nettet at det skal ta mellom 1 - 2 timer opp, avhengig av formen. Vi brukte ca to timer og 40 minutter opp og ned! Jeg tror det var en ganske bra tid, for vi fikk skryt av park rangeren når vi kom ned. En klapp på skulderen til oss! Det er lenge siden jeg har svettet så mye! 

   

   

   
   

   

   

   

  Terrenget er ikke vanskelig å gå, men det stikker opp røtter over alt, så jeg var nær å snuble opptil flere ganger. Noen områder er ordentlig bratte, og ikke noe for deg med svake knær. Som det verket i både tær og knær på vei ned! Om det regner, for all del, spar turen til en annen dag. Underlagt er nemlig av sand og leire! 

   

   

   
   

   

   

  Utsikten fra toppen er helt amazing. Bildene gjør den virkelig ikke rettferd altså! 

   

      

   

   

   

  Sugen på en tur opp Ngorn Nak? Her er et par hot tips: 

  - Skriv deg inn og ut i "boken", mest sannsynlig står det en Mr. Park Ranger der og passer på at du gjør det, men om ikke pass på at du gjør det. Her skriver du ned navn og telefonnr, og tiden du begynte turen. Sånn at Mr. Park Ranger kan slå alarm om du ikke kommer tilbake. Ta også bilde av nummeret til Mr. Park Ranger, in case du skulle komme ut for et uhell. 

   

  - Ta med nok vann! Vi hadde med  1, 5 liter hver og 2 bananer!

   

  - Ikke gå midt på dagen! Det er dødvarmt i Krabi. Vi gikk rundt kl 07:30, og allerede da var det varmt og svetten rant fra steder jeg ikke viste jeg kunne svette engang. Om du går veldig seint, ta med en hodelykt, det blir brå mørkt! 

  - Ikke ta på de freshe nye hvite NikeAir sneakersene! Hehe :) 

   

   

      

   

   

   

  Resten av dagen lå vi som slakt på hver vår solseng, samt trasket den 15 minutters turen bort til 7/11 for å stacke opp på litt velfortjent snacks! 

   

   

   

  Hvordan er deres planer for denne Lørdagen? 

   

  Ønsker alle en super Lørdag :D 

   

   

   

  Love, Laila 
   

   

   

   

 • 04.03.2017
 • //
 • Kl.15:40
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 9 kommentarer
 • The Last Beams of the Sun

   

   

   

   

  Dagen i går begynte som jeg skrev med at jeg ble vekket av Hakke Hakkespett og vennene hans, men det var ganske okay, for da rakk jeg for once frokostbuffeten.

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  Jeg elsker jo yoghurt, og spesielt i utlandet, der har de alltid så mange spennende smaker vi ikke har hjemme i Norge. 

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Etter frokosten var det bare å kaste på seg bikinien og ta igjen for de tapte solestrålene fra igår. Det finnes få ting som er mer behagelig en å ligge på stranden med en god bok! Leser en så langt skikkelig spennende bok atm, så dere skal ikke se bort ifra at det dukker om en aldri så liten bok anbefaling snart.

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  På kvelden dro jeg og en kollega til kjøpesenteret. Damen i resepsjonen sa det var rundt 10 minutters gange unna, men vi kunne bli kjørt i en sånn resort bil bort om vi ville det. Vet ikke helt hva de bilene kalles, men de ser et som lange golfbiler, og kjører gjerne rundt i fornøyelsesparker og ja, uhm resorter. Det takket vi jo ikke nei til. Det viste seg at turen i realiteten ville tatt max fem minutter å gå, så vi følte oss bare late og bortskjemte der vi satt. Haha. Selve senteret var virkelig ingen høydare, jeg vil faktisk driste meg til å si at det er det dårligste sentret jeg noensinne har hvert på. Vet ikke om det engang fortjener betegnelsen senter. Det fantes ingen matbutikk, kun et apotek, ingen minibank som fungerte, begge to var "out of order". Det eneste de hadde mer enn nok av var sjapper som solgte utflukter og suvernir. Skuffede trasket vi de fem minuttene tilbake til resorten. Ingen matbutikk = ingen candy. Så det kom da noe godt ut av det iallfall. 

   

   

   

  På kvelden, og ettermiddagen når solen forsvinner bak en sky, da er det faktisk en smule kjølig! Jeg så meg faktisk nødt til å bruke en tynn cardigan på kvelden, og langbukse den ene kvelden. Det bør vel kanskje nevnes at jeg er en skikkelig frysepinne!

   

   

     Legger med noen kvelds outfit sjølfies.

  Nå som jeg ser kvaliteten på disse bildene, som er tatt med mobil, vs resten av bildene i dette innlegget, så skjønner jeg hvorfor jeg trengte et bedre kamera!

   

   

   

  HOT TIP:  Apropos klær! Jeg kan jo forresten nevne at det er et veldig fuktig klima her, så på en del hotellrom lukter veldig mugg. Og da gjerne rommene på ground floor, så spør om få rom høyere opp. En annen ting som kan være lurt er å pakke i en hardcase koffert, og ha denne lukket, slik at lukten ikke setter seg i klærne. Har hørt skrekkhistorier om klær hvor lukten aldri slipper, som bare må kastes. Så kanskje ikke hit du tar med deg Prada kjolen og Louboutin skoene. Her vi bor virker det veldig bra forsåvidt, ingen mugglukt og ingen bugs inne på rommet (Det er jo fest på balkongen for å si det sånn). Dette hotellet / resorten har en rating på 4,5 av 5 på TripAdvisor, og jeg har virkelig ikke noe å utsette på det rommet jeg har iallfall. Selvom det hadde hvert deilig om det var mer enn en sliten vannstråle i dusjen. Meeen, hadde jeg fått dette rommet servert på et fire stjerners hotell i Skandinavia, da hadde jeg nok hvert en smule snurt. Jeg føler man må ta i betraktning hvor i verden man er, og hvordan klimaet er. Jeg er iallfall stor fornøyd.

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  Nå er det igjen tid for å pakke kofferten, denne gangen for å vende snuta hjemover mot kaldere breddegrader. Det blir godt å komme hjem, men kan ikke si jeg gleder meg til kulda akkurat. Om en liten halvtime kommer det en buss og plukker oss opp, deretter bærer det avgårde til flyplassen. Jeg har faktisk rukket mer enn jeg pleier før en natt flight, takket være Hakke Hakkespett og vennene hans. Jeg vet jeg skrev tidligere at jeg syns det var noe idyllisk med alle wildlife lydene. Idag var det litt mindre kult, med tanke på at jeg skal jobbe hele natten hjem. Enda mindre kult at den iherdige gartneren er tilbake. Hvor mye gress er det her aa? Kan noen kjøpe en ordentlig gressklipper til han, så han slipper å kjøre over samme område 10 ganger. Mannen jobber seg jo ihjel, stakkar! Et norsk verneombud hadde jo besvimt om de hadde sett denne karen her i aksjon. 

   

   

      

   

   

   

  De siste timene har jeg brukt på å ta litt bilder av stranda det er så fint her, og jeg kunne ønske jeg klarte å fange all skjønnheten på bildene. Men de gjør virkelig ikke dette stedet rettferd. Jeg har også rukket å nyte en herlig frokost og noen siste solstråler! #Lykke 

   

   

      

   

   

   

  Takke for denne gangen Puerto Plata, vi sees igjen om et par uker!  

   

   

   

  Jeg håper alle får en trivelig kveld og riktig god natt!

   

  Jeg for min del skal være våken i natt, for å frakte ferdig ferierte Stockholmere trygt hjem! 

   

   

  Love, Laila 

 • 23.02.2017
 • //
 • Kl.18:30
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 10 kommentarer
 • Rum and Cigars Baby! (En snar tur gjennom Puerto Plata)

   

   

  Igår var jeg som sagt på en liten rundtur nede i Puerto Plata. Vi leide en taxi som kjørte oss rundt og ventet på oss i flere timer, for den nette sum av 45 US dollars! #WhatASteal. Vi snakker omlag 450 norske riksdaler totalt for oss alle sammen. En veldig fin halvdagstur, hvor vi fikk se mye lokalt, samt litt historie. Anbefales. 

   

      

   

   

   

  Taxi - sjåføren, en helt fantastisk kar, tok som først med til en rom - fabrikk, hvor de skulle ha en helt svimlende sum for "The rum fabric tour". En ekte turistfelle med andre ord. Vi valgte å snu i døren, da vi så hyllene med capser, t - skjorter og nøkkelringer. Stakkar sjåføren kunne nok lese misnøyen som var skrevet med store bokstaver i ansiktene våre, og lovet at fra nå av skulle han bare ta oss med til det "genuine" Dominikanske. Først kjørte han oss oppover et fjell / berg, hvor alle husene var svimlende fine, jo lenger opp vi kom, jo flottere ble de. Som et Dominikansk Holmenkollen. Vi kjørte blant annet forbi huset til "borgermesteren", og vi skjønte fort at dette ikke var den normale standarden på hus, men her de rike bodde. Fra toppen av bakken kunne vi se utover hele byen. Selv flere meter over byen, kunne vi fortsatt høre alle lydene, musikken, stemmer, biler, haner som galer. Puerto Plata er et bråkete sted, og aldeles ikke på en negativ måte. Det er noe forfriskende å stå å ta inn alle lydene. Det er så mye liv. Omlag 300 000 mennesker bor det i Puerto Plata, og det var som alle snakket og sang sammen på engang. 

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  På vei ned tok vi en annen vei, forbi et fruktmarked, skulle så gjerne tatt bilder, men det ble bare til at vi kjørte forbi. Vel nede i byen, var vi innom et museum hvor en kunne lære om utvinningen og produksjonen av Larimar steiner, bedre kjent som "Dominican Turquoise", utrolig vakre smykkesteiner.

   

   

      

   

   

   

  På Larimar museet kunne de by på sin egen hjemmesnekra rom, som vi både fikk muligheten til å smake på, samt kjøpe om vi skulle ønske det.

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  Hva går vel bedre med rom, enn en feit sigar? For det lagde de også selv inne på museet. 200 sigarer om dagen lagde, dette iherdige mennesket på bilde under. Søren ikke dårlig! De hjemmesnekra Dominikanske sigarene, fantes i alle størrelser og priser. Men de som het "normal" kunne man få med seg ti stykker av for den nette sum av 25 US dollars.

   

   

      

   

   

   

  Jeg kan jo kanskje nevne, in case noen av dere planlegger en tur ned hit, at valutaen er Dominikanske Pesos, hvorav 100 DOP tilsvarer omlag 17 - 18 norske kroner. En grei regel er å dele på fem, da får du litt i underkant av det det koster. De tar veldig gjerne US dollars, da de ønsker så my av denne valutaen som mulig. Det er ca same same om man betaler med Pesos eller Dollar, bortsett fra at det ikke tar eller gir igjen US mynt, så alt rundes av. Jeg for min del benyttet meg av US dollars, og det har gått kjempe smidig. Det er litt bortkastet for meg som er her i en så kort periode å sitte igjen med masse Pesos. Det koster jo å veksle de tilbake. Dominikanske og de andre karibiske øyene er jo som kanariøyene for amerikanere, så de har sett en dollar før for å si det sånn. 

   

   

   

  Neste stopp, var Puerto Plata Old Town. Dominikanske var jo en tidligere spansk koloni (den var fransk koloni før den ble spansk), men arkitekturen i gamlebyen består av Victorianske hus, i fantastiske farger. Man blir direkte glad av å å gå rundet i gatene der! Husene minner meg litt om pepperkake hus, hihi! Vi var også innom Catedral San Felipe Apóstol, som i motsetning til resten av byen ikke ser spesielt Victoriansk ut. Snerten var den da alikevel. 

   

   

     Nede ved stranden i Puerto Plata Old Town 

   

   

     Flott arkitektur, litt halveis bilder dog!

  (Jeg skylder på at jeg på dette tidspunktet var så svett og tørst at jeg ikke viste om jeg skulle gråte eller le. #i-landsproblemer)

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Som så mange andre land er også Dominikanske preget av kontraster 

   

   

     Catedral San Felipe Apóstol

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  En veldig "Chipp Chipp" souvernir butikk

   

   

   

   

  Neste og siste stopp på vår lille city tour gikk til Fort San Felipe. Et fort som overser havnen, og ble bygget i 1654, av Kong Filipe den andre av Spania. Med den hensikt å beskytte Puerto Plata fra pirater. Hele området ble total renovert, og åpnet i 1983, som Puerto Platas historiske museum.

   

   

      

   

   

   

  Det kostet 10 US dollar å komme inn. Vel inne fikk man utdelt et headset som man hadde på seg mens man gikk rundt. #LetTheHistoryLessonBegin. Ikke bare var det lærerikt som f. men også utrolig vakkert. Bildene gjør virkelig ikke Fort San Felipe, rettferd. Det var så friskt og vakkert der! 

   

   

      

   

   

   

  Vi hadde også veldig lyst til å ta den populære cable car turen opp i fjellet, men den var desverre stengt akkurat denne dagen. #Typisk. Vistnok skal utsikten være helt fantastisk, og det er viste mye fint å kikke på på toppen. Blant annet Mount Isabel de Torres. En gigantisk statue av Jesus Kristus himself. Vi kunne faktisk se han helt nede fra veien. A touch of Brazil. 

   

   

   

   


  (Bildene er tatt av en kollega som var her forrige uke) 

   

   

  Noen som har hvert i Puerto Plata før, er taubanen hvert det? Eller er det nok en turistfelle? 

  Ønsker alle en god morgen :) 

   

   

  Love, Laila 

   

 • 23.02.2017
 • //
 • Kl.08:30
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 14 kommentarer
 • Welcome to POP

   

   

   

  Mine damer og herrer, det er med glede vi ønsker dere velkommen til Puerto Plata og Den Domenikanske Republikk....

   

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ingenting er vel bedre etter en over 15 timers lang arbeidsdag, enn å komme til en ren hotellseng pyntet med levende blomster! 

   

   

   

   

  Klokken er 07:35, og jeg våkner av at jeg tror noen banker på døren, men det er ingen der? Og dunkingen fortsetter. Say hello to my little friend, THE HISPANIOLAN WOODPECKER! aaaah, the wildlife. Vi bor på et lite, men utrolig fint resort omlag 15 minutter utenfor tettstedet Puerto Plata. Det er så mye lyd her. Hakkespetter i trærne, som høres ut som de er inne på rommet ditt og hakker på sengegavlen. Jeg har funnet ut at, til min store sorg, er yndlings hakketiden mellom fem og syv på morgenen. #Hurra! #Insomnia. Helt helt ærlig så er det noe litt kos med det også. Apropos wildlife, så er det alltid fest på balkongen min, der har nemlig Timmy Gresshoppe og vennene hans slått seg ned. De er som en gjeng romantiske italienere, synger for meg hver gang jeg skal legge meg. Flott... Det er ikke bare wildlife som bråker her, dette er et ganske så fint resort, så her kan det ikke være for langt gress, så det klippes kl 08:30. Ingen skal komme å si at ikke gartneren står på her altså! Apropos gartneren, så er sengen min ødelagt, så hver gang jeg hoster eller snur meg, så høres det ut som jeg har invitert gartneren opp på rommet for litt vill lek. Jeg velger å ikke tenke på hvorfor sengen er ødelagt. Det jeg liker aller aller best med dette hotellet, er at det ikke er noen stor hotellbyggning men flere hus på rekke, som et lite bolig strøk, føler meg nesten som jeg går på universitet i USA og bor på skoleområde, haha. Jeg bor i andre etasje, som også er toppetasjen. Brannsluknings apparatet henger utenfor utgangsdøren. Så om det begynner å brenne, da løper jeg ned trappen, ut døren, tar brannslukningsapparatet og løper inn i det brennende huset igjen. Eller...?

   

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Stranden som hører til resorten. Med wifi, kan man ønske mer? 

   

   

   

  Jeg anbefaler ingen som er opptatt av ting skal gå fort eller at man skal ha enten 500 ml eller 1,5 l brusflasker å dra hit. For det tok bare 40 minutter før de kom med drikken jeg bestilte igår. Manjana. De er så rolig her. Tar alt i et bedagelig tempo. Uansett om det en eller 20 i kø, så jobber de i samme tempo. Jeg digger det på en måte. Jeg kan nesten kjenne roen deres smitte over på meg. Jeg tror Island Life er noe for meg altså! Ja, og da brusen endelig kom så var den på 591ml! Det er noe litt perverst med at den ikke er et rundt tall engang. Sånn er det forøvrig i Mexico også, så gjetter på at det er sånn i USA aswell. Nice, nå har jeg bare ennå mer lyst til å dra til USA. Jeg viet jo et helt innlegg forrige uke på å dagdrømme om LA. Dere kan lese det HER, om dere har lyst.

   

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Puerto Plata! 

   

   

   

   

  Dagen igår ble som nevnt tilbrakte inne i Puerto Plata, jeg hadde jo egentlig store planer om å dra til hovedstaden Santo Domingo, men den ligger vist ifølge de som vet, fire timer med en rask bil unna, så det fikk bli med Puerto Plata for denne gang. Jeg tok som sagt sikkert tuuuusen bilder. Neida, jeg tok 130, hvorav omlag 10 av de er bloggworthy. Akk, jeg er ikke blitt en superfotograf ennå, det er så mange innstillinger og knapper. Jaja, øvelse gjør mester! Jeg skal nok få hivd sammen et lite bildedryss fra Puerto Plata her på bloggen i løpet av dagen, blir vel natten hjemme i Norge. Stay tuned! Nå skal jeg hive meg i dusjen, og forhåpentlig få med meg de siste smulene på frokostbuffeten for den stenger! 

   

   

  Jeg er jo ett veldig nysgjerrige menneske, så jeg lurer på, er det fler enn meg som syns det er noe perverst med at brusen kommer i 591 ml flasker? Jeg mener er ikke det bare rå kult? 

   

  Jeg håper dere får en super dag!

   

   

  Love, Laila 

 • 22.02.2017
 • //
 • Kl.14:52
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 20 kommentarer
 • #POPvirgin

   

   

   

  På mandag skal jeg til POP, eller mer kjent som Den Domenikanske Republikk. POP er forøvrig (IATA)flyplasskoden til Gregorio Luperón International Airport, i Puerto Plata provinsen. Alle flyplasser har sin egen trebokstavskode eller IATAkode som det så fint heter. For eksempel er Oslo lufthavn sin OSL, Los Angeles LAX, Barcelona BCN, ja you get it. Anywho, etter noen år som flyvende har jeg fått en uvane, og jeg kan love dere at jeg ikke er den eneste, å bruke flyplasskoden når jeg referer til steder. Iallfall når den klinger så bra som Puerto Plata sin, POP POP POP. (Mmm nå fikk jeg lyst på popcorn). 

   

      

   

   

  #POPvirgin. Jeg har aldri fløyet til POP før! Jeg skulle fløyet ditt forrige uke, men da var jeg så uheldig å pådra meg infulansa. Men det viste dere sikkert, for jeg benyttet selvfølgelig bloggen til å syns veldig synd på meg selv der jeg lå febersyk og pløyde meg gjennom alle sesongene av Dexter. (Det er 8 sesonger, skjønner dere hvor heavy og langtekkelig denne infulansa sjauen var eller?) 

   

   

  Anywho, POP, fra å aldri ha satt mine bein på et fly til POP, siden jeg startet i April 2013, til nå plutselig å skulle dit egentlig tre ganger i løpet av et skjema (hvert skjema er ca en måned). What to do and see in POP? Jeg trenger en plan! 

   

      

   

  Ryktene sier at vi har fått nytt crew hotell, og jeg takker høyere makter for det. Jeg har hørt så mange skrekkhistorier om det forrige, klær som må kastes fordi de aldri slutter å lukte mugg, ingen internett på rommene (jada, hei i -lands Laila), kakerlakker i skoene, senga og safen, ja you name it. #grøss. Jeg har selvfølgelig søkt opp det nye hotellet på tripAdvisor, og bortsett fra en dame som er scarred for life etter å funnet pubes i sengen som etter fargen og dømme åpenbart ikke var hennes, (hun så forresten ute som en brazillian waxer sånn utifra bilde på tripAdvisor, med den nesten ikke tilstedeværende bikinitrusa), er det nesten bare mint reviews. Faktisk ingen "terrible" reviews i det hele tatt! De kan til og med lokke med "High speed Internet connection", et must for sånne romstroll som meg. Et romstroll er, kan hende jeg har nevnt det før, et crewmedlem som fra det minuttet bussen slipper oss av på hotellet, til den plukker oss opp igjen, er på rommet sitt. #DoNotDisturb #NetflixInProgress 

   

  Så tilbake til det innlegget egentlig skulle handle om, hva skal jeg bruke mine totalt 6-7 netter (fordelt på to turer) i POP på. Altså dagene, ikke nettene, da skal jeg sove. Det er iallfall planen. #YouNeverKnow

   

   

  Google forteller meg at det er noen strender jeg MÅ se, blant annet Playa Rincón, som i følge "de som vet" (fantastisk internett) er den beste stranden atm. Utifra bildene syns jeg alle strendene ser equally slående vakre ut, men jeg vet å høre på "de som vet", så jeg skal ikke se bortifra at det kanskje blir en tur til Playa Rincón. Noen veldig funky palmer ser det iallfall ut til å være der. 

   

   

   

   

   

  Lonlyplanmet.com vil jeg skal ta frem villmannen, ehm, villkvinnen i meg og dra til "The 27 waterfalls of Damajagua". Tanken er vist at en skal svømme og klatre ved hjelp av steiner og tau, opp disse waterfallsene, for deretter å hoppe / rutsje ned igjen. Høres ut som noe som både er vakkert, vilt og utrolig gøy! Og ja, jeg vet det heter foss på norsk, men kan dere tenke dere noe mer usexy enn ordet foss? Det tar liksom all gracen og mystikken vekk fra konseptet waterfall. 

   

   

   

      

   

  Hovedstaden, Santo Domingo, som i artikkelen jeg skummer igjennom atm, omtales som landets kulturelle juvel, og ligger på UNESCOs verdensarvliste. Nice. Byen er hjem til en rekke museer, hvorav de fleste er lokalisert i Zono Colonial distriktet. Hvem vet kanskje jeg tar frem poppy print jumpsuiten og den røde leppestiften, og får litt kulturelt påfyll. 

   

   

   

      

   

   

  Ellers anbefaler Google at jeg slår meg løs og rister what my mama gave me, til karibiske rytmer. 

   

   

   

  Man skal jo ikke stole på alt man leser på internett, så om noen som har hvert på Den Dominikanske Republikk og vet om noen must see and do? Skrik ut!  

  Tips taes i mot med et stort takk :) 

   

   

  Ønsker alle en strålende lørdag! 

   

   

  Love, Laila

 • 18.02.2017
 • //
 • Kl.13:12
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 10 kommentarer
 • Good Morning Tenerife

  Stikker bare en kjapp tur innom for å ønske alle en god søndag!

  Kjempe deilig vær her, og da er det ingenting som å starte dagen med en liten spasertur. Jeg pleier egentlig å bruke tremen "gå tur", men jeg føler at gå er noe man gjør andre steder. På Kanariøyene rusler eller spaserer man. Haha!

  Forrige uke prøvde jeg meg på et sånt "ukens innlegg", og fant ut at jeg egentlig likte det, så i kveld (om jeg rekker, dere vet jo hvordan det er med meg å planlegging), så dukker denne ukens "ukens" innlegg opp!

  Love, Laila

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke byr på en optimal leseropplevelse fra PC.)

 • 05.02.2017
 • //
 • Kl.12:45
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 14 kommentarer
 • Afterwork SPA

  Dagen i dag begynte tidlig. Kl 04:00 ringte den første av sikkert 90 alarmer. Det finnes to typer mennesker, de som setter på en alarm nå de skal opp. Eller meg, som har alarm hvert minutt den neste timen.

  Trenger jeg så mange alarmer? Tjæææ. Jeg våkner alltid av første alarmen, og har alltid gjort det, bortsett fra en gang. Da var jeg så sliten at jeg hadde sovet over alle alarmene mine, wake up call fra hotellet og at de hadde banket på døren min. #utrolig. Våknet av at en søt dame fra resepsjonen ristet liv i meg. Er vel rundt to år siden nå, men jeg er fortsatt nervøs for å ikke våkne av alarmen.

  Idag gikk turen til solfylte Las Palmas. Hvor vi akkurat har byttet hotell. Så nå bor vi i Mogan. Ja det er kanskje en litt lengre kjøretur fra flyplassen, men det er det jommen verdt, for du for et hotell og ikke minst sted. #ImInLove. Idag har store deler av dagen gått med på å spasere rundt i den utrolig sjarmerende lille havne byen, sammen med to gode kollegaer. De hadde hele tre butikker, som vi kunne finne, hvor de solgte merkeklær, vesker og parfyme, til gode priser. Godt jeg hadde lagt ingen kortet på rommet og bare tatt med cash til matbutikken. (Matbutikker er forøvrig en av tingene jeg elsker mest ved å være i et nytt land, de har alltid så mye spennende og annerledes enn vi har hjemme i Norge. Bare man kommer over til søta bror, Sverige, syns jeg vare utvalget blir så mye mer spennende).

  Byttet ut denne:

  Med denne:

  Var så heldig å få med en gratis spa inngang. Så jeg og en kollega har badet i glovarmt vann til vi ble rosiner begge to, steamet bort vippeextensionsene våre i strambadstu,og svettet bort minnene etter en lang arbeidsdag i den klassiske badstuen. Altså fy så deilig det var.

  Jeg ville bare poppe innom her på bloggen og dele litt bilder fra min dag, og takke alle som leser og kommenterer på innleggene mine. Dere gjør meg så glad, og jeg setter pris på dere og de koselige kommentarene herfra til månen og tilbake!

  Nå er jeg trøtt som en vrengt strømpe. Så trøtt at jeg føler meg litt syk, så er vel ikke annet å gjøre enn lukke øynene og ønske søvnen velkommen.

  God natt alle herlige lesere!

  Hvordan har din onsdag sett ut?

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke byr på en optimal leseropplevelse fra PC.)

  Love, Laila

  Hvilken naughty kaktus 🌵

 • 02.02.2017
 • //
 • Kl.00:47
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 22 kommentarer
 • Sover i hjulbrønnen i natt

  Mitt hjem for natten!

  Jumbo Stay heter det, og er en jumbo jet modell 747 - 212B fra 1976 flymaskin bygget om til et hostell. Maskinen ble satt på bakken i 2002, da Transjet, selskapet som eide den sist, gikk konkurs. I 2008, ble alle de 450 setene revet ut, og i 2009, var det klart for å ta imot de første gjestene. Kult, ikke sant? Må være up there iallfall på listen over verdens kuleste hosteller!

  Min fantastisk utsikt, haha!

  Ikke største rommet, men jeg syns faktisk det er litt cozy! Hjulbrønnen er forøvrig der blindpassasjerer "pleier" å gjemme seg når de av forskjellig grunner ønsker å snike seg med et fly. Jeg tror det forekommer ganske så sjelden, heldigvis. Men i 2014 overlevde en 15 år gammel gutt en fem og en halvtimes flytur fra California til Hawaii, i hjulbrønnen! Det er helt utrolig, UTROLIG. Jeg mener flyet har med sannsynlighet ligget på en høyde på mellom 33 000 og 35 000 fot. Han må jo ha hatt minimal tilgang til oksygen. Når man er inne i i et fly på denne høyden, så er jo kabinen trykksatt, så man skal kunne puste normalt. For ikke å snakke om hvor kaldt det må ha hvert!

  En kan også bo i en av motorene, inne i kabinen eller i cockpiten :)

  Om jeg skulle skrevet et tripadvisor review om Jumbo Stay, ville det sett noe all av dette ut:

  Det er veldig trangt, men cozy, og om man bare skal sove en natt billig før man flyr videre fra Arlanda, så er det perfekt. Frokosten åpner allerede kl 03:00! #Nattmat. Det går shuttlebuss hvert kvarter inn til terminalen mellom 04 og 24. #Smidig. Det er dog et hostell, så ikke forvent deg noen "business class" glam!

  Det eneste jeg har å noe å utsette på, er støynivået. Beliggenheten rette ved rullebanen, gjør at det bråker mye fra fly som tar av og lander. Men Hey, det er kanskje litt av opplevelsen når man bor i et fly!

  Om det ikke akkurat bugnet over av møbler og mikk makk her inne, i mitt lille krypinn, var det iallfall et "selfie - speil" haha!

  Planen var å ankomme litt tidligere, så jeg kunne tatt noen bedre bilder i dagslys. Sånn ble det ikke, jeg var så heldig å møte min gode venn og kollega P idag. Alltid gøy å fika (svensk for ta en kaffe med noe attåt) med Mr P. Han snakker om mulig mer enn meg. Aldri et stille øyeblikk! Fantastisk!

  #Semla

  Noen som har bodd på Jumbo Stay før?

  Ønsker alle noen supre siste timer av Januar :)

  (Innlegget er skrevet fra mobil, så jeg er outmost sorry om det ikke er optimalt på PC)

  Love, Laila

 • 31.01.2017
 • //
 • Kl.21:13
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 16 kommentarer
 • You had one job....

   
   

  Greetings from Gøteborg. 

   

  Okay, dere vet den "hyllen" man feller ut, for å legge kofferten sin på, inne på hotellrommet? Den man har veldig lyst til å legge kofferten sin på, så man slipper å bøye den slitne ryggen sin, du vet den ryggen som verker etter å ha løftet skap med brus, vann, and you name it, dyttet traller på 100 kg frem og tilbake i tolv og en halv time. 

   

  Jeg beklager de dårlige bildene, de er tatt i et "i can´t believe my own eyes" moment. For tror du ikke at når den er felt ut, kræsjer  _den hyllen_  i døren? Må jo være brannfarlig eller? Haha, nå hørtes jeg ansvarlig ut, men sannheten er at jeg ikke orker å løfte kofferten opp og ned hver gang jeg skal ut døren. 

     Og ja, jeg tenkte også, ah, jeg har for stor koffert, men neida!

      

  Også her da, på mitt favoritt jobb hotell, (det bytter litt mellom dette og det vi bor på i mexico, som for the record bouncet opp på 1. plassen nå), Clarion Post Hotel med sine fantastiske romslige rom, altså det er sikkert to meter under taket, og interiøret er kinda barokk..? Det er mørke møbler, og litt sånn dunkelt på rommet. Haha, solgte det ikke inn så bra nå, men det er dunkelt på en vakker måte.

   

  Resepsjonen er så lekker at det nesten ikke gjør noe at det alltid er lang Check in kø. Nesten.    

  Anywho, why why why er denne koffert tingen på akkurat dette rommet plassert oppå døren? Hvem satt opp denne og klappet seg selv stolt på skulderen etterpå? Neida, så ille er det ikke, syns bare det var morsomt egentlig, på en sånn, " #YouHadOneJob" måte :) 

   

  Skulle gjerne skrevet et lengre og bedre innlegg, men jeg er så trøtt at jeg såvidt ser tastaturet. Må vel ha hvert våken i snart 24 timer, med tett program. Omlag 15 - 16 av de gikk med på å jobbe. Var vel på hotellet rundt halv fire på ettermiddagen, legger man seg da er jo hele døgnrytmen kjørt. Så det ble å slå ihjel noen timer på Nordstan kjøpesenter. Hvor jeg fant en av mine fav beauty produkter! Som jeg ikke har funnet noe sted i Norge. Sweet. Tipser dere om denne herligheten imorgen. 

   


  Ha en fin lørdagskveld alle sammen :) 

  ( Lørdag ja, kan ikke huske sist jeg var ute på en lørdag, når jeg først er hjemme så har jeg blitt så hjemmekjær at jeg heller vil kose meg på sofaen. Dessuten er det jo så kaldt ut atm at bare tanken på å dra ut får meg til å fryse. Hva skal man liksom ha på seg på byen om vinteren, om man er en frysepinne som meg? Fler enn meg som mister helt lysten til å være sosial med engang gradestokken viser under 10 grader? 

  Nei, nå bare rabler jeg. God Natt! )    

   

 • 29.01.2017
 • //
 • Kl.00:53
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 2 kommentarer
 • Flying Hanuman

   

  Hei alle fine lesere, har dere en fin dag? 

   

  Jeg er litt down idag. Noen dager går liksom bare i et. De siste dagene har gjort det. Jeg bare eksisterer på en måte, venter på at dagen skal bli over. En rar følelse. Jeg burde jo være  glad jeg får være her nede i solen og varmen. For ja, jeg er på jobb igjen. Eller fortsatt blir det vel. Jobbet nedover på mandag, landet på tirsdag, vet ikke hvilken dag det er idag, annet en at imorgen, kl 05:20 lokal tid kommer en buss og plukker oss opp og kjører oss til flyplassen. Det blir vel ikveld hjemme i Norge det da. 


   

  Idag har det vært helt fantastisk vær i hele dag, jeg har hvert i Zipline park, trent litt og rett og slett bare tatt livet med ro. Jeg har virkelig ingen grunn til å ikke ha et stort smil klistret om munnen. Det har jeg da altså ikke. Jeg tror jeg savner å være hjemme. Jeg er så veldig mye borte. Og ja, jeg har valgt det helt selv. 90 % av tiden elsker jeg det, bare ikke idag. Men jeg vil ikke hjem heller. Bare tanken på at jeg kun har to netter hjem, en hel dag, stresser meg sånn. Hvordan skal jeg rekke alt? Jeg føler meg en smule utakknemlig nå som sitter her i solnedgangen og klager. Noe som bare adder på den dårlig samvittigheten jeg allerede har fordi jeg aldri har tid til alle der hjemme. Nei, nå skal jeg ta meg i nakken, og nyte de siste timene. Det blir hva man gjør det til. Jeg tror jeg må lærer meg å nyte nået, og ikke stresse sånn over det jeg ikke rekker, jeg rekker jo ikke noe mer av den grunn. Men først, Zipline Parken, whiiiiii. 
   

  Jeg hadde egentlig ingen forventninger. Om jeg hadde noen i det hele tatt så var de vel heller på den negative siden. Ikke at jeg har noe imot ziplines, men jeg er jo som jeg skrev, i et litt monotont stemmeleie. Jaja, sikkert greit å bare gjøre noe - innstillingen. Fysj, jeg gremmes litt over meg selv. Jeg får bruke en arbeidsdag i Zipline Park, time to #CheerTheF.UpLaila. 


   

  Det viste seg å være skikkelig morro!  svett og sliten man ble! Flying Hanuman het stedet, og du kommer til hjemmesiden deres om du klikker HER. Vi valgte et program som bestod av 28 platformer, spredd gjennom jungelen. Mellom plattformene var det enten ziplines, hengebroer eller trapper oppover trærne. Noen av ziplinene var faktisk så lange at om man ikke krøllet seg sammen til en ball, var det ikke sikkert man kom helt over. Skulle man være så uheldig, klatret en av guidene ut og en ble tauet inn til neste plattform. Mens andre ziplines igjen var utrolig bratte. Den siste gikk rett ned fra et høyt tre! Tauet var selvfølgelig ikke langt nok til at men kunne falle helt ned, men jeg fikk uansett et lite spike av adrenalin. Hva om linja ryker?

  Det var ikke direkte billig, men veldig gøy og veldig smidig, vi ble plukket opp på hotellet, og kjørt tilbake etterpå. Jeg tok ikke tiden, men om jeg skal gjette tror jeg vi var borte i seks timer, medregnet transporten, som var på ca 30 minutter. Anbefales om man oppholder seg i sør - thailand og er litt mett på sol og bad. 

      

  Ønsker alle en fin fredagskveld. 

  Noen som skal noe gøy ikveld? :)

  Love, Laila 

 • 27.01.2017
 • //
 • Kl.15:39
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 10 kommentarer
 • Greetings from Lanzarote

  Da alarmen ringte idag kl 04:00, var det langt fra morgenstund har gull i munn kan jeg love deg!

  Dagen idag startet med en tur på omlag fem og en halv time ned til Tenerife. Vel fremme på Tenerife busset vi fra sør siden av øya til nord siden, hvor vi tok fly videre til Lanzarote. Det kan kanskje virke litt merkelig at en såpass liten øy som Tenerife her to flyplasser. Men det har sin tragiske forklaring.

  Hovedstaden på Tenerife ligger på nordsiden, så da det i sin tid ble bygget flyplass, var det naturlige valget å legge den på nordsiden. Nordsiden har som oftest mye dårligere vær enn sørsiden, noe som har resultert i at flyplassen i Nord ofte er plaget med tåke. Tenerife er jo, og har hvert en god stund, et yndet feriemål for mange turister. Flyplassen i nord var ikke bygget for å ta imot den økende mengden av fly, ei heller de store jumbo jet maskinene. Dette og tåken var noen av faktorene som spilte inn den 27 Mars 1977, da flyhistoriens dødeligste ulykke inntraff, mellom en KLM - maskin og en PanAm - maskin på bakken. Ulykken krevde 538 menneskeliv. FemhundreOgTrettiÅtte. Om du vil lese mer om dette så kan du gjøre det HER og HER.

  Det ble derfor bygget en bedre flyplass, med høyere kapasitet i Sør. De fleste fly med glade feriegjester lander i Sør, da været er mye bedre på sørsiden enn nord siden av øye, og derav er all ferie aktivitet lagt til Sør. Fra Nord går det endel rutefly og innlandsfly mellom Kanariøyene.

  Anywho, vi var altså på vei til nordsiden, for å ta fly videre til Lanzarote. Fra Tenerife til Lanzarote flyr vi med et selskap som heter Binter, og de serverer en helt vilt god kjeks sjokolade. Altså den er virkelig god, typ KEX ta deg en bolle god! Selve turen går kjempe kvikt, underkant av 45 minutter.

  Vel fremme på Lanzarote, var min opprinnelig plan å legge meg ut i solen og nyte smoothiene jeg har dratt med meg helt fra Sverige. Altså de er så gode! Og ja jeg vet, de renner sikkert over av sukker. Men fy så mums!

  Jeg skulle nok sjekket værmeldingen før jeg dro. Her er det 17 grader, ikke at det er så kaldt, men det er overskyet og blåser ganske friskt og freidig.

  Plan B, shopping! Lanzarote er en av de billigste Kanariøyene å handle på, samt at de har sånne artige butikker med alt mulig juggel, fra gull stiletthæler til mobildeksler med flytende ender i. Elsker jo å gå å kikke i sånne rotebutikker! Meeen, som de fleste har fått med seg, imotsetning til meg, er jo at det er søndag idag. Og i motsetning til mange av sine naboøyer, hvor ting er søndagsåpent, er de ikke det her. Så der røyk plan B også. Ble heller en liten spasertur i det friske været. For en lykke det er å være i en annen temperatur enn minusgradene der hjemme. Jeg er skikkelig ømfindtelig mot kulde. Sånn skikkelig. Har lenge tenkt at jeg bør sjekke det, da jeg nærmest får fysisk vondt når jeg blir for kald. Noen som er likedan?

  Kvelden ble avsluttet med herlig tapas på denne destinasjonens crewkantine (for de av dere som ikke har lest mine tidligere innlegg referer crewkantine, til restauranter som crew ofte går til.)

  Her har de til og med tatt seg bryet med å kjøre hele menyen gjennom Google translate, på opptil 6 språk, til og med norsk.

  En "kjøtt strimler av huset" takk. Ehhh..

  Nå ligger jeg på rom... SOS? 808! og er så klar for å drømme søte drømmer!

  Har du hatt en fin avslutning på helgen? Ønsker alle dere fine lesere en god natt 😊🌙

  (Dette innlegget er postet fra mobil, så jeg håper det er Okay leservennlig fra PC as well. Om ikke, ja da får dere Pardon my bruk av mobil til blogging.)

 • 16.01.2017
 • //
 • Kl.01:21
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • Tips til veganske oppskrifter og blå leppestift anyone?

   

   
   

  Tilbake i kulda, eller nesten iallfall. Dagen idag, har bare gått med til å fly, 12 timer til Arlanda, hvor jeg smakte BBQ pulled oumph sandwich for første gang, egentlig ganske godt. Mye seigere enn jeg hadde forventet. Jeg har smakt andre typer vegetar / vegan kjøtt erstattere tidligere som jeg egentlig har likt bedre, sånn smak og konsistens messig. Nå kommer jeg selvfølgelig ikke på noen i farten, men de fleste helsekostbutikker har et mindre utvalg. Ellers så er min ultimate favoritt, "kjøttet" de bruker i wraps og salatene på Naked juice bar, inne på sky city Arlanda. Altså det "kjøttet" er _godt_. #mums. Det er på en måte ikke så seigt som mang av de andre variantene på markedet.

  Note to self: Spørre hvordan merke det er neste gang jeg er der. 

  Saken er den at jeg egentlig ikke er så fan av kjøtt erstatning. For jeg liker ikke kjøtt noe særlig i utgangspunktet. Jaja, meatlovers nå vet jeg dere tenker "Da har hun ikke smakt en ordentlig saftig og god biff". Your wrong! Eller delvis, det var ikke saftig og lekte i munnen, noe det gjorde hos resten av følget. El Churrasco, het stedet, and it came highly recommended, på TripAdvisor. Jeg fikk til og med velge type kjøtt, altså fra hvor på dyret, samt hvor done jeg ville ha det. Virkelig ingenting å utsette på restauranten, servicen var fantastisk, og potato skin friesene, var close to heavenly, for en junkie som meg. Kjøttet derimot var som kjøtt er for meg, seigt. Er det ikke for seigt, så er det for tørt. 

      

  Jeg spiser aldri kjøtt når jeg er alene. Jeg er nok mer eller mindre vegetarianer i praksis, men ikke i teori. Haha. Ikke fordi jeg ikke believe in the cause, for det gjør jeg virkelig. Kjøttindustrien er forferdelig både for dyr og vår vakre klode. Så grunnen til at jeg ikke kaller meg vegetarianer er at jeg føler meg litt blasfemisk, om man kan si det, da jeg virkelig ikke er konsekvent. Om jeg er med andre, så bestiller jeg gjerne det de andre gjør, og da blir det fort noe med kjøtt. Spiste jo chicken cashew for typ to dager siden. Jeg har lovet meg selv at jeg skal bli mer konsekvent, iallfall når jeg er hjemme. Kanskje til og med legge inn litt veganske dager også. Jeg får Google litt oppskrifter. Har sett att blant annet vegetarmat.org har en del spennende å teste ut. Eller kanskje du har en bra vegansk oppskrift jeg kan teste ut? Taes i mot med et stort takk. Lover å lage, og poste bilde her på bloggen! 

      

  Anywho. Flyet videre til Oslo, og kulda gikk etter en minor delay, rundt to og en halv time seinere. Vente tiden gikk veldig fort da jeg var on a mission. Jeg vet ikke om det er HOT or NOT, men jeg har en liten Crush på en blå, ja blå leppestift fra Dior. Dior Rouge i fargen 602 Visionary Matte. Vet ikke hvor mange taxfree butikker og parfymerier jeg har hvert innom å lett etter den, uten hell... Sikkert mye smidigere å bare bestille den på nettet, meeen jeg vil gjerne se den live før jeg evnt slår til. Oh well, får vel bare lete videre. 

   


   

  Hva syns du om blå leppestift, Hot or Not? 

   

  Nå er jeg endelig hjemme, og trøtt som en strømpe. Jeg skal ta de rødsprengt øynene mine og legge meg. God natt :) 
   

   

  Skrev egentlig dette innlegget igår kveld / natt, men sovnet mens jeg finleste det, så får vel heller ønske alle en: 

  God morgen, ha en fantastisk torsdag alle sammen 

  ❄

  (Bilder fra "weheartit.com) 

 • 12.01.2017
 • //
 • Kl.10:55
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • Når yr.no spår feil...

   

  ...Og man våkner opp til SOL! HURRA

   

  Goodbye 7/11 regn poncho   

  Hello pool :D   Dagens outfit (Lykke å kunne ha på havaianas i Januar #takknemlig

  ( Kjole: Calvin Klein Jeans

  Skjørt: Springfield

  Solbriller: Ralph Lauren )   (Håret mitt blir helt crazy når det tørker oppsatt i bun.)

     Iced Latte! Sirupen kom i en liten mugge ved siden av, utrolig nice, så kan man regulere hvor mye sirup man vil ha i. Som den pingla jeg er, så er jeg egentlig veldig skeptisk til isbiter i land hvor man ikke kan drikke direkte fra springen. Isbitene kan jo være fryst springvann. You never know. 

   

  Utrolig deilig at været mot all forventning har hvert strålende i nesten hele dag. Litt sol gjør virkelig underverker med humøret og energien. 

   

  Ønsker alle en fantastisk mandagskveld :) 

 • 09.01.2017
 • //
 • Kl.19:59
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 12 kommentarer
 • I KINA SPISER DE... SPYTT?

   

  Greetings alle fine lesere :) 

   

  Planen idag var å få litt farge på kroppen, men det måtte rain checkes, bokstavelig talt. Som noen sikkert har fått med seg kommer det enorme mengder nedbør sør i Thailand for tiden. Enorme mengder. Sånn ordentlig heavy regn. Det er heldigvis ikke så ille her som på Koh Samui, en øy enda lenger sør, hvor det er flom. Her bare regner det, og har gjort det hele dagen.

   


   

   

  Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær! Vi gikk til innkjøp av regnponchoer i freshe farger, (som jeg selvfølgelig glemte å ta bilde av mens det ennå var dagslys. Heldigvis, skal det regne hele 20mm imorgen ifølge yr.no, så det blir nok flere muligheter for å ta freshe ponchobilder) og trasket avgårde til favoritt massasje og manikyr ++ stedet vårt. De hadde ikke tid til oss før 2,5 timer seinere, litt for lenge å vente i regnet. Det krydde av folk på massasje studioene idag, sannsynligvis på grunn av været. Det er litt sånn med crew tror jeg, at man blir litt stuck på steder, alle destinasjoner har den tannlegen, massasjen, restauranten osv. Noen restauranter kryr av crew fra forskjellige selskaper, ganske trivelig egentlig. #CrewKantine. Så da stammis stedet ikke kunne ta oss imot, gikk vi rundt som hodeløse kyllinger, før vi ramlet inn på et sted som hadde tid til å ta imot oss alle fem. Hvor de for det record var veldig flinke. Jeg er ikke spesielt fan av massasje, folk sier jo at det er som kaffe drikking, kommer med alderen. Men jeg vet ikke jeg. Jeg fikk iallfall pampret neglene mine og lakket de i en utrolig fin matte rosa farge, for kun 200 baht. A steal!  Skulle gjerne tatt bilde av de, men det grusomt dårlige lyst på hotellrommet, gjør de virkelig ikke rettferd. 

   

   

  Ellers har dagen gått med på å innta noen bedre måltider. 

   


  #Mums

  Chicken Cashew fra Coffee Club 

      

   

  Inne på senteret ramlet jeg over en bod som solgte spiselige fuglereder, bestående av spytt fra Salanganer. For den nette sum av 22 000 baht (i overkant av 5000 kr)! #RAN. En delikatesse i Kina, hvor disse næringsrike redene, som attpåtil skal smake utmerket, løses opp i vann og lages suppe av. Den skal work wonders for huden. Redet består av spytt, saliva, som har tørket og hardnet. De finnes i flere farger, hvorav de røde angivelig kun finnes i grotter på Birds Nest Island (Thailand), og derav ennå dyrere enn de hvite på bilde. 

      

  Plukkingen av disse redene er regulert, men dessverre er forespørselen så høy at det forgår ulovlig plukking, noe som setter Salanganerbabyene i fare. :( 

   

   

  Hadde du spist fuglespyttsuppe?

 • 08.01.2017
 • //
 • Kl.20:17
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • Mistet et døgn - Mine tips mot jetlag

   

  Hvor ble det av 6. Januar? Jeg blir nesten aldri jetlagged. Kan ikke huske sist engang. Sover alltid bare et par timer, så jeg kan snu døgnet med engang jeg kommer frem. Da vi kom regnet det, tungt regn. Så var ikke mye annet å finne på enn å legge seg uansett. Da jeg våknet et par timer seinere regnet det fortsatt. Det blir jo så mørket når det regner. Umulig å stå opp. Klarte til slutt å dra meg opp. Brukt det meste av kvelden på å traske rundt som en zombie på kjøpesentret. (Som ligger mellom de to delene av hotellet vi bor på, kjempe rar og kjempe handy konstruksjon. I topp etasjen ligger det en nice kino. Der finner du meg sikkert imorgen, om det regner like mye som idag, med en bøtte popcorn. De har #mums karamell popcorn der. Blandet med salt popcorn smaker det smash - ish, salt og søtt.)

      

  Mine tips mot jetlag: 

  * Om det er morgen / formiddag når du kommer frem, sov et par timer. Eller ta en powernap, om du allerede har sovet en god del på flyet.

  * Vær ute i sollyset og hold deg i aktivitet. Alltid mye lettere å holde seg våken om man er sosial og omgåes andre mennesker. 

  * Dagen før jeg reiser, om jeg reiser privat, så legger jeg meg gjerne litt tidligere om jeg skal østover, og litt seinere om jeg skal reise vestover, da blir det færre timer å omstille når jeg kommer frem. 

  * Drikk masse. Luftfuktigheten i fly er mye lavere enn normalt, noe som medfører at en lettere blir dehydrert. Som igjen kan forverre jetlag - symptomene. 

  * Spis måltider som følger tidssonen du er i. Det skal vist gjøre omstillingen lettere om man vanligvis har faste måltider hjemme. Personlig gjør jeg aldri det, men det kommer nok av at jeg ikke har noen fast tider jeg spiser hjemme heller. Jeg vet det er fryktelig usunt å spise til alle døgnets tider, men med en jobb hvor jeg kan starte på jobb alt fra 04:15 om morgenen til 22:00 på kvelden, så er det veldig vanskelig. Note to self: Vanskelig, ikke umulig - bør prøve å få meg bedre måltidsrutiner. 

  *  Ellers har jeg hørt at man får bra effekt av å ta melatonin tilskudd, et hormon kroppen produserer selv for å regulere søvnsyklusen. Vet man får slike piller over disken i mange land. Skummelt hvor sterke medikamenter man kan kjøpe uten resept i utlandet. Jeg syns forøvrig ikke man skal proppe i seg hva som helst uten å ha konsultert en lege / fagperson først, så jeg tror jeg sløyfer dette siste punktet. Det får være mer som et pssst punkt, så vet du at det finnes noe som heter melatonin, som du kan høre med legen din om hjelper akkurat deg :) 

   

  Klokken er allerede 23:00 her, så nå skal jeg prøve å legge meg til normal tid, så jeg ikke er så jetlagged imorgen. Good Night :) 

   

  Noen som har noen bra tips for å unngå jetlag? 

   

 • 07.01.2017
 • //
 • Kl.17:02
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • Life is a Beach, and I´m just Playing in the Sand

  Hei 

  Min romjul har liksom gått i ett, og inneholdt alt fra strand, dragshow og flyreiser, til Netflix i sofakroken. Har liksom glemt at det har hvert jul og romjul jeg. Alt har liksom hvert så langt fra jul. Hadde det ikke hvert for at de som jobber i barene og butikkene hadde fått på seg røde nisseluer, så tror jeg søren meg hele julen hadde gått meg hus forbi. Her er noen få bilder fra de siste dagene. Og med mine skills og min vannskadede iPhone, er det bare å lene seg tilbake å nyte, hehe. 

   

   

  26.Des 

   

   

   

  Andre juldag dro vi ut til Freedom Beach, som ligger en kjapp longtail båttur unna Patong Beach (som i sin tur ligger en 5 - 10 minutters spasertur unna hotellet vi bor på). Det høres sikkert ulogisk ut å betale for å ta båt fra en strand til en annen, men det er alltid, selv når det er overskyet, flust med folk og selgere på Patong Beach. Dessuten ligger Patong Beach rett ved veien, så for skarve 70 kroner (300 Baht) tur retur kommer man unna trafikken, samt at vannet er klarere på Freedom. Været var ikke helt på topp, noe som egentlig var litt deilig, da det ikke fantes noen parasoller eller trær på stranden. Det kan, tro det eller ei bli for mye sol for meg også. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kl 19:00: Var planen å ta en rolig kveld. Spise et bedre måltid, kanskje shoppe litt og legge meg i en decent tid. 

   

  Kl 23:00: Befant jeg meg på et ubegripelig dårlig, ifølge de som hadde peiling, dragshow. Som en ikke rutinert dragshow seer, koste jeg meg dog glugg ihjel allikevel. 

   

   

   

   

     (Ja, jeg vet, det ser ut som båten kjører i oppoverbakke, haha, men det var ikke så lett å ta bilde fra en båt som kjørte i motsatt retning) 

   

   

  27. Des 

   

   

  Var innom et sted jeg dessverre er altfor sjeldne, the gym! (Jeg er nok i toppen blant støttemedlemmene til SATS).  Syns det var rart at det ikke var noen andre der, da det pleier å være ganske crowded på det lille hotell gymmet. Skjønte fort at det var fordi jeg var der to timer seinere enn jeg vanligvis pleier, og solen sto på vinduene. #Svett

   

  Mer sol og bad. Samt litt trasking rundt på de små markedene / klyngene av boder som ligger strødd mellom hotellet og stranden her i Patong. Alltid gøy å se om man kan få med seg noen kvalitetsprodukter fra Michael Knorr eller Kalvin Clein. 

  Pakking - etter snart frie år som flygende, er det sjokkerende hvor dårlig jeg er til å pakke. Får bli et nyttårsforsett det, lære meg å pakke, like a pro. 

   

   

   

   

   

   

   

  28. Des 

  Den laaaaange reisen hjem. 11:55 minutter tok det fra vi tok av fra Phuket Airport til vi landet på Arlanda. Deretter bar det videre til Oslo. Var så heldig at jeg ikke trengte å vente lenger enn en skarve time, før flyet videre gikk. På denne korte tiden rakk jeg å gjøre #stresset familiefar så sinna at han var ved å blåse hue av seg nærmest. Neida. Kort fortalt: Var jeg så heldig at jeg fikk sete på rad 1, veldig deilig, men aldri plass til håndbagasje. Siden jeg allerede hadde jobbet i omlag 13 timer og hvert våken siden 23:30 dagen før, var jeg ikke videre keen på å legge fra meg bagasjen min på typ rad 20. Så jeg gjorde noe jeg aldri gjør, stelte meg i kø foran gaten for å komme ombord tidlig. Mens jeg køer, benytter jeg anledning til å fylle på det dalende blodsukkeret, med en banan. To skritt unna meg, sikkert et skritt om jeg hadde hvert litt mykere, står en søppelkasse. Så jeg slipper kofferten min, og går å kaster skallet, når jeg 2 sekunder senere er tilbake i køen, rakner det for #stresset familiefar, bak meg i køen, som med alt annet en innestemme aggressivt sier; "Ja ja, her skal man vist bare albue seg frem i køen her ja!!". Fordelen med å ikke se helnordisk ut, jeg kan se rart på han, og late som jeg ikke forstod et ord av det han sa.

  Så omlag 20 timer, give or take, etter jeg dro fra hotellet, var jeg godt plantet i sofakroken hjemme. 
   

   

   

  Håper alle har hatt en awesome romjul :)    

   

   

 • 30.12.2016
 • //
 • Kl.01:45
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • Out Clubbing on Christmas Eve, and some Swedish specialities

   

  Min første svenske juletallerken ever er inntatt, og skal jeg være dønn ærlig, så er den norske julematen waaaay mye bedre. Men nå skal det sies at jeg er i Thailand, og selvom stedet vi spiste på er drevet av en svenske, bør jeg vel kanskje smake svensk julemiddag i Sverige før jeg uttaler meg. 

   

  Jeg syns faktisk maten minnet meg litt om en frokost buffét. Skinke, egg med skagenrøre, postei, ja dere ser jo på bilde :)

   

   

   

  Godt, men på ingen måte min nye favoritt rett, men da har men prøvd det også. Selskapet var dog uklanderlig, og jeg vil si jeg alt i alt har hatt en utrolig morsom julaften. 

   

   

  Etter maten dro vi videre for å nyte Patongs uteliv. 

   

  Har du hatt en fin julaften? 

  Det håper jeg :) 

   

   

   

   

  ☺🌵

 • 25.12.2016
 • //
 • Kl.08:00
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 2 kommentarer
 • God Jul....?

  Kl 11:00 norsk tid begynte jeg på jobb igår, og var fremme på hotellet rundt 2 - tiden i natt. Selvom jeg har sovet et par timer, så føles det fortsatt som det er lillejulaften. At jeg liksom har mistet en dag. Men det er det altså ikke; så;

  God Jul alle sammen 😊🎅

  Jeg skal innrømme at julestemning ikke er helt på topp. Jeg forbinder liksom jul med snø, varme kåper, og å komme hjem til familien. Familien min bor rett ved en togstasjon, så det er ikke mer en en omlag 5 minutters tur å gå, men da jeg er en skikkelig frysepinne rekker jeg selv på denne korte turen å fryse. Så jul for meg, er når jeg ser røyken fra pipa, kommer inn og blir møtt av en vegg av varme og lukten av julemat i hele huset. Ikke palmer, 30 varmegrader og bikini!

  Ouf, nå hørtes jeg sikkert bortskjemt ut, som klager over å ikke få være hjemme i julen. Det er jeg altså ikke, jeg bare har ingen julestemning. Men det bytter en frysepinne som meg, gladelig bort for å få er par døgn i varmen. (Er det ordentlig kaldt ut, så kan jeg fryse så mye at jeg får fysisk vondt i kroppen. Det må jo være en tilstand det der? #Hypokonder)

  Dagen har jeg tilbrakt på magen på en solseng. Tror jeg er en av de få som helst soler ryggen, syns det er så godt å ligge på magen og lese en god bok. Jeg prøver dog å snu meg engang iblant, da ingen syns det er sexy med er likblekt ansikt og en solbrun rygg 😅

  Apropos bøker, trenger du tips til en god bok? Sjekk ut DETTE innlegg jeg skrev igår,nei over igår?

  Vi ligger jo 6 timer før, så her er det allerede duket for en litt annerledes julemiddag sammen med resten av kollegane mine.

  Det er faktisk helt ræva dårlig lys på dette hotell rommet. Og det hjelper sikkert ikke på at jeg bruker iPhone som kamera. Så jeg får bare beklage for elendig bildekvalitet.😑

  Ønsker alle en fantastisk julekveld :)

 • 24.12.2016
 • //
 • Kl.13:38
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 1 kommentar
 • God Morgen ❄🛫🛬☀

  Happy Lille Julaften alle sammen 😊

   

  Noen ganger når jeg våkner får jeg sånne "gode ideer" - idag er en sånn dag.

  Dere har sett gruppene av turister i Frogner Parken ikke sant? De som går rundt i guidede grupper, med hodetelefoner og hører på "lydbok", om det de ser på. Jeg har SÅ lyst til å bytte ut kassetten i EN av disse, sånn et en person i gruppen hører på noe helt annet enn resten. Gjerne til noe som er litt på kanten. Så vil jeg lene meg tilbake i solstolen min, og observere 😅 ja jeg er fæl, og ja, jeg har sett for mye sjultkamera pranks.

  *trøtt*

  Om 2 timer drar jeg avgårde og lander ikke før den 24, julaften.

   

  Her skal jeg feire jul i år:

  Noen som har lyst til å gjette på hvor jeg skal? 🌴

  Håper alle får en fantstisk lille julaften!

  🎅❄

   

   

   

   

   

  😊🌵

 • 23.12.2016
 • //
 • Kl.09:55
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • JOBBE PÅ JULAFTEN - 3 gode grunner til at jeg tror det blir topp!

   

  Jeg har alltid ment at det er viktig å se det positive i situasjonen en er i. Nå er det sånn at jeg skal jobbe på julaften, så hvorfor ikke se fordelen ved det, og ikke bare bakdelene? Jeg tror det er viktig å kunne se noe positivt i alt. Om en aldri er fornøyd, blir jo livet bare en uendelig rekke skuffelser.

  Stay positiv - kan ikke huske en gang det har kommet noe godt ut av å være negativ. Man kan ikke alltid endre situasjonen en er i, men man kan alltid endre sin egen innstilling :)

  Jeg har en jobb hvor det ikke finnes noen røde dager, og da ender man opp med å jobbe julaften en gang i blant (les: ofte). Jeg har jobbet noen julaftener tidligere og kommet frem til at det er ganske alright.

  For det første så vanker det jo litt ekstra penger. Både i form av tillegg, og det faktum at jeg er borte helt frem til den 28 desember. Jeg her nemlig ikke kjøpt en eneste julegave i år, da jeg har store ambisjoner om kjøpe alle på romjuls salg. Fantstisk, ikke sant? Jeg er overbevist om at jeg kommer til å spare ville summer på julegaver i år!

  For det andre får jeg feire to ganger! Hurra! Først en gang på selveste dagen, med mine fantastiske kollegaer. Deretter i romjulen med min herlige familie, som arrangerer en ekstra mini - julekveld for meg når jeg kommer hjem. #takknemlig

  For det tredje så er jo alle så glade og positive på julaften, at det er jo en fryd å jobbe! Pluss at jeg får brukt denne rå harry hårspennen jeg har kjøpt meg:

  Elsker den 🎅 Den skaffet meg akkurat en gratis tur med flytoget, da alle som hadde på nisselue fikk reise gratis. #Scoooore! Den er å få tak i på Glitter :)

   

   

  Noen fler som skal jobbe på julaften i år? 🎅

   

   

  😊🌵

 • 22.12.2016
 • //
 • Kl.19:31
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • 🍰 A TASTY TRIP ☕🍴

  Hola!

  Som jeg skrev tidligere fløy vi med Condor hjem via Frankfurt! Turen tok ca 10 timer, hvorav jeg sov 5 av de og brukte de resterende 5 på å glede meg til å vandre hvileløst gjennom alle butikkene på Frankfurt! Dessverre gikk vårt fly videre fra "feil bokstav" og en passkontroll skilte oss og alle de materialistisk herlighetene jeg i ettertid er glad jeg ikke fikk mulighet til å kaste bort penger på😅

  Jeg kan ikke tenke meg noen ting som er mer spennende enn bilder tatt med dårlig lys og dårlig kamera (syns det er fint jeg, så får de litt sånn preg av engangskamera fra 90 - tallet tidlig 00), av flymat:

  Dette smakte faktisk godt, aldeles ikke så blast som det ser ut😅

  Tasty kake, utrolig nok veldig søt, uforventet, da jeg har lært fra pålitelige Internettkilder ala vg.no 😅 at #funfact: søt mat smaker mindre søtt oppe i luften! Så enten stemmer ikke det eller så var det bare ville mengder sukker i denne herligheten 🤔Lurer også på om man får dårligere ånde av kaffe i luften enn på bakken? Føles alltid sånn. Heldigvis ble jeg helt randomly tilbudt en tic tac pastill av mannen over midtgangen, ja over midtgangen, for så dårlig ånde får man av flykaffe. Vil dog ikke anbefale å ta imot hvite små pastiller av fremmede menn 😳

  Det merkelige gulaktige oppe i venstre hjørne er ikke sauerkraut, som det kan se ut som ved første øyekast. Men Kimchi! #eksotisk

  - ☺

 • 17.12.2016
 • //
 • Kl.23:21
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • 🌵4 LAND PÅ 4 DAGER 😅

  Phuuu, nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten, 30 timers layover i Mexico!

  Fløy ned til København på søndag, til Cancún på mandag, fra Cancún til Frankfurt på tirsdag, landet i Tyskland på onsdag, kjedet oss i et par timer på Frankfurt lufthavn (hvordan kan man kjede seg på FRA spør du? Vel, jeg kommer tilbake til det), før turen bar videre til Stockholm. Nå er jeg altså endelig hjemme i lille Norge, nærmere bestemt i tigerstaden!

  Jobben min består av enormt mye venting, og hotellovernattinger, og denne turen var intet unntak. Da jeg dro på en søndag og att på til fra lille Norge, var det ikke akkurat flust med avganger til København, noe som resulterte i at jeg enten kunne ankomme _5_ timer før resten av besetningen eller 40 min etter. Pliktoppfyllende som jeg er gikk jeg for den tidlige avgangen. Ergo rakk jeg å benytte meg av Hilton CPH sitt "fitness and relax" rom 🏃💨💨 Hvor jeg svettet som en

  gris (figure of speech, da #funfact; griser ikke svetter), ikke fordi jeg løp i usain bolt tempo (which i dont - befinner meg helt klart på andre siden av den skalaen) men fordi lukrative "fitness and relax" ventileres av to gulvvifter 🔥

  Selve turen ned? bort? hmm, ned til Cancun tok i underkant av 12 timer, men da Mexikansk tid er -6 i forhold til norsk tid, var det midt på dagen strålende sol og fanatiske 28 plussgrader, da vi landet!

  Et bilde fra min solfylte balkong i 9ende etasje. #lyx

  Så hva gjør man på skarve 30 timer i Cancún?

  *BADER og SOLER!

  Vannet i Cancún var helt fantstisk - nydelig turkist.

  Å sole her var faktisk veldig deilig, jeg er ingen stor soler, da jeg ofte syns det kan bli litt kjedelig, da det er altfor varmt for å typ lese. Men her blåser det nesten hele tiden en sval bris, som gjør at man ikke "merker hvor varmt det er". Utrolig deilig, og livsfarlig med tanke på at man ikke merker at man brenner seg i solen.

  All vinden samt sikkert andre forhold jeg ikke kan noe om, gjør at understrømmen blir veldig sterke, som i sin tur gjør at det neste alltid er "røde flagg" på stranden, som indikerer at det er farlig å svømme. Loco, som vi var koste vi oss dog allikevel litt i bølgene nærmest land! Saltvann i øyene, nesen, håret, ørene ja you name it. Veldig morro. Vi gikk selvfølgelig ikke langt ut. Vi fikk seinere på kvelden høre av en kollega at en liten jente i 10 års alderen hadde fått CPR på stranden etter å ha lekt i vannet. Det gikk heldigvis bra. Så de er der nok for en grunn de røde flaggene.

  *SPISE TACO

  Vi failer dessverre denne gangen og ente opp her:

  Det så skikkelig Local ut, så vi hadde håpet på "taco sånn den serveres hjemme hos de lokale" om dere skjønner, altså ikke tex mex. Det fikk vi dessverre ikke. Om du har sittet inne i meksikansk fengsel, så har du nok en god feel på hvordan maten var. Skulle tatt bilde, men da jeg var helt satt ut av at de hadde trøkka en liten kjøttbit midt i quesadillan min, som jeg til og med spurte om var vegetar, glemte jeg helt å ta bilder i oppstandelsen. Selve quesadillaen var ikke stekt, men bare varmet til osten ble soggy. Men heeey, vi var jo i Cancún, så en kan jo ikke klage! 😊

  *DRA PÅ COCO BONGO

  "Puts Vegas nightlife to shame!"

  Om dere googler "Coco Bongo Reviews", vil dere se at meningene er mange og delt.

  Jeg personlig syns det var veldig gøy, men jeg tror det kommer helt Ann på gjengen man er med og om man får "crew discount" på billetten. For er det en ting alle reviews og jeg er enig i, så er det at det er SVINDYRT å komme inn. Vi snakker ikke 200 i cover, men omlag 600 NOK, og da snakker vi med en generøs rabatt! Og skal du ha bord og være på en av "balkongene" så snakker vi ennå villere priser. Vær obs på at balkong plass ikke nødvendigvis er bedre selvom det er dyrere, det spørs helt hva du ønsker ut av kvelden. Coco Bongo er en nattklubb, men med scene show, og åpen bar i form av at kelnere "Bar Staff" går rundt og server deg _masse_ drikke. Så om du ønsker å danse, så er det ingen grunn til å betale i dyre dommer for bord med sitteplasser på balkongen, eller "upper floor" som Jose (må være fake, er nesten sikker på at alle hadde navneskilt hvor det stod José), kalte det.

  Det er show, konfetti, ballonger, veldig veldig veldig mange mennesker og fantastisk stemning. Alt i alt er jeg veldig glad vi dro, for det var utrolig gøy, men jeg tror det blir med denne ene gangen. For gratis barene på andre siden av gata er litt av et show de også, byr på tequila shots fordi en er fra Skandinavia, og drar med hele baren på en laaaaang conga line! #GratisMoro

  *SHOPPING

  Jeg ELSKER å vandre hyllene i matbutikker i utlandet, alltid så mye gøy en ikke får tak i hjemme i Norge! Var dog ikke så mye tid til shopping, men jeg fikk rasket med meg den fantastiske crest whitening tannkremen, samt favoritt solkremen fra Australian Gold😊

  Og stort mer enn det rekker man ikke på 30 timer!

  Hjem fløy vi med Condor via Frankfurt - et innlegg om det kommer etterkvart 😊

 • 16.12.2016
 • //
 • Kl.21:25
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no