Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

A Clean Face is a Happy Face

 

 

 

 

 God Kveld, eller blir vel heller God Natt nå! 

 

Selv om jeg var close to zombie  igår klarte selvfølgelig å rive med meg noen varer fra nettbutikk hyllene for den nette sum av, hold på hatten, 3400,-. Kanskje ikke så mye for noen, men det sprenger mitt budsjett. Blir ikke sukker på grøten resten av måneden for å si det sånn, haha. 

 

 

Nå sitter dere sikkert og tripper i spenning over hva jeg har bestilt, men det er ikke så spennende altså. 

 

 

For litt to år siden begynte jeg på ZO Skin Health. Produktene er utviklet av dermatologen Dr. Zein Obagi. Produktene har et veldig godt rykte på seg, for å imotsetning til mange andre hudpleie produkter, faktisk ha god effekt! Og det bør de virkelig, for de er latterlig dyre. Greia er at nå som jeg har godt på de så lenge og føler jeg har såpass god effekt, så tørr jeg ikke slutte på de. Så dette får være min guilty pleasure

 

 

Det finnes to forskjellige produkt typer eller serier kan vi vel kalle det, ZO Medical og ZO Skin Health. Sånn jeg har forstått det er tanken at en skal begynne på Medical produktene om en lider av alt fra milde til pretty aggressive pigment lidelser, som for eksempel etter for mye sol eksponering. Om en har kraftig akne eller hudlidelsen rosacea. Når problemområdene roer seg, er tanken at en skal gå over til Skin Health produktene som er daglig pleie for å opprettholde resultatet. Skin Health produktene er også her man begynner om man ikke har sterk acne eller store pigmentforandringer. Serien tilbyr forskjellige linjer som alle skal hindre henholdsvis; acne, pigmentering, og / eller aldring. 

 

 

Jeg bruker per idag disse produktene fra SKIN HEALTH serien, i rekkefølge: 

 

OFFECTS - Exfoliating Cleanser (normal to oily skin) - Anti-Aging Formula: 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 

 

Man føler seg så ren etter å ha brukt denne, jada jeg vet det er hele hensikten med en ansiktsvask, men den reduserer produksjonen av overflødig olje samt nøytraliserer frie radikaler. Ellers kan den by på både Vitamin E og litt anti - age. Så jeg ser både fresh og ung ut! 

 

 

 

CEBATROL - Oil Control Pads: 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

NB: Denne er fra Medical serien, men den er faktisk mildere for huden en padsene som tilhører Skin Health serien. Det kan sikkert høres litt rart ut, men det skyldes rett og slett at de andre produktene fra Medical serien er veldig sterke. Så akkurat padsene er svakere for at huden skal tåle de i tilegg. Så hva gjør disse fantastiske padsene? Jo, de reduserer forekomsten av olje, et must for meg med fet hud, samt at de reduserer størrelsen på porene ved å hjelpe til med å holde disse rene. 

 

 

 

OSSENTIAL - Daily Power Defense - Anti-Aging Formula: 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Dagkrem. Som visstnok inneholder DNA reparerende enzymer, og hva er så fantastisk med det da lurer du kanskje på? Joda, de jobber nemlig døgnet rundt for å forhindre og minske skaden av UV stråler. GoodBye ujevn pigmentering og soggy lærhud! 

 

 

 

OCLIPSE -  Smart Tone - SPF 50: 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

En primer med et hint av farge, som beskytter både mot UVA og UVB stråling. Jeg bruker denne om jeg er i sterk sol, i utlandet eller på sommeren, eller ikke har på make - up. Om jeg har på make - up bruker jeg OCLIPSE  ? Sunscreen & Primer, denne har "bare" SPF 30, men en mye tykkere tekstur, som jevner ut huden og maskerer store porer. Grunnen til at jeg kun bruker denne under make - up, er at om jeg bruker den alene, får jeg en litt gråaktig tone i ansiktet, da den inneholder et hint av farge, som aldeles ikke blender bra med min hudfarge. Den er også mye bedre å bruke under make - up enn Smart Tone, da den oppfører seg mer som en vanlig primer. Sminken sitter lenger på, iallfall føler jeg det. Smart Tone, blender bedre med min hudtype, mulig dette er fordi den trekker mer inn i huden. Den føles også lettere på. Noe jeg som egentlig ikke liker å "føle at jeg har noe i ansiktet" setter stor pris på. 

 

 

 

OFFECTS - Exfoliating Polish - Anti-Aging Formula: 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 

 

Dette er en scrub, så den bruker jeg bare give or take rundt to ganger i uken. Den lukter så utrolig godt, men det er ikke det beste med den. Den fjerner døde hudceller slik en scrub skal. Samt at den fremmer cellefornyelsen, som i sin tur gir en renere, smoothere og mer jevn hud. Inneholder vitamin A, C og E! 

 

 

 

NB: En del av Obagi produktene, blant annet OFFECTS ? Exfoliating Cleanser, inneholder AHA (alpha hydroxy acid) som kan svekke hudens toleranse for sol, slik at en mye lettere blir solbrent. Bruk derfor alltid solkrem om du går på disse produktene. 

 

 

I en postkasse nær meg, dukker snart disse godsakene opp: 

 

CEBATROL - Oil Control Pads x 3 (Må jo betale frakt så like greit å "fylle opp lagret" når jeg først bestiller)

 

HYDRAFIRM  - Eye Brightening Repair Creme (Kanskje jeg endelig får has på disse IKEA nettene under øynene mine, hehe) 

 

OSSENTIAL  - C-Bright Serum (Har fått endel pigment flekker, da jeg går på en type p-piller som gjør at man lettere får det ved sol eksponering. Ble anbefalt denne av en hudpleier, så veldig spent på resultatet!I) 

 

 

 

Nysgjerrig på Obagi? Ta en titt HER.

(Anbefaler alle å snakke med en hudpleier før man begynner på disse produktene da en del av de er veldig sterke. Jeg gjorde iallfall det, og begynte med et sånt stat kit de selger på sikkert alle hudpleie salonger som fører Obagi i Norge. Det fine med dette kittet er at alle produktene er i travel size, så man får testet ut om man syns det funker for sin hud, før men bruker masse penger på å kjøpe en serie produkter som kanskje viser seg å ikke være det rette for akkurat deg. #PengerUtAvVinduet.) 

 

 

PS: Pelsen på bildene er like fake som puppene til Pamela Anderson

 

 

 

 

HÅPER DERE HAR EN SMASHING LØRDAG ALLE SAMMEN! 

 

Jeg har tilbrakt dagen med gode venner, og er nå godt plantet i sofaen, for litt Netflix and Chill (the non r - rated version, hehe).

Ikke noe party animal jeg altså. 

 

Hvordan har dere tilbrakt dagen? :) 

 

 

Love, Laila 

 • 26.02.2017
 • //
 • Kl.00:46
 • //
 • Beauty Buys
 • //
 • 10 kommentarer
 • NEW IN + Kroppspress

   

   

  Altså dette blogg greiene, med å ta bilder av ting man har kjøpt. Okay da har jeg kjøpt noen greier for en god pris på taxfreen, tatt noen halv glorete bilder og tenkte jeg skulle legge de opp. Men stemmene i hodet mitt sier at dette er så langt fra min greie. Og det er det. Jeg har fortsatt store problemer med dele delen av boggen, haha, og hva er en blogg om man ikke deler. Jaja, jeg blir vel bedre for hver dag som blogges. 

   

   

  Hvorfor byr det meg sånn i mot å legge opp "innkjøp"? Jeg vil ikke være en del av en kultur som skaper kjøpepress. Det har jeg følt litt på de siste gangene jeg har tipset om produkter. Jeg vet jeg ikke har noe ansvar for hvordan andre handler. Men kjøpepress og kroppspress blant unge, er en av de tingene jeg syns er både trist og et veldig vanskelig å forholde seg til.

   

      

   

   

  Spesielt kroppspress. Det hadde jeg skrevet et innlegg om, hadde det ikke hvert for at jeg syns det er så lett å tråkke folk på tærne når man snakker om kropp. Men jeg kan si at jeg syns det er trist at kropp i det hele tatt har fått den funksjonen den har. Vi mennesker er så mye mer enn kropp og utseende. Hvorfor setter vi det å se bra ut så høyt? Forguder en faktor ved menneskekroppen vi vet bare er midlertidlig? All beauty fades og en dag sitter vi der som rosiner hele gjengen.  Jeg er sterkt for blinddating. Det rare er jo at jeg er like mye innrullert i dette skjønnhetshysteriet som mange andre. Det er vel en grunn til at jeg akkurat har kjøpt meg en concealer? 

   

     (Jeg elsker denne kampanjen for Dove! Sunne friske damer )

   

   

  Det å være sunn, det syns jeg er viktig, i disse livsstilssykdom tider. Jeg kunne ønske jeg var flinkere på å spise sunt og få i meg alle de riktige næringsstoffene. Trene, det syns jeg selv jeg er ganske flink til å finne tiden til. Nå har jeg forsåvidt ikke trent på snart 14 dager, så hva sitter jeg her å skryter for, haha, men det skyldes denne hersens infulensanen. Jada, den er over nå, men da den gikk, tok den også med seg alt jeg har av energi. Jeg blir kjempefort sliten. Nok om meg. Det var dette med å være sunn. Jeg syns alle skal være glad i seg selv og sin kropp uansett størrelse! Men (og det er nå jeg vanligvis blir uglesett og nærmest fryst ut), jeg syns ikke det er OK at VG og alskens andre halvseriøse medier fronter overvekt. Jeg syns det er like lite okay, som å fronte undervekt. Det er ikke okay å veie nesten 150 kg og posere naken på VG, som en hyllest til kvinnekroppen. Det er helt okay å veie 150 kg, så lenge man er lykkelig med det selv, men jeg syns man da er et like "dårlig" forbilde, som en som veier for lite, om man stiller opp i sånne artikler. For jeg tror hva vi ser påvirker oss så mye mer enn hva vi blir fortalt. Jeg er for å fremme sunne, friske kvinnekropper, i alle mulig former, farger og fasonger. Alle er fine som de er. #PleaseIkkeSåMyeHatNå. Dette er ikke ment som en selvopphøyelse av meg selv på noen måte. Jeg er et elendig forbilde. Jeg preker sunt kosthold så det tyter ut av ørene på meg, men hvor ofte lager jeg et decent måltid? Jeg kan telle fler ganger jeg har spist polarbrød med gulost og sjokoldemelk til middag enn en faktisk middag. 

   

   

     Anywho, nok seriøst snakk, her er godsakene: 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Dior Addict Lip Maximizer i farge 001 PINK 

   

   

  Jeg prøver stadige nye lipglosser og leppestifter, men faller alltid tilbake på denne. Har vel blitt litt Addict. Jeg elsker at den svir og kiler på leppene, jeg syns forøvrig ikke den gir spesielt bra plumping effekt, men det er ikke så farlige, da jeg ikke er ute etter det uansett. Den ser lyserosa ut i forpakningen, men blir så og si helt blank på leppene. Perfekt for meg som aldri klarer å ha noe på leppene. Leppestift, uansett om jeg bruker lipliner eller ei, sitter i typ fem minutter, før jeg har klart å gjøre en eller annen bevegelse med munnen, og det er en rand over leppa og litt på tennene. Akk, fem minutter og jeg ser ut som en bad case av walk of shame. 

   

      

   

   

   

  Chanel Chance Eau Tendre  

   

   

  Dette har hvert yndlingsparfymen min i over to år nå. Jeg elsker lukten av den, den gjør meg glad. Den har en en veldig lett, og blomsterlig duft. Hva er det de vise kaller det, noter? Isåfall har denne fruktige noter. Bør luktes. Glede og ung "puppy love" kjærlighet, akkurat sånn lukter denne. Også kommer den blant annet i denne handy reiseforpakningen, hvor rørene kan taes ut byttes med nye når de er tomme. Jeg har jo en stor forkjærlighet for alt som kommer i travelsize! 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  Estée Lauder, Double Wear, Stay - in - place Flawless Wear Concealer 

   

   

  Jeg har den i fargen 4N Medium Deep, men den kommer i lysere og mørkere sahdes også. Dette er den, hands down, beste concealeren jeg noensinne har eid! Den skal visstnok dekke i opptil 15 timer, ehh, men den holder leeenge altså, det gjør den. Og den dekker utrolig bra, uten å virker oljete. Den tørker relativt fort, og hittil (har jo bare brukt den i typ to dager) virker det som den ikke smitter av på klær. Fantastisk. 

   

      

   

   

     ( Her er et surt bilde av meg med lipglossen på, som dere ser blir den ikke rosa på leppene, men helt klar. Jada, jeg burde sikkert funnet et bilde hvor jeg så litt gladere ut. Godt jeg ikke jobber på markedsavdelingen til Dior, de hadde sikkert sparket meg. Haha. Anywho, jeg lover at man blir bare blid av lipglossen, den dystre looken skyldes noe annet. Hvem vet, kanskje jeg var tom for O´boy pulver eller noe sånt. )

   

   

   

  Jeg vil også bare nevne at jeg på ingen måte er opptatt av merker ol. At produktene fungerer er viktig for meg, ikke pris og logo. En av de beste care lipglossene jeg noensinne har eid betalte jeg 32 norske riksdaler for. Jeg var faktisk så fornøyd at jeg skrev et innlegg om den, som dere kan lese HER. 

   

   

   

   

  Nå skal jeg ut å møte en venninne på café! Cozy.

  Hva er deres planer ikveld?

  Ønsker alle en fantastisk Torsdag! 

   

   

  Love, Laila 

 • 16.02.2017
 • //
 • Kl.19:10
 • //
 • Beauty Buys
 • //
 • 26 kommentarer
 • DARK CIRCLES

   

   

  * Redd meg fra IKEA baggene under øynene mine *

      

   

  Idag skal jeg ut i verden igjen. Gjøre ærender. Poste sykemelding. Kjøpe en liten gave, til en som ikke er født. Hva kjøper man egentlig til noen som ikke er født ennå? Noen som ikke har noen formeninger eller lyster ennå?

  Men først..... Må jeg prøve å se ut som et menneske igjen. Det rart hvor medtatt og blek man blir av å bare ligge som et slakt på sofaen i en uke. Jeg har ikke poser under øynene, jeg har blå IKEA nett under øynene. Haha. Men det er liksom ikke noe eget for idag, føler jeg alltid har ganske intense poser under øynene. 

   

   

   

  Jeg har prøvd alt, kremer, pads, skjeer i fryseren og sånne depuff roll - ons. Mine currently go to produkter består av: 

   

   

   

   

      

   

  Dermalogica Total Eye Care: 

   

  Jeg kjempefornøyd med denne, forsåvidt mest fordi den ikke inneholder olje som skader de oh so precious flaske vippene mine, (som jeg forøvrig gleder meg som en liten unge på julaften, til å fylle på på fredag).

   

  Pluss :

  Konsistens, om en ikke tar for mye trekker den seg inn i huden uten å skape "rester" under øyet. 

  ♥ Solfaktor 15 (For en som er så redd for å bli lærveske som meg, må dette sies å være et superpluss).

  ♥ Til å inneholde kun 15ml er den drøy i bruk. Jeg kjøpte min vinteren 15/16, bruker den daglig, og har fortsatt en del igjen.

  ♥ Enkel å få tak i, de fleste salonger og parfymerier fører Dermalogica. Akkurat denne får du til og med på  VitusApotek+. 

   

   

  Minus : 

  Edle dråper. Den er iallfall etter min standard veldig dyr. Med en pris på rundt 450-500,- (Vitusapotek+ 530,-) 

   

   

   

  Jeg bruker sjelden sminke, og når jeg blir trøtt og sliten, blir jeg liksom blekere og IKEA posene tydeligere. Derfor går jeg alltid rundt med en sånn "De puff stick", som man påfører under øynene for å kvikne til litt. 

   

   

   

      

  For øyeblikket er det denne fra CLINIQUE som er min faste følgesvenn gjennom hverdagen. Dessverre synger den på siste verset (haha, jeg må virkelig jobbe med formuleringen).

   

  Pluss : 

  ♥ Den lover jo å virker kjølende og oppfriskende, og det er den. Jeg føler meg alltid en smule mer opplagt etter påføring.

  ♥ Den er oljefri. (Jeg elsker alle oljefri produkter. Kan ikke alt bare være uten olje?)

   

  Minus : 

  ♥ Den lover jo å gi mindre markerte ringer under øynene over tid. Noe jeg syns den gjør en heller slett jobb med. Dessverre

  ♥ Pris ca 300,-

   

  Ergo, jeg liker det jeg føler, men ikke det jeg ser. Den oppkvikkende følelsen av kaldt metall under øynene når man er trøtt, er gull! Men om jeg ikke føler meg like trøtt, så ser jeg minst like trøtt ut etter påføring. Nå klarer jeg ikke helt å bestemme meg for om jeg skal kjøpe en ny en, eller prøve ut et annet produkt?

   

  En kollega tipset meg om dennne søte lille saken fra MILK Makeup: 

   

  ♥ Cooling water heter denne gel sticken, og den lover å holde ansiktet mitt hydrert hele dagen. Ikke bare det, den lover å gjennoppbygge min naturlige fasthet og glow! Sweet! Denne kan vist brukes i hele ansiktet, ikke bare under øynene. Vegansk er den også. Vel vel, kanskje dette er noe å prøve? 

  Pris ca 200,- 

   

      

   

   

   

   

  Det definitivt billigste alternativet: Skjeer i fryseren! Skikkelig easy beauty hack, for deg som vil ha en rask oppvåkning. Legg to teskjeer i fryseren, om du legger de der over natten blir de nærmest dypfryste. Så vær forsiktig når du holder de under øynene. Ikke kult med frostskader, og huden rundt øynene er veldig tynn. 

   

  ♥ Pluss: Koster ingenting 

   

  ♥ Minus: Ikke spesielt handy. Hvordan skal jeg frakte med meg to fryste skjeer rundt?

   

   

   

   

   

   

   

  What to buy....?

  Noen som har noen gode tips eller produkter å anbefale mot mørke ringer under øynene?

  Taes i med mot et stort takk! 

   

   

   

   

   ♥ Ønsker alle en fantastisk Tirsdag! 
   

   

   

   

   

  Love, Laila 

   

 • 14.02.2017
 • //
 • Kl.11:06
 • //
 • Beauty Buys
 • //
 • 6 kommentarer
 • Bambi Vipper

   

  Hei alle fine lesere, har dere en fin søndagskveld? 

   

  Husker dere vippeserumet RevitaLash? Som så mange var helt hekta på for noen år tilbake siden? Som ble tatt av markedet fordi det inneholdt bimatoprost, som får vippene til å vokse, men som blant annet også kan gi misfarging av øyelokkene, hevelse av retina, samt tåkete syn. Ikke lenge etter var RevitaLash tilbake bare uten dette stoffet. Jeg har lest mange reviews om vippeserum, og RevitaLash Advanced kommer veldig godt ut på alle testene blant serum som selges reseptfritt. I USA og sikkert mange andre land får man produktet Latrisse, på resept. Det funker vist helt craycray bra, men så inneholder det jo bimatroprost da, så en kan ende opp med bivirkningene nevnt over. Jeg vet ikke, men regner med man bruker Latrisse litt mer kontrollert, typ som en kur eller noe, siden det er et legemiddel. 

   


   

   

  Jeg pleier å bruke RevitaLash Advanced daglig, da jeg har vippeextensions som sliter på vippene. Hadde sikkert brukt det om jeg ikke hadde extensions også. Dette er som nevnt altså ikke samme produkt som tidligere. Den aktive ingrediensen er byttet ut, og dermed frafaller også bivirkningene nevnt ovenfor. Bakdelen er jo at produktet visstnok, jeg har aldri prøvd den gamle varianten, ikke er like effektivt som tidligere. Det tar lengre tid før man ser noen effekt. Anywho, jeg har brukt RevitaLash Advanced i over ett år nå, og er storfornøyd. Ikke at jeg kan se noe selv, men vippeteknikeren som legger vippene mine sier kvaliteten på mine egne vipper har blitt så mye bedre, både lengde og tykkelsesmessig. Hurra!  Vistnok skal man få noen reale bambi vipper om man bare er tålmodig og påfører daglig produktet daglig. Jeg har prøvd utallige andre vippeserum, men dette er uten tvil det beste. Det trekker godt inn, og legger seg ikke som en hinne nederst ved vipperøttene. Noe jeg hadde problemer med, med en del andre merker. Så ut som store klumper av søvn mellom vippene. #NotNice 

      

  Jeg nevnte vel i går at jeg skulle anbefale dere et av mine favorittprodukter, og her er det altså! Anbefales på det sterkeste. Vanligvis bestiller jeg det på nettet, enten fra RevitaLash sine egne sider, men da risikerer jeg å måtte betale toll. Så når de har den inne, bestiller jeg den fra Coverbrands.no. Igår fant jeg den altså på KICKS i Gøteborg! Eller ikke akkurat denne, men en variant som het V´Lumine by RevitaLash. Ifølge damen bak kassen skulle denne være ennå mer skånsom for øynene. Jeg har jo aldri hatt noen problemer med Advanced versjonen av serumet, men tenkte at jeg kunne jo alltids prøve det en måned, for så å hoppe tilbake til yndlingen. Jeg klarer selvfølgelig ikke å finne noen sammenligning på nettet, så da får jeg prøve det ut selv! Jeg holder en knapp på RevitaLash Advenced, men vi får se kanskje jeg blir positivt overrasket. 

   

   

   

  RevitaLash tester ikke på dyr :) Prisen på RevitaLash Advanced og V´Lumine by RevitaLash ligger på rundt 800,- for 2ml, noe som bør holde i ca 3 måneder. 


   

  Noen som har erfaringer med V´Lumine by RevitaLash? Eller andre serum og anbefale? 

   

   

  Love, Laila 

   

 • 29.01.2017
 • //
 • Kl.22:40
 • //
 • Beauty Buys
 • //
 • 6 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no