Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

shisha bby

 

 

Hola, har dere det bra alle som titter innom? 

 

 

Vannpipe dere, mmm, må være min guilty pleasure. Vel etter sjokolade, jeg tørr ikke engang å sjekke blodsukkeret mitt, haha. 

 

Anywho, vannpipe. Akk. Ironisk, for jeg er skikkelig #StumpRøyken. Og her sitter jeg og drar inn mer dritt og partikler  enn om jeg hadde tatt meg en vanlig sigarett. Lungene mine gråter, haha. Heldigvis røyker jeg ikke så mye vannpipe som da jeg hadde min egen, med to slanger. Eller vi hadde, jeg og PLOML(PreviousLoveOfMyLife). Jeg ville det skulle være en divorce pipe, så kunne vi hatt den en uke hver typ, haha. Meeen, han ville ha pipa, så da tok jeg resten av "kongeriket" isteden. 

 

 

 

 

 ( Det er jo helt sjukt hvor lykkelig man ser ut med disse oh so realistic SnapChat filtrene.

For ikke å snakke om hvor hvite tennene blir.

Akk, om man bare kunne se verden gjennom filtrene på Snap, haha. ) 

 

 

Btw: hva skjer med været? Skal det være sånn her i slutten av April? Man kan jo søren ikke sitte ute å patte på vannpipe i dette været. Brr. Go Home Kulde, det holder nå. 

 

 

Håper dere har en super torsdagskveld?

Er det torsdag?

Haha, jeg er håpløs! 

 Vi blogges!

 

 

Love Laila  

 • 21.04.2017
 • //
 • Kl.01:36
 • //
 • Blogg
 • //
 • 3 kommentarer
 • Pray for.... & Kondomreklame

   

   

   

  Setting: Laila kommer forseint på skolen og titter forsiktig inn i klasserommet. Gå inn, eller bare f**k it all? Poste, eller bare legge den død forever? Jeg har vært borte så lenge fra bloggen nå at jeg nesten ikke tørr å poste lenger. Det føles ikke ut som den er _min_ om dere skjønner? Haha. Oh, well, lets go! 

   

   

   
   

   

   

  Hva skjedde? Svaret kommer imorgen kveld skrev jeg, for typ 20 pluss dager siden. "Nå er jeg tilbake", skrev jeg for typ 25 dager siden. Liar Liar. Jeg skal ikke engang skrive eller tenke I´m back. #WhoImIFoolingDette er ingen føniks rising from the ashes. Merly, et innlegg på en død blogg. Hva skjedde? Lurer jeg også på. Endag var dette det morsomst jeg viste og sysle med. Som lyn fra blå himmel, våknet jeg den neste, og hadde helt panikk. For alt. Eksponering. Er det okay å si i 2017 som innehaver av en blogg, at jeg ikke har et eksponeringsbehov? At jeg helst vil stå bortgjemt midt i mengden. Just blend in, you know. Skrivesperre. Blankt. Helt blankt. Selvom det var åpenbart, og jag hadde lovet, å skrive svar på funfact innlegget.


   

  Blankt.

   

  Ikke engang da det forferdelige i Stockholm hendte og jeg ville rive av meg håret i fustrasjon. Nå som jeg er på skrivkjøret igjen, så må vi faktisk snakke om det. Grusomt. Tragisk. Trist. Det brenner i hjertet mitt for alle de berørte. Men jeg vil rive av meg håret. Strå for strå, når jeg scroller insta og ser alle "Pray for Stockholm". Halllooooo? Pray, what? Hva bra skal det gjøre? Nå? Og hvordan kan det ha seg at for under tre måneder siden skulle alle melde seg ut av statskirken, mens nå er halvparten av instagram on their knees praying? Greit. Jeg skjønner greia, en viser sin støtte og samhold i en vanskelig tid. Men hva med de sivile som døde under det kjemiske angrepet i Nordvest Syria? Sør - Sudan? Verden in general liksom? Who's gonna pray for them? 

   

  Jeg vet, jeg vet. Sverige er; Close to home, vår egen bakgård ect. Altså jeg jobber jo i Stockholm, så jeg vet. 

  Men vi er en verden.

  Alle sammen.

  Iallfall i midt hode. 

   

   
   

   

   

  Jeg sier ikke på noen måte at jeg gjør noen forskjell. Tvert om. Jeg vet at hele verden ikke kan ha vår vestlige levestandar. Jeg vet at jeg må gi opp noen av mine goder om alle skal ha en fair shot her i livet. Alikevel sitter jeg her, med varmen på fult, en mac i fanget, netflix på tv'n, mens jeg scroller nelly og zalando for ting jeg bare _må_ ha. Lar kranen renne mens jeg pusser tenne, mens jeg hører på radio om kvinner som går flere mil hver dag, i stekende sol for å hente rent vann. Griner over hvor vanskelig det er å velge utdanning, og hvor #BORING det er å studere. Mens unge i andre deler av verden ville drept for mulighetene jeg har. I disgust myself. 

   

   

   

  Anywho, poenget er på ingen måte at jeg er mindre "ekte" eller "god" enn alle som smeller opp et Pray for.... bilde på insta så fort det skjer noe i Vesten. Bare at jeg personlig ser ikke hvordan det gjør noen forskjell, annet enn å skape et ennå større skille mellom oss her i vesten og resten av verden. Kan vi ikke bare pray for hele menneskeheten, a better world for everyone? Så hey, om dere ever ser en "pray for" post på min insta; call the insta police, its a rape going on, typ

   

   

  Sånn, preach finished. 


   

  Ja, det var funfacten! Jeg skrev et innlegg for ah typ 20 dager siden, haha huff, HER. 

   

  "Her 10 ting du helt sikkert ikke viste og kanskje til og med ikke tror på. Hmmm, Lets put a twist on this, 9 er sanne og 1 er fake! Gjett da vel!"

  Takk til alle dere søtere lesere som gjettet! Jeg setter utrolig stor pris på de hyggelige kommentarene, og jeg faktisk oppriktig lei meg for at jeg over natten bare la bloggen på hylla. Jeg håper dere kommer og titter innom igjen, nå som jeg (iallfall for idag, haha) er tilbake! 

   

   

   

   

   

   

  Anywho, det var bare en av dere som gjettet riktig! Jeg var rødruss, og har derfor aldri hvert grønnruss! Som også betyr at alle dere som gjettet at jeg ikke hadde hvert med i en kondomreklame, (dessverre(?) haha), tok feil. Oh, jeg skal se om jeg finner den, oh, my 5 seconds of fame, og poste link! 

   


   

   

  Håper alle har hatt en fantastisk påske hittil, nyt den siste påskedagen alle sammen! 

  Vi blogges, eller. Stay tuned, og se hva som skjer, eller eventuelt ikke skjer, haha. Huff. 

  - Love, Laila 

 • 17.04.2017
 • //
 • Kl.17:27
 • //
 • Blogg
 • //
 • 6 kommentarer
 • Kjøpt meg nye TITS :D

  .... Bare synd det ikke er permanent. heh. 

   

  For en stund tilbake hadde Victorias Secret Clerance Sale på ALLE bikinier fra fjorårets kolleksjon. #SweetBabyJesus! 

   

  Jeg klikket selvfølgelig hjem noen herligheter, blant annet denne: 

   

   

   
  Med ENORME puter! Har aldri hatt så mye pupp jeg! Jeg bestilte den ikke mer overlegg en gang, var egentlig på jakt etter en mer bandeau aktig overdel, i samme mønster, men dere vet hvordan det er på clerance sale. Aldri den størrelsen man ser etter.

  Anywho, om du er på utkikk etter en bikini med ekstra ekstra mye padding, så anbefaler jeg å sjekke ut om PINK by Victorias Secret har noen Bombshell Push Up bikini topper. Jeg for min del syns Add 2 - cups, ble litt over the top. Jeg elsker fargene og mønstret, men litt too much of the good stuff, hehe.

  Tror jeg skal gå for svart denne gangen. ATM har jeg en liten crush på badetøyet fra Kopper and Zink. Så mye fint. Take a look! 

  Helt feil sesong, men det er jo lov å drømme seg bort til sol og sommer, men på min swimwear wish - list atm: 

      

  1. DYLAN ONE PIECE    2. FLOWERY    3. HIGH LEG ONE PIECE   4.MAMBA ONE PIECE 

   

  Mest svart, men er jo genrelt glad i farger, så vi får se hva jeg ender opp meg! Jeg har aldri, så langt tilbake jeg kan huske, eid en badedrakt, kun bikinier. Tenkte 2017 kunne bli året jeg fikk meg en badedrakt! Jeg tror jeg kommer til å føle meg mer komfortabel i det. Jeg har alltid stusset på at endel blir så brydd når noen ser de i undertøy, men gjerne viser seg frem i en endå mindre bikini. Rart det der. Jeg blir skikkelig brydd av begge deler. Føler meg så naken. Ja, jeg vet det er bare kropp. Jenter som ser selvsikre ut i bikini er noe av det flotteste jeg vet. You go girls! 

   

  Noen tips til bra nettsider å bestille bikiner fra?  #EnlightenMe 

  Ønsker alle en fantastisk kveld!

 • 24.03.2017
 • //
 • Kl.15:37
 • //
 • Blogg
 • //
 • 12 kommentarer
 • Vet dere hva en taske er på svensk?

  GOD HELG FININGER

  Igår, før jeg dro avgårde til Stockholm, var jeg ute på vift, haha, hva betyr egentlig det? Med noen av de fineste menneskene jeg vet om. Jada, dere er de fineste jeg vet om, selvom dere gav meg pes fra Bogstadveien og ned til Akerbrygge for DETTE innlegg. Det heter vist ikke krenkt i Norge, men krenket. Haha, jeg har blitt svorsk. Hjelp. Jeg jobber jo som jeg kanskje har nevnt, fra Stockholm nå i vinter? Anywho, jeg sliter skikkelig med å snakke norsk når jeg snakker med svensker, jeg kopierer ofte språket eller dialekten til andre. Nå sist, var vi en salig blanding norsktalende, svensktalende og dansktalende. Var så vidt jeg skjønte selv hva jeg sa etterhvert. Veldig artig når kelnere ol spør om hvilket språk vi snakker og vi kan svare; tre, norsk, svensk og dansk! Folk blir sååå imponert, med mindre de allerede vet hvor like de skandinaviske språkene er da!

  Gøy med de skandinaviske språkene egentlig. Hvordan de er så like, men samtidlig finnes det ord som er helt ulike.

  Har dere sett klippet hvor Team Antonsen ringer til et dansk datafirma elns? Da en dansk avis har overskriften: "kuk i computeren på metroen", - altså t-banen eller undergrunnsbanen er vel mer riktig å si, står grunnet en teknisk feil. Om dere ikke har sett det! Do it! Det er oh so Funny

  Link HER

  Jeg syns forøvrig (no offense dansker) at det er mye lettere å forstå svensk enn dansk. Men det kan jo være fordi jeg har blitt eksponert for svensk helt fra jeg var liten gjennom Barne-TV. Hvem så vel ikke på Pippi Langstrømpe liksom? Samt at det er mange fler svensker i Norge enn dansker. Så rart at man kan si dansker og svensker, mens norsker høres helt dust ut haha. Den eneste gangen jeg kan huske å ha blitt eksponert for dansk da jeg var yngre må ha hvert da hele klassen på barneskolen hadde dilla på Mujaffas BMW. Husker dere det spillet eller? #Nostalgi. Det kom vel en norsk versjon også, men den kunne aldri konkurrere med den danske! "Smukke pige, kom ind i mujaffas BMW" aahhh love it! Kanskje jeg må ta meg en runde. Hva er vel bedre enn å bruke lørdagen på ett over 10 år gammelt nettspill? Tja, jobb...?

  Ah, overskriften ja! Den hadde jeg nesten glemt. TASKE. Her om dagen, holdt en svensk bekjent på å le seg tullete da en dansk bekjent, spurte om han ikke kunne "hente den lille taske". Jeg kunne ikke skjønne hva som var så hysterisk med det, før jeg ble fortalt at taske er slang for penis på svensk. Jeg har aldri hørt det før? Og jeg har bodd i Malmø. Hmm... jaja, jeg skal iallfall unngå å spørre en svenske om hen kan holde rumpetasken min. Haha.

  Hva skal dere bruke denne herlige lørdagen på?

  Jeg skal jobbe, men først skal jeg komme meg ned på treningsrommet. Neida, jeg har ikke flyttet fra den trange Oslo leiligheten min, til et stort herskapshus med treningsrom i kjelleren. Jeg er på hotell.

  Anywho, noen som vet om det finnes en form for vinddans? Det finnes jo regndans typ (Akk, _typ_, det er super svensk), så da bør det vel finnes en vinddans også? Om noen kan, og er villig til å danse, da vil jeg gjerne ha masse medvind østover! På forhånd takk!

  VI BLOGGES <3

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke er optimalt på PC)

  Love, Laila

 • 18.03.2017
 • //
 • Kl.13:36
 • //
 • Blogg
 • //
 • 11 kommentarer
 • BITTERSWEET

  BITTERSWEET, er bare fornavnet. Å være på vei til jobb på en fredagskveld. Og ta bussen sammen med alle de feststemte menneskene. Makes me pretty bummed out :(

  Ikke at jeg skal jobbe meg ihjel idag forsåvidt, skal bare være passasjer over til Stockholm med Norwegian. Og tilbringe en natt på AirPort Hotell. I love myself some hotellnetter jeg altså, ikke det. Men noen ganger kan jeg kjenne at jeg savner litt å ha fri i helgen. Vet ikke hvor mange fester, venninnekvelder, ect jeg har gått glipp av. Med tanke på at vi jobber såkalte slinger, hvor vi drar, ja for eksempel som meg idag, og kommer hjem typ en uke seinere. Er det vanskelig å ta seg fri en dag om schedulen allerede er i produksjon. Vi pleier å spøke med at man er heldig om man får fri til sitt eget bryllup! Haha.

  På en annen side, så elsker jeg jo å ha fri midt i uken. Det er så soft å kunne gå i matbutikken midt på dagen, slippe å stå i kø på maskinene på treningssenteret, og dere aner ikke hvor mye lettere det er å få vipperefil time og frisørtime midt på dagen en ukedag!

  Jo, også har jeg glemt å pakke ned macen og kameraet mitt. Det er også pretty bittersweet. Brace yourself for blogging fra mobilen. Nice forsåvidt er jo at det er mindre verdisaker for vimsa å passe på, haha.

  Har nok baggasje allikevel ser det ut til. Grensen er vel 20 kg er det ikke?

  #PrettyClose

  Det er jo lillelørdag! (ikke at jeg trenger noen undskyldning for å helle innpå med sjokoldemelk, jeg har vel kanskje det verste kostholdet av alle jeg kjenner typ)

  Ifølge en eller annen test jeg leste på VG elns for et par uker siden. Haha, verste kildekritikken. Men jeg er nesten helt sikker (110% haha) på at denne sjokolademelken kom skikkelig bra ut på testen! Mener den fikk terningskast 6! Så så ille usunn kan den ikke være.

  Rå god er den også! Og jeg "Knows my chocolate milk" - for å si det sånn!

  Jeg har vel btw fått det man med trygghet kan kalle "room with a view".

  Tanken er man skal kunne se rullebanen tror jeg? Too bad det er mørket og overskyet!

  Jeg er allerede trøtt, og tanken var at jeg liksom skulle holde meg våken så lenge som mulig, da jeg flyr natt imorgen. Jeg får stikke ut å se om jeg får tak i noe kaffe eller redbull (Ouf, aldri begynn å drikke redbull a dere. Noen som lurte det i meg på forrige layover og nå innbiller jeg meg at det funker... Akk, gift på boks!)

  Ha en awesome fredagsnatt everyone!

  Make the most of it party ppl!

  Vi blogges!

  (Innlegget er skrevet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke ser optimalt ut på PC)

  Love, Laila

 • 17.03.2017
 • //
 • Kl.22:48
 • //
 • Blogg
 • //
 • 12 kommentarer
 • Jeg gir opp! (2 ting jeg har gitt opp og 3 ting jeg aldri forstår)

   

   

  (I know, grusomt lang tittel på dette innlegget. Egentlig skulle det bare hete "Jeg gir opp!", også skulle resten være en underoverskrift. Men det ble så Clickbait. Haha.) 

   

   

   

  A K K U R A T    N Å :

   

  Trenger jeg en hagle! Neida, men jeg er en snarvisit på den Dominikanske Republikk, og det er en eller fler, høres iallfall ut som et helt orkester av hakkespetter på taket. Altså dere vil ikke tro hvor høyt de hakker. Helt insane! Det er noe litt sjarmerende med det også. Jeg har akkurat kommet inn fra resort joggeturen min. Jeg liker jo å lage egne ord og utrykk, noe dere herlige lesere kanskje har lagt merke til. En ResortJoggetur, er som ordet tilsier, en jogge tur inne på resorten. Jeg spurte den hyggelige damen i resepsjonen om hvor det var best å jogge. Hun svarte "det er ikke farlig å jogge utenfor, men heller ikke anbefalt". Hmmm, okay, forsåvidt ikke noe problem for meg det, for med min litt medtatte kondisjon, så er det å jogge her inne i denne lille ResortByen mer enn nok. Det er vel minst syv store resort her inne, adskilt fra resten av verden med gjerder og en stor bevoktet inngangsbom. 

   

  Anywho, her er et lite tankespinn innlegg, kanskje litt rotete, men det er det i hodet mitt som oftest også, haha. Dukker alltis opp så mange rare tanker og innsikter mens jeg jogger. 

   

      

   

   

  GOD FREDAG, for det er vel fredag?

   

  Hvilken dag det er, er bare en av tingen jeg aldri har koll på. Jeg er fast kunde på KIWI på søndager, bare synd de ikke er åpne på søndager. Titt og ofte står jeg utenfor KIWI en søndagsmorgen og irriterer meg grønn over at de er for seine med å åpne. Helt til det går opp for meg at det søndag. På vei bort til KIWI hører jeg alltid på 3ndy ungdomsmusikk på mobilen min, og jeg har jo slik en iPhone, den viser jo dato i displayet. Så det er helt utrolig at det går opp for meg før jeg praktisk talt står utenfor butikken og i irritasjon bestemmer meg for å ringe KIWI, haha, for å whine om at butikken ikke er åpen, jeg ser  SUN i displayet på telefonen. SUN - for Sunday. Jeg er en av disse try hardsene som syns det er "bedre" å ha telefonspråket på engelsk. haha, jeg gremmes.

   

   

  Høyre og Venstre. Altså, hvor vanskelig kan det være, lurer dere sikkert på! For å si det sånn det er godt flyet har nødutgangene parallelt på begge sider, eller så kan dere banne på at jeg hadde pekt ut feil dør 9 av 10 ganger. Jeg må fysisk bevege på hendene for å koble hvilken side som er hvilken. Og, ja jeg har førerkort, men ikke bil, så dere kan puste lettet ut!

   

   

  På et eller annet tidspunkt har jeg nok bare innfunnet meg med at jeg aldri kommer til å bli en levende kalender eller trafikk dirigent. Jeg mener, man kan jo ikke få alt her i verden. Jeg er en kløpper i mye annet, for eksempel huskeleken! (Har jeg fortalt jeg har helt vill hukommelse, når det gjelder å huske hvor jeg har lagt ting. Men grusomt dårlig hukommelse når det kommer til ansikter. Hadde kanskje hvert bedre om det var motsatt, men som sagt, en kan ikke få alt! Får smile for det man har.) 

   

   

      

   

   

   

  Det finnes noen ting her i verden jeg bare aldri klarer å forstå:

   

  Hvilken siden av knekkebrødet er opp? Det med hullene? Det kan det jo ikke være, det tetter seg jo i blodårene, bare av tanken på mengdene smør som legger seg i de hullene. For the record, så elsker jeg smør. Finnes det noe bedre enn nybakt brød med smør? Og den andre siden, det ser liksom ut som en bakside, er dere ikke enig? 

   

   

  Dere vet hvordan vi som barn dro i øynene for å gjøre de smalere? For å se ut som asiatere? (Herregud, barn er fæle noen ganger, hehe!) Tror dere de gjør det motsatte i Asia? Drar opp øynene for å leke Europeere?  Vanskelig å forklare, men kom over et bilde på nettet, så det er tydeligvis noen andre som har filosofert over det før meg. #SoulMates.    

   

   

   

   

   

  Jeg er faktisk perverst nysgjerrig på hvorfor noen gutter / menn tror det motsatte og sikkert det samme kjønn også finner det attraktivt å ha en sånn arrogant "Ladies hold your orgasms" attitude. Jeez, man vil vel heller ha noen som er morsomme som man kan le med, enn å sitte å se opp i nesa på noen hele kvelden.

   

   

   

  Nå har denne søtnosen av en fugl hakket mer eller mindre uavbrutt i en time. Så jeg bør nok bare poste dette innlegget og komme meg ut før jeg pådrar meg noe kronisk hakkelyd i hodet eller det som verre er. Det er overskyet idag, noe som kan være litt deilig når man har en gromt spennende bok å lese, "Behind Closed Doors" heter den, iallfall på engelsk. Jeg har jo som nevnt en liten hang up på engelske bøker, vil alltid heller lese på engelsk enn norsk, med mindre bokens originalspråk er norsk da. (Også har ARK 3 for 2 på alle engelske pocket om man er ARK - venn. Just sayin').

   

  Vi blogges! 

   

   

   

  Ha en fantastisk kveld da dere ! 

  Er dere party løver og klare for å ta byen med storm?

  Eller som meg, som aller helst inntar sofaen med storm på en fredagskveld :P 

   

      

   

  Love, Laila 

 • 10.03.2017
 • //
 • Kl.18:16
 • //
 • Blogg
 • //
 • 8 kommentarer
 • My TimeZone

   

   

   

  God Natt / God Morgen. Ett eller annet sted i verden går vel solen opp akkurat nå. Den gikk ned for flere timer siden her i Puerto Plata. Klokken er straks midnatt, her i GMT - 6. Jeg kom jo fra GMT + 7 bare tre dager tidligere, så akkurat nå kjører jeg litt min egen tidssone. #MarinaMeanTime. (Jeg bruker forresten egentlig bare Laila, men følte at MarinaMeanTime klang bedre, hehe). Som rett og slett bare innebærer at jeg prøver å snu døgnet så godt jeg kan, men sover når jeg trøtt. Da jeg begynte å fly var jeg helt panisk på snu døgnet med engang. Nå dropper jeg det, tar det litt etter litt, passer på å nyte disse herlige stedene og menneskene jeg er så heldig å få dele de med.

   

   

      

   

   

   

  Det blir kanskje litt mye fint akkurat nå. Jeg er inne i en veldig heavy arbeidsblokk, hvor jeg flyr vest og øst om hverandre. Man kan jo bli snurrig av mindre. Jeg har alltid likt å jobbe mye, men nå som jeg pendler, merker jeg at det nesten går litt utover de tingene jeg egentlig vil gjøre. Som å blogge. Jeg mangler ikke motivasjon. Jeg har sikkert 15 ideer og tanker om temaer jeg vil skrive om, notert ned på telefonen min. Det jeg mangler er tid. Jaja, jeg kommer sterkere tilbake! Nå skal jeg legge meg, for 10 minutter siden hadde jeg hvert våken i et døgn. Det merkeligste med hele denne "all work and no play" epoken av livet mitt, er at jeg er utrolig tilfreds. Jeg er så rolig og fornøyd. 

   

  PS: jeg vet noen av dere sikkert tenker, "men what, hun gjør jo ikke annet enn å sole og drikke cola light. Men det er ikke mye annet man har ork til etter 12 + timer "innesperret" i et metallrør. Haha. 

   

   

      

   

  Men nok om mitt zzzz liv, fortell meg om deres!

   

  Hvem er dere som leser bloggen min? Gøy å bli kjent!

   

  Kanskje jeg bør ha en spørsmålsrunde?

   

  Håper dere har det bra alle sammen!

  Og takk for at dere leser selv de kjedeligste og mest innholdsløse innleggene her på bloggen min.

   

  Dere gjør meg glad :D 

      

   

   

  Love, Laila 

 • 10.03.2017
 • //
 • Kl.05:00
 • //
 • Blogg
 • //
 • 8 kommentarer
 • 5 things being a Butterfly taught me

   

   

  Dere har sikkert spottet at jeg er i et tenkende humør for tiden. Egentlig så er jeg alltid i et tenkende humør. Ofte så skjer det så mye annet rundt meg som jeg heller vil dele her på bloggen, så alt dette (kjedelige?) tankespinnet kommer litt i bakgrunn.  

   


  Jeg ville aldri bli flyvertinne, ikke at jeg ikke ville heller, jeg hadde bare aldri tenkt meg at det var noe for meg. Jeg kinda bare havnet i det. "I didn't choose the butterfly life, the butterfly life choose me." Hahaha. Men det har jeg allerede skrevet om HER.

   

   

      

   

  I løpet av min snart fire år som flyvende har jeg lært masse om meg selv, om mennesker og om medmenneskelighet

   

   

   

  ♥ Man trenger bare fem antrekk, en bikini og en gossig tykk vinterjakke. 

   

  På mandag ettermiddag da jeg kom hjem puttet jeg alt jeg hadde i kofferten inn i vaskemaskinen. 30 eller 60 grader, ull silke eller bomull, alle skal med, her diskrimineres ingen. Jeg kjører alt på 40 grader og ber en stille bønn om at alle klærne har nogelunde samme farge og størrelse når jeg tar de ut, som da jeg puttet de inn i maskinen. Idag tok jeg de ned fra klesstativet og brettet, nei nå lyver jeg, kastet de ned i kofferten. Dette er de magiske fem antrekkene, de som aldri får se innsiden av klesskapet. Og egentlig alle klærne jeg trenger. For så fort jeg har fri flytter jeg inn i joggebuksa. 

   

   

   

  ♥ Er medmenneskelighet en døende egenskap? 

   

  Fra tid til annen, utfører jeg handlinger, som for meg er en selvfølge. Som her om dagen så gav jeg litt av min egen mat til en mann med diabetes, som var _SÅ_ sulten. Han takket meg som om jeg hadde gitt han en av lungene mine. Jeg var den mest fantastiske flyvertinnen han hadde møtt, et underbart menneske, ja det var ikke måte på hvor snill jeg var. Rart. Jeg følte meg ikke spesielt snill. Jeg følte meg som en som gjorde det som er forventet å gjøre i en slik situasjon. Jeg gjorde det jeg hadde ønsket at noen hadde gjort for meg, om det var jeg som hadde diabetes og var sulten. Jeg klarte ikke la være å tenke på den overdrevne takknemligheten, og spurte han om det. "Alle er så opptatt med seg selv, så jeg blir alltid så positivt overrasket når noen faktisk bryr seg". 

   

  "Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg"

   

  Or so.... Husker vi lærte det som barn. Men følger vi det egentlig?

   

   

  (Jeg prøver ikke på noen måte å fremstille meg selv som en helgen her altså folks.

  Denne ene gode gjerningen kan jo for alt dere vet ha hvert en "one hit wonders" fra min side.)

   

   

      

   

   

   

  ♥ #QueenOfSmallTalk 

   

  På det meste har jeg fløyet 1130 passasjerer på en dag! Det er mange samtaler om været det, haha! Neida. En snakker jo sjelden med alle. Men man får et pretty strong smalltalk game, etter et par år. 

  Jeg har også lært mye om samarbeid. Noen ganger kan alle kollegaene være fremmede for hverandre. Det er rart og utrolig facsinerende å observere hvordan det ikke tar lang tid før alle har funnet sin plass i gruppen. Ingen andre steder jeg har jobbet eller studert har jeg sett lignende. 

   

   

   

   

  ♥ Å være en støtte 

   

  Det er rart med frykt. Hvor my den tar over om man lar den få kverne fritt i hodet. Jeg har sett mennesker svime av i frykt. Jeg har også lært, (jeg har på ingen måte noen beviser på at dette stemmer, så jeg bare understreker at dette er ene og alene mine observasjoner), at å sette av tid til å snakke med de som er flyredde, er noe av det som hjelper mest. Det føler jeg er en av de viktigste tingene jeg gjør. Og jeg har faktisk fått en del skryt for måten jeg gjør det på (åååå, det svir i jantelov sjelen min, haha). Har min egen liten speech da vettu #MissWorld. Kanskje jeg deler den med dere engang. Who knows. Som oftest så handler det bare om å stjele oppmerksomheten bort fra det de frykter. Få de til å snakke, om alt og ingen ting. Hva de jobber med, hvor mange barn de har, en spennende tv serie. Jeg tror det betyr mye for de som faktisk sliter med dette, å bli anerkjent og sett. Føle at de ikke er alene. 

   

   

   

   

  ♥ Alt går. 

   

  Jeg kan sovne sittende, stående, snakkende, you name it. Jeg har lært at jeg er mindre diva enn jeg trodde. Jeg trodde jeg var en sånn som "ikke kunne sove på kollektivtransport". Åpenbart kan jeg det. Jeg har aldri sovet så mye på buss og fly som etter jeg begynte å jobbe på fly. Jeg må ikke ha fire fluffy puter, en gossig gåsedyne, og en myk madrass. Selvom jeg sier ikke nei takk. Jeg elsker å fly fra Helsinki, for der bor vi på Hilton hotellet rett ved siden av flyplassen. Og der har de, no lie, seks fluffy myke puter i sengen. Føler meg som en prinsesse når jeg bor der. Helt til alarmen ringer kl 02:50....

   

      

   

   

   


  A K K U R A T    N Å : 

   

  Sitter jeg på Oslo Lufthavn og venter på å boarde flyet som skal ta meg til Arlanda, Stockholm. Imorgen tidlig er det nok engang tilbake på jobb. #AllWorkAndNoPlay. Syns jeg akkurat kom hjem fra Krabi jeg? Denne gangen skal jeg minus 6 timer. Krabi er pluss 7 timer og Oslo pluss 1, fra GMT. Ikke rart jeg føler meg hangover hele tiden uten å drukket en dråpe alkohol, haha. Oh well..

   

   


   

  Har dere hatt en fin dag idag my awesome readers? 

   

   

   

   

  HAPPY KVINNEDAG ALLE VAKRE, UNIKE OG STERKE KVINNNER DER UTE! 

  WE ROCK :D 

   

  Love, Laila 

 • 08.03.2017
 • //
 • Kl.18:37
 • //
 • Blogg
 • //
 • 12 kommentarer
 • 5 Personer jeg ikke vil dra på ferie med !

   

   

   

   

  Du som ikke skjønner at du er i et annet land med en annen kultur. 

  "Herregud så treigt de jobber i dette landet her a"  - ikke dra til et manjana land om du ikke liker å vente litt. Jeg for min del syns det er noe behagelig med folk som ikke stresser. Jeg kan bli litt sånn at viss jeg ser at kelneren på restauranten er veldig stressa, da vegrer jeg meg litt for å si ifra om det for eksempel er noe feil med maten. Kanskje jeg er litt lett påvirkelig til andres sinnstilstand? For jeg merker at når jeg er på sånne manjana steder, med litt sånn Island Life, så blir jeg roligere til sins selv også! 

   

   

      

   

  Du som syns det er helt okay å kaste mat fordi du er på ferie. 

   

  Jada, jeg kaster mat selv. Og jeg er alldeles ikke stolt av det. Og jada, jeg har også hvert en av de som lesser tallerkenen så full at jeg såvidt klarer å bære den til bordet på frokostbuffeten. For så å kaste halvparten, og tenke "isj, jeg er jo på ferie". Uff....

   

      

   

   

  Du som blir sint og irritert fordi lokalbefolkningen ikke kan engelsk. 

   

  Jeg er fullstendig enig i at personell som jobber på hoteller og flyplasser skal kunne engelsk. Når turister bli oppgitt på stakkars mannen i gata og si seg i mellom "Herregud lærer de ikke engelsk i dette landet her aaa?" - Nei de har ikke 13 år gratis skole, sånn som vi er så heldige å ha i Norge. 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Du som reserverer solsenger.....

   

  - for så å spise frokost, dra på utflukt, og deretter komme å legge deg på solsengen. Hva er logikken her? Fryktelig egoistisk er det iallfall! 

   

   

  Du som aldri blir fornøyd.

   

  For mye bråk, for mye selgere, for varmt, for kaldt, for dårlige senger, for dårlig trykk i vasken i vannet..... you name it. Jeg tenker at man får vel skjønne hvor man har dratt på ferie. Ikke forvent deg Norsk standard, om du har dratt til et land med fattigdom og høy luftfuktighet. 

   

   

   

  FLER ANYONE? 

   

   


  Ha en super Fredagskveld :) 

   

   

  Love, Laila 

 • 03.03.2017
 • //
 • Kl.15:15
 • //
 • Blogg
 • //
 • 20 kommentarer
 • #BetterCallGhostbusters 

   

   

  S p ø k e l s e s h o t e l l e t 

   

  Som jeg skrev igår, så spøker det på hotellet vi bodde på i Luleå. Elite Stadshotell Luleå, heter det, bare sånn in case dere fikk en urge til å dra på spøkelsesjakt! Hehe! 

   

   


   

   

  Grøss og gru, tror dere ikke jeg fikk rommet rett ved siden av spøkelsesrommet.

  #BetterCallGhostbusters 

   

  Jeg bodde på rom 441 og det angivelig spøkelset holder hus på rom 439. Men han, for det er en mann med kalde livløse blå øyne, er observert ute i korridoren også. 

   

  Storyen er som følger. At det finnes ingen story. Ingen dramatiske hendelser på rom 439 eller hotellet i det hele tatt. Så ingen vet hvem denne mystiske mannen er. Det kan være musikeren som på 1980- tallet ble ihjel klemt i en av hotellets heiser. 

   

  Hele rabalderet startet med at flyvertinner våknet på natten og hørte stemmer, noen har til og med sett en mann stå ved sengen. Skummelt. Men dette er ikke en sånn "flyvertinne nykk" om dere tenker det altså! For resepsjonisten gjennom 20 år, forteller i en artikkel dere kan lese HER om dere vil, at hun er livredd for å gå opp til fjerde etasje. Hele fjerde etasje generelt er vist ghost zone. 

   

      

   

   

  Jeg lurer dog på om de spiller litt opp til denne hypen. Hver gang en besetning fra selskapet jeg jobber for bor på Stadshotellet, får vi rom i fjerde etatsje, og det er alltid en av oss som får rom 439. Og de vet jo at vi flyverter og vertinner, sikkert pilotene også (men det innrømmer de nok aldri) er livredde for å bo på rom 439. 

   

   

  Jeg er egentlig ikke den som henger meg på sånne overnaturlige hyper. Jeg er vanligvis en  "science" person, men jeg må innrømme at jeg tenkte mitt da jeg lå der i sengen i bekmørket, bare en tynn vegg unna spøkelsesrommet. Om jeg var redd? Vel, jeg byttet ikke rom, men jeg binget ikke American Horror Story: Hotel, heller for å si det sånn. Grøss, hvorfor må gjenferd alltid være så skumle? Kunne han ikke hvert høy og mørk da? 

   

   

  (Hva er egentlig forskjellen på gjenferd og spøkelse? Anyone?)  

  Tror dere på spøkelser?

   

   
   

   

   

  Right Here, Right Now: 

   

  Ligger jeg i sengen på et annet hotell, i Krabi, har ikke hørt noe om at det spøker her. Heldigvis. Jeg er fortsatt spøkelsesjomfru, og takk for det, om jeg hadde sett et spøkelse hadde det ødelagt hele mitt bilde av verden. Jeg utelukker ingenting, jeg tror det når jeg får se det! Allikevel syns jeg jo det var creepy å sove i rommet ved siden av spøkelsesrommet, så en del av meg må vel tro litt på det overnaturlige.

   

  Kan ikke noen bare bevise om det finnes spøkelser eller ikke? 

   

  ?The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." 

  - Neil deGrasse Tyson

   

   

  Anywho, klokken har passert 23:00 her, og jeg er trøtt som en strømpe. Selvom jeg har gjort fint lite annet enn å sove siden vi kom frem, rundt halv tre lokal tid. Akk, nattjobbing. Føles ut som jeg er hangover på danskebåten, haha! Samtidig kan jeg ikke annet enn å like nattflyvninger heller, man får et så godt samhold av å jobbe på natten, ikke at man ikke har det ellers. Men vi sitter jo endel mer, enn vi vanligvis gjør, siden alle sover. #ChitChat. Nå skal jeg engage i min favoritt hobby, Netflix!

  Vi blogges :*  

   

   

  Ha en super Torsdagskveld

   

  Make the most of it !

   

   

   

  Love, Laila 

   

   

   

   

   

 • 02.03.2017
 • //
 • Kl.17:23
 • //
 • Blogg
 • //
 • 14 kommentarer
 • OSL - ARN - LLA - KBV

   

   

  GOD FORMIDDAG FINE LESERE! 

   

  Har dere det bra?

  Det slo meg igår at jeg er veldig dårlig på å blogge om hverdagen min.

  Jeg er jo et alt eller ingenting menneske, så jeg bare kjører på med dagen min igår time for time ish! Dere vet hvor "lukk fane" - knappen er om det blir for mye, haha! 

   

   

  28   F E B R U A R 

   

  06:23 - På februars aller siste dag våkner jeg altfor tidlig. Jeg kan umulig ha sovet mer enn omlag 4 timer. Tenker det er best å legge seg å sove videre, men blir liggende våken å tenke på et av livets harde spørsmål: Hvilken siden er opp på knekkebrødet. Rugsprø er det liksom så åpenbart, men ikke med knekkebrød. Akk, livet skal ikke være lett dere! 

   

   

  09:00 - 09:02, 09:04, 09:06, 09:08, osv... S L U M R E
   

   

   

  09:30 - PANIKK! Jeg må dra om en halvtime! Kaster noen klær ned i kofferten, en uniform, et par solbriller som ikke passer lenger (hvordan kan solbriller ikke passe lenger? Har jeg blitt "trangere i nøtta", eller er et vanlig at briller vier seg ut?), sjekker at jeg har passet mitt, og ber til høyere makter om at jeg har pakket alt jeg trenger. 

      

   

   

  10:10 - Jeg guller, og kommer til bussholdeplassen akkurat i det bussen kommer. Altså det skjer aldri, så er det en dag jeg burde spilt lotto, kjøpt 20 flaxlodd og postet innlegget som skulle gjøre meg til toppblogger, så hadde det hvert idag, haha. Trodde jeg...  

  På bussen fikk jeg det for meg at jeg skulle bare "F**k it", gå banas, og bare kjøpe den ferskenfargede Adidas genseren som jeg har siklet etter en stund nå. Jeg går jo (dessverre) forbi Urban på vei til flytoget. Uheldigvis for meg var de utsolgt i min størrelse. #Uflaks. Heldigvis for bankkontoen min kanskje....

   

   

  10:40 - Føler meg skikkelig fjortiizz der jeg sitter på flytoget, og sminker meg. På dette tidspunktet angrer jeg bittert på at jeg ikke bare stod opp da jeg våknet. 

   

   

  11:02 - Fremme på OSL, finner ut at den ene hjulet på den ene kofferten min er INOP, som vi sier i flybransjen når noe ikke fungerer. Det er bare en forkortelse for inoperative. Det går ikke rundt engang, hjulet altså. Meg går det helt rundt for. For innen jeg har funnet telefonen min, hvor jeg har flytog billetten min, har det gått minst ti minutter, noe som betyr at jag har under 20 minutter på meg før baggasje innsjekken stenger. #Pust

   

  55Cs 100%

   

   

   

  11:30 - Stor koffert sjekket inn, liten koffert slept (ja, slept, hjulet går jo ikke rundt, haha) gjennom sikkerhetskontrollen. Tusler litt inne på taxfreen, så fin den har blitt! Har dere hvert på den nye delen av Oslo Lufthavn? Hva syns dere? Det heter vist btw ikke Gardermoen lenger, bare Oslo Lufthavn #FintSkaDetVærra

   

  Azra 100%

   

   

   

  12:00 - Nødutgang plass! Beina mine loves it! Ikke at jeg er så høy at jeg egentlig har noe problem med å sitte i de vanlige setene heller, med mine 169 - 170 cm.  En venninne av meg jobbet ombord på flyet til Arlanda, så da fikk vi catchet opp litt. Så deilig. Jeg blir i så godt humør av sosial kontakt. Takk for vannet og juicen, C.

  Burde kjøpt med meg noe å spise, men jeg klarer jo ikke å planlegge, så jeg skjønner jo ikke at jeg må kjøpe mat før jeg faktisk er sulten. Fant heldigvis to moste makroner i baggen min. Makroner til frokost på en tirsdag! #FintSkaDetVærra

      

   

   

  13:05 - Touch down ARN! Jeg vet ikke hvorfor alle løper sånn mot baggasjebåndet, kanskje de er ARN- Jomfruer, for det er en kjent ting her at du nærmest kan spise en tre - retters mens du venter på baggasjen. Neida, men det er virkelig ingen grunn til å løpe. 

   

   

  13:30 - Endelig ser jeg kofferten min på båndet! Hadde et snev av panikk for at den ikke hadde kommet med. 

   

   

  13:40 - Henger, ja jeg henger, som den kule kidzen jeg er, på crewrommet. Der vi møtes før jobb, og hvor vi plukker opp uniformsdeler når vi har hatt de inne på rens ect. Ganske hyggelig å vente her, for det dukker alltid opp et kjent fjes. Vi skal få ny uniform, så jeg benytter anledningen til å prøve størrelsene på den nye. Bare for å finne ut at jeg er inbetween størrelser. Altså virkelig inbetween. Den ene får meg til å se ut som en sekk poteter (Funfact: det finnes et potetslag som heter Laila). Mens størrelsen under får meg til å se ut som jeg har kjøpt meg flyvertinne kostyme på kondomeriet. 

   


   

  Syns den er fin den vi har jeg. Et halvgammelt blurry heisselfie ! 

   

   

  15:05 - Møtte de fine kollegaene jeg skal på tur med. Så nå er vi på vei for å sjekke inn baggasjen. Flyet går ikke før kl 16:00, opprinnelig, nå har vi akkurat mottatt sms om at det blir 20 minutter forsinket. Ingen videre katastrofe det. Mer tid til smoothies og kaffe på Joe n the Juice. HOT TIP: Latten med ingefær i, den er helt vilt god. Jeg har jo litt crush på ingefær atm! 

      

   

   

  16:10 - Boarding. Sikkerhetsdemo. Take Off. Jeg leser The Widow av Fiona Barton, som jeg ble anbefalt av den kjempen hyggelige damen som jobbet på ARK. Elsket den i starten, nå er jeg inne i en litt down periode, satser på at den tar seg opp igjen! 

   
   

   

   

  17:30 - All baggasje endelig inne i maxi taxien. Vi er jo 7 personer, hvorav alle har to kofferter hver, så det er litt av en runde tetris for å få med alle altså! Kursen settes mot Luleå sentrum, og Elite Hotel Luleå. Det er skikkelig WinterWonderland her oppe. Vakkert. Synd det er for mørkt til å kunne ta bra bilder. 

      

   

   

  18:00 - Fremme på hotellet. Det spøker vist her ble vi fortalt! Skal fortelle dere mer om det imorgen. Det var bare å slenge fra seg koffertene og finne en matbutikk, så vi kunne få oss litt mat. Luleå har en hovedgate, så det skal godt gjøres å rote seg bort, allikvel brukte vi hvertfall 15 minutter på å finne Coop matbutikken. Akk, flyvertinner. Haha. 

      

   

   

  18:45 - Tilbake i varmen! Det er KALDT her altså. Vistnok er det ikke "så" kaldt her nå. Men jeg er jo en frysepinne level extreme, så jeg fryser bare jeg ser på snøen gjennom vinduet. Brrr. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  De har så mye mer spennende i matbutikkene i Sverige altså!

  #MUMS

  Den Soya kvargen anbefales! Skikkelig god:) 

   

   

  19:50 - Get fit or die tryin' ! Hotellet har gratis inngang på treningssenteret som ligger i samme bygg. Deilig å trene på et ordentlig senter, og ikke et "hotel gym". Så deilig å komme igang igjen. Merker det er lenge siden jeg trente sist. Må ha hvert før jeg fikk infulensa. Jeg blir aldri ferdig med å whine om den influensaen, haha! Det var faktisk så lenge siden jeg hadde hvert på en tredemølle at jeg åpenbart hadde glemt hvordan man bruker en. Jeg trykket på "Cool Down" to ganger i forsøk på å starte viften, og lurte meg blå og grønn på hvorfor speeden gikk ned isteden. Uff. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

  PS: Jakken på bilde er laget for å brukes begge veier! 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  KULT IKKESANT? 

   

   

  20:50 - Tilbake på rommet. Gomler i meg yoghurt nøtter, og Lingon brød med smørost. Hvor er alle denne glammen alle sier kommer med å være flyvertinne? Hehe. Resten av kvelden går med på å skive innlegg til bloggen, lese andre blogger, og se dårlige serier på, jeg tørr nesten ikke si det, mtv. Oh the shame. 

   

   

  01:37 - Lukker pc'n! Tid for å pusse tennene, vaske vippene (ja, haha, har helt noia for betente hårsekker), og det som vaskes kan. Kanskje jeg til og med leser noen sier i boken, den må jo ta seg opp snart! Ja, jeg prøver å holde meg våken, for imorgen (altså idag), da flyr vi en nattflyvning herfra og til KBV, Krabi. Tar vel give or take (mest sannsynlig take siden vi er såpass langt nord) litt over et halvt døgn. 

   

   

  AKKURAT NÅ: 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  #WorkMood #NoMakeUp #MessyHair #MessyRoom

   

   

   

  HA EN SUPER ONSDAG, VI BLOGGES :*

   

   

  Love, Laila 

 • 01.03.2017
 • //
 • Kl.13:12
 • //
 • Blogg
 • //
 • 14 kommentarer
 • 3 ting som er FunFunFun med å være blandingsbarn!

   

   

   

  ♥  

  En av de aller morsomste tingene med å være blandingsbarn er at ingen skandinavere på ferie tenker at "Oj hun snakker sikkert norsk, så vi får dempe oss litt". Jeg lyser liksom ikke thailandsk heller, så nesten alle snakker engelsk til meg når jeg er i Thailand. Jeg kan derfor stå å tyvlytte. Jeg syns det aller morsomste er når noen sier noe frekt, og jeg kan svare! En gang, da jeg stod i kø på Dunkin' Donuts i Bangkok, sa hun ene til hun andre som jobbet der: "Herregud, kan ikke noen kjøpe en hårbørste til hun der eller?". Så jeg spurte pent da det ble min tur om ikke en av de hadde en hårbørste å låne meg! Dere skulle sett ansiktsuttrykkene deres!

  #LoveIt 

   

   


   

  My Messy Hair 

   

   

   

  ♥ 

  Når noen spør hvor jeg er fra, jeg svarer Norge, og de sier "Hvor er du egentlig fra?", så får jeg de alltid til å gjette. Ofte gjetter folk at jeg er fra Sør-Amerika (noe jeg bare tar som et kompliment), men da er det utrolig artig å si; "Ja, jeg er halvt Sør-Amerikansk, hvordan visste du det?", bare for å få en inngående avhandling i hvordan munnen eller ansiktsformen min har trekk fra det gitte kontinentet. Og hvordan de hadde sett med engang de så meg at jeg var fra det gitte landet. Gøy hvordan folk er så sikre på ting. Jeg kan typ si jeg er halvt hva som helst og det er alltid noen som "så det med engang de så meg"! #IBetYouDid ;) 

   

     BKK
   

   

   

   

  ♥ 

  Når det er familieselskap i Norge, og det er 18:00 det begynner da er alle der 18:00. Fashionably late er man om man kommer 18:10, seinest. Etter det, nei da kan man like gjerne droppe å komme nærmest. 

  Mamma har et hus i Bangkok, ikke langt unna der hun vokste opp som barn, og når hun sier at det kommer slektninger på besøk på formiddagen. Så betyr det at de kan dukke opp alt fra klokken 10 på morgenen til klokken 18 på kvelden. 

  Jeg tror det å vokse opp med to så ulike kulturer side om side, har lært meg å sette pris på, og tilpasse meg andre kulturer. 

  ♥ 

   

   
   

      

   

  Noen blandingsbarn der ute som kommer på noen mer gøy med å vær født med ski på det ene beinet og svømmefot på det andre? :) 

   

   

   

   

   

   

  Love, Laila 

   

   

   

 • 28.02.2017
 • //
 • Kl.23:25
 • //
 • Blogg
 • //
 • 32 kommentarer
 • Den enes død, den andres brød.

   

   

  Bokstavelig talt. 

   

   

  Jeg er organdonor, er du? 

   

   

  Jeg vil anbefale alle å iallfall titte inn på Stiftelsen Oragandonasjon sine nettsider, jeg har klippet og limet, så linken finner dere HER

  Visste dere at det til en hver tid står mellom 400 og 500 på venteliste for å få et nytt livsnødvendig organ? Det er mellom 400 og 500 mennesker som ikke vet om de kommer til å leve eller dø, som ikke vet om de kommer til å feire en jul til, klemme de de er glad i en gang til. Mellom 400 og 500 mennesker som har livet satt på vent, mens de venter på noe som de vet kan komme for seint. 

   

   

      

   

  Hvorfor ble jeg organdonor? 

   

  Jeg skal ikke si jeg skjønner hvordan de har det, de som venter, men jeg kjenner det gjør vondt inni meg, tanken på at så mange lever med vissheten om at det kanskje ikke blir tidsnok for dem. 

  Man vet aldri hvordan livet blir, det tar uventede vendinger støtt og stadig. Kanskje en dag, kanskje allerede i morgen, kanskje aldri, er det jeg som står på den listen. Er det jeg som er en av mellom 400 og 500 som venter. Som ikke vet om jeg noensinne for tykke på play knappen og starte livet igjen.  

  Hvem vet, kanskje du en dag er en av mellom 400 og 500 som venter. 

   

   

  Alt jeg vet er at organdonasjon redder liv.

   

   

  Så hvorfor skal man ikke være organdonor, når det bare er positivt?

   

   

   

  Love, Laila 

  (Bilde er fra weheartit.com) 

 • 27.02.2017
 • //
 • Kl.22:11
 • //
 • Blogg
 • //
 • 18 kommentarer
 • 5 Ting jeg må bli flinkere til...

   

   

  ....med bloggen.

   

   

   

  Kjøpe - og Kroppspress ♥ 

   

   

  Jeg har nok ikke en perfeksjonistisk personlighet, men jeg har noen områder jeg er perfeksjonist på. Som bloggen og skoleoppgaver. Selvom jeg bare har et fåtal lesere (love you all :*), er det viktig for meg at det jeg poster skal være noe jeg er stolt av og at jeg kan stå for innholdet. 

  Jeg bruker derfor noen ganger veldig lang tid på å skrive et innlegg. Fordi jeg hele tiden tenker på hva som er okay skrive uten å støte noen, hva jeg kan dele fra jobben min, uten å trå over en grense der, hvilken produkter jeg viser frem ol. Jeg postet et innlegg her om dagen hvor jeg viste frem hudpleie produktene jeg bruker. Jeg var lenge i tvil om jeg skulle skrive det innlegget eller ikke, da det er en veldig dyr hudpleie serie. Og jeg ikke vil være med å støtte opp under det allerede store kjøpepresset unge jenter er utsatt for. Jeg endte dog opp med å skrive det allikevel, ta gjerne en kikk HER.

  Jeg er helt normalvektig, men vi får se hvor lenge det varer da, med denne nyfunnede kjærligheten for sjokoldemelk, haha. Men jeg har genetisk ganske smale håndledd. Mammaen min som veier mye mer enn meg, har ennå tynnere håndledd enn meg igjen. En dag fant jeg en helt groteskt stor banan på fokostbuffeten, og hadde lyst til å dele den her på bloggen med dere. Men da jeg hadde tatt bilde, så gravde jeg meg ned i tenkeboksen. Kan jeg poste dette bilde? Ser håndleddene mine for tynne ut her? Eller de okay? Jeg endte opp med å ikke poste bilde i det hele tatt. Lurte på å legge noe annet ved siden av, for å vise hvor stor den var, men da hadde jeg liksom mistet piffen litt. 

   

  Jeg tror jeg må bli litt slappere, gi litt mer faen (sorry uttrykket), og bare poste det jeg vil, uten og se meg tilbake.

  For det er jo tross alt min blogg. 

   

  Så siden jeg er i et rebelskt humør idag, her er den, bananen som puts all other bananas to shame

      

   

   

   

   

   

  ♥  Selfie - Queen ♥ 

   

   

  Etter at jeg fikk meg kamera for ikke så lenge siden, har jeg løpt rundt som en Japansk turist, og tatt bilde av A L T. Jeg har fått helt dilla på å ta bilder av havet, rare blomster, skjeve palmer og ting. Ja, ting, som glass med sjokolademelk og lipglosser. Derimot hater jeg å ta bilder av meg selv. Jeg fått endel feedback av bekjente om at jeg burde ha mer selfies og antrekksbilder her på bloggen. "Ingen bryr seg om close up av en kaktus, alle vil se selfies". Er det sant kjære lesere? Er det selfies dere vil ha? Jeg ser jo på andre blogger at det er ganske vanlig å poste bilder av seg selv, enten det passer med teksten eller ei. Så jeg får vel prøve å bli flinkere til å ta selfies! Noen selfie - queen det blir jeg nok aldri, men er det selfies folket vil ha, ja da er det det de skal få! Som sagt jeg er jo litt perfeksjonist, og vil at bloggen skal være så bra som mulig! 

   

   

   

   

   

   

   

   

  ♥  En Rød Tråd ♥ 

   

  Tanken da jeg opprettet denne bloggen var at den ene og alene skulle handle om mine opplevelser på layovers, og flybransjen. Dere vet noen ganger er det å jobbe i flybransjen, sikkert ganske likt det å jobbe med leger og sykepleiere, som å være på Safari på Savannen. Jakten. Hvordan løvene sirkler rundt gasellene. Jeg får kanskje skrive et innlegg om det en gang, haha. Anywho, dere som har fulgt bloggen min den lille stunden den har hvert oppe og running, har sikkert lagt merke til at jeg blogger nesten mer når jeg er hjemme. Og at den røde tråden jeg i utganspunktet hadde tenkt å holde meg til har sporet helt av. Jeg skriver om hudepleieprodukter, tanker og følelser, sånne ukens innlegg har jeg gjort omlag en måned nå (det er faktisk noe av det jeg syns er morsomst å skrive, og morsomst å lese på andre blogger!). Så kjære lesere, jeg trenger litt feedback, er det for rotete her på bloggen? Trenger jeg en strammere rød tråd? Eller syns dere det er gøy å lese om alt og ingenting? Hva vil dere egentlig lese om? Glade historier? Mine litt sørgelige fortid? Hva som er i sminkepungen min? Spørsmålsrunde? (Haha, sorry for en million spørsmål!) 

   

      

  Dette er et av de aller første bilde jeg ever postet her på bloggen. (Mitt aller første innlegg kan du lese HER) Da var jeg på layover i Cancun, med min gode venn og kollega Hanna. Det var hun som fikk meg til å blogge. Hun har selv blogget i over 10 på! Ta gjerne en titt på bloggen hennes, HER

   

   

   

   

   

    ♥  Gjenkjennelig Design ♥ 

   

   

  Planen var å ha et helt enkelt design. 

  Kan man ha læringsvansker innenfor et område? Isåfall har jeg det når det kommer til data. Jeg er _eldendig_. Så når jeg surfer verdensveven vil jeg at alt skal være så gjenkjennelig som mulig. Det samme gjelder for blogger. Jeg liker aller best de bloggene som har et enkelt og ryddig design. Jeg syns forøvrig at jeg har et veldig fint design, (ellers ville jeg ikke kjøpt det), men jeg lurer på om det er litt for annerledes, med tanke på at menyen er på motsatt side. Og at jeg ikke har noen header. Jeg klarte aldri å finne et bilde. Det ble så mye meg, med bilde av meg. Og når jeg prøvde å sette sammen bilder av ting, så ble det liksom aldri satisfying. Så jeg endte opp med et desing uten, som dere åpenbart ser. Men nå lurer jeg på om det kanskje er negativt? For om dere er som meg, og det er det jo (heldigvis) sikkert ikke alle alle som er men, så liker dere det gjenkjennelige. Og det føler jeg ikke bloggen min har i stor nok grad. Så jeg leker litt med tanken på å bytte design, selvom jeg egentlig er pretty fornøyd med det jeg har. 

   

      

   

   

   

   

   

   ♥  Zpråkh ♥ 

   

   

  Språk. Jeg skriver som jeg snakker. Et valg jeg tok fordi jeg selv syns at andre blogger som bruker samme måte å skrive, fremstår som mer personlige. Som om man blir fortalt noe av en venn, og ikke leser en faktatekst liksom. For blogg skal vel være litt som en dagbok? Som en samtale med seg selv. En venninne av meg mente at "hun ble helt gææærn av at jeg brukte å mye engelske ord hele tiden". Men det er sånn jeg snakker. Så (dessverre?) kommer det nok til å forbli sånn jeg skriver også. Det jeg derimot skal bli flinkere på er rettskrivning og setningsoppbygning. Noen ganger når jeg leser igjennom innleggene mine kan det være så ille at jeg ikke selv skjønner hva jeg mener. Haha. Jeg har hatt dette i bakhodet de siste ukene, så jeg tror og håper det har blitt bedre. 

   

   

   

   

  Har dere noe feedback, så skrik ut!

  Positivt eller negativt jeg tar alt med et smil og et stort takk! Det er på feedback en vokser og utvikler seg (iallfall jeg!). 

   

  Tar gjerne imot tips også, om alt, fra skrifttype til hva jeg burde skrive om. 

   

  Håper dere har en amazing mandag! 

   

   

   

   

   

  Love, Laila 

   

 • 27.02.2017
 • //
 • Kl.15:11
 • //
 • Blogg
 • //
 • 24 kommentarer
 • Hunden Spiste Bloggen Min.

   

   

   

  Neida.

   

  (Jeg har ikke hund engang, men jeg ønsker meg en. Veldig.) 

   

   

   

   

  Da jeg våknet opp idag hadde jeg samme følelse som da jeg gikk på ungdomsskolen og ikke hadde gjort leksene. Fordi jeg ikke oppdaterte bloggen igår. Jeg veksler mellom å føle et ansvar om å oppdatere bloggen, til å tenke "Hvem bryr seg egentlig om å lese dette?". Ansvarsfølelsen kommer nok av at jeg er så utrolig takknemlig for alle som leser og kommenterer på bloggen min. Vit at jeg setter veldig pris på dere.

   

   

   

  Noen ganger har jeg lurt på å skrive uten å publisere det, for det er så skummelt å tenke på at hver gang jeg trykker "Lagre og publiser", så er det der ute, for alltid, mine meninger. Som skrevet i stein, på den endeløse verdensveven. Men jeg vil ikke skrive dagbok. Jeg er for nysgjerrig. Jeg tror det er en av de verste og beste trekkene ved min personlighet. Jeg må vite. Alt. Om verden, og hvordan andre ser den. Tenk at vi alle, alle billionene menneskene der ute, ser alle de samme tingene. Men på samme tid ser vi aldri det samme? Vi opplever alt forskjellig. Beauty is in the eye of the beholder. Billioner av forskjellige meninger om hva som er vakkert. Det er så fantastisk at vi alle er så like som mennesker, sånn anatomisk, men allikevel so ulike og unike. Dere som har lest bloggen den lille stunden jeg har holdt på, har kanskje lagt merke til at jeg ofte lurer på hva dere tenker om ting. En dagbok for meg blir det litt som å skrike til en vegg, det er ingen som svarer. Men her, her på bloggen er dere. Mine fantastiske lesere, som svarer på alle de rare tingene jeg lurer på. Hadde dere hvert her nå, hadde jeg servert dere iskald sjokolademelk (det er jo så godt!), så vi kunne utbringet en skål for at vi alle er ulike og unike. 

   

   

  Anywho, grunnen til at jeg ikke klarte å hive meg rundt å skrive noen vettuge ord her på bloggen i går, er rett og slett fordi jeg var et slakt på sofaen. Jeg touch downet på sofaen rundt kl 11:00, og hadde da hvert våken i nesten et døgn, samt jobbet hele natten. #SåSliten. Med et slitent hode, følger (iallfall for meg) dårlig dømmekraft, så jeg klarte allikvell, enn så sliten jeg var, å svi av altfor mye penger på nett shopping. Hjelpes. Et innlegg om hva som dukker opp i en postkasse nær meg, kommer (forhåpentligvis) i løpet av kvelden. Stay Tuned! 

   

  Idag er jeg menneske igjen, og skal hoppe i dusjen, og ut å møte en venninne. Er allerede running late, som alltid, hehe.

   

   

   

   

  Ha en fantastisk lørdag a dere!

  Hva skal dere idag da? 

   

   

      

   

  Love, Laila 

 • 25.02.2017
 • //
 • Kl.11:04
 • //
 • Blogg
 • //
 • 14 kommentarer
 • Det hadde hvert gøy å være kjent blogger ass....

   

   

   

  Free Stuff 

   

  Jada, jeg vet man må skatte av det, men jeg elsker jo å prøve ut nye ting! Så ekstra gøy om man får sendt nye greier hjem i posten for teste gratis. Jeg mener jeg kan snart ikke se leggene mine for bare hår, kan noen sende meg barberhøvler jeg kan skrive noen velvalgte ord om? Og, jeg sier iallfall ikke nei takk til en sponset tur til anywhere! #HintHint 

   

   

   

   


   

   

   

  Leve av Bloggen 

   

  Hmmm, akkurat dette punktet virker helt craycray deilig! Følelsen av å kunne leve av det som for mange bare er en hobby, må være pretty amazing. Jeg tror jeg ville følt at jeg endelig hadde klart noe i livet, og veldig selvstendig. 

  På en annen side. Hva skulle jeg blogget om? Jeg lagde jo bloggen i utgangspunktet fordi jeg ville ha noe å pusle med på layovers, og for å dele reisene mine. Alt det forsvinner jo om jeg skulle sluttet i min vanlige jobb. Selvom jeg har noen pretty juicy stories jeg har alle intensjoner om å dele så fort jeg parkerer vingene mine. 

  Til alle dere som fulltidsblogger, eller bare blogger generelt, all ære for kreativiteten. Jeg syns det er så vanskelig å finne noe skrive om til tider. Og da forsvinner jeg bare fra bloggen, til jeg har noe jeg brenner for å skrive om igjen. For jeg liker å skrive, når jeg selv har lyst. Sånn kan man jo ikke være som toppblogger. Da er jo bloggen en jobb. Tror dere kosen forsvinner litt da? Jeg skriver jo som sagt mest for gøy og kos. 

   

   
   

   

   

   

  Muligheter 

   

  Når jeg ser på alt kjente bloggere for muligheten til å delta på, Kjendis Farmen, Skal vi Danse, holde foredrag om noe de brenner for, en vei inn i TV og film, skrive bøker. Og ikke minst og få muligheten til å formidle budskap en syns er viktige til så mange fler. Man når jo ut til hele Norge nærmest. Tenk det a, at man med sin egen stemme kan gjøre en forskjell. Haha, nå ser det kanskje ut som om jeg har våte drømmer om å delta på Farmen og Skal vi Danse. Det har jeg altså ikke. Jeg sier nok ikke nei takk da, eller kanskje til skal vi danse. Jeg klarer ikke å følge koreografi, jeg har unormalt store problemer med å følge noe som foregår speilvendt. Da jeg var ung og kul, nå er jeg bare ung, haha, så hadde jeg en sånn You Got Served, dvd, hvor man kunne lære seg dansene fra filmen. Selve movsene var aldri noe problem (funfact: jeg har svakt hypermobile ledd),  men å bevege seg riktig vei. Oh lord, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg nærmest endte opp inni TV´n! Så ja jeg er hun som alltid kræsjer i deg på Zumba timen fordi jeg snur i feil retning. Det er godt nødutgangene kommer i par, for ellers kan dere se dere sikre på at jeg hadde pekt ut feil side 9 av 10 ganger! 

   

   

   

   

  Økonomisk Frihet 

   

  Med en veldig kjent blogg følger også penger. Iallfall har jeg sett noen av de store bloggeren skryte av hvor mye de tjener. Og det virker ikke som de lider noen nød akkurat. Jeg har jo sett ukens innkjøp poster som sprenger shopping budsjettet mitt for et år. Nå er det forsåvidt ikke shoppe jeg er mest sugen på, men det å kunne kjøpe en leilighet, aldri trenge å bekymre seg for penger ect som lokker. 

   

   

   

   

   

  Make me up, Plase 

   

  Jeg er ikke kjent for å ha en videre bra klesstil. Jeg blir ikke stoppet på gata av disse "Street look" magasinene for å si det sånn, men det er heller ikke så ille at 2005 vil ha tilbake Miss Sixty buksene sine. Heller ikke make - up er min sterke side, jeg eier for eksempel ikke en eneste fundation! Skulle jeg hatt et sånn "What´s in my make - up bag" - innlegg, så hadde det nok gått down som et av de korteste ever av sitt slag, haha. Så å kunne ha, selvom det bare er for gitte anledninger, noen som styler og gjør make - upen min, hadde hvert helt fantastisk. 

   

   

   

   

  Medaljens Bakside

   

  Men alt har vel sin bakside, og det må være slitsomt å få utallige hat kommentarer hver dag! 

  Og jeg må bare få si at jeg syns at de som skriver hatefulle kommentarer gjemt bak anonymiteten internett gir, er de feigeste menneskene jeg vet om. Det verste er dere, ja jeg skriver dere, fordi jeg vet dere sitter der ute, og surfer nettet etter et nytt bytte as we speak, som skriver stygge ting uten noe som helst hold i virkeligheten. Jeg syns synd på dere, for man kan åpenbart ikke ha det godt med seg selv? Litt egoistiske føler jeg dere er også. For stopper dere aldri opp og tenker "hva om det hadde hvert meg som fikk sånne stygge kommentarer?" Tenker dere aldri på de som sitter i andre enden og mottar alt det ekle dere spyr opp? Sånn. Rage over.

  Ps: Jeg er alltid for konstruktiv kritikk, det setter jeg bare pris på. Men sånne "du har stor og stygg nese ass" som kommentar på et innlegg som handler om smoothies liksom. Gå hjem a.

   

   

   

   

  Anywho, jeg skal klappe igjen macen og komme meg ut og nyte dagens siste solstråler. Planen idag var å "Get tæææn, or die tryin'". *Spioiler: ennå mer whining om da jeg hadde infulansa* Siden jeg føler meg så blek og slapp fortsatt. For imorgen har jungeltelegrafen spådd regn. Men jeg er jo som alltid litt spontan av meg, og ble heller med en tur inn til Puerto Plata "by". Tatt sikkert 100 bilder, hvorav to av de ble bloggworthy. Apropos tan, send meg noen av de betakaroten greiene a someone, pretty please! 

   

   

   

  Frontpage 100%

  ( Følte dette innlegget hadde så få bilder, så jeg bjuder på en halv selfie :P ) 

   

   

   

  Noen andre som vil bli oh so famous? :) 

   

  Hva er dere gjort noe gøy idag? 

  Håper alle har hatt en super dag!

   

   

   

  Love, Laila 

 • 21.02.2017
 • //
 • Kl.21:37
 • //
 • Blogg
 • //
 • 30 kommentarer
 • B - LIGHT

   

   

  Da er jeg oppe og ikke gråter, men morgenstund har definitivt ikke gull i munn.

  Mer en smak av metall. Som om jeg har munnen full av blod. Uhsj. 

   

   

   

   

   

  Off to work...ZZzzZZ

   

   

   
  Klokken er 05:00, sikkert ikke spesielt tidlig for noen. A - menneskene. Det høres så mye bedre ut å være  A - menneske. Mer superior. Har vel noe med karaktersystemet å gjøre. A er Amazing. B er bra nok. 

   

   

  Jeg har tatt utallige tester på nettet, dere vet sånne "er du en A eller B person". Og jeg kommer alltid ut som en A person. Men å stå opp før kl 09:00... I do not function. Forsåvidt er jo ikke 09:00 spesielt seint egentlig. Så jeg får vel kalle meg et B light menneske. 

  Før 09:00 sover jeg enten døds tungt eller kjempe lett, alt etter som hvor redd jeg er for ikke å våkne. Jeg har hudre alarmer, og det er ikke en overdrivelse. I tillegg til de utallige alarmene på iPhonen har jeg minst en på iPaden itilegg. Man vet jo aldri når telefonen dør! Pluss at om jeg er på hotell, så bestiller jeg alltid wake up call. Haha #ParanoidParrot

   

      

   

  Jeg har ikke alltid hvert panisk når det kommer til å ikke våkne, men en hendelse i Finland for noen år siden satte skrekken i meg. Haha, for en drama queen jeg er, høres jo ut som jeg nærmest døde. Som er så langt fra sannheten. Jeg forsov meg. #BigDeal. Anywho, jeg våknet ikke av den ene alarmen jeg hadde på iPhonen, ei heller av wake up callen jeg hadde bestilt. Ikke engang da de kom å banket på rommet mitt våknet jeg. Tilslutt måtte stakkars resepsjonisten låse seg inn, men tror dere jeg våknet av at hun skrek til meg a? Neida, ikke før hun fysisk ristet i meg og skrek, da våknet jeg, og var forstyrra level 100. Så om verdens søteste resepsjonist på Hilton Helsinki Airport leser dette, (så forstår hun mest sansynelig ingenting siden jeg skriver på norsk), et stort takk til deg! Lite sannsynlig at hun ever ser dette, but heeey, #YouNeverKnow.

   

  Vel, jeg skulle egentlig bare poppe innom før jeg dro til pop, hehe poppe innom, pop. Ja, jeg syns selv jeg er morsom. Jeg angrer helt sikkert på at jeg skrev det om et par timer. Nå er jeg altfor trøtt til å tenke. Not to self: ikke skrive blogg innlegg i ørska.

   

  Anywho, jeg skal vrenge på meg uniformen, og kaste i meg litt frokost!

   

  Imens jeg er i vei på denne omlag 11 timer lange flyturen, så kan vi kjøre en liten quiz: 

   

  a ) har jeg besøk på rommet ^^

  b) jeg har kamera stativ 

  c) det er et gammelt bilde 

      

   

  Hva er deres planer for idag? Jeg håper dere får en helt fantastisk mandag! 

  Make the most of it! 

   

   

   

  Love, Laila. 

   

 • 20.02.2017
 • //
 • Kl.06:30
 • //
 • Blogg
 • //
 • 36 kommentarer
 • I need som insta game!

   

   

  H e y   M i c k e y. 

   

   

   

  Frontpage 100%

      

   

  Yndlings genseren atm iallfall. Kjøpte den i en butikk i Bangkok. JASPAL.

  Gøy med butikker som ikke finnes overalt.

   

   

   

  Frontpage 100%

   

  Ja, M har (fortsatt) paljetter på nesen. 

   

   

  Anywho, til overskriften!  

  Jeg er en skikkelig dårlig instagrammer. In desperate need for inspo! Følg meg og mine (foreløpig) 7 bilder, HER,  kvalitet fremfor kvantitet, haha, 

   

  lailamarinabb

   

  Eller skriv i kommentarfeltet, så følger jeg deg!

  Tanken er at jeg skal bli flinkere til å legge opp bilder når jeg er ute på layovers, eller bare generelt.

   

  Frontpage 100%

   

   

  Apropos layovers, godt jeg skal på jobb snart igjen, blek (til å være meg) med filter til og med jeg nå! Haha.

   

   

  Håper dere har en fantastisk lørdagskveld 

   

   

   

  Love, Laila 

 • 18.02.2017
 • //
 • Kl.22:11
 • //
 • Blogg
 • //
 • 18 kommentarer
 • 10 ting jeg for helt noia av aka #i-landsproblemer! 

   

   

   

   

  Lang lang rekke.... 

      

   

  Storfamilien på ferie. Ja jeg skjønner at man vil holde barna i hånden når man er i utlandet, men kjære storfamilien; må dere gå alle sammen på en lang rekke? Det sperrer hele veien, og irriterer vettet av oss som har et hurtig gang tempo. Generelt dere som loffer rundt. Jeg blir gæærn når jeg havner bak, loffere (folk som går i et saaaaakte, men sikkert bedagelig tempo). 

   

   

   

  Atsjhoooo!

      

   

  Når man hoster eller nyser og ikke dekker munnen! Dette må være up there blant det mest annoying jeg vet om. Så irriterende er det at jeg viet et helt innlegg til denne ufyselige uvanen, som dere kan lese HER.

   

   

   

  I n Kons E k vE ns

      

  Inkonsekvente mennesker. Når karen i Greenpeace hoodien tar 20 servietter, bruker en av de og kaster resten. Her finnes det utallige eksempler. La meg ta et til; Når bekjente sier ett eller annet negativt om utlendinger, og jeg påminner de om at jeg er halvt utenlandsk, og de svarer, "men deg kjenner jeg jo, du er jo ikke utenlandsk utenlandsk" Øhhhhhh.....? 

   

   

   

  Gladpack

      

   

  Gladpack, Gladpack. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang med gladpack. Og det er nettopp det som er  hoved problemet med gladpack, hvor begynner rullen? Det er jo helt umulig å finne starten på filmen. For ikke å snakke om hvor ufresht den får alt til å se ut der det danner seg kondens på gladpacken. 

   

   

   

  Naughty Parkers

      

  Dere som bruker to parkeringsplasser? Er det noen form for opprør av noe slag? Anarki? For jeg mener hvordan kan man ikke se at man har parkert på to plasser? 

   

   

  Germs 

      

   

  Folk som bare forskyner seg av lipglossen min. Oooog, der var den kontaminert, haha. Jeg har jo en liten hang up når det kommer til bakterier og smitte. Mulig jeg er litt GERMAPHOBIC.

   

   

   

  I ain´t your girl..

      

   

  Når eldre mennesker sier "nå skal du høre her jenta mi" på en nedlatende måte. Akk, service yrker. 

   

   

   

   

  Kollektivtransport 

      

  Når jeg skal av bussen i hæler med mine to kofferter og ene toppbag, og folk har linet opp som gribber foran et dødt dyr på savannen. Hvordan skal jeg kommer meg gjennom den trange passasjen kjære med kollektivreisende? Det ender alltid opp med at jeg må gå sidelengs med en koffert foran meg på langs og den andre bak meg på langs. Not Cool! 

   

   

   

   

  Selvironi ! 

      

  Jeg elsker å spøke meg meg selv, og har en stor porsjon, en american size porsjon, selvironi. Jeg syns det er helt greit når folk har det gøy på min bekostning. Men skal man ha det gøy på andres bekostning, så skal man jammen ha en god porsjon selvironi selv også. Det er det dessverre ikke alle som har. Noen mennesker er bare altfor hårsåre, og det er greit nok det, ingen har opplevd det samme. Men man får søren meg la være å "lugge andre, om man ikke vil bli lugget litt selv også". 

   

   

   

   

  Bare en Cola...

      

  Når han (akkurat i dette tilfellet var det en mann) bak meg i kassakøen på matbutikken spør pent om han kan gå før meg, for han skal bare ha den ene Colaen han har i hånda. Ja, jøss selvfølgelig svarer jeg og aner fred og ingen fare. 

  Personen i kassen: Det var bare den? 

  ColaBoy: Ja, også skulle jeg gjerne hatt to skruf snusbokser, har dere den polar sterk? Har dere også Paracet, isåfall tar jeg en pakke av det også. Kanskje nesespray også, om dere har det. Også skulle jeg gjerne tatt ut 2000 kroner, er det mulig å få de i 50 lapper? Ja, også Colaen." 

  Bare en cola.....

   

   

  Hva er det mest irriterende du vet om? 

   

  ØNSKER ALLE EN ANNOYINGLY BRA FREDAGSKVELD! 

   

   

  Love, Laila 

 • 17.02.2017
 • //
 • Kl.20:36
 • //
 • Blogg
 • //
 • 10 kommentarer
 • 10 annoying ting jeg gjør

   

   

   

  Ja, det stemmer, jeg er hun du irriterer deg over! 

   

   

   

  Jeg slafser og smatter. Jeg gjør det ikke med vilje, jeg bare får alltid den koppen med hull i. Life ain't fair sometimes you know. 

  Er det fysisk mulig å ha munnen lukket når man tygger tyggis? Noen må lære meg. 

      

   

   

   

  Venn: "Laila, ikke snu deg rundt, men bak oss går...." 

  Meg: "ÅÅÅÅ HERREGUD DET ER JO....." 

  (Tidligere?) venn: "Jeg sa ikke snu deg, kan du være litt mer diskré?" 

   

   

  Jeg spør om alt to ganger. Mamma som er oppvokst med en annen kultur påpeker at jeg til stadighet gjør dette, jeg er visstnok ikke den eneste i følge henne. 

  Meg: "Mamma har du kjøpt Pepsi Max?" 

  Mamma: "Nei, men vi har Cola i kjøleskapet" 

  Meg "Hva? Har du ikke kjøpt Pepsi Max?" 

  Mamma: "Men, jeg svarte jo akkurat på det"

   

   

  Jeg er en katastrofe på å lete. Jeg har ringt resepsjonen engang fordi jeg ikke fant lysbryteren. Akk, hvor vanskelig skal livet være liksom...

   

   

  Jeg kan ikke bare være normal, jeg må være edgy og tulle med alt. Dette irriterer meg også. Kan jeg ikke bare svare vanlig på ting? Må jeg svare "You wouldn't put a bumper sticker on a Bentley, eller?" Når noen spør om jeg har noen tatoveringer. Og jada, dette er også det jeg svarte på intervju da jeg ble ansatt som flyvertinne. Haha. (Vi kan jo ikke ha noen synlige tatoveringer). Det verste er jo at jeg egentlig har lyst på en tatovering, men jeg vet ikke hva jeg skal ta. Ja, jeg tror jeg er en av de som tror hun er kul, også er jeg bare klein og annoying, haha! 

   

   

  Apropos det å "ikke vite". Jeg vet aldri. Jeg er super vinglete, og ombestemmer meg alltid i siste liten. Vet ikke hvor mange oppgitte blikk jeg har fått på bakeriet, når jeg ser klypa er på vei bort til skolebrødene, og jeg panisk roper "jeg vil ha sørlandsbolle isteden, Sorry". 

   

  Jeg lager kø. Som nevnt jeg er en katastrofe på å lete, så selvom jeg begynner å lete når jeg steller meg i den milelange køen på KIWI, så har jeg selvfølgelig ennå ikke funnet bankkortet mitt innen det er min tur. Kanskje jeg må få meg en sånn derre lommebok! 

   

   


   

   

  Jeg kan ikke parkere. Jeg prøver virkelig. Men det går ikke, må være noe med dybde synet mitt eller noe sånt. Det er fysisk umulig for meg å parkere en bil rett. Men jeg parkerer alltid innenfor de hvite strekene. ALLTID! Dere som parkerer utenfor de hvite strekene, Why.....? 

   

      

   

   

  Jeg kan ikke "walk a stright line", jeg vingler liksom frem og tilbake når jeg går. Plutselig mens du snakker til meg, så har jeg på mystisk vis havnet på andre siden av deg. 

   

  Ja, jeg snorker noen ganger. Og ja, kjære kollegaer, det var jeg som satte en nøtt i halsen, og holdt dere våkne med å hoste som en tuberkulose pasient på dødsleie. Jeg er en uhelbredelig kløne.

  (Men hvorfor må vi alltid få rom på rekke? Rart det blir mye sladder på jobben eller?) 

   

      

   

   

  Jeg snakker altfor altfor mye. Jeg er alltid sulten når jeg går fra frokostbuffeten. Spise, ain´t nobody got time for that. Altfor opptatt med å snakke og fortelle røver historier. Akk..... 

   

  Å hjelpes, det ble 11 istedenfor 10 ting. Jeeez I´m annoying, haha! 

   

   

  Så jeg får bare beklage til alle dere som er så uheldig å støter på meg på min klønete ferd gjennom livet. Men jeg er nesten alltid glad da, det er vel godt for noe! Jeg vet det finnes fler irriterende mennesker der ute enn meg, så hva er ditt mest irriterende trekk? 

   

   

   

  Seinere idag kommer det et innlegg over ting jeg irriterer meg over! Stay tuned!

  Peace Out for Now!

   

      

   

   

   

  Love, Laila 

 • 17.02.2017
 • //
 • Kl.14:59
 • //
 • Blogg
 • //
 • 6 kommentarer
 • Kan man bare stikke av...?

   

      

   

   

  Kan jeg bare kjøpe en billett til LA og dra? Må jeg ha visum? Har jeg penger til dette? Det er tanker som snurrer i hodet på en onsdags ettermiddag. Jeg har snart hvert to uker, 14 dager, 336 timer hjemme i kulda. Jeg hadde glemt hvor kaldt det egentlig er i Skandinavia. Glemt hvordan det er å fryse hver dag. Jeg fryser mye mer enn det som er normalt. Jeg fryser så mye at jeg har hvert hos legen flere ganger for det. Så bortskjemt jeg har blitt på årene som flyvende, alltid en liten escape fra den kalde vinteren. 

   

   

      

   

   

  Jeg har hvert så heldig at jeg har fått oppleve mange av verdens hjørner. Jeg har sett solen stå opp over Italias kyst, jeg har sett nordlyset fra 30 000 fot, jeg har spist hummus i Dubai, den dårligste og beste guacamolen jeg har smakt i Mexico. Falt sånn for en by at jeg dro tilbake to ganger samme sommer. Jeg har syklet mellom de fargerike taxiene i Bangkoks jungel av en trafikk. Men jeg har aldri hvert i USA. Det er drømmen, USA. Jeg vet ikke engang hva jeg er så forelsket i. Vet ikke hvorfor jeg vil dit, bare at jeg vil, må, skal. Snart. Jeg har sittet utallige timer og tenkt på hva som lokker meg sånn til USA. Jeg tror det er menneskene og størrelsen. Det er liksom så stort, større enn noe annet sted jeg kjenner. Ting blir fort lite for meg. Jeg husker hvordan Oslo var det største og mest rotete hullet av en by jeg kunne tenke meg. Nå, noen år seinere føles Oslo så lite. Uten at det ligger noe negativt i det. Jeg elsker å bo i Oslo, gå rundt i byen, ned mot Aker Brygge, rundt og bare lukte og kikke på Løkka. Men jeg vil se og oppleve noe større. 

   

   

      

   

   

  Frokosten på JW Marriott Cancun kryr av amerikanere. Cancun virker til å være Amerikanerens Granka. Iallfall kryr det av dem her på Marriott, de er så høylytte, det er "Oh my gaaaad"s og "Look at your hair, amazing"s og "You look so good, bet you had a reaaaaaly good beautisleep, a hahaha"s, det er klemmer og latter. Og et nivå på savnerklæringene som tilsier de ikke har sett hverandre på flere måneder, ikke bare sovet på separate hotellrom. Komplimentene flyr. Fake eller ei. Jeg elsker det. Jeg ser mine kollegaer sitte ved et bord ute, jeg har lyst til å Greete med samme innlevelse som amerikanerne gjør med hverandre. Men det blir bare et "hei, sovet godt?". Bør jeg si noe om håret eller klærne kanskje, har jo på seg en fin kjole. "Oj, jaassåå har de grønne smoothies? Tror ikke jeg så de inne på buffetten". Hører jeg meg selv si isteden. Det er liksom ikke rom for overbegeistring og komplimentkanon i vår kultur. 

   

   

   

   

   

   

  Nå vil jeg til USA gå i gatene, "oooo" og "aaaa" til alle de spennende tingene de har på Walgreens, som Rema 1000 bare kan drømme om å få inn før om fem år, tidligst. Jeg vil spre om meg med sukkersøte fake komplimenter, til jeg får diabetes. Jeg vil ha på på solbriller, ubørstet hår, ingen BH og en ubehagelig kort shorts. Også vil jeg spise en is, eller kanskje ti. 

   

   

  Om du kunne dratt hvor du ville akkurat this instant,

  hvor ville du dratt? 

   

   

  Love, Laila
   

 • 15.02.2017
 • //
 • Kl.17:24
 • //
 • Blogg
 • //
 • 37 kommentarer
 • Germaphobic?

   

   

  Jeg lurer på om jeg har litt germaphobia? For jeg har litt noia når det kommer til å røre ting på offentlige steder. Altså det er way beyond "ikke ta på håndtakene inn og ut fra offentlige toaletter". Noen ganger har jeg til og med tørket over bestikk med antibac. Haha. Listen over ting jeg helst ikke vil ta på med ildtang engang er laaang: 

   

      

   

  Fjernkontrollen og on / off knappen på tv´n 

   

  Lysbrytere 

   

  Kraner 

   

  Rekkverk / Gelendre 

   

  Der man holder seg fast på bussen / t-banen 

   

  Flushe knappen på toaletter 

   

  Håndtak (haha, jeg sparker opp døren eller bruker albuen #badass)

   

  Jeg kan aldri legge mat direkte på en flate 

   

  Vil helst ikke ha isbiter i land hvor man ikke kan drikke vann direkte fra springen 

   

  Er forsiktig med å ta meg selv i ansiktet, om jeg ikke har vasket hendene 

   

  Vil helst ikke sette meg ned på toaletter, så jeg står alltid på huk over. (Hvem trenger squats når det finnes offentlig toaletter?)

   

   

   

   

  Crazy, Me ?  Nah.... Slightly kanskje. 


  Det er riktignok ikke så ille lenger, men jeg hadde en periode hvor jeg var helt slavisk.  Joda, jeg har fortsatt alltid en antibac i veska, men det føler jeg bare er normalt nå i disse vinter virus tider. 

   

   

  Andre en meg som ikke tar i dørhåndtakene?

   

  Ellers en det er det ikke så mye å skrive om min dag idag, jeg er fortsatt godt plantet på sofaen. Har pløyd meg igjennom over fire sesonger av Dexter. Og fler skal det bli! Huff, vet ikke om jeg skal le eller gråte jeg. Formen er iallfall litt bedre, så idag har jeg klart å rydde bort litt kopper ect. Det har sett ut som det har hvert "hjemmealene fest", med 20 fjortenåringer her. Tallerkner, glass og kopper, gjennom svette klær liggende og slenge over alt. Usj! 

  #ImAnAnimal

   

  Håper dere har en slightly mer spennende lørdag enn meg! 

  God helg! 

   

  Love, Laila

 • 11.02.2017
 • //
 • Kl.17:28
 • //
 • Blogg
 • //
 • 8 kommentarer
 • Byttet ut solseng og kokosnøtt, med sofa og Ibux

   

  Idag skulle jeg egentlig hvert på vei til den Domenikanske Republikk. Sånn ble det altså ikke, ligger fortsatt her og svetter og fryser om hverandre. For ikke å snakke om hoster. Jeg hoster så voldsomt at jeg er sikker på jeg kan smake det jeg spiste forrige uke, føler meg som en drøvtygger her jeg ligger. Haha. 

   

  Her skulle jeg ligget og kjent en sval bris gjennom håret, isteden ligger jeg på sofaen med fett og uvasket hår. Sukk. 
   

  De siste ukene har jeg enten jobbet eller hvert syk. Jeg har det med å bli syk på fridagene mine. #Bummer Første var jeg forkjølet med feber og hoste, deretter fikk jeg øyeinfeksjon, og nå har jeg denne heavy infulensaen. Ingen knall start på 2017. Anywho, det er lett å bli negativ når man bare ligger her og synes synd på seg selv. Så jeg tenkte jeg skulle lage en liste med ting som er litt kos med å være syk. #CheerUpLaila 

  ♥ Binge Tv - Serier uten dårlig samvittighet! 

  Atm er det Dexter det går i. Begynte på mandag og er allerede på slutten av sesong 3 av 8 nå! De sier jo at infulensa kan sitte i så lenge som to uker, så jeg rekker kanskje alle 8. Håper jo forsåvidt ikke det da, vil jo helst på beina igjen så fort som mulig. Hvorfor har jeg ikke sett Dexter før? (Forsåvidt bra, ellers hadde jeg ikke hatt noe å se nå) Det er jo en så bra serie! 

  Kort oppsummert handler serien om, Dexter Morgan, blodekspert for Miami Metro Politiet og seriemorder. Han dreper bare badguys som har klarte å snike seg unna politiet. 

   

  ♥ Følelsen når ibuxen / paraceten kikker inn og man føler seg halvt mennesker igjen! 

  Jeg er egentlig ikke tilhenger av å ta smertestillende / febernedsettende. Mest fordi jeg vet det ikke er bra å ta for mye i lengden (har jo mange år igjen å leve vet dere, hehe). Men også fordi jeg leste HER at en del immunceller jobber bedre ved en høyere kroppstemperatur. Så vanligvis når jeg er forkjølet så pleier jeg å bare ride it out. Men nå har jeg ubehagelig høy feber, ergo knasker jeg ibux som det skulle hvert sukkertøy. Og jeg liker den, "aaa endelig" følelsen når jeg kjenner den kikker inn! 

   

  ♥ Jeg har blitt så blek, at jeg endelig får testet tanning lotionen jeg fikk til jul!

  Fikk sjokk da jeg så meg i speilet istad. Det er lenge siden jeg har sett så ufresh ut, tunge øyne, fett hår og blek som et laken. Okaj da, et utvasket sand farget laken da. 

   

   

  ♥ Ingen forpliktelser! 

  Det faktisk skikkelig deilig! 

   

  ♥ Catche opp med alle meldingene jeg ikke har fått rotet meg til å svare på på facebook ect.!

  Jeg er helt elendig på å svare på meldinger, jeg leser de, tenker "Okaj, jeg skal bare.... så svarer jeg". Husker jeg å svare da? nei. 

   

   

  ♥ Drikke kako og te til jeg sprekker! 

  Kunne jeg forsåvidt funnet på å gjøre om jeg ikke var syk også, kjenner jeg meg selv rett. Men syns alltid kakao og te smaker litt ekstra godt om man er litt pjusk.

   

  ♥ Se på oppvasken og haugen med skittene klær vokse seg større og større! 

  Jeg vet, merkelig punkt. Det er noe merkelig tilfredsstillende med å se bort på oppvasken som skriker etter å bli tatt, og vite at jeg for syk til å "deal with it". Vanligvis liker jeg det neat, oppvasken må taes før jeg kan sette meg ned å slappe av, sånn er det bare. Føler meg litt rebell, hehe! 

   

  ♥ Bli tatt vare på! 

  Fins det noe mer kos ennå å få fluffet puten, bli cateret og ordnet for? Spesielt når man er syk. Synd jeg er alene da...

   

  ♥ Takknemlig for å være frisk! 

  Herregud så glad jeg er for at jeg er genrelt frisk, og at dette bare er en passerende bagatell sykdom. Man vet ikke hvor godt man har det før man ikke har det lengre.

   


   

   

  Hva har dere gjort idag? 

  Håper alle har hatt en super torsdag! 

   

  Love, Laila 

 • 10.02.2017
 • //
 • Kl.00:22
 • //
 • Blogg
 • //
 • 22 kommentarer
 • Anatomical

   

   

  God Torsdag alle sammen 

   

  Jeg har en liten crush på anatomiske smykker fortiden. En av karakterene i boken jeg leser atm har et dobbel helix smykke. DNA er jo på en måte koden til livet. Så vakkert på en litt mystisk måte. Rart at jeg opplever noe som er naturlig, som mystisk. Sånn er nå vår beautiful mind, tankene kan ikke kontrolleres. Søkte litt rundt etter anatomiske smykker, og kom over dette hjertesmykke fra BJØRG Jewellery.....

   

  ....som jeg falt helt pladask for.


  Er det ikke bare utrolig vakkert? Det fåes i fire forskjellige farger og tre forskjellige størrelser. Og har en liten tag med påskriften ab imo pectore, som er latin og betyr; from the bottom of my heart. Vakkert. Hadde det ikke hvert for at, som dere sikkert ser om dere klikker dere inn på nettbutikken HER, er det ganske dyrt, så hadde det allerede hvert på vei hjem til meg! Altså, alt er jo relativt, men for meg er det dyrt. Iallfall om man tar i betraktning min track record når det kommer til å miste smykker. 

   

  Har en liten crush på smykkene under også, som fåes til en mye billigere penge på eBay. Altså jeg elsker og hater eBay. De har så utrolig mye morsomt til en billig penge, meeen jeg klarer jo ikke styre meg på eBay. Jeg mener hva skal jeg med en mørkegrønn parykk, eller en pille eske formet som en pille? Kanskje et innlegg om mine beste og verste eBay kjøp kunne hvert morsomt..hmm...

   

   

  Dette dobbel helix smykket

     8 kroner! Og sikkert helt grusom kvalitet. Men jeg mister det nok uansett før jeg rekker å ødelegge det! 

   

   

  Eller hva med et hormon smykke? 

   

     Serotonin - happiness (Et underskudd av serotonin, kan føre til depresjoner, da serotoins jobb i kroppen blant annet innebærer å regulere humøret.) 

  Denne herligheten kan klikkes fra eBay og til en postkasse nær deg for i underkant av 7 norske riksdaler! 

   

   

   

  Bare jeg som som har litt crush på anatomiske smykker? 

  Ønsker alle en fantastisk torsdag videre! 

   

   

   

   

   

   

   

 • 26.01.2017
 • //
 • Kl.12:09
 • //
 • Blogg
 • //
 • 10 kommentarer
 • My baby has finally arrived

   

  HURRA! 

   

  Endelig er det her, mitt splitter nye hybridkamera fra Olympus! Jeg har aldri eid et eget kamera, om man ikke regner med engangs kameraene jeg fikk av mamma da jeg skulle på bandcamps. Men jeg har alltid likt å ta bilder, spesielt av natur, byer, ja du vet sånne "postkortbilder". #snork. Er vel ingenting som er kjedeligere enn å se på andres dårlige natur bilder. Nå blir det andre boller! Her på bloggen også, alle bildene jeg har postet hittil har hvert tatt med iPhone! Not anymore baby!   

  Jeg må bare lære meg hvordan man bruker dette. Jeg er helt elendig på teknologiske duppeditter. Wish me luck! Men det får bli en annen gang, nå er jeg off to work. Med en flytid på 10 timer, give or take, så går hele mandag min med i metallrøret.

   

  Hva skal du idag? :)
   

  Ha en smashing mandag ! 

   

 • 23.01.2017
 • //
 • Kl.10:24
 • //
 • Blogg
 • //
 • 22 kommentarer
 • Take me back (Part II)

   

  Jeg driver jo som nevnt med denne storslagne ryddingen på iPhonen min. Jada, jeg har lagt alle bildene over på macen, så jeg kunne bare slettet de fra telefonen. Meeeen, awkwardly nok liker jeg å ha noen bilder på telefonen, som jeg innbiller meg det er skikkelig kos å ligge å se på for eksempel en kveld man ikke får sove. Har ikke gjort det på de 5 årene, or so, jeg har hatt iPhone. En dag. 

  Når jeg sitter her og scroller igjennom bilder, så kjenner jeg at jeg er skikkelig takknemlig for alt jeg har hvert så heldig å få se og oppleve. 

   

  Alle de vakre stedene det er helt umulig å fange med iPhonekamera. 

  *Et lite bildedryss*
   

  Tenerife 

   


  London

   

  Isla Mujeres, Mexico 

   

  Gålå. 

  Her i dette herlige påskeværet, gikk jeg på ski for andre gang i hele mitt liv. Jeg hadde fått låne ski av en venninne, som for the record er like lite in too ski som meg. Jeg fikk med meg 2 x ski og 2 x staver, og fornøyd satte jeg kursen mot påske wonderland. Ute i løypa beit jeg meg raskt merke i at alle andre hadde mye lengre staver enn meg, ja til og med barna hadde lengre staver. Viste seg at jeg hadde tatt med meg slalom staver og langrenn ski. Gjett om jeg hadde vondt i korsryggen a! 

      

  Railay Beach, Thailand 

   

  Vakre Molde! 

  Selvom jeg ikke klarer å fange all skjønnheten der ute, så kan jeg se den for meg når jeg ser bildene. Herlig. 

   

   

  Da jeg hadde helt dilla på Alpakkaer og lastet ned masse bilder av de. Haha


   

  Men herregud så søte de er, dåån. 

   

   

  Da jeg var basert i Malmø, og vi hadde sjokolademelk ombord...

  ...og uniformen ble trangere for hver tur

  Jeg bodde et halvt år i Malmø, og jobbet ut fra Kastrup Lufthavn. Hadde helt glemt at det var i Malmø jeg lærte at man skal ha respekt for brann! Altså, at man skal ha respekt for ild og røyk vet vel alle. Men jeg var liksom ikke klar over hvor fort røyk spredde seg eller hvor tykk den faktisk kan være når det brenner. Før jeg ble vekket av brannalarmen en natt. Om jeg ikke husker feil hadde jeg landet ganske seint og dratt rett hjem og lagt meg, hadde vel ikke sovet mer enn en time eller to, så klokken var vel rundt midnatt. Jeg var helt i ørska og husker jeg tenkte at det var merkelig at de hadde brannøvelse på natten. Over lyden av brannalarmen og sirene kunne jeg i det fjerne høre noen som hørtes ut som banking på døren. Jeg fikk kastet på meg en genser, og da jeg kom ut i entreen kunne jeg kjenne en eim av røyk. I det jeg lukket opp døren slo en vegg av tykk røyk og varme mot meg. Mye tykkere enn jeg hadde kunnet forestille meg. Og jeg har hvert med på flerfoldige brannsimulatorer i regi av jobben. På utsiden stod en brannmann med røykdykker utstyr, som spurte om det var fler der inne, og ba meg holde hodet lavt, dekke til munnen og komme meg ut. Alt gikk fint med meg, og resten av beboerne. Det var ikke min leilighet det brant i, men en to etasjer lengre nede i blokken. Blokken ble erklært ubolig for resten av natten pga den tykke røyken som fortsatt lå som et teppe. Vi fikk gå inn og ta med oss litt saker vi trengte, også bar det videre på hotell. Jeg fikk vite seinere at brannen hadde startet som følge at noen hadde dratt fra en skål med et telys under, og servietter eller noe lignende hadde ligget fornærme og tatt fyr. Det positive med hele oppstyret var at jeg ble kjent med mange utrolig fine mennesker jeg ellers ikke hadde møtt. Det er rart hvor lite kontakt man egentlig har med naboene sine. Jeg mener liksom å huske at da man var barn, så kjente man liksom alle de andre kidza i gata. Nå som voksen, vet jeg såvidt hva naboene mine heter. Litt trist syns jeg. 


   

  Ouuf, alle de kleine selfiene...

  Kunne ønske jeg hadde en tidsmaskin, så jeg kunne gått tilbake i tid og spurt megselv hva jeg tenkte da jeg bestemte meg for at å posere med en stor hvit klokke eller med tannbørsten i munn var en god idé.

   

  Sist men ikke minst, mennesker som bare gjør random ting akkurat der det passer dem inn. 


   

  Som han karen her, som bare ut av det blå bestemte seg for å tøye litt ved Gaten. Love it! Jeg vil klappe for, og klemme sånne random mennesker! 

   


  Jeg hadde også spart på en rekke bilder fra steder jeg har hvert, men de sparer jeg for nå, kanskje de dukker opp i et reisetips innlegg om ikke så lenge :) 

   

  Ønsker alle en fin avslutning på uken! 

   

   

 • 22.01.2017
 • //
 • Kl.21:00
 • //
 • Blogg
 • //
 • 5 kommentarer
 • Take me back (part 1)

   

   

  Jeg har, som jeg sikkert har whinet om tidligere, en iPhone med kun 16gb minne. Ergo, jeg får ofte beskjed om å frigjøre plass. For once, siden jeg uansett ligger hjemme og er syk, tok jeg meg tid til det. Så utrolige mye gøy man finner når man går igjennom alle gamle bilder altså! Mat man har spist, steder man har sett. Akk, så mange steder jeg vil dra tilbake til. 

   

  Jeg hadde for eksempel nesten glemt at jeg pleide å ha rødt hår! 

  Sukk, jeg savner det litt. Klarte aldri å bestemme meg for om jeg kledde det eller ikke. Noen dager våknet jeg opp å tenkte Wow! Lookin´ frisky! Andre dager syns jeg bare det var skikkelig tacky. Litt sånn Gordie / Jersey Shore tacky. Men for det meste var jeg veldig fornøyd, men som med de fleste andre fargesterke hårfarger, var det et skikkelig hassle å holde det vedlike. Farging av ettervekst hver 4 - 6 uke, minicolor hjemme hver andre uke for å holde vedlike fargen, ect. Det verste var vel at alt jeg eide hadde røde flekker. Alle lyse håndklær var bare å kaste. La jeg meg med vått hår ble sengetøyet missfarget, samme med lyse skjerf og gensere.

  #i-landsProblemer 

   

   

   

  Fra min aller første layover som cabin crew i 2013.


  Herregud, jeg husker det var kjempe skummelt å skulle dra på mini -vacaycay til Gran Canaria med helt ukjente. Heldigvis skulle en jeg gikk på kurs med også være med på samme tur. Pheeew. Rart å tenke på hvordan alt jeg ikke enser lenger eller tar som en selvfølge nå, var nytt, rart og spennende. Som å fly med ATR (Propellfly, som blant annet brukes av Widerø her hjemme i Norge), fra en kanariøy til en annen. Vi fløy med Binter Canarias hvor det er free seating. Verken jeg eller min newbie partner in crime, hadde hvert ombord på et propellfly før, og ble overlykkelige over å finne to ledige seter ved siden av hverandre. Litt synd at utsikten var blokkert av en propell, men vi var bare glade for å kunne sitte sammen. Da flyet startet opp fant vi fort ut hvorfor setene ved propellene var ledige....#Noisy    

   

   

  Alle de vakre stedene i Norge jeg har hvert så heldig å få se. #Takknemlig 

   


  BODØ 

   

     Et Norwegian fly som akkurat har landet, på EVENES Lufthavn. 

   

   

     Vakre SOLA stranda i STAVANGER. 

   

   


  Nesten helt fremme på toppen av FLØYEN, BERGEN! (Og ja, jeg gikk hele veien, no flyøibanen på meg) 

   

   


  HELL, rett ved TRONDHEIM Lufthavn. 
   

   

   

  Da jeg var så heldig å få bli med N til Paris i 2014.    

  På bare 4 dager (3 overnattinger), rakk vi innom nesten alle de viktigste landemerkene; Louvre, Notre - Dame, Eiffel - tårnet, shopping i Champs - Élysées, ja you name it. Selvfølgelig sukket vi og "nåååww"et vi til synet av alle kjærlighets hengelåsene. Glad jeg fikk se de, før de ble klippet i fjor var det vel. #SoMuchLove.    

  Kanskje litt utradisjonelt, men vi besøkte også en kirkegård. Cimetière du Père-Lachaise. Paris sentrums største kirkegård, etablert av selveste Napoléon Bonaparte. Selve kirkegården er utrolig vakker, og om du er heldig å komme på et tidspunkt hvor det er relativt stille, er det helt fantastisk å vandre rundt å bare ta inn hvor vakkert og fredelig det er der. Det er ikke gravsteiner i den forstand vi er kjent med, men mer små gravhus, om man kan kalle det det. Mye av grunnen til at turister hvalfarter til Pére - Lachaise, er nok ikke bare fordi det er vakkert, men fordi en rekke kjente navn hviler der. Jim Morrison, den franske sangersken Édith Piaf og den irske forfatteren Oscar Wilde, er bare noen av de. 

      

  Paris, i miss you! 

   

   

   

  Fortsatt over 500 + bilder å gå igjennom.... To be continued 

      

   

  God natt, og party hard til alle partyløver der ut i fredagsnatten :) 

      

 • 21.01.2017
 • //
 • Kl.01:25
 • //
 • Blogg
 • //
 • 18 kommentarer
 • How to get away with murder

   

  God Kveld (/natt)

   

  Grunnen til at jeg ikke har blogget før nå, er ikke fordi jeg har drept noen som overskriften antyder, men rett og slett fordi jeg har binga serien How to get away with murder. For tror dere ikke nå skal jeg holde meg frisk og trene (som jeg skrev for typ to dager siden elns), allerede har "gått åt skogen"? Så da har jeg ligget her som et slakt på sofaen i så og si hele dag. Var hos legen å hentet ut medisiner for den nette sum av 700 kroner, yay! Så nå håper jeg betennelsen jeg har i tannkjøttet, feberen og infeksjonen i øyet (øynene, føler det sprer seg), blir borte like fort som det kom. Iallfall øyet, som for the record, er ill rødt og væsker. Jeg ser helt spedalsk ut. 55! (Funfact: På Thai uttales tallet 5, "HA". De skriver derfor 555 istedenfor HaHaHa. Fant ut jeg skulle henge meg på.) 

   


   

   

  Anywho, har noen sett How to get away with murder? Ikke? Isåfall er det bare å hive seg inn på Netflix og gjøre det! Jeg var ikke så imponert i starten, men nå er jeg mesmerized. For meg så var det litt vanskelig å henge med på handlingen i starten. Første episode begynner in medias res, midt i en actionfylt handling som ligger frem i tid, for deretter å hoppe tilbake i nåtid. Samtidig som jeg syns dette var rotete i starten, var det også det som fikk meg til å fortsette å se. Nysgjerrigheten. Hvordan ble alt så messed up som vi fikk inntrykk av helt i starten av episoden? Ja, for å få vite det, så må en jo bare fortsette å se. Hele sesongen bygger opp til en scene en allerede har sett et lite utdrag av. Nice måte å fange seeren! 


   

  Seriens hovedperson, strong female character, forsvarsadvokaten og professoren Annalise Keating, spilles av Viola Davis, som gjør en fantastisk figur. Sjeldent har jeg opplevd karakterer i tv - serier så komplekse som Annalise. Hatten av for Miss Davis. Annalise, hennes trofaste høyrehånd Bonnie, samt fem av hennes studenter vikler seg inn i en mordsak. Som byr på intriger, løgner, sex, og ikke minst settes moralen deres på prøve. Det er ikke alltid noe rett og galt i denne serien. Og, med fare for å høres helt umoralsk ut, det er deilig med en serie hvor det "rette" ikke alltid seirer. Skulle gjerne skrevt så mye mer om denne serien, da jeg har come to love it,  men jeg er helt elendig når det kommer til spoilers. Ingen av vennene mine vil snakke film / tv med meg. Jeg er hun som ikke alltid tenker før hun snakker, noe som resulterer i utbrudd som; "Hva, har du ikke sett episode 3 ennå? Det må du jo, det er jo den alle dør i!" ....ops. 

   

   

   

   

  Btw, noen fler enn meg som alltid fast forwarder over den "previously on" ? 55!
   

  Film / Serie tips anyone? Taes imot med ​outmost gratefulness! 

   

  Ønsker alle en god natt! 

   

   

   

 • 20.01.2017
 • //
 • Kl.00:12
 • //
 • Blogg
 • //
 • 4 kommentarer
 • Take a look inside my phone

  God lørdagskveld!

  Jeg er som jeg ofte er, stuck på et airport hotell. Skjer ikke så mye spennende å blogge om her dessverre, så jeg tenkte jeg skulle dele innholdet på telefonen min med dere. Vel, ikke innholdet, men hvilken apps jeg har på min 16gb iPhone (Hot tip: aldri kjøp 16gb om du liker å ha masse bilder, offline spillelister ol. på mobilen. Minnet blir fult utrolig fort.)

  Selv med bare 16gb har jeg klart å skvise inne masse Apps jeg almost aldri bruker 😅

  Facebook og Spotify, appene jeg definitivt bruker mest.

  The ASL App - en skikkelig bra app å ha når man har brukt opp alle 5 livene på CandyCrush, og bestemmer seg for at man vil gjøre noe nyttig med all dødtiden sin. ASL står får American Sign Language, og det er basicly det man lærer i appen. Selve appen og endel av modulene er gratis. Om du blir skikkelig revet med og vil lære mer, finnes det flere moduler som du kan kjøpe.

  Se på denna godbiten her a? Hvem får ikke lyst til å lære tegnespråk med ham, Hehe. Men sånn for real, det er en skikkelig bra app, den har et godt utvalg av ord og uttrykk, samt en "skilpadde" funksjon, som viser håndbevegelsene i slow motion.

  Blogg.no - Et must. Jeg er jo alltid mye out and about, så det blir ofte til at jeg, fyfy, blogger fra mobilen. Som dette innlegget her.

  Convercy - genial gratis app når man er i utlandet eller shopper på nettet. Det er rett og slett bare en valutakalkulator. Veldig handy for meg som er som et barn når det kommer til penger. Høyt tall er dyrt og lavt tall er billig. Duh. Jeg syns feks noe som koster 10 euro høres mye billigere ut enn noe som koster 1000 hungarske forint. 10 euro er omlag 90 norske kroner, mens 1000 forint til sammenligning er 30 norske kroner. Så ja, denne appen er gull verdt for meg.

  WOC - en handy gratis app som viser crewrabatter overalt i verden! Jeg tror denne appen er ganske ny, så foreløpig er det ikke så mye som er lagt inn. Men i Dubai flommer det over av discounts! Så om det er noen crew der ute som leser dette innlegget, last ned appen og legg inn discountene du vet om!

  Afterlight, SnapSeed, Retrica og instantPicframes, er alle bilderedigeringsprogrammer. Snapseed er en gratis app og fungerer utrolig bra, jeg vet mange der ute bruker afterlight, og jeg vil si at man så og si kan gjøre like mye med bildene om ikke mer i Snapseed. Fordelen med Afterlight, for min del iallfall er at den er lettere å bruke. Bakdelen er at den koster 11,-, itillegg til at det er endel innhold som igjen koster 11,- om man ønsker å benytte seg av det. Ærlig så bruker jeg oftest Afterlight, men Snapseed har noen artige filter som ikke Afterlight har.

  Retrica er en app med masse masse filtre. Også gratis. InstantPicframes kan du bruke til å lage collager, med flere forskjellige antall bilder og former. Appen er gratis, men det er ufattelig mye reklame en må klikke seg igjennom.

  Bildet til venstre er filtret med SnapSeed

  Sånne iPhone apps som er på telefonen - tror jeg aldri har brukt noen av de.

  Studentbevis som app - kjempe handy, slipper man å dra rundt på kortet hele tiden.

  De tre andre regner jeg med de fleste er kjent med eller gjetter hva brukes til :)

  CandyCrushSoda - en periode var jeg helt helt på kjøret hekta. Burde sikkert enrolla til anonyme crushere elns. Men lately har jeg ikke spilt noe særlig.

  WhatsApp og Line - som iMessage, bruker nettet (wifi, mobildata) for å sende meldinger. Perfekt om man har venner i utlandet eller venner som ikke har latt seg lure til å kjøpe en overprized iPhone. Altså, jeg digger iPhone, men hadde det ikke hvert for at jeg er et vanedyr og veldig glad i det enkle oppsettet til iPhone, tror jeg det finnes mye bedre mobiler der ute til en gunstigere penge. Anywho, Line er mye brukt i Asia, og er veldig cute, det flommer over av cute stickers.

  I Asia har en del businesser Line og/eller WhatsApp, sånn at man kan bestille time ol over Line eller WhatsApp istdenfor feks mail.

  Selvfølgelig Instagram og Snapchat - som jeg tror jeg bruker mye mindre enn de fleste andre. Tror jeg har typ 2 bilder på Instagram. Note to self: blir bedre på Instagram.

  Noen som har noen tips til must have apps?

  Alarmen ringer kl 04:00 imorgen, så Good night from ARN 🌙

 • 14.01.2017
 • //
 • Kl.23:07
 • //
 • Blogg
 • //
 • 20 kommentarer
 • Click n Grow

   

  Noe av det koseligste jeg vet om er blomster og planter, ingenting gjør et rom mer enn noen freshe grønne planter. Bare synd mine dør hele tiden. Jeg er jo veldig mye borte, og når jeg først er hjemme glemmer jeg å vanne de. Shame on me. Jeg har hatt plast og til og med oppblåsbare blomster tidligere, men nå blir det andre boller, jeg har nemlig fått  DENNE, handy potten fra Click and Grow i gave. 

     Mine fantatiske oppblåsbare blomster, haha, så jall når jeg tenker meg om! 

   

  Hva som er så spesielt med akkurat denne potten spør du? Det er en såkalt smart potte. En bare fyller opp tanken med vann, og den holder opptil en måned, ergo jeg slipper å bekymre meg over at plantene mine tørster ihjel mens jeg er borte. Det nest beste med denne herlige potten er det innbygde lyset, som er timer basert, og sørger for at selv i kalde mørke vinter Norge får vekstene nok lys. Ergo alt jeg trenger å gjøre er å plugge inn stikkontakten og fylle vann ca hver 4 - 6 uke. Super enkelt! Ikke bare er den enkel, den er også smart. Plantene vokser i Click and Grows egne Smart Soil, som ifølge Business Insider gjør at de vokser fortere og er mer næringsrike.

      

  Den er så utrolig koselig der den står og lyser opp vinduskarmen på mørke vinterkvelder. 

   


   

  Jeg har en såkalt Smart Herb Garden, med basilikum, chillipepper og mini tomater. Jeg skal jo bli flinkere til å lage mat, så tenkte at hvorfor ikke prøve meg på vekster jeg kan bruke i matlagning. Men det finnes blomster også, itillegg til andre nyttevekster. Ja, du kan til og med gro dine egne stevia planter. 

  Når sant skal sies, så vet jeg ikke om jeg ville gått til innkjøp av en slik potte selv, da den er rimelig dyr, med en pris på i overkant av 500 norske kroner. Det blir spennende å se om den er verdt pengene, det ser lovende ut foreløpig. #SpentJeg har troa på at den outliver sin nabo bonsaitreet (som du kan se i hjørnet på bilde). Altså hva skulle jeg med et Bonsai tre? Når jeg ikke kan ta vare på en kaktus engang. 
   

   


   

   

  Alle bildene mine er tatt med iphone, derav den grusomme kvaliteten. Jeg har bestemt meg for at jeg må investere i et ordentlig kamera. Har tittet litt på Olympus pen e-pl8, ikke at jeg vet om det er spesialt bra, da jeg kan close to zero om spesifikasjoner ol, meeen, det er jo et unektelig sexy kamera. Leste at man kunne koble opp mobilen til kameraet, og se hvordan bilde blir på mobilen før du har tatt det, som en livefeed fra kamerat nesten. Pluss at men kan bruke mobilen som en slags fjernkontroll til selvutløseren på kameraet. Som skapt for å ta antrekks bilder! #ingeniously

   

  Noen som har erfaringer med dette kamerat eller tips til andre gode og prisgunstige kameraer? #EnlightenMe

      

  Ønsker alle en fantastisk fredag ( den 13ende :O ) 

   

 • 13.01.2017
 • //
 • Kl.15:34
 • //
 • Blogg
 • //
 • 4 kommentarer
 • " Get well or die tryin' "

   

  Kald, varm, svimmel, døsig, feber. Idag har jeg ligget på sofaen i hele dag og prøvd å bli frisk. Febertåka. Alle de rare tankene og følelsene den bringer med seg. Hver gang jeg våknet idag har jeg kjent på følelsen takknemlighet. For at jeg får være syk hjemme på min egen sofa og for at jeg generelt er frisk. Hjertet mitt blør for de som er langtidssyke. Barna som må vokse opp i en sykehus seng. Som ligger dag ut og dag inn og stirrer i en hvit sykehusvegg. All ære til sykehusklovnene, og den fantastiske jobben de gjør for barn som er innlagt på sykehus. Nysgjerrig på hvem og hva sykehusklovnene er, les om de HER

      

  Jeg har nok litt for høy feber til å vite hva jeg vil med dette innlegget, annet enn at jeg er veldig takknemlig for at jeg er frisk sånn generelt. Jeg skjønner det liksom ikke før jeg er syk hvor godt jeg har det som frisk. Jeg tar meg selv i å være utakknemlig ofte, syns synd på meg selv for bagateller, som at jeg må stå i kulda og vente på bussen, en liten hodepine ect. Jeg er så glad jeg omgås mennesker som er positive, sånne som alltid ser løsninger og ikke problemer.

  En stort takk til min fantastiske omgangskrets av Ja-mennesker!

  Alle har dager som er kjipe, og noen opplever ting de aldri skulle ha behøvd og oppleve. Jeg forstår at alle ikke kan være "Happy Go Lucky" til enhver tid. Og jeg skriver ikke dette innlegget som kritikk til andre, men til meg selv. Jeg vil bli mer positiv, for da har jeg det så mye bedre. Jeg er frisk og bor i en av verdens beste land å bo i, akkurat nå har jeg ingen grunn til ikke å smile.

   

  Nå skal jeg legge meg igjen, denne feberen gjør meg jo helt døgnvill, så jeg kan Get well or die tryin' (ref. 50cent haha) 

   

  God natt alle fine lesere!

   

 • 13.01.2017
 • //
 • Kl.04:33
 • //
 • Blogg
 • //
 • 2 kommentarer
 • Purple Lashes  Jeg er egentlig ikke noe vanedyr, iallfall ikke når det kommer til skjønnhetsbehandlinger ol. Har for eksempel aldri hatt en fast frisør, tror faktisk ikke jeg her hvert hos samme frisør mer enn en gang. Ikke fordi jeg nødvendigvis ikke blir fornøyd, men fordi å "vite hva jeg går til" ikke er så viktig for meg. På ett eller annet uforklarlig vis, har jeg endt opp med å gå til samme vippestylist i sikkert over 2 år nå. Må vel være fordi hun er rå dyktig, og utrolig hyggelig. Jeg er veldig opptatt av at det ikke skal se for voldsomt ut, og har derfor ganske korte extensions (som jeg btw innbiller meg er bedre for mine egne vipper, da det blir litt mindre tungt). Jeg ønsker ikke en "fake look" som jeg syns man ofte får av for lange extensions, da jeg syns jeg ikke kler det

   

  Anywho, sist jeg fikk satt på vipper hadde hun liggende fremme lilla extensions. Mulig jeg er gæmlis, men jeg har egentlig aldri sett noen med vippe extensions i en annen farge enn svart. Joa, jeg har sett og brukt sånne crazy løsvipper i alle regnbuensfarger med fjær og you name it. Men de tar man jo av, her snakker vi jo extensions som sitter i opptil 4 - 5 uker. Etter et lite anfall craziness, to hell med not fake look liksom,  endte jeg opp med lilla vipper ytterst i kantene. Det høres sikkert skikkelig tacky ut, men de er blendet inn mellom de svarte, så de ser ikke veldig lilla ut. Kun i dagslys syns de ganske bra. Litt artsy. 

   

   

   

  Nå har jeg da altså igjen satt på lilla vipper ytterst. Klarer fortsatt ikke å bestemme meg for om det er HOT or NOT...

   
   

  Prøvde å ta noen bilder av de, men de er som med resten av meg, bedre live enn på bilder!

  (Jeg blunker alltid på bilder. Helt utrolig, skulle nesten tro jeg gjorde det med vilje. Haha) 

   

  Om jeg er forsiktig (og ikke blir skedulert til Cancun, misforstå meg rett, elsker Cancun, men bølgene er helt insane der #goodbye lashes) så kan de holde opptil 4 - 5 uker og fortsatt se ut som a million dollars. Selvom vann, iallfall de første dagene er fy fy,  så holder de seg ironisk nok bedre om man vasker de iallfall annenhver dag. Da vaskes talgen som dannes rundt røttene til de naturlige vippene bort. Talg inneholder fettstoffer som ikke er bra for extensions. Jeg har hørt at det går fint an å bare vaske de med lunkent vann eller babysjampo uten olje, men jeg har brukt en vask spesielt for extenions i over et år nå, og er veldig fornøyd med den. FL by Loreta Foam Cleanser heter den :) 

   


   

   

  Håper alle har hatt en strålende dag i kulda :) 

  (Jeeeez, så kaldt det har blitt nå! Ja jeg vet, langt fra en vanlig norsk vinter osv. Men jeg fryser, Okay?:)) 

 • 04.01.2017
 • //
 • Kl.22:33
 • //
 • Blogg
 • //
 • 0 kommentarer
 • Room with a view

   

   

  Hallo siste dagen i 2016 !

   

  Nå er det snart nytt år og nye muligheter! Jeg har egentlig ingen nyttårsforsetter, mest fordi jeg tenker at hver dag er en mulighet til å bli en bedre versjon av seg selv. Når det er sagt, så bør jeg nok bli en more skilled pakker. Det er helt flaut hvor dårlig jeg er til å pakke.   

  Jeg har en kjempestor koffert, også bare slenger jeg alt oppi. Et mareritt av en koffert for tollere, eller kanskje ikke, slipper de å føle at de roter. Baggasjen på bildet er vel for en 5 dagers tur elns, haha. Sikkert bare brukt en tredjedel av tingene, men jeg vet aldri hva eller hvordan jeg skal pakke. 

  Anywho, en annen ting jeg ønsker å forbedre i tjuvesytten, er innstillingen min til hotellrom. Jeg er egentlig veldig positiv til alle sitronene livet gir meg, jeg bor jo tross alt vesten, og når jeg ser all elendigheten der ute i verden, kan jeg ikke annet enn å kjenne en enorm takknemlighet over å bo i Norge. Men det rakner jo helt for meg når jeg får et unsatisfying hotellrom. Bortskjemt som jeg er. Sånn kan jeg jo ikke være, så dette er min siste whine over hotellrom. Nytt år, ny attitude.  Jeg vil derfor benytte min siste timer som bortskjemt hotellgjest, på å skrive dette halv whiney innlegget om de sære ting fra hotell jeg har bodd på.

      

  * Når hotellrommet ditt ser ut som en blanding av en spådame bule og et snuskete massasjestudio. Egentlig et skikkelig kult hotell, alle rommene var forskjellige og skikkelig artsy!

      

  * Er det ikke rart at man blir helt satt ut nå man får en nøkkel eller en kode til rommet istedenfor et nøkkelkort? Når både kode og nøkkel er mer "logisk" å bruke for å åpne en dør? Jeg er vel bare så vandt med at man alltid får et nøkkelkort i guess. (Jeg skjønte jo selvfølgelig aldri at jeg kunne levere inn nøkkelen i resepsjonen når jeg gikk ut, så jeg gikk jo rundt og dro på den. For the record, den veide litt...) 

   

   

   

             

  * Når men er så heldig å få balkong med ocean view.... 
   

   

     * Når til og med hotellet vet at det aldri blir noe på deg.... 

   

         
   

  * "Kæn ju pliz kåm help mi fløsj det tåjlet?"  Når man må ringe resepsjonen og forklare at det ikke går an å flushe toalettet fordi flushe knappen ligger i do, eller det er umulig å finne den.... (Jeg fant flushe knappen til slutt, den var en liten switch inni det svarte hullet, fresht...) 

   

   

  * Okay Okay, dette syns jeg egentlig er super nice! Det er en resirkuleringstasjon som stod rett ved heisene, for plast, papir, glass og, ehh.. batterier. Eneste er vel at de færreste faktisk tar heisen ned for å resirkulere søplet sitt. Jeg bor jo veldig mye på hotell gjennom jobben, så hotell er liksom litt hverdag for meg. Men jeg kan skjønne at det ikke er resirkulering som er første pri når men er på ferie, eller har sittet i møter hele dagen. 

   

      

  *Praktisk. Lurte på hva det var...duh... Men sånn helt seriøst, syns jeg det var fresht, så vet man liksom et den er "untouched". Ofte så er de ekstra toalettrullene dekket i støv, og da lurer jeg alltid på hvor lenge de har stått der, og samlet støv og bakterier(?) (Ja, jeg er gearmfreak). 

   


   

  *Da rakner det faktisk for meg, når det er bugs på rommet. Jeg er _livredd_ for bugs. Om jeg har sett en, så føles det som de er overalt. Kravlende rundt meg i senga, i kofferten...nei usj. 

   

  *Sist men ikke minst, renhold. Så lenge det er rent og bugFritt, så kan det var det samme med alt annet! Tror dere ikke housekeepingen glemt igjen en brukt blå klut oppå toalettmappen min, bare inches fra tannbørstehode!  Men men, den var sikkert bare brukt på speilet og lampen elns, ikke toalettet og fjernkontrollen....

  Oh, vel, jeg håper jeg ikke came off as, sur og bitter, for sannheten er den at jeg _elsker_ å bo på hotell. Akkurat hvorfor vet jeg ikke helt :) 

  Liker du å bo på hotell? Hatt noen kjipe hotellrom opplevelser? Alltid gøy å høre hva andre har opplevd! 

   

  Ønsker alle en fantastisk slutt på 2016 :D

   

   

   

   

   

   

   

 • 31.12.2016
 • //
 • Kl.14:10
 • //
 • Blogg
 • //
 • 2 kommentarer
 • JEG TRENGER NOEN MARK ZUCKERBERG HJERNE!

   

  Jeg popper bare innom her på bloggen kl 05:30 for å klage litt. Haha. Våknet, og får ikke sove, fordi jeg irriterer meg grønn. Over at jeg nok engang har gått på en smell og bestilt en kjole på nettet som virkelig ikke sitter som den gjorde på bilde, nå skal det sies at jeg ikke ser helt ut som hun på bilde heller, eh he. Dog. Jeg syns det er kjempe vanskelig å bestille klær på nettet. #iLandsproblem. Ja jeg vet lengde og bredde og alt sånt står der, men jeg får det ikke til å stemme uansett. Og ja, jeg skulle sikkert prøvd kjolen hjemme, før jeg dro den med rundt halve verden.

  Er det ikke sånn at de beste ideene kommer på søvnløse netter? Jeg er nesten hundre på at jeg har hørt et sted at det er en greie. Iallfall så har jeg en kanon ide (vel jeg syns iallfall det selv, mulig jeg endrer mening når jeg våkner opp seinere idag).

  Så kan ikke noen av dere tekniske mennesker der ut lage en app hvor jeg kan legge inn alle målene mine og synce med nettbutikker? Sånn at jeg får den størrelsen som er best utifra mine mål. Gjerne med en funksjon hvor man kan se plagget på også? Altså på en sånn "dukke" med akkurat mine mål. Så kan man teste ut hvilken størrelse man syns sitter best.

  På forhånd tusen takk! 😬

  Om en sånn app allerede finnes, så please tell me!

  Ønsker alle en fantastisk romjul :)

   

   

   

 • 25.12.2016
 • //
 • Kl.23:36
 • //
 • Blogg
 • //
 • 0 kommentarer
 • Ny blogg!

  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • 20.09.2016
 • //
 • Kl.23:32
 • //
 • Blogg
 • //
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no