Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

Sover i hjulbrønnen i natt

Mitt hjem for natten!

Jumbo Stay heter det, og er en jumbo jet modell 747 - 212B fra 1976 flymaskin bygget om til et hostell. Maskinen ble satt på bakken i 2002, da Transjet, selskapet som eide den sist, gikk konkurs. I 2008, ble alle de 450 setene revet ut, og i 2009, var det klart for å ta imot de første gjestene. Kult, ikke sant? Må være up there iallfall på listen over verdens kuleste hosteller!

Min fantastisk utsikt, haha!

Ikke største rommet, men jeg syns faktisk det er litt cozy! Hjulbrønnen er forøvrig der blindpassasjerer "pleier" å gjemme seg når de av forskjellig grunner ønsker å snike seg med et fly. Jeg tror det forekommer ganske så sjelden, heldigvis. Men i 2014 overlevde en 15 år gammel gutt en fem og en halvtimes flytur fra California til Hawaii, i hjulbrønnen! Det er helt utrolig, UTROLIG. Jeg mener flyet har med sannsynlighet ligget på en høyde på mellom 33 000 og 35 000 fot. Han må jo ha hatt minimal tilgang til oksygen. Når man er inne i i et fly på denne høyden, så er jo kabinen trykksatt, så man skal kunne puste normalt. For ikke å snakke om hvor kaldt det må ha hvert!

En kan også bo i en av motorene, inne i kabinen eller i cockpiten :)

Om jeg skulle skrevet et tripadvisor review om Jumbo Stay, ville det sett noe all av dette ut:

Det er veldig trangt, men cozy, og om man bare skal sove en natt billig før man flyr videre fra Arlanda, så er det perfekt. Frokosten åpner allerede kl 03:00! #Nattmat. Det går shuttlebuss hvert kvarter inn til terminalen mellom 04 og 24. #Smidig. Det er dog et hostell, så ikke forvent deg noen "business class" glam!

Det eneste jeg har å noe å utsette på, er støynivået. Beliggenheten rette ved rullebanen, gjør at det bråker mye fra fly som tar av og lander. Men Hey, det er kanskje litt av opplevelsen når man bor i et fly!

Om det ikke akkurat bugnet over av møbler og mikk makk her inne, i mitt lille krypinn, var det iallfall et "selfie - speil" haha!

Planen var å ankomme litt tidligere, så jeg kunne tatt noen bedre bilder i dagslys. Sånn ble det ikke, jeg var så heldig å møte min gode venn og kollega P idag. Alltid gøy å fika (svensk for ta en kaffe med noe attåt) med Mr P. Han snakker om mulig mer enn meg. Aldri et stille øyeblikk! Fantastisk!

#Semla

Noen som har bodd på Jumbo Stay før?

Ønsker alle noen supre siste timer av Januar :)

(Innlegget er skrevet fra mobil, så jeg er outmost sorry om det ikke er optimalt på PC)

Love, Laila

 • 31.01.2017
 • //
 • Kl.21:13
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 16 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (23-29Jan)

   

  Jada, jeg kunne skrevet "Uken som gikk" eller "Uken som var" eller noe mer normalt. Men neida, jeg skal alltid gjøre ting annerledes. Irriterer meg over akkurat det ved meg selv noen ganger. Egentlig er jeg en sånn Never look back person, men jeg tenkte jeg skulle prøve meg på at sånt "Ukens" innlegg allikevel. Enjoy.

   

  Ukens Repeat på Spotify:   Litt upbeat musikk, nå som jeg er igang med treningen igjen! 

   

   

  Ukens Anbefaling: 

  Denne uken blir det en bok!   Altså, hvilken page turner... Den er bra skrevet og jeg satt konstant og gjettet på hvem morderen kunne være. Vi møter Tessa, som 16 år gammel ble forsøkt myrdet. Nå, et tiår seinere skal mannen som ble pågrepet for ugjerningen henrettes. Men er han skyldig? Eller er morderen fortsatt der ute et sted, og våker over Tessa? Bare Tessa vet, men hun kan ikke, vil ikke huske. Hun har bygget en mur rundt minnene fra den dagen. 

  Liker du denne boken, tror jeg du kommer til å like andre bøker jeg har å anbefale også, for jeg holder meg liksom til en sjanger jeg, thrillere. Jo, mørkere og sykere plottwister, jo bedre. HER! er noen andre bøker jeg anbefaler. 


   

  Ukens Craving: 

  Kjøpte disse på matbutikken da jeg var i Gøteborg. De var rå gode! Jeg syns vanligvis ikke protein / diet barer smaker noe særlig godt, ofte syns jeg de smaker kind of fake. Men disse var altså rå gode, og myke i konsistensen, med et hardt lag sjokolade rundet. #MUMS 


   

  Skulle kjøpt fler... sukk...
   

   

  Ukens Layover: 

  Denne uken har jeg hvert i Stockholm, Phuket og Gøteborg. Syns alltid det er skikkelig kos å være på layover i Gøteborg. Både hotellet og byen er så flott. 

   
   

  Ukens Foodie: 

  Regnes vel kanskje ikke som mat, men lagde meg hjemmelaget iskaffe på jobb her om dagen. Brukte ca to teskjeer pulverkaffe, som jeg rørte ut i bitte litt kokende vann. Tømte dette over på en tom vannflaske, og fylte på med melk til jeg syns den hadde en passende farge. For å få litt smak på kaffen pumpet jeg oppi et par dråper med Stevia Drops med sjokoladesmak! (Stevia dråper får du tak i blant annet i helsekostforretninger.)

   
   

   

  Ukens Opptur: 

  Tror dere ikke kjøpesentret i Gøteborg var søndagsåpent da? #Hurra 

  Kameraet mitt kom endelig i posten! Jeg har ennå ikke lært meg helt hvordan man bruker det. Huff, jeg er så elendig på teknologi altså. Les om det HER! 

   

   

  Ukens Nedtur: 

  Jeg er så heldig at ukens nedtur bare er en bagatell! Da jeg ikke kunne anvende meg av "kofferthyllen" på Clarion Post Hotel. Bilder kan du se HER! 

  Ellers syns jeg det er nedtur med stereotyping og putte andre mennesker i bås utifra uvesentlige kvaliteter. Hadde ett halv rage innlegg tidlig en søndagsmorgen om det, som du kan lese HER! 

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

  Thaidamer 

  (Dis)Honesty

   

   

  Ukens Story: 

  På fredag satt jeg på balkongen min i tredje etasje, leste bok og bare nøyt livet. Tredje etasje er ganske høyt, for deler av hotellet ligger oppå et kjøpesenter. Så tredje etasje blir vel sånn ca sjette etasje om man sammenligner med resten av hotellet. Litt kronglete å forklare, men poenget er at det er ganske høyt så solen tar bra! Jeg har jo som jeg har nevnt før helt noia for å bli en lærveske, (Når man har solet så mye at huden er tykk som lær og rynkete) så jeg spratt inn å hentet solkremen min. Av enn eller annen merkelig grunn skulle jeg stå helt ytterst på balkongen å smøre meg. Tror dere ikke jeg mistet solkremen ned aaa? Og neida den landet ikke på bakken, for den nederste etasjen har opphøyde markbalkonger som stikker lengre ut. #Great. Banket på rommet som tilhørte balkongen hvor solkremen min hadde havnet. Ingen lukket opp. #Great. Jeg gamblet på at de mest sannsynlig ikke var på rommet, siden ingen åpnet. Jeg klatret derfor opp på balkongen, kranglet meg gjennom badetøy som hang til tørk, og fikk tak i babyen min! #Hurra. Just my luck, måtte jo en kollega komme gående og få med seg hele redningsaksjonen min....


  Andre enn meg som er helt maniske når det kommer til solkrem? 

   

  Hvordan har din uke hvert? 

   

  Håper alle har hatt en super start på uken :) 

   

  Love, Laila 

 • 30.01.2017
 • //
 • Kl.23:29
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 6 kommentarer
 • Bambi Vipper

   

  Hei alle fine lesere, har dere en fin søndagskveld? 

   

  Husker dere vippeserumet RevitaLash? Som så mange var helt hekta på for noen år tilbake siden? Som ble tatt av markedet fordi det inneholdt bimatoprost, som får vippene til å vokse, men som blant annet også kan gi misfarging av øyelokkene, hevelse av retina, samt tåkete syn. Ikke lenge etter var RevitaLash tilbake bare uten dette stoffet. Jeg har lest mange reviews om vippeserum, og RevitaLash Advanced kommer veldig godt ut på alle testene blant serum som selges reseptfritt. I USA og sikkert mange andre land får man produktet Latrisse, på resept. Det funker vist helt craycray bra, men så inneholder det jo bimatroprost da, så en kan ende opp med bivirkningene nevnt over. Jeg vet ikke, men regner med man bruker Latrisse litt mer kontrollert, typ som en kur eller noe, siden det er et legemiddel. 

   


   

   

  Jeg pleier å bruke RevitaLash Advanced daglig, da jeg har vippeextensions som sliter på vippene. Hadde sikkert brukt det om jeg ikke hadde extensions også. Dette er som nevnt altså ikke samme produkt som tidligere. Den aktive ingrediensen er byttet ut, og dermed frafaller også bivirkningene nevnt ovenfor. Bakdelen er jo at produktet visstnok, jeg har aldri prøvd den gamle varianten, ikke er like effektivt som tidligere. Det tar lengre tid før man ser noen effekt. Anywho, jeg har brukt RevitaLash Advanced i over ett år nå, og er storfornøyd. Ikke at jeg kan se noe selv, men vippeteknikeren som legger vippene mine sier kvaliteten på mine egne vipper har blitt så mye bedre, både lengde og tykkelsesmessig. Hurra!  Vistnok skal man få noen reale bambi vipper om man bare er tålmodig og påfører daglig produktet daglig. Jeg har prøvd utallige andre vippeserum, men dette er uten tvil det beste. Det trekker godt inn, og legger seg ikke som en hinne nederst ved vipperøttene. Noe jeg hadde problemer med, med en del andre merker. Så ut som store klumper av søvn mellom vippene. #NotNice 

      

  Jeg nevnte vel i går at jeg skulle anbefale dere et av mine favorittprodukter, og her er det altså! Anbefales på det sterkeste. Vanligvis bestiller jeg det på nettet, enten fra RevitaLash sine egne sider, men da risikerer jeg å måtte betale toll. Så når de har den inne, bestiller jeg den fra Coverbrands.no. Igår fant jeg den altså på KICKS i Gøteborg! Eller ikke akkurat denne, men en variant som het V´Lumine by RevitaLash. Ifølge damen bak kassen skulle denne være ennå mer skånsom for øynene. Jeg har jo aldri hatt noen problemer med Advanced versjonen av serumet, men tenkte at jeg kunne jo alltids prøve det en måned, for så å hoppe tilbake til yndlingen. Jeg klarer selvfølgelig ikke å finne noen sammenligning på nettet, så da får jeg prøve det ut selv! Jeg holder en knapp på RevitaLash Advenced, men vi får se kanskje jeg blir positivt overrasket. 

   

   

   

  RevitaLash tester ikke på dyr :) Prisen på RevitaLash Advanced og V´Lumine by RevitaLash ligger på rundt 800,- for 2ml, noe som bør holde i ca 3 måneder. 


   

  Noen som har erfaringer med V´Lumine by RevitaLash? Eller andre serum og anbefale? 

   

   

  Love, Laila 

   

 • 29.01.2017
 • //
 • Kl.22:40
 • //
 • Beauty Buys
 • //
 • 6 kommentarer
 • Thaidamer

   

  Før jeg fortsetter, la meg bare gjøre det helt klart at jeg er helt for at man skal få mene akkurat det men vil. Jeg er ikke opptatt av å henge ut eller arrestere noen, derfor ingen linker eller direkte gjengivelse av deler av den andres innlegg. 

   

  Så kl er 06:00, og jeg burde sikkert ha sovet i hundre timer til. Minst. Og det er planen også, jeg skal bare stille en alarm. Men når man først har tatt frem mobilen, så må man jo sjekke Instagram, face og blogg.no appen. Så jeg bladde igjennom bloggshouts listen inne på appen, og kom over et innlegg om thaidamer. 

   

  Innlegget består av uttalelser som at 16 år gamle thai jenter ser på norske menn som en redning, og at kåte norske menn lar seg lure. At det ikke er noe forskjell på prostituerte her og de i Thailand, annet enn at her til lands kan du betale og være ferdig med de. Mens med de Thailandske da kommer hele slekta drassende etterhvert. Vistnok finner disse thaidamene seg i alt for å ha et sted å ha tak over hodet og mat på bordet. 

      

   

  Og, ja det er sikkert mye sannhet i det, for ja noen mennesker lurer andre mennesker. Det finnes sikkert mange tilfeller av at unge thailandske jenter gifter seg med skandinaviske menn for penger. Men det er ingen regel. Det er ikke sånn at ALLE thaidamer gjør det. 

   

  Min kommentar på dette innlegget: 

  "Trist. Jeg er selv halvt thai. Jeg er lei av "Jasså faren din var nede og hentet seg en thaidame" nei, pappa hadde aldri hvert lenger en Mallorca da han møtte mamma på en fest her hjemme i Norge. Nei, hun var ikke 16 og et halvt år, det skiller kun fire år mellom mamma og pappa. Og, nei hele slekta kom ikke med alt de Eide uka etter de møttes, hele slekta mi på mor siden bor i Bangkok og kunne aldri tenkt seg å flytte til Norge. Både tante og onkel tjener til livets opphold uten å vise frem kjønnsorganer. Som henholdsvis bankansatt og arkitekt. Ikke alle thaidamer er prostituerte. Jeg skjønner hvor du vil hen med dette innlegget. Men kanskje litt modifisering hadde hvert på sin plass? Jeg som faktisk er halvt thai blir ja, oppriktig trist når jeg leser at det er sånn her noen folk ser på meg og mamma. 

  Forøverig, er jo ikke prostitusjon her til lands å sammenligne. Om du tenker på de "selger meg for å betale skole" sakene som har dukket opp i media de siste årene. 

  Bar jentene er ofte fra fattige familier i nord, som blir lokket av at tidligere landsby jenter kommer tilbake og viser "hvor lykkelig og rike de har blitt" slik lures unge jenter med. I noen virkelig stygge tilfeller selger familier de eldste / peneste døtrene sine for å brødfø resten av familien. Barjentene er de som møter nordmenn på ferie. De virkelig prostituerte, de som jobber i såkalte fishbowls, er traffiking ofre, ofte fra Burma. Hele industrien er så ufattelig trist. De selger seg ikke for å betale mat og bolig, pengene de får er minimalt, og de selger seg fordi de er "solgt" av noen andre til å gjøre det. Jentene "Eies". Jeg har hørt om virkelig stygge saker hvor jenter taes frem på kvelden, mens de på dagen sitter innelåst. Forøvrig er jo prostitusjon verre i mange andre land, for eksempel selger over en million barn sex i India. Det er så jævlig trist. I Karibia kan du bestille pakkereise med dameselskap. "Real girlfriend experience" heter pakken. Eller hva med middelaldrende kvinner som drar til Afrika og kjøper sex av tenåringsgutter? Like "motbydelig" det eller? 

  Men ingen er opptatt av det, viktigere å erge seg over thaidamer. 

  Det er alltid så mye fokus på thaidamer, russiskebruder ect. Men hva med mennene og kvinnene som faktisk tar del av denne triste industrien som kjøpere. Markedet følger jo etterspørselen eller hva? Det er jo disse menneskene som holder oppe en denne triste industrien. Hadde hvert fint med mer fokus på å hjelpe ofre for prostitusjon, uansett hvor de kommer fra, Thailand eller Gambia. Istdenfor å fremstille de som noe "ekkelt". 

  Forøvrig er Thailand som land mer en sex, akkurat som alle andre land har flere sider har også Thailand det. Sier ikke at det passer for alle, men det er mer å se en ping pong show, de har faktisk noen tempel / palass ruiner som står på UNESCOs verdensarv liste. 

  Håper du får en fantastisk søndag :) " 

   
   

  Er det jeg som er hårsår? Eller er det Okay å være provosert, når andre uttaler seg nedlatende og med snever kunnskap om en kultur jeg er del av? 

  Og, ja, jeg som aldri er provosert, lot meg provosere så mye at jeg svidde av 15,- hardt tjente kroner, kun for at jeg ønsker at flest mulig skal se at det finnes en annen versjon av alt. Virkeligheten er ikke svart og hvit. Den har flerfoldige ulike farger. Akkurat som et folkeslag har flerfoldige ulike personligheter. Kan vi ikke bare slutte å generalisere? Hadde du skrevet NOEN thaidamer, kjære medblogger, istdenfor thaidamer.  Så kunne jeg sovet søtt nå, isteden sitter jeg her med blodsprengte øyne, 15 kroner fattigere og taster som en gal på tastaturet. For jeg er lei av alle som stereotyper. Nei, jeg kan ikke gi deg en thai massasje, jeg kan ikke massere, bare fordi halvparten av genpoolen min er fra Thailand. Og, til deg som engang sa "jeg, kan litt thai: sucki sucki ten dååållaaaz". Nei, det er engelsk. Og du bør jobbe med uttalen. Du snakker jo dårligere engelsk enn en thaidame jo..... 

   

  Ha en fin søndag alle sammen

 • 29.01.2017
 • //
 • Kl.07:17
 • //
 • Personal
 • //
 • 12 kommentarer
 • You had one job....

   
   

  Greetings from Gøteborg. 

   

  Okay, dere vet den "hyllen" man feller ut, for å legge kofferten sin på, inne på hotellrommet? Den man har veldig lyst til å legge kofferten sin på, så man slipper å bøye den slitne ryggen sin, du vet den ryggen som verker etter å ha løftet skap med brus, vann, and you name it, dyttet traller på 100 kg frem og tilbake i tolv og en halv time. 

   

  Jeg beklager de dårlige bildene, de er tatt i et "i can´t believe my own eyes" moment. For tror du ikke at når den er felt ut, kræsjer  _den hyllen_  i døren? Må jo være brannfarlig eller? Haha, nå hørtes jeg ansvarlig ut, men sannheten er at jeg ikke orker å løfte kofferten opp og ned hver gang jeg skal ut døren. 

     Og ja, jeg tenkte også, ah, jeg har for stor koffert, men neida!

      

  Også her da, på mitt favoritt jobb hotell, (det bytter litt mellom dette og det vi bor på i mexico, som for the record bouncet opp på 1. plassen nå), Clarion Post Hotel med sine fantastiske romslige rom, altså det er sikkert to meter under taket, og interiøret er kinda barokk..? Det er mørke møbler, og litt sånn dunkelt på rommet. Haha, solgte det ikke inn så bra nå, men det er dunkelt på en vakker måte.

   

  Resepsjonen er så lekker at det nesten ikke gjør noe at det alltid er lang Check in kø. Nesten.    

  Anywho, why why why er denne koffert tingen på akkurat dette rommet plassert oppå døren? Hvem satt opp denne og klappet seg selv stolt på skulderen etterpå? Neida, så ille er det ikke, syns bare det var morsomt egentlig, på en sånn, " #YouHadOneJob" måte :) 

   

  Skulle gjerne skrevet et lengre og bedre innlegg, men jeg er så trøtt at jeg såvidt ser tastaturet. Må vel ha hvert våken i snart 24 timer, med tett program. Omlag 15 - 16 av de gikk med på å jobbe. Var vel på hotellet rundt halv fire på ettermiddagen, legger man seg da er jo hele døgnrytmen kjørt. Så det ble å slå ihjel noen timer på Nordstan kjøpesenter. Hvor jeg fant en av mine fav beauty produkter! Som jeg ikke har funnet noe sted i Norge. Sweet. Tipser dere om denne herligheten imorgen. 

   


  Ha en fin lørdagskveld alle sammen :) 

  ( Lørdag ja, kan ikke huske sist jeg var ute på en lørdag, når jeg først er hjemme så har jeg blitt så hjemmekjær at jeg heller vil kose meg på sofaen. Dessuten er det jo så kaldt ut atm at bare tanken på å dra ut får meg til å fryse. Hva skal man liksom ha på seg på byen om vinteren, om man er en frysepinne som meg? Fler enn meg som mister helt lysten til å være sosial med engang gradestokken viser under 10 grader? 

  Nei, nå bare rabler jeg. God Natt! )    

   

 • 29.01.2017
 • //
 • Kl.00:53
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 2 kommentarer
 • Flying Hanuman

   

  Hei alle fine lesere, har dere en fin dag? 

   

  Jeg er litt down idag. Noen dager går liksom bare i et. De siste dagene har gjort det. Jeg bare eksisterer på en måte, venter på at dagen skal bli over. En rar følelse. Jeg burde jo være  glad jeg får være her nede i solen og varmen. For ja, jeg er på jobb igjen. Eller fortsatt blir det vel. Jobbet nedover på mandag, landet på tirsdag, vet ikke hvilken dag det er idag, annet en at imorgen, kl 05:20 lokal tid kommer en buss og plukker oss opp og kjører oss til flyplassen. Det blir vel ikveld hjemme i Norge det da. 


   

  Idag har det vært helt fantastisk vær i hele dag, jeg har hvert i Zipline park, trent litt og rett og slett bare tatt livet med ro. Jeg har virkelig ingen grunn til å ikke ha et stort smil klistret om munnen. Det har jeg da altså ikke. Jeg tror jeg savner å være hjemme. Jeg er så veldig mye borte. Og ja, jeg har valgt det helt selv. 90 % av tiden elsker jeg det, bare ikke idag. Men jeg vil ikke hjem heller. Bare tanken på at jeg kun har to netter hjem, en hel dag, stresser meg sånn. Hvordan skal jeg rekke alt? Jeg føler meg en smule utakknemlig nå som sitter her i solnedgangen og klager. Noe som bare adder på den dårlig samvittigheten jeg allerede har fordi jeg aldri har tid til alle der hjemme. Nei, nå skal jeg ta meg i nakken, og nyte de siste timene. Det blir hva man gjør det til. Jeg tror jeg må lærer meg å nyte nået, og ikke stresse sånn over det jeg ikke rekker, jeg rekker jo ikke noe mer av den grunn. Men først, Zipline Parken, whiiiiii. 
   

  Jeg hadde egentlig ingen forventninger. Om jeg hadde noen i det hele tatt så var de vel heller på den negative siden. Ikke at jeg har noe imot ziplines, men jeg er jo som jeg skrev, i et litt monotont stemmeleie. Jaja, sikkert greit å bare gjøre noe - innstillingen. Fysj, jeg gremmes litt over meg selv. Jeg får bruke en arbeidsdag i Zipline Park, time to #CheerTheF.UpLaila. 


   

  Det viste seg å være skikkelig morro!  svett og sliten man ble! Flying Hanuman het stedet, og du kommer til hjemmesiden deres om du klikker HER. Vi valgte et program som bestod av 28 platformer, spredd gjennom jungelen. Mellom plattformene var det enten ziplines, hengebroer eller trapper oppover trærne. Noen av ziplinene var faktisk så lange at om man ikke krøllet seg sammen til en ball, var det ikke sikkert man kom helt over. Skulle man være så uheldig, klatret en av guidene ut og en ble tauet inn til neste plattform. Mens andre ziplines igjen var utrolig bratte. Den siste gikk rett ned fra et høyt tre! Tauet var selvfølgelig ikke langt nok til at men kunne falle helt ned, men jeg fikk uansett et lite spike av adrenalin. Hva om linja ryker?

  Det var ikke direkte billig, men veldig gøy og veldig smidig, vi ble plukket opp på hotellet, og kjørt tilbake etterpå. Jeg tok ikke tiden, men om jeg skal gjette tror jeg vi var borte i seks timer, medregnet transporten, som var på ca 30 minutter. Anbefales om man oppholder seg i sør - thailand og er litt mett på sol og bad. 

      

  Ønsker alle en fin fredagskveld. 

  Noen som skal noe gøy ikveld? :)

  Love, Laila 

 • 27.01.2017
 • //
 • Kl.15:39
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 10 kommentarer
 • Anatomical

   

   

  God Torsdag alle sammen 

   

  Jeg har en liten crush på anatomiske smykker fortiden. En av karakterene i boken jeg leser atm har et dobbel helix smykke. DNA er jo på en måte koden til livet. Så vakkert på en litt mystisk måte. Rart at jeg opplever noe som er naturlig, som mystisk. Sånn er nå vår beautiful mind, tankene kan ikke kontrolleres. Søkte litt rundt etter anatomiske smykker, og kom over dette hjertesmykke fra BJØRG Jewellery.....

   

  ....som jeg falt helt pladask for.


  Er det ikke bare utrolig vakkert? Det fåes i fire forskjellige farger og tre forskjellige størrelser. Og har en liten tag med påskriften ab imo pectore, som er latin og betyr; from the bottom of my heart. Vakkert. Hadde det ikke hvert for at, som dere sikkert ser om dere klikker dere inn på nettbutikken HER, er det ganske dyrt, så hadde det allerede hvert på vei hjem til meg! Altså, alt er jo relativt, men for meg er det dyrt. Iallfall om man tar i betraktning min track record når det kommer til å miste smykker. 

   

  Har en liten crush på smykkene under også, som fåes til en mye billigere penge på eBay. Altså jeg elsker og hater eBay. De har så utrolig mye morsomt til en billig penge, meeen jeg klarer jo ikke styre meg på eBay. Jeg mener hva skal jeg med en mørkegrønn parykk, eller en pille eske formet som en pille? Kanskje et innlegg om mine beste og verste eBay kjøp kunne hvert morsomt..hmm...

   

   

  Dette dobbel helix smykket

     8 kroner! Og sikkert helt grusom kvalitet. Men jeg mister det nok uansett før jeg rekker å ødelegge det! 

   

   

  Eller hva med et hormon smykke? 

   

     Serotonin - happiness (Et underskudd av serotonin, kan føre til depresjoner, da serotoins jobb i kroppen blant annet innebærer å regulere humøret.) 

  Denne herligheten kan klikkes fra eBay og til en postkasse nær deg for i underkant av 7 norske riksdaler! 

   

   

   

  Bare jeg som som har litt crush på anatomiske smykker? 

  Ønsker alle en fantastisk torsdag videre! 

   

   

   

   

   

   

   

 • 26.01.2017
 • //
 • Kl.12:09
 • //
 • Blogg
 • //
 • 10 kommentarer
 • BAK GARDINEN

   

   

  Nysgjerrig på hva flyvert(innene) driver med bak gardinen?  
   

   

   " Mine damer og herrer, det er med glede vi, SCCM Maria, og meg selv, Laila heter jeg, ønsker dere hjertelig velkommen ombord til SPØRSMÅLSRUNDE om livet over skyene! Har dere noen spørsmål vedrørende livet bak gardinen nøl ikke med å ta kontakt med en i besetningen, eller aller helst benytt deg av kommentarfeltet. Vi ber om at dere setter dere godt til rette, dere er nemlig in for a treat denne gangen, for vi skal svare på alle spørsmålene på VIDEO. Vi takker så mye for oppmerksomheten og håper dere går bananas med spørsmål! " 

   

   

  Jeg og Maria jobbet tidligere i samme flyselskap, noe vi ikke gjør nå lenger, litt trist, da Maria er helt fantastisk og jeg så gjerne skulle fløyet sammen med henne! Du kan lese Marias awesome blogg HER! 

   

  Om dere har andre spørsmål som ikke fly relaterte, så svarer vi mer enn gjerne på de også!

  Vi blir kjempe glad for alle spørsmål vi får, så #AskUsAnything 

   
  Ønsker alle en fantastisk Onsdag! 

  Love, Maria & Laila    


   

 • 25.01.2017
 • //
 • Kl.16:13
 • //
 • Q&A
 • //
 • 8 kommentarer
 • (Dis)Honesty

      

  Okay, har noen sett dokumentarfilmen Dis(Honesty): The Truth About Lies? Anbefales, jeg syns iallfall den var verdt 90 minutter av mitt liv. I korte trekk handler filmen om hvorfor og hvordan en lyver. Den er basert på forskning, og er en del av The Dishonesty Project. Som ønsker å sette fokus og minne folk på rett og galt. Forskning viser nemlig at når vi blir påminnet moral og etikk, så handler vi mer moralsk. Gjennom blant annet The Truthbox. Hvor man kan sende inn en video confession, om en løgn man har fortalt. Videoen lastes opp på prosjektets nettsider, så her kan du om du er the holy mother herself, godte deg over hvor umoralske dine medmennesker er. Eller som meg, puste lettet ut over at jeg ikke er den eneste som serverer en hvit løgn i ny og ne. Det hele minner meg litt om en sånn katolsk skrifte session, som man ser i amerikanske filmer vet du. Eneste forskjellen er vel at her forteller man ikke hemmeligheten sin for en prest, men for hele verden. Legger med link til prosjektet HER, hvor det også er mulig å se filmen, for omlag 100 norske riksdaler. Jeg må innrømme at jeg liker dette prosjektet, vi trenger litt mer ærlighet og godhet i verden atm. Men.....

   

  Er det egentlig så galt å lyve? Finnes det virkelig ikke tilfeller hvor en løgn er bedre for alle?

   

   

  You can't win; if you tell lies people will distrust you. If you tell the truth people will dislike you.

  - Oscar Wilde

      

  Jeg leste et review av (Dis)Honestly  skrevet av en imdb bruker som kaller seg DIGITALJUNK, som forøvrig starter hele kommentaren sin med overskriften Bullshit. Og allerede der, kjære DIGITALJUNK, hadde jeg skjønt at konstruktiv kritikk ikke var din greie. Konstruktiv eller ei, den fikk meg til å tenke. 

   

  "

  0 out of 10 people found the following review useful:

  Bullshit!

  1/10
  Author: digitaljunk from United Canada Mexico
  20 June 2016

  People (especially Americans) make me sick! I read the synopsis of this and refused to watch this. Netflix summary reads: "...The reason is simple: We all lie. Everyday."

  I don't lie! Not even about the smallest things! Anyone who cannot make it through life, without lying, should examine their behavior and choices!

  Lying is a manipulative, deceitful, low-class, insecure, weak-of-character, lacking-in-pride and conviction thing to do!

  It makes me sick that so many people lie, and don't care. We don't have to be religious or saintly to be honest!

  If someone asks me: "How are you?" Even if I feel a little ill, I will definitely reply: "Not too bad." Not because I am lying, but because I choose to look at the positive about my life, and would prefer to feel and believe that I'm "Not too bad"! Things could be worse!

  You see! No one HAS to lie. It's a choice. We ALL make choices.

  If you are in the military and find yourself in a situation that you have to lie... well, it was your CHOICE to join the military, now wasn't it?!

  EVOLVE People! " 

   

  Oh, come the f. on DIGITALJUNK. Filmen handler ikke om det er rett eller galt å lyve. Den handler om fakta om løgn. Den handler om at det er i vår natur å lyve. Det hadde du kanskje fått med deg om du faktisk hadde sett filmen? Jeg vet ikke hva som er verst jeg, å lyve eller å dømme en bok utifra coveret? Jeg regner med at du skriver at du er fra United Canada Mexico, fordi du, dine ord, avskyr Amerikanere, fordi de er så løgnaktige? Var dette med å dra alle over en kam da. Jeg finner det jo forsåvidt ganske amusing at du allerede før du har rukket å skrive en setning lyver om hvor du kommer fra. Hah!

   


   

  Jeg personlig er helt uening med DIGITALJUNK, men det er bare min mening. Men jeg tror ikke en verden hvor alle er 100 % ærlige er en verden som fungerer. Joa, jeg mener at ærlighet varer lengst, og all that. Jeg tror på at man ikke skal fortelle store stygge løgner. Men jeg vet ikke om jeg vil høre sannheten hele tiden, jeg vet ikke hvor mange venner jeg hadde hatt igjen, om selvtilliten hadde tålt det. Jeg tror ikke jeg hadde hatt det noe bra selv heller om jeg hele tiden skulle fortalt sannheten. På en rar måte så tror jeg vårt sosiale samfunn er avhengig av noen små hvite løgner. Dog tror jeg på evolusjon jeg også DIGITALJUNK, og det er akkurat derfor jeg tror på at alle lyver. Fordi det fungerer. Survival of the fittest.  I en verden hvor det er stadig mer fokus på å gjøre det beste for seg selv, syns jeg det er rart fler ikke syns at en hvit løgn er okay. For det er jo ikke til å skyve under en stol at vi lyver for å få det vi vil ha. Og som oftest fungerer det. Dessverre, kanskje. For hadde det ikke, så hadde vi ikke løyet så mye som vi gjør. You don´t change a winning team.

  Det blir for enkelt. Å bare si, jeg lyver ikke. For kan du med hånden på hjerte si at du aldri har løyet? Aldri sagt "det passer dessverre ikke idag" når du tenker "Jeg orker faktisk ikke være sammen med deg idag, for du er så slitsom noen ganger"? Jeg sier ikke på noen måte at man ikke skal være ærlig, sånn at andre har mulighet til å ta til seg, og kanskje endre negative personlighetstrekk ol. Det jeg lurer på, alle dere som aldri lyver, er det verdt det å ta en diskusjon og såre noen istedenfor å lyve? Når den søte gamle bestemoren din ringer og spør om du likte julegaven, og du innerst inne ikke kunne fordra den, hva svarer du da? Pick your battles. 

   

   

  The question is about knowing the right times to tell the truth and come clean and how important it is to know that moment and establish a baseline of honesty when it matters to your audience or relationship. It means knowing the culture your'e dealing with.

  - Dan Holliday (via Quora)

   

  Innrømmelse: Jeg lyver uten å blunke. Jeg er en skummelt god løgner. Det sies at kreative personligheter er bedre løgnere. Jeg har alltid fått høre at jeg er kreativ. Men jeg håper og tror at jeg alikevel er et godt menneske. Jeg tror på rettferdighet, jeg tror på at alle skal ha like muligheter i livet, uansett hva man tror på eller hva det står i passet ditt. Jeg tror på at man alltid skal hjelpe mennesker i nød. Jeg tror ikke det er noe rett og galt når det kommer til små hvite løgner. Jeg tror ikke løgnen, men hensikten er det som er skadelig. Jeg tror det er som med alt annet her i verden, en balansegang. Jeg tror på regler som rettningslinjer, og mine medmenneskers dømmekraft til å handle i takt med omgivelsene. Det er ikke noe svart eller hvitt: 

   

  The color of truth is grey.

  - André Gide

   

   


  Jeg er veldig nysgjerrig av natur, og lurer på hva akkurat DU, tenker om dette teamet.

  Jeg liker å tro at man alltid kan lære noe av alle man møter, så please do comment.

  Jeg tror ikke jeg har sagt, eller skrevet blir det vel, dette før; men jeg setter så utrolig stor pris på alle som leser og kommenterer. Det er vel det jeg liker best med å blogge, å kunne få feedback, både positiv og negativ. Det er sånn nye tanker dukker opp hos meg, og jeg tror det er sånn jeg utvikler meg mest, gjennom å kunne se ting på flere måter. Så tusen takk til alle som leser og kommenterer innleggene mine. 

  YOU ROCK ! 

   
   

 • 24.01.2017
 • //
 • Kl.18:53
 • //
 • Personal
 • //
 • 29 kommentarer
 • My baby has finally arrived

   

  HURRA! 

   

  Endelig er det her, mitt splitter nye hybridkamera fra Olympus! Jeg har aldri eid et eget kamera, om man ikke regner med engangs kameraene jeg fikk av mamma da jeg skulle på bandcamps. Men jeg har alltid likt å ta bilder, spesielt av natur, byer, ja du vet sånne "postkortbilder". #snork. Er vel ingenting som er kjedeligere enn å se på andres dårlige natur bilder. Nå blir det andre boller! Her på bloggen også, alle bildene jeg har postet hittil har hvert tatt med iPhone! Not anymore baby!   

  Jeg må bare lære meg hvordan man bruker dette. Jeg er helt elendig på teknologiske duppeditter. Wish me luck! Men det får bli en annen gang, nå er jeg off to work. Med en flytid på 10 timer, give or take, så går hele mandag min med i metallrøret.

   

  Hva skal du idag? :)
   

  Ha en smashing mandag ! 

   

 • 23.01.2017
 • //
 • Kl.10:24
 • //
 • Blogg
 • //
 • 22 kommentarer
 • Take me back (Part II)

   

  Jeg driver jo som nevnt med denne storslagne ryddingen på iPhonen min. Jada, jeg har lagt alle bildene over på macen, så jeg kunne bare slettet de fra telefonen. Meeeen, awkwardly nok liker jeg å ha noen bilder på telefonen, som jeg innbiller meg det er skikkelig kos å ligge å se på for eksempel en kveld man ikke får sove. Har ikke gjort det på de 5 årene, or so, jeg har hatt iPhone. En dag. 

  Når jeg sitter her og scroller igjennom bilder, så kjenner jeg at jeg er skikkelig takknemlig for alt jeg har hvert så heldig å få se og oppleve. 

   

  Alle de vakre stedene det er helt umulig å fange med iPhonekamera. 

  *Et lite bildedryss*
   

  Tenerife 

   


  London

   

  Isla Mujeres, Mexico 

   

  Gålå. 

  Her i dette herlige påskeværet, gikk jeg på ski for andre gang i hele mitt liv. Jeg hadde fått låne ski av en venninne, som for the record er like lite in too ski som meg. Jeg fikk med meg 2 x ski og 2 x staver, og fornøyd satte jeg kursen mot påske wonderland. Ute i løypa beit jeg meg raskt merke i at alle andre hadde mye lengre staver enn meg, ja til og med barna hadde lengre staver. Viste seg at jeg hadde tatt med meg slalom staver og langrenn ski. Gjett om jeg hadde vondt i korsryggen a! 

      

  Railay Beach, Thailand 

   

  Vakre Molde! 

  Selvom jeg ikke klarer å fange all skjønnheten der ute, så kan jeg se den for meg når jeg ser bildene. Herlig. 

   

   

  Da jeg hadde helt dilla på Alpakkaer og lastet ned masse bilder av de. Haha


   

  Men herregud så søte de er, dåån. 

   

   

  Da jeg var basert i Malmø, og vi hadde sjokolademelk ombord...

  ...og uniformen ble trangere for hver tur

  Jeg bodde et halvt år i Malmø, og jobbet ut fra Kastrup Lufthavn. Hadde helt glemt at det var i Malmø jeg lærte at man skal ha respekt for brann! Altså, at man skal ha respekt for ild og røyk vet vel alle. Men jeg var liksom ikke klar over hvor fort røyk spredde seg eller hvor tykk den faktisk kan være når det brenner. Før jeg ble vekket av brannalarmen en natt. Om jeg ikke husker feil hadde jeg landet ganske seint og dratt rett hjem og lagt meg, hadde vel ikke sovet mer enn en time eller to, så klokken var vel rundt midnatt. Jeg var helt i ørska og husker jeg tenkte at det var merkelig at de hadde brannøvelse på natten. Over lyden av brannalarmen og sirene kunne jeg i det fjerne høre noen som hørtes ut som banking på døren. Jeg fikk kastet på meg en genser, og da jeg kom ut i entreen kunne jeg kjenne en eim av røyk. I det jeg lukket opp døren slo en vegg av tykk røyk og varme mot meg. Mye tykkere enn jeg hadde kunnet forestille meg. Og jeg har hvert med på flerfoldige brannsimulatorer i regi av jobben. På utsiden stod en brannmann med røykdykker utstyr, som spurte om det var fler der inne, og ba meg holde hodet lavt, dekke til munnen og komme meg ut. Alt gikk fint med meg, og resten av beboerne. Det var ikke min leilighet det brant i, men en to etasjer lengre nede i blokken. Blokken ble erklært ubolig for resten av natten pga den tykke røyken som fortsatt lå som et teppe. Vi fikk gå inn og ta med oss litt saker vi trengte, også bar det videre på hotell. Jeg fikk vite seinere at brannen hadde startet som følge at noen hadde dratt fra en skål med et telys under, og servietter eller noe lignende hadde ligget fornærme og tatt fyr. Det positive med hele oppstyret var at jeg ble kjent med mange utrolig fine mennesker jeg ellers ikke hadde møtt. Det er rart hvor lite kontakt man egentlig har med naboene sine. Jeg mener liksom å huske at da man var barn, så kjente man liksom alle de andre kidza i gata. Nå som voksen, vet jeg såvidt hva naboene mine heter. Litt trist syns jeg. 


   

  Ouuf, alle de kleine selfiene...

  Kunne ønske jeg hadde en tidsmaskin, så jeg kunne gått tilbake i tid og spurt megselv hva jeg tenkte da jeg bestemte meg for at å posere med en stor hvit klokke eller med tannbørsten i munn var en god idé.

   

  Sist men ikke minst, mennesker som bare gjør random ting akkurat der det passer dem inn. 


   

  Som han karen her, som bare ut av det blå bestemte seg for å tøye litt ved Gaten. Love it! Jeg vil klappe for, og klemme sånne random mennesker! 

   


  Jeg hadde også spart på en rekke bilder fra steder jeg har hvert, men de sparer jeg for nå, kanskje de dukker opp i et reisetips innlegg om ikke så lenge :) 

   

  Ønsker alle en fin avslutning på uken! 

   

   

 • 22.01.2017
 • //
 • Kl.21:00
 • //
 • Blogg
 • //
 • 5 kommentarer
 • #Nachos #Sombreros #VivaMexico NACHOS PARTY

   

  Buenas noches alle fine lesere!

   

  Idag ble lørdags snacksen servert på en sombreros!    

  Våren 2016, var jeg på en litt lengre layover enn vanlig i Cancun. Noe som betydde ekstra tid til å raske med seg ting jeg verken hadde råd til eller bruk for. Jeg må ha fått et mildt solstikk, for jeg fikk det for meg at skulle kjøpe en kjempe stoooor sombreros, og ha Nachos Party. Altså bruke selve hatten som en snacks skål. Kult ikke - sant?

  Så om du har en sombreros som står å støver på hylla, ta den frem, fyll den med Nachos, voila nytt liv til den slitne souverniren du ikke har hatt hjerte til å kaste.    

  Jeg er jo litt sånn at om man først skal være litt harry, kan man like gjerne go all in og være blod harry. Jeg valgte meg derfor ut den største sombreosen de hadde, med skriften VIVA MEXICO på. #CharterfeberLailaDa jeg jobbet ombord på flyet hjem fra Cancun, var det ikke noe problem å få med seg sombrerosen. Nå kan det høres ut som vi flyvertinner har et hemmelig oppbevaringssted, hvor vi for eksempel kan legge den store oljelampen du kjøpte i Egypt ect. Nei, det har vi ikke. Eller....?

  ( Om du helt oppriktig lurer på om det finnes #StedÅOppbevareDenEgyptiskeOljeLampenOmbord, så planlegger jeg og en en veldig god venninne og colleague from a different company, (du finner hennes blogg HERå kjøre en spm runde om noen der ute lurer på ting ang hvordan det er å jobbe som flyvertinne ect. Svarene kommer på vlogg, en dag om en uke eller 2, for ja så sjelden har vi fri samtidig. Så om noen allerede nå har noen spm; shoot! )
   

  Anywho, det jeg derimot ikke hadde tenkt på, var at flyet skulle til København, og at jeg derfra skulle fly privat med et annet flyselskap. 5 timer seinere. Er det en ting man er etter en longhaul flygning, så er det nødendigvis ikke fysisk sliten, men sosete og søvnig. Jeg som allerede uten å ha jobbet i 14 timer, er sosete, klarte jo selvfølgelig å sjekke inn baggasjen min før jeg rakk å skifte til privat klær. Så da stod jeg der da, på Kastrup Lufthavn København, i uniform med en kjempe sombreros på hode. Great... Da det endelig var tid for å boarde flyet hjem til Oslo, som var fullt med stor F, var det ikke plass til kjempe sombrerosen min i hattehyllen. Så da satt jeg der da med sombrerosen på fanget. På et tidspunkt hadde jeg den vel på hodet også, som verste turisten. Hadde jeg hatt på sandaler, kan du banne på at jeg hadde hatt sokker i de. Da jeg kom jeg spanet jeg Passenger Shaming siden på facebook på utkikk etter bilde av meg selv. Flaut hva, at flyvertinna i uniform, har med seg håndbagasje som verken passer under sete foran eller i hattehyllen. Haha! Oh the shame...

   

  Nå nesten ett år etter at jeg kjøpte den fikk jeg endelig tatt den i bruk! Hurra! 

  Ønsker alle en fin lørdagskveld videre! 

   

 • 21.01.2017
 • //
 • Kl.23:41
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 6 kommentarer
 • Take me back (part 1)

   

   

  Jeg har, som jeg sikkert har whinet om tidligere, en iPhone med kun 16gb minne. Ergo, jeg får ofte beskjed om å frigjøre plass. For once, siden jeg uansett ligger hjemme og er syk, tok jeg meg tid til det. Så utrolige mye gøy man finner når man går igjennom alle gamle bilder altså! Mat man har spist, steder man har sett. Akk, så mange steder jeg vil dra tilbake til. 

   

  Jeg hadde for eksempel nesten glemt at jeg pleide å ha rødt hår! 

  Sukk, jeg savner det litt. Klarte aldri å bestemme meg for om jeg kledde det eller ikke. Noen dager våknet jeg opp å tenkte Wow! Lookin´ frisky! Andre dager syns jeg bare det var skikkelig tacky. Litt sånn Gordie / Jersey Shore tacky. Men for det meste var jeg veldig fornøyd, men som med de fleste andre fargesterke hårfarger, var det et skikkelig hassle å holde det vedlike. Farging av ettervekst hver 4 - 6 uke, minicolor hjemme hver andre uke for å holde vedlike fargen, ect. Det verste var vel at alt jeg eide hadde røde flekker. Alle lyse håndklær var bare å kaste. La jeg meg med vått hår ble sengetøyet missfarget, samme med lyse skjerf og gensere.

  #i-landsProblemer 

   

   

   

  Fra min aller første layover som cabin crew i 2013.


  Herregud, jeg husker det var kjempe skummelt å skulle dra på mini -vacaycay til Gran Canaria med helt ukjente. Heldigvis skulle en jeg gikk på kurs med også være med på samme tur. Pheeew. Rart å tenke på hvordan alt jeg ikke enser lenger eller tar som en selvfølge nå, var nytt, rart og spennende. Som å fly med ATR (Propellfly, som blant annet brukes av Widerø her hjemme i Norge), fra en kanariøy til en annen. Vi fløy med Binter Canarias hvor det er free seating. Verken jeg eller min newbie partner in crime, hadde hvert ombord på et propellfly før, og ble overlykkelige over å finne to ledige seter ved siden av hverandre. Litt synd at utsikten var blokkert av en propell, men vi var bare glade for å kunne sitte sammen. Da flyet startet opp fant vi fort ut hvorfor setene ved propellene var ledige....#Noisy    

   

   

  Alle de vakre stedene i Norge jeg har hvert så heldig å få se. #Takknemlig 

   


  BODØ 

   

     Et Norwegian fly som akkurat har landet, på EVENES Lufthavn. 

   

   

     Vakre SOLA stranda i STAVANGER. 

   

   


  Nesten helt fremme på toppen av FLØYEN, BERGEN! (Og ja, jeg gikk hele veien, no flyøibanen på meg) 

   

   


  HELL, rett ved TRONDHEIM Lufthavn. 
   

   

   

  Da jeg var så heldig å få bli med N til Paris i 2014.    

  På bare 4 dager (3 overnattinger), rakk vi innom nesten alle de viktigste landemerkene; Louvre, Notre - Dame, Eiffel - tårnet, shopping i Champs - Élysées, ja you name it. Selvfølgelig sukket vi og "nåååww"et vi til synet av alle kjærlighets hengelåsene. Glad jeg fikk se de, før de ble klippet i fjor var det vel. #SoMuchLove.    

  Kanskje litt utradisjonelt, men vi besøkte også en kirkegård. Cimetière du Père-Lachaise. Paris sentrums største kirkegård, etablert av selveste Napoléon Bonaparte. Selve kirkegården er utrolig vakker, og om du er heldig å komme på et tidspunkt hvor det er relativt stille, er det helt fantastisk å vandre rundt å bare ta inn hvor vakkert og fredelig det er der. Det er ikke gravsteiner i den forstand vi er kjent med, men mer små gravhus, om man kan kalle det det. Mye av grunnen til at turister hvalfarter til Pére - Lachaise, er nok ikke bare fordi det er vakkert, men fordi en rekke kjente navn hviler der. Jim Morrison, den franske sangersken Édith Piaf og den irske forfatteren Oscar Wilde, er bare noen av de. 

      

  Paris, i miss you! 

   

   

   

  Fortsatt over 500 + bilder å gå igjennom.... To be continued 

      

   

  God natt, og party hard til alle partyløver der ut i fredagsnatten :) 

      

 • 21.01.2017
 • //
 • Kl.01:25
 • //
 • Blogg
 • //
 • 18 kommentarer
 • How to get away with murder

   

  God Kveld (/natt)

   

  Grunnen til at jeg ikke har blogget før nå, er ikke fordi jeg har drept noen som overskriften antyder, men rett og slett fordi jeg har binga serien How to get away with murder. For tror dere ikke nå skal jeg holde meg frisk og trene (som jeg skrev for typ to dager siden elns), allerede har "gått åt skogen"? Så da har jeg ligget her som et slakt på sofaen i så og si hele dag. Var hos legen å hentet ut medisiner for den nette sum av 700 kroner, yay! Så nå håper jeg betennelsen jeg har i tannkjøttet, feberen og infeksjonen i øyet (øynene, føler det sprer seg), blir borte like fort som det kom. Iallfall øyet, som for the record, er ill rødt og væsker. Jeg ser helt spedalsk ut. 55! (Funfact: På Thai uttales tallet 5, "HA". De skriver derfor 555 istedenfor HaHaHa. Fant ut jeg skulle henge meg på.) 

   


   

   

  Anywho, har noen sett How to get away with murder? Ikke? Isåfall er det bare å hive seg inn på Netflix og gjøre det! Jeg var ikke så imponert i starten, men nå er jeg mesmerized. For meg så var det litt vanskelig å henge med på handlingen i starten. Første episode begynner in medias res, midt i en actionfylt handling som ligger frem i tid, for deretter å hoppe tilbake i nåtid. Samtidig som jeg syns dette var rotete i starten, var det også det som fikk meg til å fortsette å se. Nysgjerrigheten. Hvordan ble alt så messed up som vi fikk inntrykk av helt i starten av episoden? Ja, for å få vite det, så må en jo bare fortsette å se. Hele sesongen bygger opp til en scene en allerede har sett et lite utdrag av. Nice måte å fange seeren! 


   

  Seriens hovedperson, strong female character, forsvarsadvokaten og professoren Annalise Keating, spilles av Viola Davis, som gjør en fantastisk figur. Sjeldent har jeg opplevd karakterer i tv - serier så komplekse som Annalise. Hatten av for Miss Davis. Annalise, hennes trofaste høyrehånd Bonnie, samt fem av hennes studenter vikler seg inn i en mordsak. Som byr på intriger, løgner, sex, og ikke minst settes moralen deres på prøve. Det er ikke alltid noe rett og galt i denne serien. Og, med fare for å høres helt umoralsk ut, det er deilig med en serie hvor det "rette" ikke alltid seirer. Skulle gjerne skrevt så mye mer om denne serien, da jeg har come to love it,  men jeg er helt elendig når det kommer til spoilers. Ingen av vennene mine vil snakke film / tv med meg. Jeg er hun som ikke alltid tenker før hun snakker, noe som resulterer i utbrudd som; "Hva, har du ikke sett episode 3 ennå? Det må du jo, det er jo den alle dør i!" ....ops. 

   

   

   

   

  Btw, noen fler enn meg som alltid fast forwarder over den "previously on" ? 55!
   

  Film / Serie tips anyone? Taes imot med ​outmost gratefulness! 

   

  Ønsker alle en god natt! 

   

   

   

 • 20.01.2017
 • //
 • Kl.00:12
 • //
 • Blogg
 • //
 • 4 kommentarer
 • 10 funfacts om me, myself and I

   

   

  Meg meg meg meg meg! 

      

   

  Jeg er utrolig klomsete og distré. Engang så snublet jeg over ledningen som var koblet til hoppeslottet på danskebåten. Skjønte ikke at jeg hadde dratt den helt ut, før jeg så slottet begynte å defloate. Dette var på tiden jeg var en kul kid, så istedenfor å sette den inn igjen, løp vi avgårde #shitKidz

   

  Jeg har close to skummelt god hukommelse når det kommer til å se om noen har hvert i et rom siden jeg var der sist. Da jeg bodde i kollektiv kunne jeg alltid se om andre var hjemme eller hadde hvert hjemom. Typ om sko var flyttet, stolene ved stuebordet stod litt annerledes ect. Jeg har derimot null hukommelse når det kommer til navn og ansikter. Engang møtte jeg en pilot på vei opp trappen til flyet. Jeg tok det for gitt at han var "ongoing" crew, så høflig som jeg er strakk jeg ut hånden for å hilse. Han ble paff og sa, "hyggelig å hilse på deg igjen også, men vi hilste for 6 timer siden, da vi gikk ombord sammen" 

   

  Jeg er livredd for å bli en lærveske!  Altså du vet når man har solet så mye at huden blir skikkelig tykk og rynkete. Ja, solet så mye at man blir seende ut som en lærveske. Jeg er derfor alltid skikkelig nøye med å smøre meg. Det er jo ikke til at å skyve under en stol, at jeg også bekymrer meg for kreftfaren en utsetter seg for ved å sole ubeskyttet. Jeg føler at jeg allerede er utsatt, da jeg flyr, og det er mer stråling i luften enn på bakken. De indre organene ekspanderer jo pga lufttrykket, og den konstante byttingen mellom tidssoner, kan jo umulig være sunt.   ( Mine favoritter: Australian Gold - lukter helt fantastisk. Dermalogica Total Eye Care SPF 15, denne er oljefri, perfekt om du har vippeextensions som ikke tåler olje. Det samme gjelder for nimue ansikts solkremen. )
   

   

  Jeg hadde skikkelig lyst på en tatovering før, men klarte aldri å bestemme meg for hva jeg skulle ta. Vet ennå ikke hva eller hvor jeg skal ta. Tror aldri det kommer til å bli noen, men det er greit, for "you don't put a bumper sticker on a Bentley". Haha. 

   

  Jeg hører egentlig ganske godt, men ofte, oftere enn jeg liker, hører jeg feil. Som da en passasjer supert meg om vi hadde chips etter at han hadde gitt meg kortet sitt for å betale for en cola. Og jeg svarte "nei nei herregud det trenger du ikke" - fordi jeg hørte "vil du ha tips" og ikke "har dere chips". Hører det jeg vil høre jeg, haha. #innbilsk
   

   

  Jeg har en greie for MINT.  Favoritt lipglossen min er denne:   med mint smak. Jeg drikker så og si aldri alkohol, men jeg syns Minttu Peppermint (Finsk likør med mint smak), med sjokolademelk eller kakao, smaker delicious! Som å drikke after eight! Elsker også fargen mint grønn. 

   

  Jeg elsker kosedyr. De er jo så bloody søte. Iallfall de med store glossy øyne de selger på flyplassen. Man kan jo ikke gå forbi uten å ende opp med kofferten full av kosedyr jo. Kunne ønske jeg kunne ha et ordentlig dyr, men det må bli når jeg ikke flyr lenger. 

   

  Jeg synes mennesker som alltid klager over andre og aldri tar selvkritikk er utrolig slitsomme. Men sånn overall så elsker jeg mennesker, og syns alltid det er gøy å snakke med fremmede. Ja jeg er hun wierdoen som går rundt å snakker med fremmede. Jeg tror på at man kam lære noe av alle man møter. Dessuten har alle en historie og fortelle, jeg elsker historier. 


   

   

  Jeg ble sjekket opp av et 45 år gammelt svingers par fra Australia engang. Jeg ante fred og ingen fare da det middelaldrende paret ved svømmebassenget ropte meg over og lurte på hvor jeg kom fra. Vi snakket sammen i over 2 timer, de var dødshyggelige begge to. Vi utvekslet kontaktinformasjon, in case jeg ever kom til Perth. Samme kveld fikk jeg en melding hvor de inviterte meg over på rommet deres på noen drinker, så kunne vi se hva som skjedde.... 

   

  Da jeg gikk på ungdomsskolen og lærte om bærekraftighet mente jeg at man burde legge om matproduksjon og legge ned restauranter og kafeer. Sånn at alle spiste rasjonert så det var nok mat til hele verden. #stalin 

  Jeg syns fortsatt bærekraftighet og mennesket som et egoistisk vesen er ufattelig spennende. Men jeg skal la det ligge for nå. 
   

  Noen som er litt like meg der ute? 

  Ønsker alle en god natt :) 

 • 19.01.2017
 • //
 • Kl.01:13
 • //
 • Personal
 • //
 • 18 kommentarer
 • anatomicals - we only want you for your body

   

  Hallo i natten 

   

  Idag, eller det blir vel igår nå, var jeg endelig tilbake på tredemølla. Tror ikke jeg har trent siden i fjor, bokstavelig talt. Jeg føler meg så fri når jeg jogger. Musikk i ørene. Ideelt sett vind i håret også, men det blir litt tricky nå på vinteren. Å som jeg lengter etter å jogge langs vannet når det blir varmere i luften. Tidligere jogget jeg ute på vinteren også, men etter en episode hvor jeg sklei på isen for omlag tre år siden, har jeg got the scare. Jeg traff et rekkverk med siden av hodet, som slo meg bevisstløs, før jeg falt om på bakken. Tror ikke jeg var borte lenge, men da jeg kom til blødde jeg fra, hva jeg da trodde da var tinningen. Det viste seg da ambulansen kom at det ca en centimeter unna. #Flaks. Hele siden av kinnet mitt hovnet opp, og jeg skadet kjeveleddet på venstre siden. Men ellers kom jeg fra det bra, ingen brukne bein! Jeg holder meg til å løpe inne om vinteren etter det. Kombinasjonen kløne, og is og holke, er aldri en bra combo. Idag var det jo for the record grise glatt ute. 

      

   

  Nå må jeg bare holde meg frisk og treningsmotivasjonen oppe! Visste dere foresten at trening forebygger forkjølelse? I en studie trykt i British Journal of Sports Medicine, hevdes det at om treningen varer i 20 minutter eller mer, og har høy nok intensitet til at en svetter, så trigger dette en midlertidig økning av immunceller i blodet. Og skulle man først være så uheldig å bli forkjølet er sykdomsforløpet kortere, om man til vanlig er i fysisk aktivitet. Jeg misliker jo veldig å være syk, så dette er super motivasjon for meg! Også misliker jeg forkjølelsessår, dere vet sånne som man får i munnvikene, de som sprekker opp hver gang man ler. Usj! Sånne har jeg tendenser til nå kjenner jeg, men har smurt tykt på med Stop Cracking Up. En fantastisk lip balm fra Anatomicals. Billig var den også. Det beste med den er smaken, og lukten av toffee karamell. Til å spise opp. Konsistensen er også fin, den føles skikkelig myk på leppene, og gir de en naturlig glans. Tommel opp. Anbefales! 

   

  Sjekk ut siden til Anatomicals HER, de har mye bra og billig. 

    ( Anatomicals tester ikke på dyr, og alle produktene er fri for parabener! Jeg digger at alle produktene har funky navn, som håndsåpen deres; "it´s mean. it´s clean. it´s a germ killing machine" )

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

     Ønsker alle en god natt :) 

   

 • 18.01.2017
 • //
 • Kl.02:53
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 6 kommentarer
 • 3 ting som gjør meg glad hver morgen

  Hei alle fine lesere!

  I en travel hverdag tror jeg mange, meg inkludert, glemmer å glede seg over de små tingene. Jeg tenkte før jeg la meg igår at jeg skulle prøve å tenke på tre enkle hverdags ting jeg er takknemlig for når jeg stod opp idag! Jeg er overbevist om at dersom jeg gjør dette, er det lettere å møte hver nye dag med et smil!

  Idag er jeg takknemlig for at.....

  .... jeg kunne sove til jeg våknet av meg selv. Og ligge å dra meg i sengen.

  .... det kjennes ut som formen er bedre, vil si jeg er 80 % frisk idag. Litt tett, men veldig glad! Ser ut som det blir sol idag. #lykke

  .... jeg lever i et samfunn hvor jeg nærmest kan bli hva jeg vil. Tenk på det a. Mange bare drømmer om de utdanningsmulighetene vi har i vesten. Jeg har tenkt mye på i det siste på at jeg har lyst til å ta en utdanning eller gjøre ferdig den jeg allerede har.

  Muligheter gjør meg glad!

  Nå er en herlig frokost inntatt og en deilig spasertur i god været unnagjort. Idag er det mandag, så vi gjør et nytt forsøk på shoppingen som ikke ble noe av i går.

  Ha en fantastisk mandag alle sammen!

 • 16.01.2017
 • //
 • Kl.14:59
 • //
 • Personal
 • //
 • 14 kommentarer
 • Greetings from Lanzarote

  Da alarmen ringte idag kl 04:00, var det langt fra morgenstund har gull i munn kan jeg love deg!

  Dagen idag startet med en tur på omlag fem og en halv time ned til Tenerife. Vel fremme på Tenerife busset vi fra sør siden av øya til nord siden, hvor vi tok fly videre til Lanzarote. Det kan kanskje virke litt merkelig at en såpass liten øy som Tenerife her to flyplasser. Men det har sin tragiske forklaring.

  Hovedstaden på Tenerife ligger på nordsiden, så da det i sin tid ble bygget flyplass, var det naturlige valget å legge den på nordsiden. Nordsiden har som oftest mye dårligere vær enn sørsiden, noe som har resultert i at flyplassen i Nord ofte er plaget med tåke. Tenerife er jo, og har hvert en god stund, et yndet feriemål for mange turister. Flyplassen i nord var ikke bygget for å ta imot den økende mengden av fly, ei heller de store jumbo jet maskinene. Dette og tåken var noen av faktorene som spilte inn den 27 Mars 1977, da flyhistoriens dødeligste ulykke inntraff, mellom en KLM - maskin og en PanAm - maskin på bakken. Ulykken krevde 538 menneskeliv. FemhundreOgTrettiÅtte. Om du vil lese mer om dette så kan du gjøre det HER og HER.

  Det ble derfor bygget en bedre flyplass, med høyere kapasitet i Sør. De fleste fly med glade feriegjester lander i Sør, da været er mye bedre på sørsiden enn nord siden av øye, og derav er all ferie aktivitet lagt til Sør. Fra Nord går det endel rutefly og innlandsfly mellom Kanariøyene.

  Anywho, vi var altså på vei til nordsiden, for å ta fly videre til Lanzarote. Fra Tenerife til Lanzarote flyr vi med et selskap som heter Binter, og de serverer en helt vilt god kjeks sjokolade. Altså den er virkelig god, typ KEX ta deg en bolle god! Selve turen går kjempe kvikt, underkant av 45 minutter.

  Vel fremme på Lanzarote, var min opprinnelig plan å legge meg ut i solen og nyte smoothiene jeg har dratt med meg helt fra Sverige. Altså de er så gode! Og ja jeg vet, de renner sikkert over av sukker. Men fy så mums!

  Jeg skulle nok sjekket værmeldingen før jeg dro. Her er det 17 grader, ikke at det er så kaldt, men det er overskyet og blåser ganske friskt og freidig.

  Plan B, shopping! Lanzarote er en av de billigste Kanariøyene å handle på, samt at de har sånne artige butikker med alt mulig juggel, fra gull stiletthæler til mobildeksler med flytende ender i. Elsker jo å gå å kikke i sånne rotebutikker! Meeen, som de fleste har fått med seg, imotsetning til meg, er jo at det er søndag idag. Og i motsetning til mange av sine naboøyer, hvor ting er søndagsåpent, er de ikke det her. Så der røyk plan B også. Ble heller en liten spasertur i det friske været. For en lykke det er å være i en annen temperatur enn minusgradene der hjemme. Jeg er skikkelig ømfindtelig mot kulde. Sånn skikkelig. Har lenge tenkt at jeg bør sjekke det, da jeg nærmest får fysisk vondt når jeg blir for kald. Noen som er likedan?

  Kvelden ble avsluttet med herlig tapas på denne destinasjonens crewkantine (for de av dere som ikke har lest mine tidligere innlegg referer crewkantine, til restauranter som crew ofte går til.)

  Her har de til og med tatt seg bryet med å kjøre hele menyen gjennom Google translate, på opptil 6 språk, til og med norsk.

  En "kjøtt strimler av huset" takk. Ehhh..

  Nå ligger jeg på rom... SOS? 808! og er så klar for å drømme søte drømmer!

  Har du hatt en fin avslutning på helgen? Ønsker alle dere fine lesere en god natt 😊🌙

  (Dette innlegget er postet fra mobil, så jeg håper det er Okay leservennlig fra PC as well. Om ikke, ja da får dere Pardon my bruk av mobil til blogging.)

 • 16.01.2017
 • //
 • Kl.01:21
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • Take a look inside my phone

  God lørdagskveld!

  Jeg er som jeg ofte er, stuck på et airport hotell. Skjer ikke så mye spennende å blogge om her dessverre, så jeg tenkte jeg skulle dele innholdet på telefonen min med dere. Vel, ikke innholdet, men hvilken apps jeg har på min 16gb iPhone (Hot tip: aldri kjøp 16gb om du liker å ha masse bilder, offline spillelister ol. på mobilen. Minnet blir fult utrolig fort.)

  Selv med bare 16gb har jeg klart å skvise inne masse Apps jeg almost aldri bruker 😅

  Facebook og Spotify, appene jeg definitivt bruker mest.

  The ASL App - en skikkelig bra app å ha når man har brukt opp alle 5 livene på CandyCrush, og bestemmer seg for at man vil gjøre noe nyttig med all dødtiden sin. ASL står får American Sign Language, og det er basicly det man lærer i appen. Selve appen og endel av modulene er gratis. Om du blir skikkelig revet med og vil lære mer, finnes det flere moduler som du kan kjøpe.

  Se på denna godbiten her a? Hvem får ikke lyst til å lære tegnespråk med ham, Hehe. Men sånn for real, det er en skikkelig bra app, den har et godt utvalg av ord og uttrykk, samt en "skilpadde" funksjon, som viser håndbevegelsene i slow motion.

  Blogg.no - Et must. Jeg er jo alltid mye out and about, så det blir ofte til at jeg, fyfy, blogger fra mobilen. Som dette innlegget her.

  Convercy - genial gratis app når man er i utlandet eller shopper på nettet. Det er rett og slett bare en valutakalkulator. Veldig handy for meg som er som et barn når det kommer til penger. Høyt tall er dyrt og lavt tall er billig. Duh. Jeg syns feks noe som koster 10 euro høres mye billigere ut enn noe som koster 1000 hungarske forint. 10 euro er omlag 90 norske kroner, mens 1000 forint til sammenligning er 30 norske kroner. Så ja, denne appen er gull verdt for meg.

  WOC - en handy gratis app som viser crewrabatter overalt i verden! Jeg tror denne appen er ganske ny, så foreløpig er det ikke så mye som er lagt inn. Men i Dubai flommer det over av discounts! Så om det er noen crew der ute som leser dette innlegget, last ned appen og legg inn discountene du vet om!

  Afterlight, SnapSeed, Retrica og instantPicframes, er alle bilderedigeringsprogrammer. Snapseed er en gratis app og fungerer utrolig bra, jeg vet mange der ute bruker afterlight, og jeg vil si at man så og si kan gjøre like mye med bildene om ikke mer i Snapseed. Fordelen med Afterlight, for min del iallfall er at den er lettere å bruke. Bakdelen er at den koster 11,-, itillegg til at det er endel innhold som igjen koster 11,- om man ønsker å benytte seg av det. Ærlig så bruker jeg oftest Afterlight, men Snapseed har noen artige filter som ikke Afterlight har.

  Retrica er en app med masse masse filtre. Også gratis. InstantPicframes kan du bruke til å lage collager, med flere forskjellige antall bilder og former. Appen er gratis, men det er ufattelig mye reklame en må klikke seg igjennom.

  Bildet til venstre er filtret med SnapSeed

  Sånne iPhone apps som er på telefonen - tror jeg aldri har brukt noen av de.

  Studentbevis som app - kjempe handy, slipper man å dra rundt på kortet hele tiden.

  De tre andre regner jeg med de fleste er kjent med eller gjetter hva brukes til :)

  CandyCrushSoda - en periode var jeg helt helt på kjøret hekta. Burde sikkert enrolla til anonyme crushere elns. Men lately har jeg ikke spilt noe særlig.

  WhatsApp og Line - som iMessage, bruker nettet (wifi, mobildata) for å sende meldinger. Perfekt om man har venner i utlandet eller venner som ikke har latt seg lure til å kjøpe en overprized iPhone. Altså, jeg digger iPhone, men hadde det ikke hvert for at jeg er et vanedyr og veldig glad i det enkle oppsettet til iPhone, tror jeg det finnes mye bedre mobiler der ute til en gunstigere penge. Anywho, Line er mye brukt i Asia, og er veldig cute, det flommer over av cute stickers.

  I Asia har en del businesser Line og/eller WhatsApp, sånn at man kan bestille time ol over Line eller WhatsApp istdenfor feks mail.

  Selvfølgelig Instagram og Snapchat - som jeg tror jeg bruker mye mindre enn de fleste andre. Tror jeg har typ 2 bilder på Instagram. Note to self: blir bedre på Instagram.

  Noen som har noen tips til must have apps?

  Alarmen ringer kl 04:00 imorgen, så Good night from ARN 🌙

 • 14.01.2017
 • //
 • Kl.23:07
 • //
 • Blogg
 • //
 • 20 kommentarer
 • Click n Grow

   

  Noe av det koseligste jeg vet om er blomster og planter, ingenting gjør et rom mer enn noen freshe grønne planter. Bare synd mine dør hele tiden. Jeg er jo veldig mye borte, og når jeg først er hjemme glemmer jeg å vanne de. Shame on me. Jeg har hatt plast og til og med oppblåsbare blomster tidligere, men nå blir det andre boller, jeg har nemlig fått  DENNE, handy potten fra Click and Grow i gave. 

     Mine fantatiske oppblåsbare blomster, haha, så jall når jeg tenker meg om! 

   

  Hva som er så spesielt med akkurat denne potten spør du? Det er en såkalt smart potte. En bare fyller opp tanken med vann, og den holder opptil en måned, ergo jeg slipper å bekymre meg over at plantene mine tørster ihjel mens jeg er borte. Det nest beste med denne herlige potten er det innbygde lyset, som er timer basert, og sørger for at selv i kalde mørke vinter Norge får vekstene nok lys. Ergo alt jeg trenger å gjøre er å plugge inn stikkontakten og fylle vann ca hver 4 - 6 uke. Super enkelt! Ikke bare er den enkel, den er også smart. Plantene vokser i Click and Grows egne Smart Soil, som ifølge Business Insider gjør at de vokser fortere og er mer næringsrike.

      

  Den er så utrolig koselig der den står og lyser opp vinduskarmen på mørke vinterkvelder. 

   


   

  Jeg har en såkalt Smart Herb Garden, med basilikum, chillipepper og mini tomater. Jeg skal jo bli flinkere til å lage mat, så tenkte at hvorfor ikke prøve meg på vekster jeg kan bruke i matlagning. Men det finnes blomster også, itillegg til andre nyttevekster. Ja, du kan til og med gro dine egne stevia planter. 

  Når sant skal sies, så vet jeg ikke om jeg ville gått til innkjøp av en slik potte selv, da den er rimelig dyr, med en pris på i overkant av 500 norske kroner. Det blir spennende å se om den er verdt pengene, det ser lovende ut foreløpig. #SpentJeg har troa på at den outliver sin nabo bonsaitreet (som du kan se i hjørnet på bilde). Altså hva skulle jeg med et Bonsai tre? Når jeg ikke kan ta vare på en kaktus engang. 
   

   


   

   

  Alle bildene mine er tatt med iphone, derav den grusomme kvaliteten. Jeg har bestemt meg for at jeg må investere i et ordentlig kamera. Har tittet litt på Olympus pen e-pl8, ikke at jeg vet om det er spesialt bra, da jeg kan close to zero om spesifikasjoner ol, meeen, det er jo et unektelig sexy kamera. Leste at man kunne koble opp mobilen til kameraet, og se hvordan bilde blir på mobilen før du har tatt det, som en livefeed fra kamerat nesten. Pluss at men kan bruke mobilen som en slags fjernkontroll til selvutløseren på kameraet. Som skapt for å ta antrekks bilder! #ingeniously

   

  Noen som har erfaringer med dette kamerat eller tips til andre gode og prisgunstige kameraer? #EnlightenMe

      

  Ønsker alle en fantastisk fredag ( den 13ende :O ) 

   

 • 13.01.2017
 • //
 • Kl.15:34
 • //
 • Blogg
 • //
 • 4 kommentarer
 • " Get well or die tryin' "

   

  Kald, varm, svimmel, døsig, feber. Idag har jeg ligget på sofaen i hele dag og prøvd å bli frisk. Febertåka. Alle de rare tankene og følelsene den bringer med seg. Hver gang jeg våknet idag har jeg kjent på følelsen takknemlighet. For at jeg får være syk hjemme på min egen sofa og for at jeg generelt er frisk. Hjertet mitt blør for de som er langtidssyke. Barna som må vokse opp i en sykehus seng. Som ligger dag ut og dag inn og stirrer i en hvit sykehusvegg. All ære til sykehusklovnene, og den fantastiske jobben de gjør for barn som er innlagt på sykehus. Nysgjerrig på hvem og hva sykehusklovnene er, les om de HER

      

  Jeg har nok litt for høy feber til å vite hva jeg vil med dette innlegget, annet enn at jeg er veldig takknemlig for at jeg er frisk sånn generelt. Jeg skjønner det liksom ikke før jeg er syk hvor godt jeg har det som frisk. Jeg tar meg selv i å være utakknemlig ofte, syns synd på meg selv for bagateller, som at jeg må stå i kulda og vente på bussen, en liten hodepine ect. Jeg er så glad jeg omgås mennesker som er positive, sånne som alltid ser løsninger og ikke problemer.

  En stort takk til min fantastiske omgangskrets av Ja-mennesker!

  Alle har dager som er kjipe, og noen opplever ting de aldri skulle ha behøvd og oppleve. Jeg forstår at alle ikke kan være "Happy Go Lucky" til enhver tid. Og jeg skriver ikke dette innlegget som kritikk til andre, men til meg selv. Jeg vil bli mer positiv, for da har jeg det så mye bedre. Jeg er frisk og bor i en av verdens beste land å bo i, akkurat nå har jeg ingen grunn til ikke å smile.

   

  Nå skal jeg legge meg igjen, denne feberen gjør meg jo helt døgnvill, så jeg kan Get well or die tryin' (ref. 50cent haha) 

   

  God natt alle fine lesere!

   

 • 13.01.2017
 • //
 • Kl.04:33
 • //
 • Blogg
 • //
 • 2 kommentarer
 • Tips til veganske oppskrifter og blå leppestift anyone?

   

   
   

  Tilbake i kulda, eller nesten iallfall. Dagen idag, har bare gått med til å fly, 12 timer til Arlanda, hvor jeg smakte BBQ pulled oumph sandwich for første gang, egentlig ganske godt. Mye seigere enn jeg hadde forventet. Jeg har smakt andre typer vegetar / vegan kjøtt erstattere tidligere som jeg egentlig har likt bedre, sånn smak og konsistens messig. Nå kommer jeg selvfølgelig ikke på noen i farten, men de fleste helsekostbutikker har et mindre utvalg. Ellers så er min ultimate favoritt, "kjøttet" de bruker i wraps og salatene på Naked juice bar, inne på sky city Arlanda. Altså det "kjøttet" er _godt_. #mums. Det er på en måte ikke så seigt som mang av de andre variantene på markedet.

  Note to self: Spørre hvordan merke det er neste gang jeg er der. 

  Saken er den at jeg egentlig ikke er så fan av kjøtt erstatning. For jeg liker ikke kjøtt noe særlig i utgangspunktet. Jaja, meatlovers nå vet jeg dere tenker "Da har hun ikke smakt en ordentlig saftig og god biff". Your wrong! Eller delvis, det var ikke saftig og lekte i munnen, noe det gjorde hos resten av følget. El Churrasco, het stedet, and it came highly recommended, på TripAdvisor. Jeg fikk til og med velge type kjøtt, altså fra hvor på dyret, samt hvor done jeg ville ha det. Virkelig ingenting å utsette på restauranten, servicen var fantastisk, og potato skin friesene, var close to heavenly, for en junkie som meg. Kjøttet derimot var som kjøtt er for meg, seigt. Er det ikke for seigt, så er det for tørt. 

      

  Jeg spiser aldri kjøtt når jeg er alene. Jeg er nok mer eller mindre vegetarianer i praksis, men ikke i teori. Haha. Ikke fordi jeg ikke believe in the cause, for det gjør jeg virkelig. Kjøttindustrien er forferdelig både for dyr og vår vakre klode. Så grunnen til at jeg ikke kaller meg vegetarianer er at jeg føler meg litt blasfemisk, om man kan si det, da jeg virkelig ikke er konsekvent. Om jeg er med andre, så bestiller jeg gjerne det de andre gjør, og da blir det fort noe med kjøtt. Spiste jo chicken cashew for typ to dager siden. Jeg har lovet meg selv at jeg skal bli mer konsekvent, iallfall når jeg er hjemme. Kanskje til og med legge inn litt veganske dager også. Jeg får Google litt oppskrifter. Har sett att blant annet vegetarmat.org har en del spennende å teste ut. Eller kanskje du har en bra vegansk oppskrift jeg kan teste ut? Taes i mot med et stort takk. Lover å lage, og poste bilde her på bloggen! 

      

  Anywho. Flyet videre til Oslo, og kulda gikk etter en minor delay, rundt to og en halv time seinere. Vente tiden gikk veldig fort da jeg var on a mission. Jeg vet ikke om det er HOT or NOT, men jeg har en liten Crush på en blå, ja blå leppestift fra Dior. Dior Rouge i fargen 602 Visionary Matte. Vet ikke hvor mange taxfree butikker og parfymerier jeg har hvert innom å lett etter den, uten hell... Sikkert mye smidigere å bare bestille den på nettet, meeen jeg vil gjerne se den live før jeg evnt slår til. Oh well, får vel bare lete videre. 

   


   

  Hva syns du om blå leppestift, Hot or Not? 

   

  Nå er jeg endelig hjemme, og trøtt som en strømpe. Jeg skal ta de rødsprengt øynene mine og legge meg. God natt :) 
   

   

  Skrev egentlig dette innlegget igår kveld / natt, men sovnet mens jeg finleste det, så får vel heller ønske alle en: 

  God morgen, ha en fantastisk torsdag alle sammen 

  ❄

  (Bilder fra "weheartit.com) 

 • 12.01.2017
 • //
 • Kl.10:55
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • Når yr.no spår feil...

   

  ...Og man våkner opp til SOL! HURRA

   

  Goodbye 7/11 regn poncho   

  Hello pool :D   Dagens outfit (Lykke å kunne ha på havaianas i Januar #takknemlig

  ( Kjole: Calvin Klein Jeans

  Skjørt: Springfield

  Solbriller: Ralph Lauren )   (Håret mitt blir helt crazy når det tørker oppsatt i bun.)

     Iced Latte! Sirupen kom i en liten mugge ved siden av, utrolig nice, så kan man regulere hvor mye sirup man vil ha i. Som den pingla jeg er, så er jeg egentlig veldig skeptisk til isbiter i land hvor man ikke kan drikke direkte fra springen. Isbitene kan jo være fryst springvann. You never know. 

   

  Utrolig deilig at været mot all forventning har hvert strålende i nesten hele dag. Litt sol gjør virkelig underverker med humøret og energien. 

   

  Ønsker alle en fantastisk mandagskveld :) 

 • 09.01.2017
 • //
 • Kl.19:59
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 12 kommentarer
 • I KINA SPISER DE... SPYTT?

   

  Greetings alle fine lesere :) 

   

  Planen idag var å få litt farge på kroppen, men det måtte rain checkes, bokstavelig talt. Som noen sikkert har fått med seg kommer det enorme mengder nedbør sør i Thailand for tiden. Enorme mengder. Sånn ordentlig heavy regn. Det er heldigvis ikke så ille her som på Koh Samui, en øy enda lenger sør, hvor det er flom. Her bare regner det, og har gjort det hele dagen.

   


   

   

  Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær! Vi gikk til innkjøp av regnponchoer i freshe farger, (som jeg selvfølgelig glemte å ta bilde av mens det ennå var dagslys. Heldigvis, skal det regne hele 20mm imorgen ifølge yr.no, så det blir nok flere muligheter for å ta freshe ponchobilder) og trasket avgårde til favoritt massasje og manikyr ++ stedet vårt. De hadde ikke tid til oss før 2,5 timer seinere, litt for lenge å vente i regnet. Det krydde av folk på massasje studioene idag, sannsynligvis på grunn av været. Det er litt sånn med crew tror jeg, at man blir litt stuck på steder, alle destinasjoner har den tannlegen, massasjen, restauranten osv. Noen restauranter kryr av crew fra forskjellige selskaper, ganske trivelig egentlig. #CrewKantine. Så da stammis stedet ikke kunne ta oss imot, gikk vi rundt som hodeløse kyllinger, før vi ramlet inn på et sted som hadde tid til å ta imot oss alle fem. Hvor de for det record var veldig flinke. Jeg er ikke spesielt fan av massasje, folk sier jo at det er som kaffe drikking, kommer med alderen. Men jeg vet ikke jeg. Jeg fikk iallfall pampret neglene mine og lakket de i en utrolig fin matte rosa farge, for kun 200 baht. A steal!  Skulle gjerne tatt bilde av de, men det grusomt dårlige lyst på hotellrommet, gjør de virkelig ikke rettferd. 

   

   

  Ellers har dagen gått med på å innta noen bedre måltider. 

   


  #Mums

  Chicken Cashew fra Coffee Club 

      

   

  Inne på senteret ramlet jeg over en bod som solgte spiselige fuglereder, bestående av spytt fra Salanganer. For den nette sum av 22 000 baht (i overkant av 5000 kr)! #RAN. En delikatesse i Kina, hvor disse næringsrike redene, som attpåtil skal smake utmerket, løses opp i vann og lages suppe av. Den skal work wonders for huden. Redet består av spytt, saliva, som har tørket og hardnet. De finnes i flere farger, hvorav de røde angivelig kun finnes i grotter på Birds Nest Island (Thailand), og derav ennå dyrere enn de hvite på bilde. 

      

  Plukkingen av disse redene er regulert, men dessverre er forespørselen så høy at det forgår ulovlig plukking, noe som setter Salanganerbabyene i fare. :( 

   

   

  Hadde du spist fuglespyttsuppe?

 • 08.01.2017
 • //
 • Kl.20:17
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • Mistet et døgn - Mine tips mot jetlag

   

  Hvor ble det av 6. Januar? Jeg blir nesten aldri jetlagged. Kan ikke huske sist engang. Sover alltid bare et par timer, så jeg kan snu døgnet med engang jeg kommer frem. Da vi kom regnet det, tungt regn. Så var ikke mye annet å finne på enn å legge seg uansett. Da jeg våknet et par timer seinere regnet det fortsatt. Det blir jo så mørket når det regner. Umulig å stå opp. Klarte til slutt å dra meg opp. Brukt det meste av kvelden på å traske rundt som en zombie på kjøpesentret. (Som ligger mellom de to delene av hotellet vi bor på, kjempe rar og kjempe handy konstruksjon. I topp etasjen ligger det en nice kino. Der finner du meg sikkert imorgen, om det regner like mye som idag, med en bøtte popcorn. De har #mums karamell popcorn der. Blandet med salt popcorn smaker det smash - ish, salt og søtt.)

      

  Mine tips mot jetlag: 

  * Om det er morgen / formiddag når du kommer frem, sov et par timer. Eller ta en powernap, om du allerede har sovet en god del på flyet.

  * Vær ute i sollyset og hold deg i aktivitet. Alltid mye lettere å holde seg våken om man er sosial og omgåes andre mennesker. 

  * Dagen før jeg reiser, om jeg reiser privat, så legger jeg meg gjerne litt tidligere om jeg skal østover, og litt seinere om jeg skal reise vestover, da blir det færre timer å omstille når jeg kommer frem. 

  * Drikk masse. Luftfuktigheten i fly er mye lavere enn normalt, noe som medfører at en lettere blir dehydrert. Som igjen kan forverre jetlag - symptomene. 

  * Spis måltider som følger tidssonen du er i. Det skal vist gjøre omstillingen lettere om man vanligvis har faste måltider hjemme. Personlig gjør jeg aldri det, men det kommer nok av at jeg ikke har noen fast tider jeg spiser hjemme heller. Jeg vet det er fryktelig usunt å spise til alle døgnets tider, men med en jobb hvor jeg kan starte på jobb alt fra 04:15 om morgenen til 22:00 på kvelden, så er det veldig vanskelig. Note to self: Vanskelig, ikke umulig - bør prøve å få meg bedre måltidsrutiner. 

  *  Ellers har jeg hørt at man får bra effekt av å ta melatonin tilskudd, et hormon kroppen produserer selv for å regulere søvnsyklusen. Vet man får slike piller over disken i mange land. Skummelt hvor sterke medikamenter man kan kjøpe uten resept i utlandet. Jeg syns forøvrig ikke man skal proppe i seg hva som helst uten å ha konsultert en lege / fagperson først, så jeg tror jeg sløyfer dette siste punktet. Det får være mer som et pssst punkt, så vet du at det finnes noe som heter melatonin, som du kan høre med legen din om hjelper akkurat deg :) 

   

  Klokken er allerede 23:00 her, så nå skal jeg prøve å legge meg til normal tid, så jeg ikke er så jetlagged imorgen. Good Night :) 

   

  Noen som har noen bra tips for å unngå jetlag? 

   

 • 07.01.2017
 • //
 • Kl.17:02
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • NEI.

  Et ord. Tre små bokstaver. Allikevel så vanskelig å si. Iallfall for meg. Jeg vil bare være snill, gjøre alle til lags. Men så blir jeg bare den som alltid skuffer. Den som aldri holder det hun lover. Hun som forskyver avtaler, som avlyser i siste sekund. Sukk, jeg vil bare godt, men gjør bare vondt.    

  Det må jo ha et navn? Et syndrom av noe slag. Å få så vondt av andres skuffelse. Jeg vil så gjerne at alle bare skal ha det bra. Jeg husker da jeg var yngre, at jeg alltid snakket mine egne prestasjoner ned. Sånn at andre kunne føle at de var best, eller iallfall ikke gjorde det dårligere enn meg. Når jeg ble invitert med på ting, så følte jeg alltid at jeg måtte gå, eller ha en veldig god unnskyldning for ikke å dra. Jeg vil ikke,  jeg har ikke overskudd til, var aldri deler av mitt vokabular. Jeg kan ikke fordi... ble alltid svaret. Løgner. Jeg er blitt en skummelt god løgner med årene. Jeg kan lyve helt automatisk, uten å blunke. 

   

  Det sitter så langt inne for meg å prioritere med selv at jeg automatisk lyver. Jeg sier mye heller at det passer litt dårlig idag, men hva med på....., enn å bare si det høres hyggelig ut, men jeg har dessverre mye på tapetet. Jeg mener bare godt, men jeg skjønner jo at in the end så forskyver jeg bare problemet. Skaper forventninger. Hadde jeg bare sagt det som det var, så kunne jo hen tatt med noen andre og hatt en hyggelig dag. Isteden skal hen sitte å vente på meg, og sikkert få med seg en redusert og sliten meg. For jeg har sikkert lagt tusen andre planer samme dag. Akk. 

   

  Men du pleier jo alltid å kunne - de få gangene jeg klarer å lire av meg et "nei", så føler jeg at jeg folk blir negativt overrasket. Mens om jeg sier ja, tar de det som en selvfølge. Samtidig kan jeg høre folk si om andre; hun pleier jo aldri å ha tid, så jeg ble skikkelig positivt overrasket over at hun kunne - urettferdig, ikkesant? 

   

  Note to self: det er Okay å si nei. Mennesker som ikke tåler at jeg tenker på meg selv i ny og ne, er ikke mennesker som ønsker meg godt uansett. 

  Jeg må lære meg at andres skuffelse ikke er mitt ansvar. Andres lykke er ikke mitt ansvar. Ei kan jeg gjøre noen lykkelig, før jeg er lykkelig selv. 

   

  Jeg vil bare skru av mobilen og binge Bates Motel på Netflix, er ikke det Okay aaa? 

      

  Btw: om du ikke har sett "Bates Motel" - do it :) 

      

 • 05.01.2017
 • //
 • Kl.23:53
 • //
 • Personal
 • //
 • 2 kommentarer
 • Purple Lashes  Jeg er egentlig ikke noe vanedyr, iallfall ikke når det kommer til skjønnhetsbehandlinger ol. Har for eksempel aldri hatt en fast frisør, tror faktisk ikke jeg her hvert hos samme frisør mer enn en gang. Ikke fordi jeg nødvendigvis ikke blir fornøyd, men fordi å "vite hva jeg går til" ikke er så viktig for meg. På ett eller annet uforklarlig vis, har jeg endt opp med å gå til samme vippestylist i sikkert over 2 år nå. Må vel være fordi hun er rå dyktig, og utrolig hyggelig. Jeg er veldig opptatt av at det ikke skal se for voldsomt ut, og har derfor ganske korte extensions (som jeg btw innbiller meg er bedre for mine egne vipper, da det blir litt mindre tungt). Jeg ønsker ikke en "fake look" som jeg syns man ofte får av for lange extensions, da jeg syns jeg ikke kler det

   

  Anywho, sist jeg fikk satt på vipper hadde hun liggende fremme lilla extensions. Mulig jeg er gæmlis, men jeg har egentlig aldri sett noen med vippe extensions i en annen farge enn svart. Joa, jeg har sett og brukt sånne crazy løsvipper i alle regnbuensfarger med fjær og you name it. Men de tar man jo av, her snakker vi jo extensions som sitter i opptil 4 - 5 uker. Etter et lite anfall craziness, to hell med not fake look liksom,  endte jeg opp med lilla vipper ytterst i kantene. Det høres sikkert skikkelig tacky ut, men de er blendet inn mellom de svarte, så de ser ikke veldig lilla ut. Kun i dagslys syns de ganske bra. Litt artsy. 

   

   

   

  Nå har jeg da altså igjen satt på lilla vipper ytterst. Klarer fortsatt ikke å bestemme meg for om det er HOT or NOT...

   
   

  Prøvde å ta noen bilder av de, men de er som med resten av meg, bedre live enn på bilder!

  (Jeg blunker alltid på bilder. Helt utrolig, skulle nesten tro jeg gjorde det med vilje. Haha) 

   

  Om jeg er forsiktig (og ikke blir skedulert til Cancun, misforstå meg rett, elsker Cancun, men bølgene er helt insane der #goodbye lashes) så kan de holde opptil 4 - 5 uker og fortsatt se ut som a million dollars. Selvom vann, iallfall de første dagene er fy fy,  så holder de seg ironisk nok bedre om man vasker de iallfall annenhver dag. Da vaskes talgen som dannes rundt røttene til de naturlige vippene bort. Talg inneholder fettstoffer som ikke er bra for extensions. Jeg har hørt at det går fint an å bare vaske de med lunkent vann eller babysjampo uten olje, men jeg har brukt en vask spesielt for extenions i over et år nå, og er veldig fornøyd med den. FL by Loreta Foam Cleanser heter den :) 

   


   

   

  Håper alle har hatt en strålende dag i kulda :) 

  (Jeeeez, så kaldt det har blitt nå! Ja jeg vet, langt fra en vanlig norsk vinter osv. Men jeg fryser, Okay?:)) 

 • 04.01.2017
 • //
 • Kl.22:33
 • //
 • Blogg
 • //
 • 0 kommentarer
 • WHY I LOVE FLYING

   

   

      

   

  "Jeg har drømt om å bli flyvertinne helt siden jeg var liten...."

   

  Jeg gjorde aldri det jeg. Jeg var aldri opptatt av skjønnhet og klær, kunne ikke gå i hæler, noe jeg forsåvidt ikke kan den dag idag heller. Jeg bare snublet inn i det, for snart 4 år siden. Det startet som en sommerjobb, og jeg hatet det det. Gledet meg til å være tilbake på skolebenken. Følte ikke at jeg passet inn. Jeg husker første dagen på kurset, ja for før vi kunne begynne å fly måtte vi på et obligatorisk 4 ukers kurs, og om vi bestod, fikk vi vinge, diplom og en jobb de neste månedene. Anywho, jeg husker de var så pene alle sammen, men sine done nails n high heels. Jeg forbannet meg selv for at jeg hadde tatt på meg joggesko og sweatpants. Som den rutinerte studenten jeg var, tenkte jeg at comfy var et must på kurs fra 09 - 18. Det ble første og siste dag i joggis da.

   

  Jeg hatet jobben. Den første dagen skulle jeg møte på Gardermoen kl 04:15. NULL FIRE FEMTEN. Galskap. Når legger man seg da? Nattklubbene spilte fortsatt musikk da jeg var på vei til jobb. Vi skulle fly til Rhodos og tilbake, 4 timer give or take hver vei skulle det ta, sa kapteinen. Han tok feil. Rhodos flyplass var stengt, det blåste for mye til at det var trygt å lande. Forbigående uvær. Så vi, og alle andre fly som skulle til Rhodos landet på Dalaman flyplass, som ligger på sydvest kysten i Tyrkia. Og ventet. Og ventet. Da de endelig åpnet igjen, ble det kø. Kø for å dra fra Tyrkia, kø for å lande på Rhodos, kø for å få busser til passasjerene, kø for å ta av. Da vi endelig satte kursen tilbake mot Oslo var det bare såvidt vi hadde nok timer igjen til å komme helt hjem. Det finnes en limit på hvor mange timer flyvende crew, kabinpersonell og piloter, har lov til å være i det som kalles "aktiv duty". Etter disse timene, må vi hvile ned, før vi får ha ansvar for sikkerheten igjen. Vi kom oss hjem, heldigvis. Og 18 timer etter jeg dro hjemmefra, lå jeg endelig trygt plantet i sofakroken. Sliten. Fortvilet. Hvordan skulle jeg overleve en hel sommer? Selv med fire timer i flytid hadde det gått i et. "Vi i kabinen tar nå en liten pause på 15 minutter. Om du skulle behøve akutt hjelp finnes det en knapp i panelet foran deg". 15 minutter. Jeg tror jeg spiste et halvt rundtstykke og tisset en gang iløpet av hele arbeidsdagen. Jeg husker jeg tenkte at det eneste positive var kollegane. For oh my, ingen andre steder, har jeg ever møtt en så salig blanding av karakterer og herlige mennesker. Ingen andre steder har jeg lært så mye om mennesker (og jeg har jobbet i psykiatri), relasjoner, og ikke minst om meg selv. Mange av mine aller nærmeste venner og villeste opplevelser har jeg fra flybransjen. Jeg har så mange historier å fortelle. (Men det får bli i et seinere innlegg, eller kanskje en bok når jeg slutter; Stories from behind the curtain elns.)

   

  Sommeren gikk. Og sakte men sikkert lærte jeg tips og triks som gjorde arbeidsdagene lettere, jeg lærte meg sjargongen og språket. Ja, for som på alle andre arbeidsplasser, og kanskje i enda større grad, snakkes det et egent språk i flybransjen. Forkortelser og uttrykk jeg aldri hadde hørt før. ( Som B.O.B; Best on board. Om du overhører en flyvert eller vertinne gossipe bak gardinen om ditt sete nummer og BOB, så er det bare å heve hodet, du er nemlig the best looking onboard. ) Stresset forsvant nå som jeg hadde lært meg alt av rutiner, jeg begynte å glede meg til å dra på jobb. Jeg fikk venner for livet. Sommeren jeg begynte fløy vi bare tur retur flyvninger, men så kom vinteren, og vi begynte å fly langt, Kanariøyene, Mexico, og Thailand, med layovers på alt fra en til fem netter. Jeg husker første året, hvor jeg ikke kjente noen, hvor mye jeg gruet meg til å skulle dra avgårde på en fem dagers tur med åtte vilt fremmede mennesker. Det var som å være 10 - år igjen, å skulle på sommerleir helt alene. Helt uten grunn gruet jeg meg. For, oh my, så gøy det var. Solgt. 

   

   

  "Ensomme sammen"

   

  Helt siden den sommeren har jeg elsket jobben, passasjerene, og livsstilen. Noen dager er dog mindre elskbare enn andre. Og akkurat som jeg har opplevd utrolig mye gøy, har jeg også opplevd ting som ikke er like gøy. Det har hvert blod og svette, tårer både av sorg, glede og sinne, masse latter og glede, men også ensomhet... Jeg forundrer meg ofte over hvordan en jobb som er så sosial, vi er jo tross alt oppå hverandre i 5 - 6 dager, kan bli så ensom?

   

  Idag er det den siste dagen i 2016. Jeg tilbringer den alene på et hotellrom. På såkalt hotell standby. Som kort fortalt går ut på at jeg får en telefon om jeg skal jobbe. Det er med litt tungt hjerte jeg scroller gjennom instagram feeden min og ser alle min venner festkledde og glade. 2016, året jeg gikk glipp av alt her hjemme. Min beste venninnes forlovelsesfest, alle bursdager til de jeg bryr meg om, julaften, og nå nyttårsaften. Jeg kommer fra en, tja, litt utradisjonell familie. Vi spiste aldri middag sammen da jeg vokset opp. Mamma, pappa eller noen, lagde mat også forsynte man seg bare når man var sulten. Bortsett fra bursdager, julaften og nyttårsaften, da var det duket for familiemiddager. Jeg savner at noen dager er spesielle. Ekstra kos. De dagene man teller ned til og gleder seg til. Det finnes ingen sånne dager i flybransjen. Så rart at i en bransje hvor ingen dag er lik, så er alle dager like på en annen måte. Det finnes ingen røde dager, blue mondays eller fredags pils. Alle dager er hverdager. Men alle de fantastiske menneskene jeg får omgåes med gir de farge.

  En passasjer spurte meg engang om det var verdt det, å jobbe helger, helligdager, døgnet rundt, om det ikke ble ensomt å reise rundt sånn hele tiden. Og jo, det er ensomt, for det er ikke til å skyve under en stol at man går glipp av mange merke dager. Men vi er alle ensomme. Vi er alle i samme båt, skulle gjerne feiret sammen med våre nære og kjære. Men du, for et fantastisk samhold man får når man er ensomme sammen.

   

  Så selvom jeg gikk glipp av mye i året som gikk. Har jeg opplevd utrolig mye også, som jeg aldri hadde opplevd ellers. En stor takk til mine enestående kollegaer og fantastiske passasjerer som gjør en ellers ensom jobb, så utrolig sosial :)

   

   

  Håper alle hadde en fantastisk nyttårsfeiring! ❤

  BTW: jeg har alltid lurt på; feirer man året som her gått? Eller året som kommer? Noen som vet? ☺

   
   

   

 • 02.01.2017
 • //
 • Kl.21:14
 • //
 • Personal
 • //
 • 4 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no