Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

3 ting som er FunFunFun med å være blandingsbarn!

 

 

 

♥  

En av de aller morsomste tingene med å være blandingsbarn er at ingen skandinavere på ferie tenker at "Oj hun snakker sikkert norsk, så vi får dempe oss litt". Jeg lyser liksom ikke thailandsk heller, så nesten alle snakker engelsk til meg når jeg er i Thailand. Jeg kan derfor stå å tyvlytte. Jeg syns det aller morsomste er når noen sier noe frekt, og jeg kan svare! En gang, da jeg stod i kø på Dunkin' Donuts i Bangkok, sa hun ene til hun andre som jobbet der: "Herregud, kan ikke noen kjøpe en hårbørste til hun der eller?". Så jeg spurte pent da det ble min tur om ikke en av de hadde en hårbørste å låne meg! Dere skulle sett ansiktsuttrykkene deres!

#LoveIt 

 

 


 

My Messy Hair 

 

 

 

♥ 

Når noen spør hvor jeg er fra, jeg svarer Norge, og de sier "Hvor er du egentlig fra?", så får jeg de alltid til å gjette. Ofte gjetter folk at jeg er fra Sør-Amerika (noe jeg bare tar som et kompliment), men da er det utrolig artig å si; "Ja, jeg er halvt Sør-Amerikansk, hvordan visste du det?", bare for å få en inngående avhandling i hvordan munnen eller ansiktsformen min har trekk fra det gitte kontinentet. Og hvordan de hadde sett med engang de så meg at jeg var fra det gitte landet. Gøy hvordan folk er så sikre på ting. Jeg kan typ si jeg er halvt hva som helst og det er alltid noen som "så det med engang de så meg"! #IBetYouDid ;) 

 

 BKK
 

 

 

 

♥ 

Når det er familieselskap i Norge, og det er 18:00 det begynner da er alle der 18:00. Fashionably late er man om man kommer 18:10, seinest. Etter det, nei da kan man like gjerne droppe å komme nærmest. 

Mamma har et hus i Bangkok, ikke langt unna der hun vokste opp som barn, og når hun sier at det kommer slektninger på besøk på formiddagen. Så betyr det at de kan dukke opp alt fra klokken 10 på morgenen til klokken 18 på kvelden. 

Jeg tror det å vokse opp med to så ulike kulturer side om side, har lært meg å sette pris på, og tilpasse meg andre kulturer. 

♥ 

 

 
 

  

 

Noen blandingsbarn der ute som kommer på noen mer gøy med å vær født med ski på det ene beinet og svømmefot på det andre? :) 

 

 

 

 

 

 

Love, Laila 

 

 

 

 • 28.02.2017
 • //
 • Kl.23:25
 • //
 • Blogg
 • //
 • 32 kommentarer
 • Den enes død, den andres brød.

   

   

  Bokstavelig talt. 

   

   

  Jeg er organdonor, er du? 

   

   

  Jeg vil anbefale alle å iallfall titte inn på Stiftelsen Oragandonasjon sine nettsider, jeg har klippet og limet, så linken finner dere HER

  Visste dere at det til en hver tid står mellom 400 og 500 på venteliste for å få et nytt livsnødvendig organ? Det er mellom 400 og 500 mennesker som ikke vet om de kommer til å leve eller dø, som ikke vet om de kommer til å feire en jul til, klemme de de er glad i en gang til. Mellom 400 og 500 mennesker som har livet satt på vent, mens de venter på noe som de vet kan komme for seint. 

   

   

      

   

  Hvorfor ble jeg organdonor? 

   

  Jeg skal ikke si jeg skjønner hvordan de har det, de som venter, men jeg kjenner det gjør vondt inni meg, tanken på at så mange lever med vissheten om at det kanskje ikke blir tidsnok for dem. 

  Man vet aldri hvordan livet blir, det tar uventede vendinger støtt og stadig. Kanskje en dag, kanskje allerede i morgen, kanskje aldri, er det jeg som står på den listen. Er det jeg som er en av mellom 400 og 500 som venter. Som ikke vet om jeg noensinne for tykke på play knappen og starte livet igjen.  

  Hvem vet, kanskje du en dag er en av mellom 400 og 500 som venter. 

   

   

  Alt jeg vet er at organdonasjon redder liv.

   

   

  Så hvorfor skal man ikke være organdonor, når det bare er positivt?

   

   

   

  Love, Laila 

  (Bilde er fra weheartit.com) 

 • 27.02.2017
 • //
 • Kl.22:11
 • //
 • Blogg
 • //
 • 18 kommentarer
 • 5 Ting jeg må bli flinkere til...

   

   

  ....med bloggen.

   

   

   

  Kjøpe - og Kroppspress ♥ 

   

   

  Jeg har nok ikke en perfeksjonistisk personlighet, men jeg har noen områder jeg er perfeksjonist på. Som bloggen og skoleoppgaver. Selvom jeg bare har et fåtal lesere (love you all :*), er det viktig for meg at det jeg poster skal være noe jeg er stolt av og at jeg kan stå for innholdet. 

  Jeg bruker derfor noen ganger veldig lang tid på å skrive et innlegg. Fordi jeg hele tiden tenker på hva som er okay skrive uten å støte noen, hva jeg kan dele fra jobben min, uten å trå over en grense der, hvilken produkter jeg viser frem ol. Jeg postet et innlegg her om dagen hvor jeg viste frem hudpleie produktene jeg bruker. Jeg var lenge i tvil om jeg skulle skrive det innlegget eller ikke, da det er en veldig dyr hudpleie serie. Og jeg ikke vil være med å støtte opp under det allerede store kjøpepresset unge jenter er utsatt for. Jeg endte dog opp med å skrive det allikevel, ta gjerne en kikk HER.

  Jeg er helt normalvektig, men vi får se hvor lenge det varer da, med denne nyfunnede kjærligheten for sjokoldemelk, haha. Men jeg har genetisk ganske smale håndledd. Mammaen min som veier mye mer enn meg, har ennå tynnere håndledd enn meg igjen. En dag fant jeg en helt groteskt stor banan på fokostbuffeten, og hadde lyst til å dele den her på bloggen med dere. Men da jeg hadde tatt bilde, så gravde jeg meg ned i tenkeboksen. Kan jeg poste dette bilde? Ser håndleddene mine for tynne ut her? Eller de okay? Jeg endte opp med å ikke poste bilde i det hele tatt. Lurte på å legge noe annet ved siden av, for å vise hvor stor den var, men da hadde jeg liksom mistet piffen litt. 

   

  Jeg tror jeg må bli litt slappere, gi litt mer faen (sorry uttrykket), og bare poste det jeg vil, uten og se meg tilbake.

  For det er jo tross alt min blogg. 

   

  Så siden jeg er i et rebelskt humør idag, her er den, bananen som puts all other bananas to shame

      

   

   

   

   

   

  ♥  Selfie - Queen ♥ 

   

   

  Etter at jeg fikk meg kamera for ikke så lenge siden, har jeg løpt rundt som en Japansk turist, og tatt bilde av A L T. Jeg har fått helt dilla på å ta bilder av havet, rare blomster, skjeve palmer og ting. Ja, ting, som glass med sjokolademelk og lipglosser. Derimot hater jeg å ta bilder av meg selv. Jeg fått endel feedback av bekjente om at jeg burde ha mer selfies og antrekksbilder her på bloggen. "Ingen bryr seg om close up av en kaktus, alle vil se selfies". Er det sant kjære lesere? Er det selfies dere vil ha? Jeg ser jo på andre blogger at det er ganske vanlig å poste bilder av seg selv, enten det passer med teksten eller ei. Så jeg får vel prøve å bli flinkere til å ta selfies! Noen selfie - queen det blir jeg nok aldri, men er det selfies folket vil ha, ja da er det det de skal få! Som sagt jeg er jo litt perfeksjonist, og vil at bloggen skal være så bra som mulig! 

   

   

   

   

   

   

   

   

  ♥  En Rød Tråd ♥ 

   

  Tanken da jeg opprettet denne bloggen var at den ene og alene skulle handle om mine opplevelser på layovers, og flybransjen. Dere vet noen ganger er det å jobbe i flybransjen, sikkert ganske likt det å jobbe med leger og sykepleiere, som å være på Safari på Savannen. Jakten. Hvordan løvene sirkler rundt gasellene. Jeg får kanskje skrive et innlegg om det en gang, haha. Anywho, dere som har fulgt bloggen min den lille stunden den har hvert oppe og running, har sikkert lagt merke til at jeg blogger nesten mer når jeg er hjemme. Og at den røde tråden jeg i utganspunktet hadde tenkt å holde meg til har sporet helt av. Jeg skriver om hudepleieprodukter, tanker og følelser, sånne ukens innlegg har jeg gjort omlag en måned nå (det er faktisk noe av det jeg syns er morsomst å skrive, og morsomst å lese på andre blogger!). Så kjære lesere, jeg trenger litt feedback, er det for rotete her på bloggen? Trenger jeg en strammere rød tråd? Eller syns dere det er gøy å lese om alt og ingenting? Hva vil dere egentlig lese om? Glade historier? Mine litt sørgelige fortid? Hva som er i sminkepungen min? Spørsmålsrunde? (Haha, sorry for en million spørsmål!) 

   

      

  Dette er et av de aller første bilde jeg ever postet her på bloggen. (Mitt aller første innlegg kan du lese HER) Da var jeg på layover i Cancun, med min gode venn og kollega Hanna. Det var hun som fikk meg til å blogge. Hun har selv blogget i over 10 på! Ta gjerne en titt på bloggen hennes, HER

   

   

   

   

   

    ♥  Gjenkjennelig Design ♥ 

   

   

  Planen var å ha et helt enkelt design. 

  Kan man ha læringsvansker innenfor et område? Isåfall har jeg det når det kommer til data. Jeg er _eldendig_. Så når jeg surfer verdensveven vil jeg at alt skal være så gjenkjennelig som mulig. Det samme gjelder for blogger. Jeg liker aller best de bloggene som har et enkelt og ryddig design. Jeg syns forøvrig at jeg har et veldig fint design, (ellers ville jeg ikke kjøpt det), men jeg lurer på om det er litt for annerledes, med tanke på at menyen er på motsatt side. Og at jeg ikke har noen header. Jeg klarte aldri å finne et bilde. Det ble så mye meg, med bilde av meg. Og når jeg prøvde å sette sammen bilder av ting, så ble det liksom aldri satisfying. Så jeg endte opp med et desing uten, som dere åpenbart ser. Men nå lurer jeg på om det kanskje er negativt? For om dere er som meg, og det er det jo (heldigvis) sikkert ikke alle alle som er men, så liker dere det gjenkjennelige. Og det føler jeg ikke bloggen min har i stor nok grad. Så jeg leker litt med tanken på å bytte design, selvom jeg egentlig er pretty fornøyd med det jeg har. 

   

      

   

   

   

   

   

   ♥  Zpråkh ♥ 

   

   

  Språk. Jeg skriver som jeg snakker. Et valg jeg tok fordi jeg selv syns at andre blogger som bruker samme måte å skrive, fremstår som mer personlige. Som om man blir fortalt noe av en venn, og ikke leser en faktatekst liksom. For blogg skal vel være litt som en dagbok? Som en samtale med seg selv. En venninne av meg mente at "hun ble helt gææærn av at jeg brukte å mye engelske ord hele tiden". Men det er sånn jeg snakker. Så (dessverre?) kommer det nok til å forbli sånn jeg skriver også. Det jeg derimot skal bli flinkere på er rettskrivning og setningsoppbygning. Noen ganger når jeg leser igjennom innleggene mine kan det være så ille at jeg ikke selv skjønner hva jeg mener. Haha. Jeg har hatt dette i bakhodet de siste ukene, så jeg tror og håper det har blitt bedre. 

   

   

   

   

  Har dere noe feedback, så skrik ut!

  Positivt eller negativt jeg tar alt med et smil og et stort takk! Det er på feedback en vokser og utvikler seg (iallfall jeg!). 

   

  Tar gjerne imot tips også, om alt, fra skrifttype til hva jeg burde skrive om. 

   

  Håper dere har en amazing mandag! 

   

   

   

   

   

  Love, Laila 

   

 • 27.02.2017
 • //
 • Kl.15:11
 • //
 • Blogg
 • //
 • 24 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (20 - 26 Feb)

   

   

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

   

      

   

   

  Heal Tomorrow - Naive New Beaters feat. Izia

  Hva denne fortsatt gjør på ukens repeat er jeg litt usikker på, for jeg tar meg selv i å trykke PLAY på den titt og ofte, men jeg hører ikke et minutt engang før jeg NEXTer den. hmm..

   

   

  Ain´t Me - Kygo with Selena Gomez

  Jada, da ha jeg, en uke, om ikke fler, etter alle andre, hengt meg på Kygo og Selena hypen. Jeg er så 2000 n late ass. 

   

   

  Love Like Mine - Miami Horror 

  Okay. Denne har jeg perioder på støtt og stadig. Har den i flere forskjellige mixer, dette er album versjonen. Jeg vil ha sommer, en convertible og et anlegg som gjør awesome Miami Horror rettferd.

  Og noen kule solbriller.

  (Verste som finnes er å kjøre med solen i øynene, da er jeg direkte livsfarlig! ) 

   

   

   

   

   

  Ukens Anbefaling: 

   

   

  Min etterlengtede Drying Lotion fra Mario Badesku er endelig godt plassert på baderomshyllen, og allerede godt brukt. Jeg trodde ingenting kunne ta has på kvisen som dukket opp på nesa og truet med å ta over hele ansiktet mitt. Tror dere ikke at allerede etter en natt med the oh so magic drying lotion, har den allerede krympet. Og frykten for kviseherredømme er forsvunnet sammen med de 160,- kronene denne herligheten kostet. En liten pris å betale. Anbefales! Sånn for real liksom, den er som de sier hos søta bror; ASS GRYM! 

      

   

  Jeg bestilte min fra beautybay.com, de sender fra UK, men da prisen er på under 350,- riskerer man ikke å måtte betale toll. Leveringstiden er på 5 - 7 dager ifølge nettsiden, noe de holdt også. Seks virkedager etter jeg gjorde bestillingen dukket den opp i en postkasse nær meg. Men du vet ingenting er kort nok leveringstid for en utålmodig sjel som meg. Jeg vil jo aller helst ha det jeg bestiller i det sekundet jeg trykker bestill. Jeg elsker jo eBay, men jeg får helt mark av leveringstiden! Men jeg er en utålmodig gjerrigknark, så det er over mitt lik at jeg betaler for fast shipping, hehe. Så jeg får bare smøre meg med tålmodighet og godte meg over pengene jeg "sparer" på å vente litt lenger. 

   

   

   

   

   

  Ukens Craving: 

   

  S J O K O L A D E M E L K ! 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Har sikkert drukket to liter sjokolademelk siden jeg om hjem på fredag morgen. Herregud det er jo så godt! Dere vet hvordan det er når man er sulten og overtrøtt på butikken, en katastrofe. Jeg fikk det for meg at jeg skulle ha min egen lille "sjokolademelk test". Hva er best av Nesquick og O´boy? Så jeg kjøpte like greit med meg begge deler, samt 1,75 Liter Extra Lett Melk og 1 Liter Mandelmelk. Haha, for en junkie jeg er! 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Så nå har vi kjørt  "Den Store SjokoldePulver Testen" her hjemme, og vi er enig om at O´boy er den soleklare vinneren! Den smaker mer sjokolade. Nesquick syns vi smakte veldig søtt bare. Men bevares "alt går i grisen", så jeg skal nok får slurpet i meg liters posen jeg har med Nesquick også. En miks av de to var faktisk ganske Mums! 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

  Litt out of the ordinary coffee table books, men jeg er mer glad i mennesker og historier enn jeg er mote! :) 

   

   

   

   

   

  Ukens Layover: 

   

  Denne ukens eventyr i metallrøret, brakte meg til Den Dominikanske Republikk, hvor jeg tilbrakte sammenlagt omlag tre dager på et resort nær Puerto Plata by. Resort = Relaxing Island Lifestyle = Tid til bloggen. Ble hele tre innlegg fra POP (flyplass koden til Puerto Plata). Les de gjerne her om dere er nysgjerrige på hvordan jeg trivdes og hva jeg fant på i POP. 

   

   

  Welcome to POP

  Rum and Cigars Baby! (En snar tur gjennom Puerto Plata)

  The Last Beams of the Sun

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

   

   

  Ukens Wishlist:

   

   

  Her burde jeg sikkert ønske meg en bedre verden, med mer fred og slutt på sultkatastrofer. 

   

  Og jeg ønsker meg det altså. Men sånn for real, jeg kunne ønske jeg var mer opplyst angående hvordan verden ser ut, ikke bare VG - opplyst. På tide å ta frem lesebrillene, og lære litt. Hvor er nærområdene liksom? Vi skal jo hjelpe folk der de er i nærområdene. 

   

  Jo også syns jeg at denne Adidas Trefoil Hoodien i fargen Pink er grådig flott også. Jeg syns forøvrig fargen ser mer Peach enn Pink ut, fin er den uansett! (Du finner den på Urban blant annet)

   

      

   

   

  Jeg har den allerede i marine blå, så jeg trenger egentlig ikke en til. 

   

   

   

   


  Men det er lov å drømme, er det ikke? 
   

   

   

   

   

   

  Ukens Opptur: 

   

   

  Definitivt at at hotellet var så mye bedre enn jeg hadde trodde! Skikklig fint var det! 

   

   

  "Ryktene sier at vi har fått nytt crew hotell, og jeg takker høyere makter for det. Jeg har hørt så mange skrekkhistorier om det forrige, klær som må kastes fordi de aldri slutter å lukte mugg, ingen internett på rommene (jada, hei i -lands Laila), kakerlakker i skoene, senga og safen, ja you name it. #grøss. Jeg har selvfølgelig søkt opp det nye hotellet på tripAdvisor, og bortsett fra en dame som er scarred for life etter å funnet pubes i sengen som etter fargen og dømme åpenbart ikke var hennes, (hun så forresten ute som en brazillian waxer sånn utifra bilde på tripAdvisor, med den nesten ikke tilstedeværende bikinitrusa), er det nesten bare mint reviews. Faktisk ingen "terrible" reviews i det hele tatt! De kan til og med lokke med "High speed Internet connection", et must for sånne romstroll som meg. Et romstroll er, kan hende jeg har nevnt det før, et crewmedlem som fra det minuttet bussen slipper oss av på hotellet, til den plukker oss opp igjen, er på rommet sitt. #DoNotDisturb #NetflixInProgress"  - (Fra mitt eget innlegg #POPvirgin.) 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Ikke var det pubes i senga heller! Bare friske velduftende blomster! :) 

   

   

   

   

   

  Ukens Nedtur: 

   

   

  Kan virkelig ikke komme på noe å skrive her. Vel det eneste mål være at Hakkespettene vekket meg litt tidligere enn jeg hadde ønsket dagen jeg skulle fly en nattflight. Noen var pretty klare for senga da de kom hjem. Bare synd klokken var 11:00 på formiddagen. 

   

  Oh goodbye døgnrymte. Hehe.

   

   

  Egentlig så føler jeg ikke at dette var en "nedtur", joda jeg var sliten, men jeg er litt sånn at man får jo vite hvor man drar om dere skjønner. Ikke dra til en karibisk øy om du ikke orker dyrelyder eller at ting går litt saktere enn her hjemme i norden (De er pretty manjana der ned, i love it tho). Det er liksom ikke så mye å få gjort med at det er en hakkespett på taket. That´s life :) Nedtur for meg er også litt hva jeg selv gjør det til. Det var dårlig trykk i dusjen og vasken, det kunne jeg sikkert også hatt som ukens nedtur. Men jeg orker ikke irritere meg over små ting. Jeg har det så mye bedre når jeg ikke gjør det! Dessuten blir håret mitt petty wild and sexy, når det er svett og fylt med rester av solkrem, saltvann og sand! No wonder hvorfor gartneren klippet gresset utenfor min balkong hver dag. Haha! (Så fort vokser det ikke engang i fuktige POP). 

   
   

  ALLTID FLOTT PÅ HÅRET, HAHA! 

   

   

   

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

   

   

  Det hadde hvert gøy å være kjent blogger ass....

   

  B - LIGHT

   

  Hunden Spiste Bloggen Min.

   

   

   

   

  Ukens Story:

   

   

  Jeg har kanskje sagt det før, men jeg sier det igjen, jeg er helt grønn når det kommer til pc. Jeg kan klippe og lime liksom, og jeg vet hvor "viskelærknappen" er, men der stopper det. En vakker desemberdag, det var snø husker jeg, jeg satt inne og skrev semesteroppgave og hadde på Paradise Hotel Sverige i bakgrunn. Jeg føler meg alltid så dum, og treig når jeg skriver semesteroppgaver, labrapporter ect. Så jeg liker å ha på Paradise Hotel Sverige i bakgrunn så jeg kan tenke, "Phuuuu jeg vet iallfall at Paris er hovedstaden i Frankrike og ikke et egent land, selvom jeg kanskje ikke vet hvordan jeg regner ut den dobbel deriverte."  Jeg er et grusomt menneske, tilgi meg karma. (Jada, jeg vet det er mye "spill". Jeg har kjent PH deltakere in real life, og akkurat de jeg kjenner er fantastiske mennesker, med sikkert like mye om ikke mer kunnskap en den vanlige mannen i gata.)

      

   

  Anywho, jeg satt nå der da denne vakre Desember vinterdagen, fingrene løp over tastaturet. Plutselig slo en tanke ned i hodet på meg, burde jeg ikke ha passord på PC´n? Så jeg klikket meg inn på innstillinger og skulle akkurat til å skrive inn passordet jeg hadde tenkt meg ut, da mobilen ringte. Da jeg la på hadde skjerm gått i svart, hvilemodus heter det kanskje på fagspråket? Har aldri skjønt helt hvor man skal trykke for å få liv i skjermen igjen, så jeg trykker alltid litt overalt, hehe.

   

  "Tast inn passord"

  WHAT? Jeg rakk jo aldri å lage noe passord eller gjorde jeg? Panikk. Hadde jeg hvert med i vill du bli millionær da hadde jeg sikkert brukt alle hjelpemidlene på engang, spør publikum, 50/50, ring en venn.... Jeg prøvde alt, alle passord jeg noensinne kan huske å ha hatt, helt tilbake til da mailen min var cutegirl1010@hotmail.com. Uten hell. Etter å ha kastet alle tallerknene i gulvet, neida, men jeg var vel på grensen til å rive av meg håret, der jeg trampet rundt i sirkler og tenkte på deadlinen som nærmet seg med stormskritt. Fikk jeg den gode ideen og ringe AppelSupport og fortelle de at det åpenbart var noe feil med macen min, for jeg hadde aldeles ikke laget noe passord. Jeg er sikker på at han svelget et flir, den faktisk veldig hyggelig SupportMannen, da han sa "Har du prøve å trykke ENTER? For du sier jo selv at du ikke har tastet inn noe passord, ergo har du "ikke noe" som passord". Genialt. I flere år etter, helt til macen takket for seg, hadde jeg ingenting som passord. Jeg bare trykket ENTER. Beste passordet jeg har hatt! 

   

   

      

   

  Har du hatt en fin uke? 

   

   

  Er det ikke fastelaven idag? Isåfall god fastelavnens søndag everyone! 

   

   

   

   

  Love, Laila 

 • 26.02.2017
 • //
 • Kl.16:45
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 14 kommentarer
 • A Clean Face is a Happy Face

   

   

   

   

   God Kveld, eller blir vel heller God Natt nå! 

   

  Selv om jeg var close to zombie  igår klarte selvfølgelig å rive med meg noen varer fra nettbutikk hyllene for den nette sum av, hold på hatten, 3400,-. Kanskje ikke så mye for noen, men det sprenger mitt budsjett. Blir ikke sukker på grøten resten av måneden for å si det sånn, haha. 

   

   

  Nå sitter dere sikkert og tripper i spenning over hva jeg har bestilt, men det er ikke så spennende altså. 

   

   

  For litt to år siden begynte jeg på ZO Skin Health. Produktene er utviklet av dermatologen Dr. Zein Obagi. Produktene har et veldig godt rykte på seg, for å imotsetning til mange andre hudpleie produkter, faktisk ha god effekt! Og det bør de virkelig, for de er latterlig dyre. Greia er at nå som jeg har godt på de så lenge og føler jeg har såpass god effekt, så tørr jeg ikke slutte på de. Så dette får være min guilty pleasure

   

   

  Det finnes to forskjellige produkt typer eller serier kan vi vel kalle det, ZO Medical og ZO Skin Health. Sånn jeg har forstått det er tanken at en skal begynne på Medical produktene om en lider av alt fra milde til pretty aggressive pigment lidelser, som for eksempel etter for mye sol eksponering. Om en har kraftig akne eller hudlidelsen rosacea. Når problemområdene roer seg, er tanken at en skal gå over til Skin Health produktene som er daglig pleie for å opprettholde resultatet. Skin Health produktene er også her man begynner om man ikke har sterk acne eller store pigmentforandringer. Serien tilbyr forskjellige linjer som alle skal hindre henholdsvis; acne, pigmentering, og / eller aldring. 

   

   

  Jeg bruker per idag disse produktene fra SKIN HEALTH serien, i rekkefølge: 

   

  OFFECTS - Exfoliating Cleanser (normal to oily skin) - Anti-Aging Formula: 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

   

   

  Man føler seg så ren etter å ha brukt denne, jada jeg vet det er hele hensikten med en ansiktsvask, men den reduserer produksjonen av overflødig olje samt nøytraliserer frie radikaler. Ellers kan den by på både Vitamin E og litt anti - age. Så jeg ser både fresh og ung ut! 

   

   

   

  CEBATROL - Oil Control Pads: 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

  NB: Denne er fra Medical serien, men den er faktisk mildere for huden en padsene som tilhører Skin Health serien. Det kan sikkert høres litt rart ut, men det skyldes rett og slett at de andre produktene fra Medical serien er veldig sterke. Så akkurat padsene er svakere for at huden skal tåle de i tilegg. Så hva gjør disse fantastiske padsene? Jo, de reduserer forekomsten av olje, et must for meg med fet hud, samt at de reduserer størrelsen på porene ved å hjelpe til med å holde disse rene. 

   

   

   

  OSSENTIAL - Daily Power Defense - Anti-Aging Formula: 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

  Dagkrem. Som visstnok inneholder DNA reparerende enzymer, og hva er så fantastisk med det da lurer du kanskje på? Joda, de jobber nemlig døgnet rundt for å forhindre og minske skaden av UV stråler. GoodBye ujevn pigmentering og soggy lærhud! 

   

   

   

  OCLIPSE -  Smart Tone - SPF 50: 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

  En primer med et hint av farge, som beskytter både mot UVA og UVB stråling. Jeg bruker denne om jeg er i sterk sol, i utlandet eller på sommeren, eller ikke har på make - up. Om jeg har på make - up bruker jeg OCLIPSE  ? Sunscreen & Primer, denne har "bare" SPF 30, men en mye tykkere tekstur, som jevner ut huden og maskerer store porer. Grunnen til at jeg kun bruker denne under make - up, er at om jeg bruker den alene, får jeg en litt gråaktig tone i ansiktet, da den inneholder et hint av farge, som aldeles ikke blender bra med min hudfarge. Den er også mye bedre å bruke under make - up enn Smart Tone, da den oppfører seg mer som en vanlig primer. Sminken sitter lenger på, iallfall føler jeg det. Smart Tone, blender bedre med min hudtype, mulig dette er fordi den trekker mer inn i huden. Den føles også lettere på. Noe jeg som egentlig ikke liker å "føle at jeg har noe i ansiktet" setter stor pris på. 

   

   

   

  OFFECTS - Exfoliating Polish - Anti-Aging Formula: 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

   

   

  Dette er en scrub, så den bruker jeg bare give or take rundt to ganger i uken. Den lukter så utrolig godt, men det er ikke det beste med den. Den fjerner døde hudceller slik en scrub skal. Samt at den fremmer cellefornyelsen, som i sin tur gir en renere, smoothere og mer jevn hud. Inneholder vitamin A, C og E! 

   

   

   

  NB: En del av Obagi produktene, blant annet OFFECTS ? Exfoliating Cleanser, inneholder AHA (alpha hydroxy acid) som kan svekke hudens toleranse for sol, slik at en mye lettere blir solbrent. Bruk derfor alltid solkrem om du går på disse produktene. 

   

   

  I en postkasse nær meg, dukker snart disse godsakene opp: 

   

  CEBATROL - Oil Control Pads x 3 (Må jo betale frakt så like greit å "fylle opp lagret" når jeg først bestiller)

   

  HYDRAFIRM  - Eye Brightening Repair Creme (Kanskje jeg endelig får has på disse IKEA nettene under øynene mine, hehe) 

   

  OSSENTIAL  - C-Bright Serum (Har fått endel pigment flekker, da jeg går på en type p-piller som gjør at man lettere får det ved sol eksponering. Ble anbefalt denne av en hudpleier, så veldig spent på resultatet!I) 

   

   

   

  Nysgjerrig på Obagi? Ta en titt HER.

  (Anbefaler alle å snakke med en hudpleier før man begynner på disse produktene da en del av de er veldig sterke. Jeg gjorde iallfall det, og begynte med et sånt stat kit de selger på sikkert alle hudpleie salonger som fører Obagi i Norge. Det fine med dette kittet er at alle produktene er i travel size, så man får testet ut om man syns det funker for sin hud, før men bruker masse penger på å kjøpe en serie produkter som kanskje viser seg å ikke være det rette for akkurat deg. #PengerUtAvVinduet.) 

   

   

  PS: Pelsen på bildene er like fake som puppene til Pamela Anderson

   

   

   

   

  HÅPER DERE HAR EN SMASHING LØRDAG ALLE SAMMEN! 

   

  Jeg har tilbrakt dagen med gode venner, og er nå godt plantet i sofaen, for litt Netflix and Chill (the non r - rated version, hehe).

  Ikke noe party animal jeg altså. 

   

  Hvordan har dere tilbrakt dagen? :) 

   

   

  Love, Laila 

 • 26.02.2017
 • //
 • Kl.00:46
 • //
 • Beauty Buys
 • //
 • 10 kommentarer
 • Hunden Spiste Bloggen Min.

   

   

   

  Neida.

   

  (Jeg har ikke hund engang, men jeg ønsker meg en. Veldig.) 

   

   

   

   

  Da jeg våknet opp idag hadde jeg samme følelse som da jeg gikk på ungdomsskolen og ikke hadde gjort leksene. Fordi jeg ikke oppdaterte bloggen igår. Jeg veksler mellom å føle et ansvar om å oppdatere bloggen, til å tenke "Hvem bryr seg egentlig om å lese dette?". Ansvarsfølelsen kommer nok av at jeg er så utrolig takknemlig for alle som leser og kommenterer på bloggen min. Vit at jeg setter veldig pris på dere.

   

   

   

  Noen ganger har jeg lurt på å skrive uten å publisere det, for det er så skummelt å tenke på at hver gang jeg trykker "Lagre og publiser", så er det der ute, for alltid, mine meninger. Som skrevet i stein, på den endeløse verdensveven. Men jeg vil ikke skrive dagbok. Jeg er for nysgjerrig. Jeg tror det er en av de verste og beste trekkene ved min personlighet. Jeg må vite. Alt. Om verden, og hvordan andre ser den. Tenk at vi alle, alle billionene menneskene der ute, ser alle de samme tingene. Men på samme tid ser vi aldri det samme? Vi opplever alt forskjellig. Beauty is in the eye of the beholder. Billioner av forskjellige meninger om hva som er vakkert. Det er så fantastisk at vi alle er så like som mennesker, sånn anatomisk, men allikevel so ulike og unike. Dere som har lest bloggen den lille stunden jeg har holdt på, har kanskje lagt merke til at jeg ofte lurer på hva dere tenker om ting. En dagbok for meg blir det litt som å skrike til en vegg, det er ingen som svarer. Men her, her på bloggen er dere. Mine fantastiske lesere, som svarer på alle de rare tingene jeg lurer på. Hadde dere hvert her nå, hadde jeg servert dere iskald sjokolademelk (det er jo så godt!), så vi kunne utbringet en skål for at vi alle er ulike og unike. 

   

   

  Anywho, grunnen til at jeg ikke klarte å hive meg rundt å skrive noen vettuge ord her på bloggen i går, er rett og slett fordi jeg var et slakt på sofaen. Jeg touch downet på sofaen rundt kl 11:00, og hadde da hvert våken i nesten et døgn, samt jobbet hele natten. #SåSliten. Med et slitent hode, følger (iallfall for meg) dårlig dømmekraft, så jeg klarte allikvell, enn så sliten jeg var, å svi av altfor mye penger på nett shopping. Hjelpes. Et innlegg om hva som dukker opp i en postkasse nær meg, kommer (forhåpentligvis) i løpet av kvelden. Stay Tuned! 

   

  Idag er jeg menneske igjen, og skal hoppe i dusjen, og ut å møte en venninne. Er allerede running late, som alltid, hehe.

   

   

   

   

  Ha en fantastisk lørdag a dere!

  Hva skal dere idag da? 

   

   

      

   

  Love, Laila 

 • 25.02.2017
 • //
 • Kl.11:04
 • //
 • Blogg
 • //
 • 14 kommentarer
 • The Last Beams of the Sun

   

   

   

   

  Dagen i går begynte som jeg skrev med at jeg ble vekket av Hakke Hakkespett og vennene hans, men det var ganske okay, for da rakk jeg for once frokostbuffeten.

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  Jeg elsker jo yoghurt, og spesielt i utlandet, der har de alltid så mange spennende smaker vi ikke har hjemme i Norge. 

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Etter frokosten var det bare å kaste på seg bikinien og ta igjen for de tapte solestrålene fra igår. Det finnes få ting som er mer behagelig en å ligge på stranden med en god bok! Leser en så langt skikkelig spennende bok atm, så dere skal ikke se bort ifra at det dukker om en aldri så liten bok anbefaling snart.

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  På kvelden dro jeg og en kollega til kjøpesenteret. Damen i resepsjonen sa det var rundt 10 minutters gange unna, men vi kunne bli kjørt i en sånn resort bil bort om vi ville det. Vet ikke helt hva de bilene kalles, men de ser et som lange golfbiler, og kjører gjerne rundt i fornøyelsesparker og ja, uhm resorter. Det takket vi jo ikke nei til. Det viste seg at turen i realiteten ville tatt max fem minutter å gå, så vi følte oss bare late og bortskjemte der vi satt. Haha. Selve senteret var virkelig ingen høydare, jeg vil faktisk driste meg til å si at det er det dårligste sentret jeg noensinne har hvert på. Vet ikke om det engang fortjener betegnelsen senter. Det fantes ingen matbutikk, kun et apotek, ingen minibank som fungerte, begge to var "out of order". Det eneste de hadde mer enn nok av var sjapper som solgte utflukter og suvernir. Skuffede trasket vi de fem minuttene tilbake til resorten. Ingen matbutikk = ingen candy. Så det kom da noe godt ut av det iallfall. 

   

   

   

  På kvelden, og ettermiddagen når solen forsvinner bak en sky, da er det faktisk en smule kjølig! Jeg så meg faktisk nødt til å bruke en tynn cardigan på kvelden, og langbukse den ene kvelden. Det bør vel kanskje nevnes at jeg er en skikkelig frysepinne!

   

   

     Legger med noen kvelds outfit sjølfies.

  Nå som jeg ser kvaliteten på disse bildene, som er tatt med mobil, vs resten av bildene i dette innlegget, så skjønner jeg hvorfor jeg trengte et bedre kamera!

   

   

   

  HOT TIP:  Apropos klær! Jeg kan jo forresten nevne at det er et veldig fuktig klima her, så på en del hotellrom lukter veldig mugg. Og da gjerne rommene på ground floor, så spør om få rom høyere opp. En annen ting som kan være lurt er å pakke i en hardcase koffert, og ha denne lukket, slik at lukten ikke setter seg i klærne. Har hørt skrekkhistorier om klær hvor lukten aldri slipper, som bare må kastes. Så kanskje ikke hit du tar med deg Prada kjolen og Louboutin skoene. Her vi bor virker det veldig bra forsåvidt, ingen mugglukt og ingen bugs inne på rommet (Det er jo fest på balkongen for å si det sånn). Dette hotellet / resorten har en rating på 4,5 av 5 på TripAdvisor, og jeg har virkelig ikke noe å utsette på det rommet jeg har iallfall. Selvom det hadde hvert deilig om det var mer enn en sliten vannstråle i dusjen. Meeen, hadde jeg fått dette rommet servert på et fire stjerners hotell i Skandinavia, da hadde jeg nok hvert en smule snurt. Jeg føler man må ta i betraktning hvor i verden man er, og hvordan klimaet er. Jeg er iallfall stor fornøyd.

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  Nå er det igjen tid for å pakke kofferten, denne gangen for å vende snuta hjemover mot kaldere breddegrader. Det blir godt å komme hjem, men kan ikke si jeg gleder meg til kulda akkurat. Om en liten halvtime kommer det en buss og plukker oss opp, deretter bærer det avgårde til flyplassen. Jeg har faktisk rukket mer enn jeg pleier før en natt flight, takket være Hakke Hakkespett og vennene hans. Jeg vet jeg skrev tidligere at jeg syns det var noe idyllisk med alle wildlife lydene. Idag var det litt mindre kult, med tanke på at jeg skal jobbe hele natten hjem. Enda mindre kult at den iherdige gartneren er tilbake. Hvor mye gress er det her aa? Kan noen kjøpe en ordentlig gressklipper til han, så han slipper å kjøre over samme område 10 ganger. Mannen jobber seg jo ihjel, stakkar! Et norsk verneombud hadde jo besvimt om de hadde sett denne karen her i aksjon. 

   

   

      

   

   

   

  De siste timene har jeg brukt på å ta litt bilder av stranda det er så fint her, og jeg kunne ønske jeg klarte å fange all skjønnheten på bildene. Men de gjør virkelig ikke dette stedet rettferd. Jeg har også rukket å nyte en herlig frokost og noen siste solstråler! #Lykke 

   

   

      

   

   

   

  Takke for denne gangen Puerto Plata, vi sees igjen om et par uker!  

   

   

   

  Jeg håper alle får en trivelig kveld og riktig god natt!

   

  Jeg for min del skal være våken i natt, for å frakte ferdig ferierte Stockholmere trygt hjem! 

   

   

  Love, Laila 

 • 23.02.2017
 • //
 • Kl.18:30
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 10 kommentarer
 • Rum and Cigars Baby! (En snar tur gjennom Puerto Plata)

   

   

  Igår var jeg som sagt på en liten rundtur nede i Puerto Plata. Vi leide en taxi som kjørte oss rundt og ventet på oss i flere timer, for den nette sum av 45 US dollars! #WhatASteal. Vi snakker omlag 450 norske riksdaler totalt for oss alle sammen. En veldig fin halvdagstur, hvor vi fikk se mye lokalt, samt litt historie. Anbefales. 

   

      

   

   

   

  Taxi - sjåføren, en helt fantastisk kar, tok som først med til en rom - fabrikk, hvor de skulle ha en helt svimlende sum for "The rum fabric tour". En ekte turistfelle med andre ord. Vi valgte å snu i døren, da vi så hyllene med capser, t - skjorter og nøkkelringer. Stakkar sjåføren kunne nok lese misnøyen som var skrevet med store bokstaver i ansiktene våre, og lovet at fra nå av skulle han bare ta oss med til det "genuine" Dominikanske. Først kjørte han oss oppover et fjell / berg, hvor alle husene var svimlende fine, jo lenger opp vi kom, jo flottere ble de. Som et Dominikansk Holmenkollen. Vi kjørte blant annet forbi huset til "borgermesteren", og vi skjønte fort at dette ikke var den normale standarden på hus, men her de rike bodde. Fra toppen av bakken kunne vi se utover hele byen. Selv flere meter over byen, kunne vi fortsatt høre alle lydene, musikken, stemmer, biler, haner som galer. Puerto Plata er et bråkete sted, og aldeles ikke på en negativ måte. Det er noe forfriskende å stå å ta inn alle lydene. Det er så mye liv. Omlag 300 000 mennesker bor det i Puerto Plata, og det var som alle snakket og sang sammen på engang. 

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  På vei ned tok vi en annen vei, forbi et fruktmarked, skulle så gjerne tatt bilder, men det ble bare til at vi kjørte forbi. Vel nede i byen, var vi innom et museum hvor en kunne lære om utvinningen og produksjonen av Larimar steiner, bedre kjent som "Dominican Turquoise", utrolig vakre smykkesteiner.

   

   

      

   

   

   

  På Larimar museet kunne de by på sin egen hjemmesnekra rom, som vi både fikk muligheten til å smake på, samt kjøpe om vi skulle ønske det.

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  Hva går vel bedre med rom, enn en feit sigar? For det lagde de også selv inne på museet. 200 sigarer om dagen lagde, dette iherdige mennesket på bilde under. Søren ikke dårlig! De hjemmesnekra Dominikanske sigarene, fantes i alle størrelser og priser. Men de som het "normal" kunne man få med seg ti stykker av for den nette sum av 25 US dollars.

   

   

      

   

   

   

  Jeg kan jo kanskje nevne, in case noen av dere planlegger en tur ned hit, at valutaen er Dominikanske Pesos, hvorav 100 DOP tilsvarer omlag 17 - 18 norske kroner. En grei regel er å dele på fem, da får du litt i underkant av det det koster. De tar veldig gjerne US dollars, da de ønsker så my av denne valutaen som mulig. Det er ca same same om man betaler med Pesos eller Dollar, bortsett fra at det ikke tar eller gir igjen US mynt, så alt rundes av. Jeg for min del benyttet meg av US dollars, og det har gått kjempe smidig. Det er litt bortkastet for meg som er her i en så kort periode å sitte igjen med masse Pesos. Det koster jo å veksle de tilbake. Dominikanske og de andre karibiske øyene er jo som kanariøyene for amerikanere, så de har sett en dollar før for å si det sånn. 

   

   

   

  Neste stopp, var Puerto Plata Old Town. Dominikanske var jo en tidligere spansk koloni (den var fransk koloni før den ble spansk), men arkitekturen i gamlebyen består av Victorianske hus, i fantastiske farger. Man blir direkte glad av å å gå rundet i gatene der! Husene minner meg litt om pepperkake hus, hihi! Vi var også innom Catedral San Felipe Apóstol, som i motsetning til resten av byen ikke ser spesielt Victoriansk ut. Snerten var den da alikevel. 

   

   

     Nede ved stranden i Puerto Plata Old Town 

   

   

     Flott arkitektur, litt halveis bilder dog!

  (Jeg skylder på at jeg på dette tidspunktet var så svett og tørst at jeg ikke viste om jeg skulle gråte eller le. #i-landsproblemer)

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Som så mange andre land er også Dominikanske preget av kontraster 

   

   

     Catedral San Felipe Apóstol

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  En veldig "Chipp Chipp" souvernir butikk

   

   

   

   

  Neste og siste stopp på vår lille city tour gikk til Fort San Felipe. Et fort som overser havnen, og ble bygget i 1654, av Kong Filipe den andre av Spania. Med den hensikt å beskytte Puerto Plata fra pirater. Hele området ble total renovert, og åpnet i 1983, som Puerto Platas historiske museum.

   

   

      

   

   

   

  Det kostet 10 US dollar å komme inn. Vel inne fikk man utdelt et headset som man hadde på seg mens man gikk rundt. #LetTheHistoryLessonBegin. Ikke bare var det lærerikt som f. men også utrolig vakkert. Bildene gjør virkelig ikke Fort San Felipe, rettferd. Det var så friskt og vakkert der! 

   

   

      

   

   

   

  Vi hadde også veldig lyst til å ta den populære cable car turen opp i fjellet, men den var desverre stengt akkurat denne dagen. #Typisk. Vistnok skal utsikten være helt fantastisk, og det er viste mye fint å kikke på på toppen. Blant annet Mount Isabel de Torres. En gigantisk statue av Jesus Kristus himself. Vi kunne faktisk se han helt nede fra veien. A touch of Brazil. 

   

   

   

   


  (Bildene er tatt av en kollega som var her forrige uke) 

   

   

  Noen som har hvert i Puerto Plata før, er taubanen hvert det? Eller er det nok en turistfelle? 

  Ønsker alle en god morgen :) 

   

   

  Love, Laila 

   

 • 23.02.2017
 • //
 • Kl.08:30
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 14 kommentarer
 • Welcome to POP

   

   

   

  Mine damer og herrer, det er med glede vi ønsker dere velkommen til Puerto Plata og Den Domenikanske Republikk....

   

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ingenting er vel bedre etter en over 15 timers lang arbeidsdag, enn å komme til en ren hotellseng pyntet med levende blomster! 

   

   

   

   

  Klokken er 07:35, og jeg våkner av at jeg tror noen banker på døren, men det er ingen der? Og dunkingen fortsetter. Say hello to my little friend, THE HISPANIOLAN WOODPECKER! aaaah, the wildlife. Vi bor på et lite, men utrolig fint resort omlag 15 minutter utenfor tettstedet Puerto Plata. Det er så mye lyd her. Hakkespetter i trærne, som høres ut som de er inne på rommet ditt og hakker på sengegavlen. Jeg har funnet ut at, til min store sorg, er yndlings hakketiden mellom fem og syv på morgenen. #Hurra! #Insomnia. Helt helt ærlig så er det noe litt kos med det også. Apropos wildlife, så er det alltid fest på balkongen min, der har nemlig Timmy Gresshoppe og vennene hans slått seg ned. De er som en gjeng romantiske italienere, synger for meg hver gang jeg skal legge meg. Flott... Det er ikke bare wildlife som bråker her, dette er et ganske så fint resort, så her kan det ikke være for langt gress, så det klippes kl 08:30. Ingen skal komme å si at ikke gartneren står på her altså! Apropos gartneren, så er sengen min ødelagt, så hver gang jeg hoster eller snur meg, så høres det ut som jeg har invitert gartneren opp på rommet for litt vill lek. Jeg velger å ikke tenke på hvorfor sengen er ødelagt. Det jeg liker aller aller best med dette hotellet, er at det ikke er noen stor hotellbyggning men flere hus på rekke, som et lite bolig strøk, føler meg nesten som jeg går på universitet i USA og bor på skoleområde, haha. Jeg bor i andre etasje, som også er toppetasjen. Brannsluknings apparatet henger utenfor utgangsdøren. Så om det begynner å brenne, da løper jeg ned trappen, ut døren, tar brannslukningsapparatet og løper inn i det brennende huset igjen. Eller...?

   

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Stranden som hører til resorten. Med wifi, kan man ønske mer? 

   

   

   

  Jeg anbefaler ingen som er opptatt av ting skal gå fort eller at man skal ha enten 500 ml eller 1,5 l brusflasker å dra hit. For det tok bare 40 minutter før de kom med drikken jeg bestilte igår. Manjana. De er så rolig her. Tar alt i et bedagelig tempo. Uansett om det en eller 20 i kø, så jobber de i samme tempo. Jeg digger det på en måte. Jeg kan nesten kjenne roen deres smitte over på meg. Jeg tror Island Life er noe for meg altså! Ja, og da brusen endelig kom så var den på 591ml! Det er noe litt perverst med at den ikke er et rundt tall engang. Sånn er det forøvrig i Mexico også, så gjetter på at det er sånn i USA aswell. Nice, nå har jeg bare ennå mer lyst til å dra til USA. Jeg viet jo et helt innlegg forrige uke på å dagdrømme om LA. Dere kan lese det HER, om dere har lyst.

   

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Puerto Plata! 

   

   

   

   

  Dagen igår ble som nevnt tilbrakte inne i Puerto Plata, jeg hadde jo egentlig store planer om å dra til hovedstaden Santo Domingo, men den ligger vist ifølge de som vet, fire timer med en rask bil unna, så det fikk bli med Puerto Plata for denne gang. Jeg tok som sagt sikkert tuuuusen bilder. Neida, jeg tok 130, hvorav omlag 10 av de er bloggworthy. Akk, jeg er ikke blitt en superfotograf ennå, det er så mange innstillinger og knapper. Jaja, øvelse gjør mester! Jeg skal nok få hivd sammen et lite bildedryss fra Puerto Plata her på bloggen i løpet av dagen, blir vel natten hjemme i Norge. Stay tuned! Nå skal jeg hive meg i dusjen, og forhåpentlig få med meg de siste smulene på frokostbuffeten for den stenger! 

   

   

  Jeg er jo ett veldig nysgjerrige menneske, så jeg lurer på, er det fler enn meg som syns det er noe perverst med at brusen kommer i 591 ml flasker? Jeg mener er ikke det bare rå kult? 

   

  Jeg håper dere får en super dag!

   

   

  Love, Laila 

 • 22.02.2017
 • //
 • Kl.14:52
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 20 kommentarer
 • Det hadde hvert gøy å være kjent blogger ass....

   

   

   

  Free Stuff 

   

  Jada, jeg vet man må skatte av det, men jeg elsker jo å prøve ut nye ting! Så ekstra gøy om man får sendt nye greier hjem i posten for teste gratis. Jeg mener jeg kan snart ikke se leggene mine for bare hår, kan noen sende meg barberhøvler jeg kan skrive noen velvalgte ord om? Og, jeg sier iallfall ikke nei takk til en sponset tur til anywhere! #HintHint 

   

   

   

   


   

   

   

  Leve av Bloggen 

   

  Hmmm, akkurat dette punktet virker helt craycray deilig! Følelsen av å kunne leve av det som for mange bare er en hobby, må være pretty amazing. Jeg tror jeg ville følt at jeg endelig hadde klart noe i livet, og veldig selvstendig. 

  På en annen side. Hva skulle jeg blogget om? Jeg lagde jo bloggen i utgangspunktet fordi jeg ville ha noe å pusle med på layovers, og for å dele reisene mine. Alt det forsvinner jo om jeg skulle sluttet i min vanlige jobb. Selvom jeg har noen pretty juicy stories jeg har alle intensjoner om å dele så fort jeg parkerer vingene mine. 

  Til alle dere som fulltidsblogger, eller bare blogger generelt, all ære for kreativiteten. Jeg syns det er så vanskelig å finne noe skrive om til tider. Og da forsvinner jeg bare fra bloggen, til jeg har noe jeg brenner for å skrive om igjen. For jeg liker å skrive, når jeg selv har lyst. Sånn kan man jo ikke være som toppblogger. Da er jo bloggen en jobb. Tror dere kosen forsvinner litt da? Jeg skriver jo som sagt mest for gøy og kos. 

   

   
   

   

   

   

  Muligheter 

   

  Når jeg ser på alt kjente bloggere for muligheten til å delta på, Kjendis Farmen, Skal vi Danse, holde foredrag om noe de brenner for, en vei inn i TV og film, skrive bøker. Og ikke minst og få muligheten til å formidle budskap en syns er viktige til så mange fler. Man når jo ut til hele Norge nærmest. Tenk det a, at man med sin egen stemme kan gjøre en forskjell. Haha, nå ser det kanskje ut som om jeg har våte drømmer om å delta på Farmen og Skal vi Danse. Det har jeg altså ikke. Jeg sier nok ikke nei takk da, eller kanskje til skal vi danse. Jeg klarer ikke å følge koreografi, jeg har unormalt store problemer med å følge noe som foregår speilvendt. Da jeg var ung og kul, nå er jeg bare ung, haha, så hadde jeg en sånn You Got Served, dvd, hvor man kunne lære seg dansene fra filmen. Selve movsene var aldri noe problem (funfact: jeg har svakt hypermobile ledd),  men å bevege seg riktig vei. Oh lord, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg nærmest endte opp inni TV´n! Så ja jeg er hun som alltid kræsjer i deg på Zumba timen fordi jeg snur i feil retning. Det er godt nødutgangene kommer i par, for ellers kan dere se dere sikre på at jeg hadde pekt ut feil side 9 av 10 ganger! 

   

   

   

   

  Økonomisk Frihet 

   

  Med en veldig kjent blogg følger også penger. Iallfall har jeg sett noen av de store bloggeren skryte av hvor mye de tjener. Og det virker ikke som de lider noen nød akkurat. Jeg har jo sett ukens innkjøp poster som sprenger shopping budsjettet mitt for et år. Nå er det forsåvidt ikke shoppe jeg er mest sugen på, men det å kunne kjøpe en leilighet, aldri trenge å bekymre seg for penger ect som lokker. 

   

   

   

   

   

  Make me up, Plase 

   

  Jeg er ikke kjent for å ha en videre bra klesstil. Jeg blir ikke stoppet på gata av disse "Street look" magasinene for å si det sånn, men det er heller ikke så ille at 2005 vil ha tilbake Miss Sixty buksene sine. Heller ikke make - up er min sterke side, jeg eier for eksempel ikke en eneste fundation! Skulle jeg hatt et sånn "What´s in my make - up bag" - innlegg, så hadde det nok gått down som et av de korteste ever av sitt slag, haha. Så å kunne ha, selvom det bare er for gitte anledninger, noen som styler og gjør make - upen min, hadde hvert helt fantastisk. 

   

   

   

   

  Medaljens Bakside

   

  Men alt har vel sin bakside, og det må være slitsomt å få utallige hat kommentarer hver dag! 

  Og jeg må bare få si at jeg syns at de som skriver hatefulle kommentarer gjemt bak anonymiteten internett gir, er de feigeste menneskene jeg vet om. Det verste er dere, ja jeg skriver dere, fordi jeg vet dere sitter der ute, og surfer nettet etter et nytt bytte as we speak, som skriver stygge ting uten noe som helst hold i virkeligheten. Jeg syns synd på dere, for man kan åpenbart ikke ha det godt med seg selv? Litt egoistiske føler jeg dere er også. For stopper dere aldri opp og tenker "hva om det hadde hvert meg som fikk sånne stygge kommentarer?" Tenker dere aldri på de som sitter i andre enden og mottar alt det ekle dere spyr opp? Sånn. Rage over.

  Ps: Jeg er alltid for konstruktiv kritikk, det setter jeg bare pris på. Men sånne "du har stor og stygg nese ass" som kommentar på et innlegg som handler om smoothies liksom. Gå hjem a.

   

   

   

   

  Anywho, jeg skal klappe igjen macen og komme meg ut og nyte dagens siste solstråler. Planen idag var å "Get tæææn, or die tryin'". *Spioiler: ennå mer whining om da jeg hadde infulansa* Siden jeg føler meg så blek og slapp fortsatt. For imorgen har jungeltelegrafen spådd regn. Men jeg er jo som alltid litt spontan av meg, og ble heller med en tur inn til Puerto Plata "by". Tatt sikkert 100 bilder, hvorav to av de ble bloggworthy. Apropos tan, send meg noen av de betakaroten greiene a someone, pretty please! 

   

   

   

  Frontpage 100%

  ( Følte dette innlegget hadde så få bilder, så jeg bjuder på en halv selfie :P ) 

   

   

   

  Noen andre som vil bli oh so famous? :) 

   

  Hva er dere gjort noe gøy idag? 

  Håper alle har hatt en super dag!

   

   

   

  Love, Laila 

 • 21.02.2017
 • //
 • Kl.21:37
 • //
 • Blogg
 • //
 • 30 kommentarer
 • B - LIGHT

   

   

  Da er jeg oppe og ikke gråter, men morgenstund har definitivt ikke gull i munn.

  Mer en smak av metall. Som om jeg har munnen full av blod. Uhsj. 

   

   

   

   

   

  Off to work...ZZzzZZ

   

   

   
  Klokken er 05:00, sikkert ikke spesielt tidlig for noen. A - menneskene. Det høres så mye bedre ut å være  A - menneske. Mer superior. Har vel noe med karaktersystemet å gjøre. A er Amazing. B er bra nok. 

   

   

  Jeg har tatt utallige tester på nettet, dere vet sånne "er du en A eller B person". Og jeg kommer alltid ut som en A person. Men å stå opp før kl 09:00... I do not function. Forsåvidt er jo ikke 09:00 spesielt seint egentlig. Så jeg får vel kalle meg et B light menneske. 

  Før 09:00 sover jeg enten døds tungt eller kjempe lett, alt etter som hvor redd jeg er for ikke å våkne. Jeg har hudre alarmer, og det er ikke en overdrivelse. I tillegg til de utallige alarmene på iPhonen har jeg minst en på iPaden itilegg. Man vet jo aldri når telefonen dør! Pluss at om jeg er på hotell, så bestiller jeg alltid wake up call. Haha #ParanoidParrot

   

      

   

  Jeg har ikke alltid hvert panisk når det kommer til å ikke våkne, men en hendelse i Finland for noen år siden satte skrekken i meg. Haha, for en drama queen jeg er, høres jo ut som jeg nærmest døde. Som er så langt fra sannheten. Jeg forsov meg. #BigDeal. Anywho, jeg våknet ikke av den ene alarmen jeg hadde på iPhonen, ei heller av wake up callen jeg hadde bestilt. Ikke engang da de kom å banket på rommet mitt våknet jeg. Tilslutt måtte stakkars resepsjonisten låse seg inn, men tror dere jeg våknet av at hun skrek til meg a? Neida, ikke før hun fysisk ristet i meg og skrek, da våknet jeg, og var forstyrra level 100. Så om verdens søteste resepsjonist på Hilton Helsinki Airport leser dette, (så forstår hun mest sansynelig ingenting siden jeg skriver på norsk), et stort takk til deg! Lite sannsynlig at hun ever ser dette, but heeey, #YouNeverKnow.

   

  Vel, jeg skulle egentlig bare poppe innom før jeg dro til pop, hehe poppe innom, pop. Ja, jeg syns selv jeg er morsom. Jeg angrer helt sikkert på at jeg skrev det om et par timer. Nå er jeg altfor trøtt til å tenke. Not to self: ikke skrive blogg innlegg i ørska.

   

  Anywho, jeg skal vrenge på meg uniformen, og kaste i meg litt frokost!

   

  Imens jeg er i vei på denne omlag 11 timer lange flyturen, så kan vi kjøre en liten quiz: 

   

  a ) har jeg besøk på rommet ^^

  b) jeg har kamera stativ 

  c) det er et gammelt bilde 

      

   

  Hva er deres planer for idag? Jeg håper dere får en helt fantastisk mandag! 

  Make the most of it! 

   

   

   

  Love, Laila. 

   

 • 20.02.2017
 • //
 • Kl.06:30
 • //
 • Blogg
 • //
 • 36 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (13 - 19 Feb)

   

   

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

  Jeg er fortsatt på house kjøret. Om det er house da? Jeg er elendig på musikksjangere. Jeg liker det jeg liker jeg, så får sjanger og artist være det samme. De siste ukene har jeg hvert skikkelig into treningsmusikk. Jeg hører fortsatt på de samme sangene fra de foregående ukene. Legger med en liten liste her, bare sånn itilfelle noen av dere får en urge til å høre på litt dunkende repetativ musikk. Haha.

   

  Siste ukenes repeats på Spotify: 

  The Daze - Syn Cole

  Horns - Dimitri Vangelis & Wyman

  Savannah - Diviners

  Paris - The Chainsmokers

  Ocean Drive - Duke Dumont 

   

   

  Min to nyeste tilskudd til listen:

   

  ( Klarer egentlig ikke bestemme meg for om jeg liker disse eller ikke. Vi får se det om de fortsatt er ON neste uke! )

   

      

   

   

   

   

   

  Ukens Anbefaling: 

   

   Altså, wow, jeg vet ikke om dere leste innlegget jeg postet på torsdag var det vel, det ligger HER, om dere vil kikke inn på det. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


   

  Anywho, i innlegget viste jeg frem min nyinnkjøpte Double Wear concealer fra Esteé Lauder. Da jeg skrev innlegget hadde jeg bare brukt den 2 ganger. Men nå som jeg har rukket å bruke den litt, er jeg blown away. Dette er uten tvil den beste concealeren sminkepungen min ever har hvert så heldig å ha i seg. Det er nesten så jeg ønsker meg en kvise jo! 

  Denne lille herligheten er kjempe lett å påføre og dekker rå bra. Tørker raskt, solfaktor 10 og smitter ikke over på tøy. Kan man ønske seg noe mer? 

  Ja, kanskje en mindre stiv pris? For du må ut med oppimot 300 norske riksdaler, nærmere bestemt 285,- på kicks.no.

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

   

   

  Ukens Craving: 

   

  Røkelaks! Haha, jeg er blitt helt hekta. Jeg sitter i sofaen og spiser rå røkt laks rett fra pakka. Føler meg som en ekte villmann! Snart så kaster jeg vel gaffelen og spiser med hendene, og raper litt. Haha! 

      

   

   

   

   

   

  Ukens Layover: 

   

  Prøver igjen da vettu, får se om jeg kommer meg til den Domenikanske denne gangen. Jeg skulle jo egentlig hvert der forrige uke også, men da hadde jeg infulensa. Så sykt mye kulere. Not! Avreise imorgen altfor tidlig! 

  Mye jeg har lyst til å oppleve selv om det er jobb og jeg ikke har så mange dager der over, så håper formen holder denne gang! Nysgjerrig på hvilken små eventyr jeg har sett meg ut? Du kan lese om det i innlegget jeg postet i går, #POPvirgin. Dette er første gangen jeg flyr til Den Domenikanske Republikk, så jeg har ingen ide om hvor hotellet vi bor på ligger i forhold til turistfellene jeg har lyst til sjekke ut. Blir spennende å se hva som lar seg gjennomføre. Jeg er elendig på planlegging. 

      

   

   

   

   

   

  Ukens Wishlist: 

   

  Jeg venter fortsatt i spenning på at den oh so popular drying lotion fra Mario Badescu skal dukke opp i en postkasse nær meg. Komså Komså.

   

   

  Ellers ønsker jeg meg fri sammen med Maria til uken, så vi endelig får spilt inn videoen med svare en på flyvertinne spørsmålsrunden vi hadde for en evighet siden. I´m outmost sorry, for at det har latt vente på seg så lenge. Om dere lurer på hva den slightly delayen skyldes, skrev jeg litt om dette HER. Men en video om fly, hva er vel mer passende enn en liten delay da, haha! 

  Noen som har noen spørsmål angående det å være flyvende eller bare hvordan det er å være Maria eller Laila generelt, nøl ikke med å spørre! 

      

   

  Link til spørsmålsrunde innlegget HER! Og fine Marias blogg finner du HER. 

   

   

   

   

   

  Ukens Opptur: 

   

  På fredag var jeg en etterlengtet tur å fylte på dårdyrvippene mine!

   
   

  Ellers er det ikke til å skyve under en stol at jeg er så happy for at formen er tilbake igjen. Iallfall sånn delvis. Da infulensa gikk, tok den også med seg alt av energi, så jeg har mest lyst til å grine når jeg må gå opp de tre og en halv etasjene til leiligheten hvor jeg bor (i know, merkelig etasje jeg bor i, litt som tog plattformen i Harry Potter). Jeg savner å trene, så jeg har tatt frem mammas gamle fitness rockering, så nå står jeg foran tv´n og rocker. Ikke noe Netflix n` chill her i gården. Netflix n´ rock! Føler meg som en sånn desperat singel american mom. Haha. Men det er utrolig moro faktisk. Helt sant! 

   

      

   

  Legger med en collage med litt treningsinspo, så kanskje motivasjonen og energien på mystisk vis vender tilbake! Jeg elsker jo egentlig å løpe. Plugge inn litt upbeat musikk og bare la beina lede. #Livet

   

   

   

   

   

  Ukens Nedtur: 

   

  Ikke bare passet min herlige kollega på å sende meg bilder av alt jeg gikk glipp av. Tror du ikke hen vil ha royalty deals når hen så jeg hadde postet bildene på bloggen. Vi ble enig om et triss lodd (den svenske litt røffere versjonen av flaxlodd, de har et eget segment på svenske frokost TV tror jeg det er, hvor de skraper triss lodd, derfor litt røffere enn flax lodd). 

   


   

   Så j***a bra var ikke de bildene eller....? Haha!

   

  Ergo, jeg har hatt en pretty nice uke! 

   

   

   

   

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

   

  10 annoying ting jeg gjør

   

  NEW IN + Kroppspress

   

  Kan man bare stikke av...?

   

   

   

   

   

  Ukens Story: 

   

  Jeg kommer faktisk ikke på en bra story å fortelle denne uken, har jo alltids en røverhistorie på lager, men føler at de egner seg bedre når jeg forteller de live. Kanskje videoblogging er noe for meg? Om jeg grow a pair til neste uke kjører jeg ukens story på vlogg. Men med tanke på at jeg (iallfall håper jeg det) har høyere østrogen enn testosteron nivå, er det lite sannsynlig at jeg gjør det innen neste uke.

  #YouNeverKnow

   

   

  Siden jeg ikke har noen good story, så bjuder jeg på en samling med de meste ubrukelig komplimentene jeg har fått opp igjennom tidene:

   

  ♥ Da jeg hadde presset sol til den store gullmedalje en hel layover, og en søt thailandsk dame stoppet meg inne på butikken og sa "You so pale, very beautiful". Akk, all den pressingen. Nå skal det sies at hun mente nok bare vel med det. I Asia er det jo trendy å være lys. De selger tonnevis av whitening kremer hvert året. Så hver ops på det om du plutselig går tom for deo i Asia, den nye du kjøper kan være en whitening deo. Apropos whitening, så kom jeg på en litt artig greie som skjedd en venn av en kollega av meg. Han jobber i et annet selskap, og hadde tatt spary tan før thailand layoveren sin. Bestilte seg ansiktsmassasje, ante fred og ingen fare, bare litt kjedelig at ansiktsmassasjen kom med whitening face scrub.

  Huff, haha! 

   

   

   

  "Du ser ut som Jessica Alba....om hun hadde begynt med drugs og aldri gredd håret sitt" 

  eh....Takk..? 

   

  ♥ "Du har hatt et drueskall på tannen en stund nå, tenkte kanskje du ville vite det, men du har skikkelig fine tenner da" 

  Whaaaat, hvordan kan folk vente "en stund" før de sier ifra om noe sånt? haha. 

   

   

   

   

  Har dere hatt en fin uke? 

   

   

  Ønsker alle en super søndagskveld! Make the most of it! 

   

   

   

  Love, Laila 

   

 • 19.02.2017
 • //
 • Kl.21:46
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 8 kommentarer
 • Jeg er ikke noe roadkill. Jeg er bare lat. 

   

   

  Ja, jeg har kanskje hvert det. Litt roadkill altså. Men jeg tok det som var igjen og skrapte meg selv opp før semitraileren kom.

   

      

   

   

  For 3 - 4 år tilbake opplevde jeg å leve litt over 2 år under forhold jeg ikke ønsker noen andre å måtte oppleve. Ja det var tungt, det var kjipt, det var fryktelig synd på meg, og ikke minst var det J*****g urettferdig. Men det var da. Over tre år har gått. Jeg har grått, syntes fryktelig synd på meg selv, hatet litt, hatet litt mer, men jeg har aldri ønsket å være et offer. Jeg har aldri ønsket å la fortiden vinne. Jeg er så mye mer enn handlinger som skjedde for over et halvt halvt dusin år siden. Jeg er sterkere, jeg er bedre, jeg er tøffere, jeg er alt du aldri lot meg være.

   

   

  Og jeg er litt lat. Jeg tror ikke jeg er den eneste. Det er menneskelig å prokrastinere litte grann. Jeg mener, er det ingen av dere som har sittet  og ni skrevet natten før en skoleoppgave skal levers inn? Latt oppvasken stå? Valgt sofaen over treningsstudioet? Jeg velger å tro at de aller fleste er litt late engang i blant. 

   

   

   

   

   

   

   

  Jeg har utsatt altfor lenge nå å søke studie. Mest fordi jeg ikke ønsker å gå tilbake til det jeg studerte, så hva skal jeg studere da? Jeg var nok aldri cut out til å bli kriminolog, men pinet meg gjennom nesten tre år allikevel. Det med å bare tørre å hoppe av og gjøre sin egen greie dere. Det skulle jeg ønske jeg klarte. Å hoppe av, før man sporer av.

   

   

  Det tar vel max 15 minutter å søke, så det er ikke den prosessen som skremmer meg. Det er så mange valg. Så mange utdanninger, så mange yrker. Det er mye som ser spennende og interessant ut. Men nå, nå føler jeg at jeg velger for life. At det jeg velger nå, det blir jeg, det jeg skal ånde og leve for til det blir tid for å leve ut livets siste dager på cruise i Karibien. Jeg er så redd for å tråkke feil igjen. Livredd. Redd for å gi slipp på det livet jeg lever nå, og begynne helt på nytt igjen. Jeg trives jo så godt med livet nå, men jeg vet at jeg ikke kommer til å trives om 10 år. Jeg kjenner meg selv såpass. Jeg er en rastløs sjel. Jeg burde satt meg ned å sett på hva og hvordan jeg skal gjennomføre disse studie planene for lenge siden. Det har bare hvert mer fristende å se 8 sesonger av Dexter isteden. Også har jeg jo hvert syk. Stakkars meg, alltid en unnskyldning. 

   

   

      

   

   

  Det verste er at istedenfor å kjefte meg huden full for latskapen min, så merker jeg at noen venner syr puter under armene mine. 

   

  "Ja, det er kanskje ikke så lett å ta tak i ting, med tanke på alt du har opplevd" ect . 

   

   

  Folk må slutte å sy puter under armene mine, for det er alt annet enn synd på meg. Det var synd på meg. Nå, nå er jeg bare lat. Lat og livredd. Men jeg skal ta meg selv i nakkehårene og søke. Fristen er vel en gang i Mars? 15ende eller noe sånt? 

   

   

  Kjeft på meg! Fortell meg hvilken tulling jeg er som lar livet bare gå uten at jeg gjør det jeg virkelig vil! Ta sats og spark meg ut av komfort sonen min. Det er det jeg trenger. Ikke noen som syns synd på meg. For tro meg, det har jeg klart helt fint selv! 

   

   

   

  Fler enn meg som er en liten prokastinerer noen ganger? 

   

   

   


   

   

   

  Ønsker dere en lat og bedagelig søndag :)

   

   

  Love, Laila 

 • 19.02.2017
 • //
 • Kl.13:24
 • //
 • Personal
 • //
 • 32 kommentarer
 • I need som insta game!

   

   

  H e y   M i c k e y. 

   

   

   

  Frontpage 100%

      

   

  Yndlings genseren atm iallfall. Kjøpte den i en butikk i Bangkok. JASPAL.

  Gøy med butikker som ikke finnes overalt.

   

   

   

  Frontpage 100%

   

  Ja, M har (fortsatt) paljetter på nesen. 

   

   

  Anywho, til overskriften!  

  Jeg er en skikkelig dårlig instagrammer. In desperate need for inspo! Følg meg og mine (foreløpig) 7 bilder, HER,  kvalitet fremfor kvantitet, haha, 

   

  lailamarinabb

   

  Eller skriv i kommentarfeltet, så følger jeg deg!

  Tanken er at jeg skal bli flinkere til å legge opp bilder når jeg er ute på layovers, eller bare generelt.

   

  Frontpage 100%

   

   

  Apropos layovers, godt jeg skal på jobb snart igjen, blek (til å være meg) med filter til og med jeg nå! Haha.

   

   

  Håper dere har en fantastisk lørdagskveld 

   

   

   

  Love, Laila 

 • 18.02.2017
 • //
 • Kl.22:11
 • //
 • Blogg
 • //
 • 18 kommentarer
 • #POPvirgin

   

   

   

  På mandag skal jeg til POP, eller mer kjent som Den Domenikanske Republikk. POP er forøvrig (IATA)flyplasskoden til Gregorio Luperón International Airport, i Puerto Plata provinsen. Alle flyplasser har sin egen trebokstavskode eller IATAkode som det så fint heter. For eksempel er Oslo lufthavn sin OSL, Los Angeles LAX, Barcelona BCN, ja you get it. Anywho, etter noen år som flyvende har jeg fått en uvane, og jeg kan love dere at jeg ikke er den eneste, å bruke flyplasskoden når jeg referer til steder. Iallfall når den klinger så bra som Puerto Plata sin, POP POP POP. (Mmm nå fikk jeg lyst på popcorn). 

   

      

   

   

  #POPvirgin. Jeg har aldri fløyet til POP før! Jeg skulle fløyet ditt forrige uke, men da var jeg så uheldig å pådra meg infulansa. Men det viste dere sikkert, for jeg benyttet selvfølgelig bloggen til å syns veldig synd på meg selv der jeg lå febersyk og pløyde meg gjennom alle sesongene av Dexter. (Det er 8 sesonger, skjønner dere hvor heavy og langtekkelig denne infulansa sjauen var eller?) 

   

   

  Anywho, POP, fra å aldri ha satt mine bein på et fly til POP, siden jeg startet i April 2013, til nå plutselig å skulle dit egentlig tre ganger i løpet av et skjema (hvert skjema er ca en måned). What to do and see in POP? Jeg trenger en plan! 

   

      

   

  Ryktene sier at vi har fått nytt crew hotell, og jeg takker høyere makter for det. Jeg har hørt så mange skrekkhistorier om det forrige, klær som må kastes fordi de aldri slutter å lukte mugg, ingen internett på rommene (jada, hei i -lands Laila), kakerlakker i skoene, senga og safen, ja you name it. #grøss. Jeg har selvfølgelig søkt opp det nye hotellet på tripAdvisor, og bortsett fra en dame som er scarred for life etter å funnet pubes i sengen som etter fargen og dømme åpenbart ikke var hennes, (hun så forresten ute som en brazillian waxer sånn utifra bilde på tripAdvisor, med den nesten ikke tilstedeværende bikinitrusa), er det nesten bare mint reviews. Faktisk ingen "terrible" reviews i det hele tatt! De kan til og med lokke med "High speed Internet connection", et must for sånne romstroll som meg. Et romstroll er, kan hende jeg har nevnt det før, et crewmedlem som fra det minuttet bussen slipper oss av på hotellet, til den plukker oss opp igjen, er på rommet sitt. #DoNotDisturb #NetflixInProgress 

   

  Så tilbake til det innlegget egentlig skulle handle om, hva skal jeg bruke mine totalt 6-7 netter (fordelt på to turer) i POP på. Altså dagene, ikke nettene, da skal jeg sove. Det er iallfall planen. #YouNeverKnow

   

   

  Google forteller meg at det er noen strender jeg MÅ se, blant annet Playa Rincón, som i følge "de som vet" (fantastisk internett) er den beste stranden atm. Utifra bildene syns jeg alle strendene ser equally slående vakre ut, men jeg vet å høre på "de som vet", så jeg skal ikke se bortifra at det kanskje blir en tur til Playa Rincón. Noen veldig funky palmer ser det iallfall ut til å være der. 

   

   

   

   

   

  Lonlyplanmet.com vil jeg skal ta frem villmannen, ehm, villkvinnen i meg og dra til "The 27 waterfalls of Damajagua". Tanken er vist at en skal svømme og klatre ved hjelp av steiner og tau, opp disse waterfallsene, for deretter å hoppe / rutsje ned igjen. Høres ut som noe som både er vakkert, vilt og utrolig gøy! Og ja, jeg vet det heter foss på norsk, men kan dere tenke dere noe mer usexy enn ordet foss? Det tar liksom all gracen og mystikken vekk fra konseptet waterfall. 

   

   

   

      

   

  Hovedstaden, Santo Domingo, som i artikkelen jeg skummer igjennom atm, omtales som landets kulturelle juvel, og ligger på UNESCOs verdensarvliste. Nice. Byen er hjem til en rekke museer, hvorav de fleste er lokalisert i Zono Colonial distriktet. Hvem vet kanskje jeg tar frem poppy print jumpsuiten og den røde leppestiften, og får litt kulturelt påfyll. 

   

   

   

      

   

   

  Ellers anbefaler Google at jeg slår meg løs og rister what my mama gave me, til karibiske rytmer. 

   

   

   

  Man skal jo ikke stole på alt man leser på internett, så om noen som har hvert på Den Dominikanske Republikk og vet om noen must see and do? Skrik ut!  

  Tips taes i mot med et stort takk :) 

   

   

  Ønsker alle en strålende lørdag! 

   

   

  Love, Laila

 • 18.02.2017
 • //
 • Kl.13:12
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 10 kommentarer
 • 10 ting jeg for helt noia av aka #i-landsproblemer! 

   

   

   

   

  Lang lang rekke.... 

      

   

  Storfamilien på ferie. Ja jeg skjønner at man vil holde barna i hånden når man er i utlandet, men kjære storfamilien; må dere gå alle sammen på en lang rekke? Det sperrer hele veien, og irriterer vettet av oss som har et hurtig gang tempo. Generelt dere som loffer rundt. Jeg blir gæærn når jeg havner bak, loffere (folk som går i et saaaaakte, men sikkert bedagelig tempo). 

   

   

   

  Atsjhoooo!

      

   

  Når man hoster eller nyser og ikke dekker munnen! Dette må være up there blant det mest annoying jeg vet om. Så irriterende er det at jeg viet et helt innlegg til denne ufyselige uvanen, som dere kan lese HER.

   

   

   

  I n Kons E k vE ns

      

  Inkonsekvente mennesker. Når karen i Greenpeace hoodien tar 20 servietter, bruker en av de og kaster resten. Her finnes det utallige eksempler. La meg ta et til; Når bekjente sier ett eller annet negativt om utlendinger, og jeg påminner de om at jeg er halvt utenlandsk, og de svarer, "men deg kjenner jeg jo, du er jo ikke utenlandsk utenlandsk" Øhhhhhh.....? 

   

   

   

  Gladpack

      

   

  Gladpack, Gladpack. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang med gladpack. Og det er nettopp det som er  hoved problemet med gladpack, hvor begynner rullen? Det er jo helt umulig å finne starten på filmen. For ikke å snakke om hvor ufresht den får alt til å se ut der det danner seg kondens på gladpacken. 

   

   

   

  Naughty Parkers

      

  Dere som bruker to parkeringsplasser? Er det noen form for opprør av noe slag? Anarki? For jeg mener hvordan kan man ikke se at man har parkert på to plasser? 

   

   

  Germs 

      

   

  Folk som bare forskyner seg av lipglossen min. Oooog, der var den kontaminert, haha. Jeg har jo en liten hang up når det kommer til bakterier og smitte. Mulig jeg er litt GERMAPHOBIC.

   

   

   

  I ain´t your girl..

      

   

  Når eldre mennesker sier "nå skal du høre her jenta mi" på en nedlatende måte. Akk, service yrker. 

   

   

   

   

  Kollektivtransport 

      

  Når jeg skal av bussen i hæler med mine to kofferter og ene toppbag, og folk har linet opp som gribber foran et dødt dyr på savannen. Hvordan skal jeg kommer meg gjennom den trange passasjen kjære med kollektivreisende? Det ender alltid opp med at jeg må gå sidelengs med en koffert foran meg på langs og den andre bak meg på langs. Not Cool! 

   

   

   

   

  Selvironi ! 

      

  Jeg elsker å spøke meg meg selv, og har en stor porsjon, en american size porsjon, selvironi. Jeg syns det er helt greit når folk har det gøy på min bekostning. Men skal man ha det gøy på andres bekostning, så skal man jammen ha en god porsjon selvironi selv også. Det er det dessverre ikke alle som har. Noen mennesker er bare altfor hårsåre, og det er greit nok det, ingen har opplevd det samme. Men man får søren meg la være å "lugge andre, om man ikke vil bli lugget litt selv også". 

   

   

   

   

  Bare en Cola...

      

  Når han (akkurat i dette tilfellet var det en mann) bak meg i kassakøen på matbutikken spør pent om han kan gå før meg, for han skal bare ha den ene Colaen han har i hånda. Ja, jøss selvfølgelig svarer jeg og aner fred og ingen fare. 

  Personen i kassen: Det var bare den? 

  ColaBoy: Ja, også skulle jeg gjerne hatt to skruf snusbokser, har dere den polar sterk? Har dere også Paracet, isåfall tar jeg en pakke av det også. Kanskje nesespray også, om dere har det. Også skulle jeg gjerne tatt ut 2000 kroner, er det mulig å få de i 50 lapper? Ja, også Colaen." 

  Bare en cola.....

   

   

  Hva er det mest irriterende du vet om? 

   

  ØNSKER ALLE EN ANNOYINGLY BRA FREDAGSKVELD! 

   

   

  Love, Laila 

 • 17.02.2017
 • //
 • Kl.20:36
 • //
 • Blogg
 • //
 • 10 kommentarer
 • 10 annoying ting jeg gjør

   

   

   

  Ja, det stemmer, jeg er hun du irriterer deg over! 

   

   

   

  Jeg slafser og smatter. Jeg gjør det ikke med vilje, jeg bare får alltid den koppen med hull i. Life ain't fair sometimes you know. 

  Er det fysisk mulig å ha munnen lukket når man tygger tyggis? Noen må lære meg. 

      

   

   

   

  Venn: "Laila, ikke snu deg rundt, men bak oss går...." 

  Meg: "ÅÅÅÅ HERREGUD DET ER JO....." 

  (Tidligere?) venn: "Jeg sa ikke snu deg, kan du være litt mer diskré?" 

   

   

  Jeg spør om alt to ganger. Mamma som er oppvokst med en annen kultur påpeker at jeg til stadighet gjør dette, jeg er visstnok ikke den eneste i følge henne. 

  Meg: "Mamma har du kjøpt Pepsi Max?" 

  Mamma: "Nei, men vi har Cola i kjøleskapet" 

  Meg "Hva? Har du ikke kjøpt Pepsi Max?" 

  Mamma: "Men, jeg svarte jo akkurat på det"

   

   

  Jeg er en katastrofe på å lete. Jeg har ringt resepsjonen engang fordi jeg ikke fant lysbryteren. Akk, hvor vanskelig skal livet være liksom...

   

   

  Jeg kan ikke bare være normal, jeg må være edgy og tulle med alt. Dette irriterer meg også. Kan jeg ikke bare svare vanlig på ting? Må jeg svare "You wouldn't put a bumper sticker on a Bentley, eller?" Når noen spør om jeg har noen tatoveringer. Og jada, dette er også det jeg svarte på intervju da jeg ble ansatt som flyvertinne. Haha. (Vi kan jo ikke ha noen synlige tatoveringer). Det verste er jo at jeg egentlig har lyst på en tatovering, men jeg vet ikke hva jeg skal ta. Ja, jeg tror jeg er en av de som tror hun er kul, også er jeg bare klein og annoying, haha! 

   

   

  Apropos det å "ikke vite". Jeg vet aldri. Jeg er super vinglete, og ombestemmer meg alltid i siste liten. Vet ikke hvor mange oppgitte blikk jeg har fått på bakeriet, når jeg ser klypa er på vei bort til skolebrødene, og jeg panisk roper "jeg vil ha sørlandsbolle isteden, Sorry". 

   

  Jeg lager kø. Som nevnt jeg er en katastrofe på å lete, så selvom jeg begynner å lete når jeg steller meg i den milelange køen på KIWI, så har jeg selvfølgelig ennå ikke funnet bankkortet mitt innen det er min tur. Kanskje jeg må få meg en sånn derre lommebok! 

   

   


   

   

  Jeg kan ikke parkere. Jeg prøver virkelig. Men det går ikke, må være noe med dybde synet mitt eller noe sånt. Det er fysisk umulig for meg å parkere en bil rett. Men jeg parkerer alltid innenfor de hvite strekene. ALLTID! Dere som parkerer utenfor de hvite strekene, Why.....? 

   

      

   

   

  Jeg kan ikke "walk a stright line", jeg vingler liksom frem og tilbake når jeg går. Plutselig mens du snakker til meg, så har jeg på mystisk vis havnet på andre siden av deg. 

   

  Ja, jeg snorker noen ganger. Og ja, kjære kollegaer, det var jeg som satte en nøtt i halsen, og holdt dere våkne med å hoste som en tuberkulose pasient på dødsleie. Jeg er en uhelbredelig kløne.

  (Men hvorfor må vi alltid få rom på rekke? Rart det blir mye sladder på jobben eller?) 

   

      

   

   

  Jeg snakker altfor altfor mye. Jeg er alltid sulten når jeg går fra frokostbuffeten. Spise, ain´t nobody got time for that. Altfor opptatt med å snakke og fortelle røver historier. Akk..... 

   

  Å hjelpes, det ble 11 istedenfor 10 ting. Jeeez I´m annoying, haha! 

   

   

  Så jeg får bare beklage til alle dere som er så uheldig å støter på meg på min klønete ferd gjennom livet. Men jeg er nesten alltid glad da, det er vel godt for noe! Jeg vet det finnes fler irriterende mennesker der ute enn meg, så hva er ditt mest irriterende trekk? 

   

   

   

  Seinere idag kommer det et innlegg over ting jeg irriterer meg over! Stay tuned!

  Peace Out for Now!

   

      

   

   

   

  Love, Laila 

 • 17.02.2017
 • //
 • Kl.14:59
 • //
 • Blogg
 • //
 • 6 kommentarer
 • NEW IN + Kroppspress

   

   

  Altså dette blogg greiene, med å ta bilder av ting man har kjøpt. Okay da har jeg kjøpt noen greier for en god pris på taxfreen, tatt noen halv glorete bilder og tenkte jeg skulle legge de opp. Men stemmene i hodet mitt sier at dette er så langt fra min greie. Og det er det. Jeg har fortsatt store problemer med dele delen av boggen, haha, og hva er en blogg om man ikke deler. Jaja, jeg blir vel bedre for hver dag som blogges. 

   

   

  Hvorfor byr det meg sånn i mot å legge opp "innkjøp"? Jeg vil ikke være en del av en kultur som skaper kjøpepress. Det har jeg følt litt på de siste gangene jeg har tipset om produkter. Jeg vet jeg ikke har noe ansvar for hvordan andre handler. Men kjøpepress og kroppspress blant unge, er en av de tingene jeg syns er både trist og et veldig vanskelig å forholde seg til.

   

      

   

   

  Spesielt kroppspress. Det hadde jeg skrevet et innlegg om, hadde det ikke hvert for at jeg syns det er så lett å tråkke folk på tærne når man snakker om kropp. Men jeg kan si at jeg syns det er trist at kropp i det hele tatt har fått den funksjonen den har. Vi mennesker er så mye mer enn kropp og utseende. Hvorfor setter vi det å se bra ut så høyt? Forguder en faktor ved menneskekroppen vi vet bare er midlertidlig? All beauty fades og en dag sitter vi der som rosiner hele gjengen.  Jeg er sterkt for blinddating. Det rare er jo at jeg er like mye innrullert i dette skjønnhetshysteriet som mange andre. Det er vel en grunn til at jeg akkurat har kjøpt meg en concealer? 

   

     (Jeg elsker denne kampanjen for Dove! Sunne friske damer )

   

   

  Det å være sunn, det syns jeg er viktig, i disse livsstilssykdom tider. Jeg kunne ønske jeg var flinkere på å spise sunt og få i meg alle de riktige næringsstoffene. Trene, det syns jeg selv jeg er ganske flink til å finne tiden til. Nå har jeg forsåvidt ikke trent på snart 14 dager, så hva sitter jeg her å skryter for, haha, men det skyldes denne hersens infulensanen. Jada, den er over nå, men da den gikk, tok den også med seg alt jeg har av energi. Jeg blir kjempefort sliten. Nok om meg. Det var dette med å være sunn. Jeg syns alle skal være glad i seg selv og sin kropp uansett størrelse! Men (og det er nå jeg vanligvis blir uglesett og nærmest fryst ut), jeg syns ikke det er OK at VG og alskens andre halvseriøse medier fronter overvekt. Jeg syns det er like lite okay, som å fronte undervekt. Det er ikke okay å veie nesten 150 kg og posere naken på VG, som en hyllest til kvinnekroppen. Det er helt okay å veie 150 kg, så lenge man er lykkelig med det selv, men jeg syns man da er et like "dårlig" forbilde, som en som veier for lite, om man stiller opp i sånne artikler. For jeg tror hva vi ser påvirker oss så mye mer enn hva vi blir fortalt. Jeg er for å fremme sunne, friske kvinnekropper, i alle mulig former, farger og fasonger. Alle er fine som de er. #PleaseIkkeSåMyeHatNå. Dette er ikke ment som en selvopphøyelse av meg selv på noen måte. Jeg er et elendig forbilde. Jeg preker sunt kosthold så det tyter ut av ørene på meg, men hvor ofte lager jeg et decent måltid? Jeg kan telle fler ganger jeg har spist polarbrød med gulost og sjokoldemelk til middag enn en faktisk middag. 

   

   

     Anywho, nok seriøst snakk, her er godsakene: 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Dior Addict Lip Maximizer i farge 001 PINK 

   

   

  Jeg prøver stadige nye lipglosser og leppestifter, men faller alltid tilbake på denne. Har vel blitt litt Addict. Jeg elsker at den svir og kiler på leppene, jeg syns forøvrig ikke den gir spesielt bra plumping effekt, men det er ikke så farlige, da jeg ikke er ute etter det uansett. Den ser lyserosa ut i forpakningen, men blir så og si helt blank på leppene. Perfekt for meg som aldri klarer å ha noe på leppene. Leppestift, uansett om jeg bruker lipliner eller ei, sitter i typ fem minutter, før jeg har klart å gjøre en eller annen bevegelse med munnen, og det er en rand over leppa og litt på tennene. Akk, fem minutter og jeg ser ut som en bad case av walk of shame. 

   

      

   

   

   

  Chanel Chance Eau Tendre  

   

   

  Dette har hvert yndlingsparfymen min i over to år nå. Jeg elsker lukten av den, den gjør meg glad. Den har en en veldig lett, og blomsterlig duft. Hva er det de vise kaller det, noter? Isåfall har denne fruktige noter. Bør luktes. Glede og ung "puppy love" kjærlighet, akkurat sånn lukter denne. Også kommer den blant annet i denne handy reiseforpakningen, hvor rørene kan taes ut byttes med nye når de er tomme. Jeg har jo en stor forkjærlighet for alt som kommer i travelsize! 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

  Estée Lauder, Double Wear, Stay - in - place Flawless Wear Concealer 

   

   

  Jeg har den i fargen 4N Medium Deep, men den kommer i lysere og mørkere sahdes også. Dette er den, hands down, beste concealeren jeg noensinne har eid! Den skal visstnok dekke i opptil 15 timer, ehh, men den holder leeenge altså, det gjør den. Og den dekker utrolig bra, uten å virker oljete. Den tørker relativt fort, og hittil (har jo bare brukt den i typ to dager) virker det som den ikke smitter av på klær. Fantastisk. 

   

      

   

   

     ( Her er et surt bilde av meg med lipglossen på, som dere ser blir den ikke rosa på leppene, men helt klar. Jada, jeg burde sikkert funnet et bilde hvor jeg så litt gladere ut. Godt jeg ikke jobber på markedsavdelingen til Dior, de hadde sikkert sparket meg. Haha. Anywho, jeg lover at man blir bare blid av lipglossen, den dystre looken skyldes noe annet. Hvem vet, kanskje jeg var tom for O´boy pulver eller noe sånt. )

   

   

   

  Jeg vil også bare nevne at jeg på ingen måte er opptatt av merker ol. At produktene fungerer er viktig for meg, ikke pris og logo. En av de beste care lipglossene jeg noensinne har eid betalte jeg 32 norske riksdaler for. Jeg var faktisk så fornøyd at jeg skrev et innlegg om den, som dere kan lese HER. 

   

   

   

   

  Nå skal jeg ut å møte en venninne på café! Cozy.

  Hva er deres planer ikveld?

  Ønsker alle en fantastisk Torsdag! 

   

   

  Love, Laila 

 • 16.02.2017
 • //
 • Kl.19:10
 • //
 • Beauty Buys
 • //
 • 26 kommentarer
 • Kan man bare stikke av...?

   

      

   

   

  Kan jeg bare kjøpe en billett til LA og dra? Må jeg ha visum? Har jeg penger til dette? Det er tanker som snurrer i hodet på en onsdags ettermiddag. Jeg har snart hvert to uker, 14 dager, 336 timer hjemme i kulda. Jeg hadde glemt hvor kaldt det egentlig er i Skandinavia. Glemt hvordan det er å fryse hver dag. Jeg fryser mye mer enn det som er normalt. Jeg fryser så mye at jeg har hvert hos legen flere ganger for det. Så bortskjemt jeg har blitt på årene som flyvende, alltid en liten escape fra den kalde vinteren. 

   

   

      

   

   

  Jeg har hvert så heldig at jeg har fått oppleve mange av verdens hjørner. Jeg har sett solen stå opp over Italias kyst, jeg har sett nordlyset fra 30 000 fot, jeg har spist hummus i Dubai, den dårligste og beste guacamolen jeg har smakt i Mexico. Falt sånn for en by at jeg dro tilbake to ganger samme sommer. Jeg har syklet mellom de fargerike taxiene i Bangkoks jungel av en trafikk. Men jeg har aldri hvert i USA. Det er drømmen, USA. Jeg vet ikke engang hva jeg er så forelsket i. Vet ikke hvorfor jeg vil dit, bare at jeg vil, må, skal. Snart. Jeg har sittet utallige timer og tenkt på hva som lokker meg sånn til USA. Jeg tror det er menneskene og størrelsen. Det er liksom så stort, større enn noe annet sted jeg kjenner. Ting blir fort lite for meg. Jeg husker hvordan Oslo var det største og mest rotete hullet av en by jeg kunne tenke meg. Nå, noen år seinere føles Oslo så lite. Uten at det ligger noe negativt i det. Jeg elsker å bo i Oslo, gå rundt i byen, ned mot Aker Brygge, rundt og bare lukte og kikke på Løkka. Men jeg vil se og oppleve noe større. 

   

   

      

   

   

  Frokosten på JW Marriott Cancun kryr av amerikanere. Cancun virker til å være Amerikanerens Granka. Iallfall kryr det av dem her på Marriott, de er så høylytte, det er "Oh my gaaaad"s og "Look at your hair, amazing"s og "You look so good, bet you had a reaaaaaly good beautisleep, a hahaha"s, det er klemmer og latter. Og et nivå på savnerklæringene som tilsier de ikke har sett hverandre på flere måneder, ikke bare sovet på separate hotellrom. Komplimentene flyr. Fake eller ei. Jeg elsker det. Jeg ser mine kollegaer sitte ved et bord ute, jeg har lyst til å Greete med samme innlevelse som amerikanerne gjør med hverandre. Men det blir bare et "hei, sovet godt?". Bør jeg si noe om håret eller klærne kanskje, har jo på seg en fin kjole. "Oj, jaassåå har de grønne smoothies? Tror ikke jeg så de inne på buffetten". Hører jeg meg selv si isteden. Det er liksom ikke rom for overbegeistring og komplimentkanon i vår kultur. 

   

   

   

   

   

   

  Nå vil jeg til USA gå i gatene, "oooo" og "aaaa" til alle de spennende tingene de har på Walgreens, som Rema 1000 bare kan drømme om å få inn før om fem år, tidligst. Jeg vil spre om meg med sukkersøte fake komplimenter, til jeg får diabetes. Jeg vil ha på på solbriller, ubørstet hår, ingen BH og en ubehagelig kort shorts. Også vil jeg spise en is, eller kanskje ti. 

   

   

  Om du kunne dratt hvor du ville akkurat this instant,

  hvor ville du dratt? 

   

   

  Love, Laila
   

 • 15.02.2017
 • //
 • Kl.17:24
 • //
 • Blogg
 • //
 • 37 kommentarer
 • DARK CIRCLES

   

   

  * Redd meg fra IKEA baggene under øynene mine *

      

   

  Idag skal jeg ut i verden igjen. Gjøre ærender. Poste sykemelding. Kjøpe en liten gave, til en som ikke er født. Hva kjøper man egentlig til noen som ikke er født ennå? Noen som ikke har noen formeninger eller lyster ennå?

  Men først..... Må jeg prøve å se ut som et menneske igjen. Det rart hvor medtatt og blek man blir av å bare ligge som et slakt på sofaen i en uke. Jeg har ikke poser under øynene, jeg har blå IKEA nett under øynene. Haha. Men det er liksom ikke noe eget for idag, føler jeg alltid har ganske intense poser under øynene. 

   

   

   

  Jeg har prøvd alt, kremer, pads, skjeer i fryseren og sånne depuff roll - ons. Mine currently go to produkter består av: 

   

   

   

   

      

   

  Dermalogica Total Eye Care: 

   

  Jeg kjempefornøyd med denne, forsåvidt mest fordi den ikke inneholder olje som skader de oh so precious flaske vippene mine, (som jeg forøvrig gleder meg som en liten unge på julaften, til å fylle på på fredag).

   

  Pluss :

  Konsistens, om en ikke tar for mye trekker den seg inn i huden uten å skape "rester" under øyet. 

  ♥ Solfaktor 15 (For en som er så redd for å bli lærveske som meg, må dette sies å være et superpluss).

  ♥ Til å inneholde kun 15ml er den drøy i bruk. Jeg kjøpte min vinteren 15/16, bruker den daglig, og har fortsatt en del igjen.

  ♥ Enkel å få tak i, de fleste salonger og parfymerier fører Dermalogica. Akkurat denne får du til og med på  VitusApotek+. 

   

   

  Minus : 

  Edle dråper. Den er iallfall etter min standard veldig dyr. Med en pris på rundt 450-500,- (Vitusapotek+ 530,-) 

   

   

   

  Jeg bruker sjelden sminke, og når jeg blir trøtt og sliten, blir jeg liksom blekere og IKEA posene tydeligere. Derfor går jeg alltid rundt med en sånn "De puff stick", som man påfører under øynene for å kvikne til litt. 

   

   

   

      

  For øyeblikket er det denne fra CLINIQUE som er min faste følgesvenn gjennom hverdagen. Dessverre synger den på siste verset (haha, jeg må virkelig jobbe med formuleringen).

   

  Pluss : 

  ♥ Den lover jo å virker kjølende og oppfriskende, og det er den. Jeg føler meg alltid en smule mer opplagt etter påføring.

  ♥ Den er oljefri. (Jeg elsker alle oljefri produkter. Kan ikke alt bare være uten olje?)

   

  Minus : 

  ♥ Den lover jo å gi mindre markerte ringer under øynene over tid. Noe jeg syns den gjør en heller slett jobb med. Dessverre

  ♥ Pris ca 300,-

   

  Ergo, jeg liker det jeg føler, men ikke det jeg ser. Den oppkvikkende følelsen av kaldt metall under øynene når man er trøtt, er gull! Men om jeg ikke føler meg like trøtt, så ser jeg minst like trøtt ut etter påføring. Nå klarer jeg ikke helt å bestemme meg for om jeg skal kjøpe en ny en, eller prøve ut et annet produkt?

   

  En kollega tipset meg om dennne søte lille saken fra MILK Makeup: 

   

  ♥ Cooling water heter denne gel sticken, og den lover å holde ansiktet mitt hydrert hele dagen. Ikke bare det, den lover å gjennoppbygge min naturlige fasthet og glow! Sweet! Denne kan vist brukes i hele ansiktet, ikke bare under øynene. Vegansk er den også. Vel vel, kanskje dette er noe å prøve? 

  Pris ca 200,- 

   

      

   

   

   

   

  Det definitivt billigste alternativet: Skjeer i fryseren! Skikkelig easy beauty hack, for deg som vil ha en rask oppvåkning. Legg to teskjeer i fryseren, om du legger de der over natten blir de nærmest dypfryste. Så vær forsiktig når du holder de under øynene. Ikke kult med frostskader, og huden rundt øynene er veldig tynn. 

   

  ♥ Pluss: Koster ingenting 

   

  ♥ Minus: Ikke spesielt handy. Hvordan skal jeg frakte med meg to fryste skjeer rundt?

   

   

   

   

   

   

   

  What to buy....?

  Noen som har noen gode tips eller produkter å anbefale mot mørke ringer under øynene?

  Taes i med mot et stort takk! 

   

   

   

   

   ♥ Ønsker alle en fantastisk Tirsdag! 
   

   

   

   

   

  Love, Laila 

   

 • 14.02.2017
 • //
 • Kl.11:06
 • //
 • Beauty Buys
 • //
 • 6 kommentarer
 • PÅ INTERNETT ER JEG.....

   

  Igår leste jeg et skikkelig artig innlegg på bloggen til ei som heter IDA. Bloggen hennes er en av bloggene jeg leser hver dag, masse gode sminketips blant annet. Du kan lese bloggen hennes HER. Jeg føler meg litt fæl som kopierer innlegget hennes, men regner med og håper hun syns det bare er gøy, da hun oppfordret til det. Så everyone, lag gjerne et lignende innlegg, kjempe gøy å lese slike innlegg. Minner meg om sånne bli kjent leker fra fadderuken. 

   

   

  På internett er jeg... 

      

   

  Alltid litt rastløs. Klikker meg alltid fra side til side. Jeg kan begynne med å se på lipglosser på sephora.com, og plutselig er jeg og ser på videor om hvordan infulensavirus infiserer lungene. Internett er endeløst, og det er tiden jeg bruker der også noen dager. Dessverre. Rart, for andre dager kan jeg være helt disconnected og bare bruke nettet til å sjekke været. 

   

   

   

  På kino er jeg... 

      

   

  ... litt søvning. Jeg har en bad track record på sovne under kinofilmer. Ellers er jeg i ekstase om jeg får en stor bøtte popcorn med en blanding av salte og caramel glaserte popcorn. Som jeg tygger altfor høyt. Eller mister i hodet på deg som sitter foran meg. Også drikker jeg brus da. Da må jeg tisse, og jeg sitter selvfølgelig midt i salen. For der er det beste view, men flest bein å snuble i på vei ut til toalettet. Ja, jeg er hun alle hater. Jeg mener det ikke, unnskyld, jeg bare er en distre kløne. Noen finner det faktisk litt cute, så det så. Hehe. 
   

   

   

   

  På stranden er jeg...

   


   


   

  ...alltid så sjokkert over hvor mye sand det er der. Altså jeg skjønner at det er sand på en strand. Og det er super nice, hadde den bare holdt seg på stranden, og ikke i bikinien, i solkremen, i håret, i veska, på håndkle, i lyd knappen på iphone så man ikke får skrudd av lyden når man skal ta snikbilder av andre strandløver. 

   

   

   

  Hos tannlegen er jeg... 

   


   

   

  ...når jeg er i utlandet. For det koster way too much i Norge. Jeg burde faktisk hvert hos tannlegen snart. Vi har en tannlege, på en av destinasjonene, som vi har litt god pris hos. Note to self; bestille time der neste gang jeg skal dit. Noen ganger er jeg så blown over hvordan en behandling som som krever en ansatt i Norge, krever tre noen steder i utlandet. Sist jeg var på denne tannklinikken for en liten rengjøring, sjekket de først temperaturen min, blodtrykket, vekt, høyde, gav meg to - tre skjemaer ang helsen jeg måtte fylle ut. Under selve pussen var de en tannlege og to assistenter, føltes ut som jeg skulle operere noe, ikke bare få renset tennene litt, haha. Men så hyggelige og så dyktige! 

   

   

   

   snapchat er jeg... 

      

   

  ... elendig. Vedder på at bestemor er mer aktiv på snapchat enn meg. haha. Jeg har aldri, og jeg vet ikke engang hvordan man legger opp noe på mystory. Tror jeg sender kanskje 1 - 2 snapchats i uken. Men jeg syns egentlig at det er gøy å få snaps, så kanskje jeg skal bli litt flinkere til å sende også. Iallfall når jeg er på layovers. Skal lage meg en egen snapchat for bloggen, for de av dere som syns det kunne hvert gøy å evnt følge meg der. 

   

   

   


  På kjøkkenet er jeg... 

      

   

  ...en katastrofe. Punktum. Jeg har sagt sikkert hundre ganger at jeg skal bli bedre på kjøkkenet, men jeg tror ikke jeg har stor nok interesse for matlagning atm, til at jeg kommer til å bli noen bedre kokk. Hvem vet, kanskje jeg plutselig blir bitt av kokkebasillen. 

   

   

   

  Bak rattet er jeg... 

      

   

  ...decent. At best. Jeg er egentlig en veldig dyktig sjåfør. Men siden jeg ikke lenger har egen bil går det så lang tid mellom hver gang jeg kjører, at jeg alltid føler meg rusten når jeg kjører nå. Akk, som jeg savner å ha egen bil. Bare kjøre rundt på måfå, med musikk. Late som en er i Miami. Anywho, jeg bor i Oslo, så jeg trenger ingen bil, og det er en stor kostnad og forurenser. Så får holde meg til bysykkel kort en stund til, haha. 
   

   

   

   

  På treningsstudio er jeg... 

      

   

  ... hun som løper. I utrendy treningsklær. Jeg har bit meg merke i at man ikke bare skal løpe like a million dollars, men se ut som a million dollars as well. Så mye fine treningsklær alle har. Jeg har skjønt at jeg trenger noe mer fargesterkt og gjerne litt mønstret om jeg ønsker og stay både fit og trendy. Dessuten innbiller jeg meg at om jeg får helt vill treningslyst om jeg bare for skvist rumpa mi inni noen neon tights med unicorns på! 
   

   

   

   

  I klesskapet har jeg... 

      

   

  ... plass til et dødt dyr atm om jeg av noen rar anledning skulle ha behov for det. Er ikke mange ukene siden jeg uffet masse. Jeg hadde ikke holdt en uke engang med dagens outfit bilder. Haha. Jeg har endel fine klær faktisk, jeg er bare så lite glad i å ta bilder av meg selv. Det må jeg bli bedre på! Skjønner ikke hvordan man poserer, jeg føler meg bare klein og tilgjort. Det er kanskje sånn som går over når man kommer inn i det. 

   

   

   

  På møter er jeg...

      

   

  ... in character. Så hvordan jeg er avhenger helt av møtet. 
   

   

   

   

  På tivoli er jeg...

      

   

  ... høyt, lavt, opp, ned, frem, tilbake. Jeg ELSKER karuseller. Spesielt berg og dalbaner. 
   

   

   

   

  På matbutikken er jeg... 

      

   

  ... når jeg er sulten. Det er anbefales ikke. Livsfarlig. Dyrt og usunt. 

   

   

   

  På skolen er jeg... 

      

   

  ....litt nerd. Tror jeg bare er sunt. Jeg savner litt å studere faktisk. Litt derfor jeg begynte å blogg. For å ha noe å gjøre, en fast ting jeg _må_ gjøre. Lurer på å begynne å studere igjen, men hva? Forslag taes imot med takk! Fristen for å søke er vel mars eller april?
   

   

   

   

  På fest er jeg... 

      

   

  ....aldri lenger nærmest. "I don´t always party, but when i do...."; er jeg hun som alltid går inn for å ikke stikke seg ut, planen er alltid å innta en rolig posisjon på sofaen eller en stol, og være søt og yndig til det blir tid for å dra videre. To timer seinere skal du ikke se bort ifra at du finner meg dansende på stuebordet med en rosa ukulele og glitter boa. Skjønner dere hvorfor jeg ikke har nyttårsforsetter eller..? Jeg eier jo ikke selvkontroll.

   

   

  Akkurat nå er jeg... 

      

  ... på siste dagen med sofa - kos, for nå gidder jeg ikke være syk mer :D Neida, jeg er mye bedre, blir bare veldig fort sliten. Men har allerede rukket og vaske klære, vaske badet og tatt oppvasken idag! Så nå tenker jeg å være sliten resten av dagen, haha. Har dere noen gøyale planer for denne kalde vinter mandagen? 

   

   

   

   

  Love, Laila 

 • 13.02.2017
 • //
 • Kl.16:09
 • //
 • Q&A
 • //
 • 26 kommentarer
 • U K E N (06-12 Feb) Teposer i skoene, og hvorfor jeg aldri kjøper for stor bikini lengre!

   

   

   

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

   

      

   

   

   

   

   

  Ukens Anbefaling: 

   

  S m e l l y   s h o e s . . . ? 

   
   

   

   

  Når jeg kommer hjem for et par fridag, så legger jeg et par ubrukte te - poser i hver sko. Jeg er helt overbevist om at posene absorberer svettelukt. Om noen av dere vet at dette ikke hjelper, please, rist på hodet og le av meg, men ikke fortell meg det. La meg leve i troa, for jeg er så barnslig fornøyd med akkurat denne Life Hacken!  Sikkert ikke helt miljøvennlig å kaste bort masse te - poser, men den kan søren meg ikke være bra for miljøet den sprayen heller. Anywho, billig er det iallfall, for i underkant av en tier får du 50 First Price te - poser på Kiwi! Det er mange velduftende par med sko det! 

   

   


   

   

  (Skoene er fra merket Wonders, og er helt fantastiske å gå i! Altså ikke AirMax fantastiske, men om man skal ha hæler, da er disse amazing) 

   

   

   

   

   

  Ukens Craving: 

   

  Tror det er noe med hjernen min som kobler at jeg er syk, men vil være frisk. For jeg har cravet all mulig frisk frukt, smoothies og juicer. Har hatt våte drømmer at det står et stort fat med ferdig oppskåret frukt på bordet ved siden av meg når jeg våkner!   mmm, #MUMS 

   

   

   

   

   

   

  Ukens Layover: 

   

  Jeg skulle egentlig fløyet til Den Dominikanske Republikk på torsdag, men sånn ble det dessverre ikke. Ironisk for i forrige ukens "ukens" innlegg, skrev jeg at jeg cravet mer fri og tid hjemme. #CarefulWhatYouWishFor 

   


  Im missing out on this 

   

  Heldigvis har mine snille og omtenksomme (Les: Bastards) kollegaer passet på å sende meg bilder for å oppdatere meg på hva jeg har gått glipp av. Takk....

      

   

   

   

   

   

   

  Ukens Foodie: Ukens Wishlist: 

  #DEFEAT.

  Jeg gir opp.

  En skal kjenne sine begrensninger. Og dette blir aldri noen matblogg for å si det sånn. Jeg elsker mat, men ikke å lage den. Denne kategorien skapte meg mer hodebry enn matglede, så jeg sløyfer bare hele greia! Nå må dere for all del ikke tro at jeg spiser takeout tre ganger om dagen. For jeg spiser aldri takeout, med mindre jeg er på jobb. Jeg bare lager ikke så mye "blogg worthy" mat. 

   

   

  Denne ukes lille ønskeliste: 

   

   

      

   

   

  Akkurat denne fra Mario Badescu, ble rå populær etter Kylie Jenner i en video avslørte av det var disse edle dråpene her som holder den fantastiske huden hennes så flawless. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde tenkt til å teste ut denne, til jeg leste om den igjen på en blogg denne uken. Har en kvise ved nesen, så om den ikke er borte innen gulldråpene dukker opp, så får jeg testet den ut med engang.

  #GniMegiHendene

   

   

   

   

   

  Ukens Opptur: 

  Det finnes jo noen små gleder i det å ligge på sofan en uke også: 

   

  SMÅ GLEDER MED Å VÆRE SYK 

   

  - som å drikke groteske mengder varm sjokolade. (Har drukket helt unormalt mye kakao, juice og smoothies denne uken)

   

      

   

   

   

   

   

  Ukens Nedtur: 

   

  Det må åpenbart være at jeg har hvert syk hele uken. Føler det har gått utover kvaliteten på innleggene her på bloggen. For det første har det skjedd niks og nada, og for det andre så har jeg ikke hvert i form til å skrive, det har hvert mer ork en kos. Og det skal det jo ikke være, tanken var jo at denne bloggen skulle være et positivt tilskudd og bare en hobby for min egen del. Det ble ikke helt som jeg tenkte det med å ha en blogg, jeg ble mye fortere revet med enn jeg trodde. Nå syns jeg det er så gøy og koselig med kommentarer. Jeg er så takknemlig for alle som tar seg til til å lese akkurat min blogg. Det betyr mye for meg. Min blogg i et hav av blogger der ute. Jeg vil være stolt av hvert eneste innlegg jeg poster. Jeg vil på tiltale kunne svare "Ja, jeg mener det jeg skrev om...." "Ja, jeg syns oppriktig det var et bra produkt....". Jeg vil ikke svare  "Æææ, du vet jeg måtte bare poste noe". For det betyr så mye for meg at de få men faste følgerne jeg har får "ekte vare". 

  Jeg kommer sterker tilbake neste uke (håper jeg)! 

   

   
   

   

   

   

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

   

  HVORDAN SER JEG MEG SELV?

   

  BYTTET UT SOLSENG OG KOKOSNØTT, MED SOFA OG IBUX 

   

   

   

   

   

   

  Ukens Story: 

   

  Akkurat denne uken for et år siden var vi en gjeng på stranden, og alle ville ta sånne "hoppe opp av vannet" bilder. Så jeg tenkte jaja, give it a try. Jeg gir mamma ene og alene skylden for denne flausen. Mamma har denne fikse ideen, om at barn legger på seg og blir større, noe som stemmer, og som resulterte i at jeg som yngre alltid hadde klær som var litt for store. Så jeg kunne vokse i de. Mamma har en fiks ide om at ungdommer vokser og blir større, noe som også stemmer. Mamma har en fiks ide om at voksene legger på seg. Noe som ikke alltid stemmer. Poenget er at jeg har mammas mentalitet på shopping, og kjøper alltid klær litt for store så jeg kan vokse i de. Dette gjelder også badetøy. Anywho, nok om mamma♥ og hennes shopping vaner, tilbake til stranden og det deilige varme vannet. Jeg skal jo alltid gjøre ting på en litt annerledes måte (hva er det egentlig? Må jo være et fancy ord for det eller noe sånt?), så jeg tenkte at jeg kunne jo stå med siden mot kamera, istedenfor rett frem. Tok sats og hoppet alt jeg kunne. Hadde blitt et dødskult bilde...

   

   
   

  ... hadde det ikke hvert for at den to nummer for store bikiniunderdelen min ikke ville bli med opp fra vannet igjen. Og det var dagen jeg fant ut at noen plagg, de kjøper man i rett størrelse. 

   

   

   

   

   

   

  God Morsdag alle fantastiske mødre der ut ♥

   

   


   

   


   

  Hvordan har deres uke hvert? 

   

   

  Love, Laila 

   

   

   

 • 12.02.2017
 • //
 • Kl.21:25
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 8 kommentarer
 • Germaphobic?

   

   

  Jeg lurer på om jeg har litt germaphobia? For jeg har litt noia når det kommer til å røre ting på offentlige steder. Altså det er way beyond "ikke ta på håndtakene inn og ut fra offentlige toaletter". Noen ganger har jeg til og med tørket over bestikk med antibac. Haha. Listen over ting jeg helst ikke vil ta på med ildtang engang er laaang: 

   

      

   

  Fjernkontrollen og on / off knappen på tv´n 

   

  Lysbrytere 

   

  Kraner 

   

  Rekkverk / Gelendre 

   

  Der man holder seg fast på bussen / t-banen 

   

  Flushe knappen på toaletter 

   

  Håndtak (haha, jeg sparker opp døren eller bruker albuen #badass)

   

  Jeg kan aldri legge mat direkte på en flate 

   

  Vil helst ikke ha isbiter i land hvor man ikke kan drikke vann direkte fra springen 

   

  Er forsiktig med å ta meg selv i ansiktet, om jeg ikke har vasket hendene 

   

  Vil helst ikke sette meg ned på toaletter, så jeg står alltid på huk over. (Hvem trenger squats når det finnes offentlig toaletter?)

   

   

   

   

  Crazy, Me ?  Nah.... Slightly kanskje. 


  Det er riktignok ikke så ille lenger, men jeg hadde en periode hvor jeg var helt slavisk.  Joda, jeg har fortsatt alltid en antibac i veska, men det føler jeg bare er normalt nå i disse vinter virus tider. 

   

   

  Andre en meg som ikke tar i dørhåndtakene?

   

  Ellers en det er det ikke så mye å skrive om min dag idag, jeg er fortsatt godt plantet på sofaen. Har pløyd meg igjennom over fire sesonger av Dexter. Og fler skal det bli! Huff, vet ikke om jeg skal le eller gråte jeg. Formen er iallfall litt bedre, så idag har jeg klart å rydde bort litt kopper ect. Det har sett ut som det har hvert "hjemmealene fest", med 20 fjortenåringer her. Tallerkner, glass og kopper, gjennom svette klær liggende og slenge over alt. Usj! 

  #ImAnAnimal

   

  Håper dere har en slightly mer spennende lørdag enn meg! 

  God helg! 

   

  Love, Laila

 • 11.02.2017
 • //
 • Kl.17:28
 • //
 • Blogg
 • //
 • 8 kommentarer
 • Byttet ut solseng og kokosnøtt, med sofa og Ibux

   

  Idag skulle jeg egentlig hvert på vei til den Domenikanske Republikk. Sånn ble det altså ikke, ligger fortsatt her og svetter og fryser om hverandre. For ikke å snakke om hoster. Jeg hoster så voldsomt at jeg er sikker på jeg kan smake det jeg spiste forrige uke, føler meg som en drøvtygger her jeg ligger. Haha. 

   

  Her skulle jeg ligget og kjent en sval bris gjennom håret, isteden ligger jeg på sofaen med fett og uvasket hår. Sukk. 
   

  De siste ukene har jeg enten jobbet eller hvert syk. Jeg har det med å bli syk på fridagene mine. #Bummer Første var jeg forkjølet med feber og hoste, deretter fikk jeg øyeinfeksjon, og nå har jeg denne heavy infulensaen. Ingen knall start på 2017. Anywho, det er lett å bli negativ når man bare ligger her og synes synd på seg selv. Så jeg tenkte jeg skulle lage en liste med ting som er litt kos med å være syk. #CheerUpLaila 

  ♥ Binge Tv - Serier uten dårlig samvittighet! 

  Atm er det Dexter det går i. Begynte på mandag og er allerede på slutten av sesong 3 av 8 nå! De sier jo at infulensa kan sitte i så lenge som to uker, så jeg rekker kanskje alle 8. Håper jo forsåvidt ikke det da, vil jo helst på beina igjen så fort som mulig. Hvorfor har jeg ikke sett Dexter før? (Forsåvidt bra, ellers hadde jeg ikke hatt noe å se nå) Det er jo en så bra serie! 

  Kort oppsummert handler serien om, Dexter Morgan, blodekspert for Miami Metro Politiet og seriemorder. Han dreper bare badguys som har klarte å snike seg unna politiet. 

   

  ♥ Følelsen når ibuxen / paraceten kikker inn og man føler seg halvt mennesker igjen! 

  Jeg er egentlig ikke tilhenger av å ta smertestillende / febernedsettende. Mest fordi jeg vet det ikke er bra å ta for mye i lengden (har jo mange år igjen å leve vet dere, hehe). Men også fordi jeg leste HER at en del immunceller jobber bedre ved en høyere kroppstemperatur. Så vanligvis når jeg er forkjølet så pleier jeg å bare ride it out. Men nå har jeg ubehagelig høy feber, ergo knasker jeg ibux som det skulle hvert sukkertøy. Og jeg liker den, "aaa endelig" følelsen når jeg kjenner den kikker inn! 

   

  ♥ Jeg har blitt så blek, at jeg endelig får testet tanning lotionen jeg fikk til jul!

  Fikk sjokk da jeg så meg i speilet istad. Det er lenge siden jeg har sett så ufresh ut, tunge øyne, fett hår og blek som et laken. Okaj da, et utvasket sand farget laken da. 

   

   

  ♥ Ingen forpliktelser! 

  Det faktisk skikkelig deilig! 

   

  ♥ Catche opp med alle meldingene jeg ikke har fått rotet meg til å svare på på facebook ect.!

  Jeg er helt elendig på å svare på meldinger, jeg leser de, tenker "Okaj, jeg skal bare.... så svarer jeg". Husker jeg å svare da? nei. 

   

   

  ♥ Drikke kako og te til jeg sprekker! 

  Kunne jeg forsåvidt funnet på å gjøre om jeg ikke var syk også, kjenner jeg meg selv rett. Men syns alltid kakao og te smaker litt ekstra godt om man er litt pjusk.

   

  ♥ Se på oppvasken og haugen med skittene klær vokse seg større og større! 

  Jeg vet, merkelig punkt. Det er noe merkelig tilfredsstillende med å se bort på oppvasken som skriker etter å bli tatt, og vite at jeg for syk til å "deal with it". Vanligvis liker jeg det neat, oppvasken må taes før jeg kan sette meg ned å slappe av, sånn er det bare. Føler meg litt rebell, hehe! 

   

  ♥ Bli tatt vare på! 

  Fins det noe mer kos ennå å få fluffet puten, bli cateret og ordnet for? Spesielt når man er syk. Synd jeg er alene da...

   

  ♥ Takknemlig for å være frisk! 

  Herregud så glad jeg er for at jeg er genrelt frisk, og at dette bare er en passerende bagatell sykdom. Man vet ikke hvor godt man har det før man ikke har det lengre.

   


   

   

  Hva har dere gjort idag? 

  Håper alle har hatt en super torsdag! 

   

  Love, Laila 

 • 10.02.2017
 • //
 • Kl.00:22
 • //
 • Blogg
 • //
 • 22 kommentarer
 • GETTING MY FEET WET!

   

      

   

  Dag 2 begynner tidlig. Kompisen min kjører videre til San Diego, og alarmen hans var på 07:00. Jeg forsøker å snooze litt til, men ser ut til at dagen min var igang den og. Med kamera rundt halsen går jeg ut for å finne frokost. Har endel amerikanske kjeder jeg skal igjennom her nede for å krysse av lista over junk jeg bare har sett blitt spist på tv. Earl of sandwich blir det. Fant den gjemt inne på Planet Hollywood. Den var gjennomvarm og digg, bedre enn på bildet.

      
   

  Etter å ha gått opp og ned the strip på hver side av veien dro jeg tilbake til hotellet for en powernap. Tok en stund, for det er ganske lange avstander om man skal bevege seg til fots. Rundt klokken 20:00 fant jeg et ledig sete på et pokerbord på Harrahs, og ble mer eller mindre sittende der de neste 8-9 timene.

      

  Drikke er gratis, og servitrisene kommer rundt ganske ofte. Det er vanlig å tipse 1 dollar per servering, så du kan pretty much bestille hva du vil for en dollar. Jeg byttet på mellom kaffe og tranebærjuice, for jeg har en antibiotikakur å fullføre før jeg kan kose meg med andre saker.

      

   

  Da jeg var ferdig hadde jeg tapt 16 dollar, men det hadde svingt særdeles mer iløpet av kvelden. Ganske fornøyd, selvom det ble tap. Poker som ikke er på nett er ukjent terreng for meg, så bare det å bli komfortabel på bordet var en seier. Jeg cashet ut og begynte å lete etter mat å ta med til rommet. Trodde vegas var 24/7, men det er visst kun casinoene, for det skulle ta lang tid før jeg fant en åpen Johnny Rockets burgersjappe. Kjøpte en originalburger og tok med til rommet, kastet den i meg samtidig som jeg facetimet med Laila. Den var average at best, så ingen bilder av den. I seng og sov ca 5 på morgenen.

   

  Når jeg skriver dette er klokken nesten 12:00 midt på dagen torsdag. Så da er klokken 21:00 hjemme. Idag blir det mer av det samme, altså poker og mat. Forhåpentligvis med gevinst.

   

  /N

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 09.02.2017
 • //
 • Kl.21:01
 • //
 • N i Vegas
 • //
 • 2 kommentarer
 • Til deg, ufordragelige mannen....

   

  .... som i self - pity, fant det helt Okay å hoste meg rett i ansiktet. Stakkars deg, du var jo syk.

   

   

  Vær glad lungene mine er unge og friske. Eller vent, det er vel ikke sånn at du bryr deg?

  (Jeg har jo ingen garanti for at du smittet meg, ikke at jeg er så syk at det gjør noe, for alle blir syke engang. Men jeg syns uansett ikke det er Okay å hoste uten å snu seg bort ect.) 

      

   

   

  Nå virker jeg kanskje kjempe krass og tverr. Men hva er det med noen (les: NOEN) mennesker? Når ble det Okay å sitte rett over noen på bussen å hoste rett frem? Og bare la det regne saliva, restene etter frokosten og alskens skumle mikroorganismer over meg? 

   

  Jeg føler noen har mye å lære av Japanerne. Viste dere at de ut av høflighet har på seg munnbind om de er syke i Japan? Så det er altså ikke bare på grunn av forurensing de bruker munnbind, men også for å ikke å smitte andre.

   

   

   

  Altså. Jeg skjønner at vi har en helt annen kultur, og at munnbind ikke er vanlig å bruke i Skandinavia. Faktisk tror jeg folk hadde blitt mer skremt enn betrygget om folk begynte å løpe rundt med munnbind. Men det er da vanlig folkeskikk å hoste i albuen? Et lommetørkle? Jeg kan kjøpe at det første hostet kom uannonsert, men å fortsette en hostekule rett frem uten og i det hele tatt prøve å dekke til munnen, snu deg bort, når en annen person sitter under en meter unna deg?

   

  Jeg har jo hvert på legevakten to dager på rad nå (well, thank you hostemannen), første dagen var jeg relativt mye bedre form en dag to, ergo jeg fikk en kølapp og måtte vente. Ventet vel kanskje i fire timer. I løpet av disse timene ble den stakkars sykepleieren som satt inne på vaktrommet skjelt ut to ganger, for at det var så lang kø. Hun prøvde å forklare at det hadde oppstått en akuttsituasjon på en annen del av legevakten. Jeg skjønner at folk er syke og lei av å vente, men det er da søren meg ikke den stakkars sykepleieren sin feil at de er underbemannet. Det skulle hvert en form for feedback maskin som man kunne registrert ventetid ect så kanskje folk kunne brukt den istedenfor å gå rundt å kjefte sånn. Noen ganger lurer jeg på om det finnes mennesker som ikke er istand til å tenke "Hva om det var jeg som var i den andres sko".

   

      

   

  Syns vi så synd på oss selv når vi er syke at det er okay å spre om oss med bakterier og kjefte andre huden fulle? 

   

  Sånn, rage slutt, nå skal jeg være glad og fornøyd igjen!

   

  Ps. Jeg vet mange har mye negativt å si om helsesystemet og køene på legevakten. Kanskje var jeg heldig, men sykepleierne og legen som så på meg igår kveld / natt, var helt fantastiske. Så hyggelige og så dyktige. For en fantastisk jobb de gjør. 

   

  Ha en fantastisk Onsdag alle sammen!

   

   

  Love, Laila

 • 08.02.2017
 • //
 • Kl.19:14
 • //
 • Personal
 • //
 • 6 kommentarer
 • TOUCHDOWN!!

   

  Etter et par timers forsinkelse i Oslo kom vi oss avgårde retning Vegas. Landet rundt 16:30 lokal tid, som er 9 timer bakover fra norsk tid. Immigration og flyplassen generelt gikk veldig smidig, og var raskt på shuttletransporten til bilutleie. Plukket opp bilen og kjørte rett til hotellet og sjekket inn. Så var det ut og titte litt. In'n'out burger og downtown Las Vegas. Burgeren var digg, downtown var kult, og tapte noen dollar på casino.

  'Tidlig' kveld nå kl 23:30. Regner med 0 jetlag og full fres imorgen.

  /N

   

   


   

   

   

   

   

   

   

   

 • 08.02.2017
 • //
 • Kl.08:25
 • //
 • N i Vegas
 • //
 • 6 kommentarer
 • Hvordan ser jeg meg selv?


   

   

  I går fikk jeg denne meldingen på instagram av min tidligere roommate:    

   

   

  Er det sånn andre ser meg? Så gøy isåfall. For jeg syns ikke selv jeg er spesielt spennende og vill. Jeg føler selv jeg deler mye, men kanskje ikke allikevel? Jeg tror mange føler jeg deler mye, fordi jeg snakker så mye. Ofte bare jatter jeg. Aller helst snakker jeg om andre eller forteller historier. Jeg elsker å få andre mennesker til å le. Jeg deler sjelden mine innerste tanker. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg vil liksom ikke være en byrde for andre, om det lager mening. Jeg vet, aldeles ikke sundt. Men jeg har venner som er innenfor denne sirkelen som jeg deler mye med. 

   

   

  Jeg er dessverre ennå litt bundet av janteloven, og liker ikke å skryte av meg selv. Jeg syns komplimenter er ubehagelige. Jeg tror episoder i barndommen hvor jeg ble fryst ut for å være for flink, er mye av grunnen til dette. Det, og at jeg fikk så vondt av at andre ikke var fordøyd med sine resultater, at jeg gjerne løy om mine, så andre skulle føle seg bedre. 

   

  Jeg tror jeg ser verden annerledes enn andre mennesker, på godt og vondt. Ja, jeg er spesiell, men det syns jeg alle mennesker er, på sin egen helt unik måte. Jeg har opplevd ting som jeg tror ville gjort andre mer reservert og skeptisk til ande mennesker. Jeg gikk helt motsatt vei. Kall meg kanskje naiv, men man jeg tror ikke på at man kan lese noen utifra utseende. Jeg vil ikke gå glipp av potensielt fantastiske mennesker fordi jeg redd. Jeg tror på at man alltid kan lære noe av alle. Alle har en historie.

   

  Som jeg skrev har jeg "seen shit man". Jeg har valgt en kanskje litt annen aproch en mange i min situasjon. Jeg tror ikke nødvendigvis at det finnes noe rett eller gal måte å håndtere ting, så lenge man igjen føler livsglede. Jeg vil ikke være et offer, men en vinner. Det vet jeg alle vil. Alle veier leder til Rome, og min er like rett eller feil som noen annens. Jeg vil gjennom denne bloggen vise frem den jeg er nå. Jeg ønsker ikke å defineres av fortiden min. Kanskje det er derfor jeg fremstår litt hemmelighetsfull? Kanskje jeg endag deler alt, hvem vet. 

      

   

  Jeg føler ikke at kjærlighet er bundet til noe kjønn. Jeg føler meg nødvendigvis ikke direkte bifil, men jeg elsker personligheter. Utseende er veldig lite viktig for meg, og jeg snakker gjerne med alle på byen. Jeg mener, man vil vel heller spise en smakfull matrett enn en fin en? En dag blir vi rosiner hele gjengen, og da vil jeg at jeg og min rosin skal ha noen felles ting vi liker, noen ting vi begge ler av. Man kan ikke snakke med et sett ABS. Misforstå meg rett, jeg slenger ikke døra i tryne på Ryan Gosling viss han plutselig dukker opp på dørmatta. Min kjærlighet for personligheter gjør at jeg har venner i alle aldre, begge kjønn, ect. Jeg kunne aldri hatt en bedre halvdel, som nektet meg å ha venner av motsatt kjønn. Jeg vil ikke miste noen eller noen ting av det livet har å tilby, kanskje det er det H, legger i at jeg er Wild n Crazy? 

   

  Nå høres jeg sikkert veldig Happy Go Lucky ut. Men jeg har som alle andre tunge dager også. Akkurat som jeg blir glad av de små tingene, blir jeg også veldig fort trist. Jeg kan gå flere dager i en transe og lure på hva som er vitsen med alt, livet, hva jeg gir tilbake til verden. For jeg ønsker å gi noe tilbake, og jeg tror det jeg kan gi tilbake er latter og glede til andre mennesker. Det er så utrolig viktig for meg at alle som forteller meg noe / snakker med meg, skal føle at jeg genuint bryr meg om det de forteller meg. Det vondeste jeg vet er når jeg forteller noe og folk er uinteressert. Du vet de "ummhmm, å jaaaa" menneskene som ikke ser deg i øynene engang. Den følelsen vil jeg aldri at noen skal ha når de snakker med meg. 

   

  Jeg vet ikke hvor jeg ser meg selv om ti år, for det er så lett å bli skuffet om man forventer for mye. En får heller ta det som det kommer. Drømmen min er å endag kunne utdanne meg til filmskuespiller, få en jall rolle i en dårlig serie som ruller på skjermene rundt sånn 03-04 på natten, så en aldri blir kjent. Det må være grusomt og aldri kunne gå på matbutikken med ingenting on fleek, å havne på forsiden av Se&Hør.  Jeg har vel alltid syns det er noe forlokkende med skuespiller yrket, det å kunne være noen andre for en liten stund. Å kunne leve seg inn i en rolle, levere ekte følelser. Hvem vet hvor man ender opp, kanskje er politi om ti år, eller fortsatt flyvertinne. You never know. 

   

   ( Hoppas du ar nöjd med svaret H, dette ar hur jag ser mig selv.  Jag er dock ganske nyfiken på hva du legger i at jag er spennende og at jag har en side som ikke kan kontrolleres?  :) Pardon the bad Swedish! )

   

  Om jeg er helt ute å kjører nå, og teksten er rotete, snille dere, bær over med meg, jeg lover å ro tilbake til land så fort denne feberen gir seg, og jeg får jaget alle løvene ut av leiligheten...

  haha ;) 

   

  Hvordan tror dere at andre ser dere?

  Og føler dere at det stemmer med hvem du selv føler du er?

  Kan man egentlig spørre om sånt? 

   

   

   

  Ønsker dere alle en fin kveld!

  Make the most of it 

  Love, Laila 

 • 07.02.2017
 • //
 • Kl.17:30
 • //
 • Personal
 • //
 • 8 kommentarer
 • N i Vegas

  Usj, tror dere ikke jeg har blitt syk igjen? Hele dagen, bokstavelig talt, har jeg tilbrakt på legevakten. Først trodde de jeg hadde blodpropp i lungen, men det ble heldigvis avskrevet ganske raskt. Anywho, grunnen til at jeg ligger her febersyk og skriver er en helt annen. N drar til Las Vegas, sammen med kameraet mitt! Og har lovet å uploade litt bilder fra Vegas her på bloggen. Det blir en egen kategori, "N i Vegas", så en enkelt kan følge disse innleggene. Gled dere! 

      

  Ønsker alle en riktig god natt. Nå skal jeg fortsette å kald svette og synes synd på meg selv. Haha. 

   

  Love, Laila 

   

 • 06.02.2017
 • //
 • Kl.23:56
 • //
 • N i Vegas
 • //
 • 14 kommentarer
 • Ukens (30 Jan - 05 Feb)

  Ukens Repeat på Spotify:

  Ukens Anbefaling:

  Forrige uke anbefalte jeg jo en bok, så denne uken blir det en serie!

  Bates Motel heter den.

  Har dere sett Psycho? Skrekkfilmen som kom ut i 1960, hvor vi møter Norman Bates, som bor og jobber på motell sammen med moren sin. Hun har ikke alle skruene på rett plass, og nekter Norman, å ha et liv utenom henne. Noe som har påvirket Norman i stor grad. Så stor at han *SPOILER*, ender opp som seriemorder.

  Serien handler om livet til Norman før, og hvordan det tette usunne båndet til moren, forvandler den i utgangspunktet gode og snille Norman, til en seriemorder.

  Da jeg første begynte å se på denne serien var det med lunkne forhåpninger. Jeg skal innrømme at jeg bare så på for å ha noe å se på, (som jeg ofte gjør). Men den har vokst på meg. Enormt. Nå er jeg helt avhengig.

  Ukens Craving:

  Fri! Sorry if I come of Whiney. Men den siste tiden har jeg hvert så lite hjemme. At når jeg først er hjemme så er kalanderen fylt til randen med avtaler. Jeg drar hjem imorgen tidlig, Mandag, og tilbake på jobb igjen Onsdag. Torsdag flyr jeg til den Domenikanske Republikk, om formen holder seg. Har kjent meg litt syk det siste døgnet, feber følelse og hosting. Og nå er jeg helt ferdig. Ushj. Jaja, håper på det beste!

  Ukens Layover:

  Denne uken har jeg hvert både på Gran Canaria og Tenerife. Det var ganske kaldt på Tenerife faktisk. Men heey det er jo Februar, så jeg skal ikke klage!

  Ukens Foodie:

  Planene med dette punktet var egentlig å tvinge meg selv til å spise mer ordentlig og lage minst en rett i uken, og legge inn oppskriften her. Men jeg har hvert borte hele uken, så også denne uken skuffer jeg. På søndag fikk jeg iallfall skvist i meg en Semla. Så det får bli ukens foodie. Vi ville vel kalt det fastelavensbolle i Norge. Eller? Anywho, den får ikke så høy rateing hos meg, det viste jeg forsovidt før jeg halset den ned, da jeg ikke liker krem. #bummer

  Ukens Opptur:

  Bli ukens blogg på bloggen til bipolarJulie. Alltid gøy å bli satt pris på, spesielt når det er en annen blogger som jeg syns er dyktig. Les bloggen hennes HER!

  Jippi ! Og tusen takk!

  Ukens Nedtur:

  Da jeg var på Tenerife i uniform og kofferten min på Las Palmas. #nedtur.

  De var veldig dyktige og ikke minst dødshyggelig, i "lost luggage" skranken. Jeg fikk komme å sitte på innsiden, fikk vann og en veldig trivelig samtalepartner. Noen timer etter at jeg selv ankom, fikk jeg den levert til hotellet. Kjempe smidig. Men jeg skal innrømme at det var noen nervepirrende minutter da de ikke kunne finne den noe sted.

  Ps: legg merke til at støvlettene mine fortsatt skinner som diamanter, etter 88 cents skopussen fra Torsdag! #Proud

  Ukens Mest Leste Innlegg:

  Afterwork SPA

  Min BloggMentor

  Ukens Story:

  Denne uken har det ikke skjedd så mye spennende. Men jeg fikk et kompliment jeg aldri har fått før. Da jeg stod der og sjonglerte fire matbrett i midtgangen, utbryter en søt gammel dame: "Men Gud, du er jo så lik Jennifer Lopez, det måste du jo ha hørt 100 ganger innan". Haha, jeg syns ikke jeg ser veldig lik Jennifer Lopez ut, og har så vist meg ikke hørt det 100 ganger før.

  Aldri, når sant skal sies! Men må jo innrømme at jeg gråter jo ikke over å bli sammenlignet med frøken JLo.

  Hele fadesen utspilte seg på en flyvning til Gran Canaria, så om hun syns jeg ligner på JLo, da er hun in for a treat når hun kommer ned til Spania.

  Søte damen :)

  (Jeg bør vel state for the record, at hun lettet litt på colabunn brillene sine da hun sa det).

  Håper dere har hatt en fantastisk søndag alle sammen!

  Love,

  Laila

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke byr på en optimal leseropplevelse fra PC.)

 • 05.02.2017
 • //
 • Kl.22:29
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 8 kommentarer
 • Good Morning Tenerife

  Stikker bare en kjapp tur innom for å ønske alle en god søndag!

  Kjempe deilig vær her, og da er det ingenting som å starte dagen med en liten spasertur. Jeg pleier egentlig å bruke tremen "gå tur", men jeg føler at gå er noe man gjør andre steder. På Kanariøyene rusler eller spaserer man. Haha!

  Forrige uke prøvde jeg meg på et sånt "ukens innlegg", og fant ut at jeg egentlig likte det, så i kveld (om jeg rekker, dere vet jo hvordan det er med meg å planlegging), så dukker denne ukens "ukens" innlegg opp!

  Love, Laila

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke byr på en optimal leseropplevelse fra PC.)

 • 05.02.2017
 • //
 • Kl.12:45
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 14 kommentarer
 • Ikke glemt, bare omskedulert :)

  Hola!

  Jeg lovet jo at jeg og Maria skulle lage en liten videosnutt med svar på spm ang livet som flygende. Men i kjent fly stil har det "dessverre blitt en liten forsinkelse". Den som venter på noe godt, haha Neida. Men den kommer det lover jeg! Nå har dere jo mulighetene til å spørre om ennå mer, om det er noen der ute som tenkte "å søren jeg glemte å spørre om...". Fyr løs!

  Jeg kan jo fortelle dere en annen liten sak om det å være flyvende. Som forøvrig er grunnen til denne delayen. Egentlig skulle jeg og Maria treffes å filme nå før jeg drar avgårde igjen, og før hun drar på ferie til NewYork og Miami (ja, jeg er dødssjalu! Følg eventyret hennes HER!)

  Sånn ble det jo obviously ikke. I flybransjen har vi (iallfall der hvor Maria jobber og der hvor jeg jobber, vi jobber ikke i samme flyselskap btw), noe som kalles 24 timers regelen. Den går ut på at inntil 24 timer før innsjekk (tiden vi må møte opp på jobb, altså ikke det samme som flyets avgangstid), kan de som sitter å planlegger, endre oss til andre flyvninger ect. Vi her også noe som kalles standby, som er vakter hvor vi blir ringt om det er behov. Det var altså en slik vakt Maria hadde da vi hadde tenkt til å filme. Hun endte opp i Trondheim, og filmingen ble lagt på is enn så lenge. Da begge jobber skift, og er bort opptil 5 - 7 dager i strekk, ja da er det vanskelig å få det til å klaffe. Dessverre.

  Jeg regner med dere hadde gledet dere som små unger på julekvelden til å se hvordan jeg tar meg ut på video. Fortvil ikke, jeg byr på en gammel filmsnutt fra da jeg deltok i en konkurranse hvor en skulle lage reiseprogram fra stedet en var oppvokst. Bare å klikke her:

  Oh lord...

  Lyden er dessverre ikke mint kvalitet, bare å beklage.

  (Ja, jeg er så flau at jeg vil gjemme meg under en stein, og aldri komme frem igjen. Med mindre noen byr på kake eller annet mums.)

  Ønsker alle en strålende helg videre!

  Har du noen ville planer denne lørdagskvelden?

  Love,

  Laila

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke byr på en optimal leseropplevelse fra PC.)

 • 04.02.2017
 • //
 • Kl.20:04
 • //
 • Q&A
 • //
 • 8 kommentarer
 • Min BloggMentor

  Hei alle fine lesere

  Hadde dere en fin dag igår? Klare for helg?

  (Jeg er faktisk en smule stolt over at jeg har fått med meg at det er helg, jeg er jo vanligvis hun som camper foran kiwi og lurer på hvorfor i alle verdens land og rike de ikke kommer og åpner snart, inntil det går opp for meg at det er søndag. Alle dager er svarte i flybransjen. Haha, det hørtes jo utrolig dystert ut. Poenget var bare at vi sjelden har helg i helgen. Skal jeg være ærlig så er det dødsdigg å ha helg midt i uken. Jeg slipper å styre med å skaffe fri til tannlege timer ect. Det er mye lettere å få vipperefill og frisør timer før kl 15:00 - 16:00 på dagen. Jeg kan traske rundt i matbutikken midt på dagen, før afterwork rushet kommer. #winning)

  Jeg er tilbake igjen i Sverige. Kom seint igår kveld. Hadde store planer om å blogge igår, (har alltid planer om alt jeg skal rekke, om jeg er heldig rekker jeg en tredjedel av alt jeg planlegger) men sånn ble det jo åpenbart ikke. Planen var å sette meg ut på balkongen etter frokost, blogge og bare nyte en siste time i solen. Men jeg endte opp med å løpe rundt som en galing, på jakt etter skopuss. Støvlettene mine så ut som jeg hadde hvert med på mudrace elns. Fant en på matbutikken, for 88 euro cent! #WhatASteal! Ingenting får tiden til å gå som litt old fashioned skopussing, så plutselig befant jeg meg i bussen på vei til flyplassen med et halvskrevet innlegg. Derfor denne mini mini blogg pausen.

  Har dere savnet meg? Jeg har savnet dere og bloggen. Alltid så stas og klikke seg inn å lese fine kommentarer (dere er fantastiske!), sjekke hva alle bloggene jeg følger sysler med. Jeg følger så mange fine blogger, og de er så utrolig gode på å oppdatere bloggen jevnlig. I'm in awe with you guys. Så jeg har alltid mye spennende lesestoff når jeg klikker meg inn på blogg.no. Også savner jeg følelsen når jeg poster et innlegg. Den litt nervøse kriblingen i magen. Jeg er egentlig en veldig reservert person.

  Når sant skal sies er jeg ikke spesielt fan av sosiale medier. Jeg har aldri lagt opp noe på mystory på Snapchat. Instagram lagde jeg kun i forbindelse med bloggen. Jeg føler et stort ubehag når jeg poster bilder av meg selv. Jeg er en sånn som ikke ser hvorfor folk føler seg mer bekvem med å bli sett i bikini vs undertøy. Jeg føler meg like utlevert i begge deler. Jeg skrev et innlegg om en bikini jeg har kjøpt. Men klarte aldri å poste det. Jeg lover at det kommer, en dag. Jeg må bare få påpeke at dette ikke har noe med kroppspress, at man skal se sånn og sånn ut. For jeg syns det er minst, om ikke mer ubehagelig å utlevere tankene mine.

  Eller utleverer meg slik jeg gjør i denne bloggen. Hele dette blogglivet, promotere min egen blogg, dele fra alle de låste kistene i hode (som jeg ikke vet om jeg egentlig noensinne vil åpne igjen), posere foran kamera. Det er så langt utenfor min comfort zone at jeg mange ganger lurer på om jeg bare skal legge hele denne nyfunnede hobbyen på hylla. Og innhold. Ofte tenker jeg "vil folk lese det her? Bryr noen seg om at jeg har kjøpt en billig skopuss?". Men jeg vet jo med megselv, at jeg syns det er artig å lese om selv de minste ting på andres blogger. De bloggene jeg liker best er jo ofte de som lar leseren bli kjent med jenta / gutten bak bloggen. Jeg merker at jeg heller til å like positive blogger. De kan godt ha innslag av tunge og triste innlegg, men ofte med en positiv outlook på livet. Kanskje det har noe med at jeg alltid har likt å glede meg på andres vegne, og jeg får vondt av å høre at andre ikke har det bra. Det må jo være en tilstand eller noe sånt. En god venninne av meg sa engang til meg. "Du vil bare at alle, selv de du ikke kjenner, skal ha det bra du". Hun utdanner seg ATM til psykiater. Så noe var det vel i det. Anywho, det er en sånn blogg jeg vil ha. En blogg som får andre til å føle seg bra og entertained.

  Planen var å blogge frem til nyttår, kjenne på det. Og jeg liker det. Tror jeg. De fleste dager liker jeg det. Dere lurer sikkert på hvorfor i alle dager jeg bestemme meg for å opprette en blogg, med tanke på mitt anstrengte forhold til sosiale medier.

  All ære til min blogg mentor, Hanna! Som lurte meg til å opprette en blogg. Jeg lette etter noe mer kreativt å gjøre ved siden av jobben. Jeg er egentlig en kreativ sjel, og føler ikke jeg får utløp for kreativiteten gjennom den jobben jeg har nå. Forstå meg rett, jeg trives som plommen i egget med jobben, men jeg trengte noe mer ved siden av. Hanna har blogget i over 10 år! Ta en titt på snygge Hannas blogg HER!

  I tillegg til å være en "grymt god" (som de sier i Sverige) blogger, er hun også en fantastisk person! Det er aldri kjedelig med Hanna. Vi var på stopp sammen i Cancún, og jeg, Hanna, S og J, hadde kastet uniformen (les: sendt den på rens), og tatt på partyhatten. Plutselig er Hanna bort. Vi fant henne fort igjen da de skrudde på spotlighten, på podiet over scenen! Haha!

  Igår når jeg kom hit, hadde hun søren meg ordnet så det var verste hotellet her. Lagt frem håndklær. Laget en lapp med wifi code. Haha! Du er for god Hanna, takk!

  Fika med vakre Hanna:

  Hvorfor begynte du å blogge? :)

  ØNSKER ALLE EN SUPER HELG! Hva skal du i helgen? 🤗

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke byr på en optimal leseropplevelse fra PC.)

 • 03.02.2017
 • //
 • Kl.17:47
 • //
 • Personal
 • //
 • 13 kommentarer
 • Afterwork SPA

  Dagen i dag begynte tidlig. Kl 04:00 ringte den første av sikkert 90 alarmer. Det finnes to typer mennesker, de som setter på en alarm nå de skal opp. Eller meg, som har alarm hvert minutt den neste timen.

  Trenger jeg så mange alarmer? Tjæææ. Jeg våkner alltid av første alarmen, og har alltid gjort det, bortsett fra en gang. Da var jeg så sliten at jeg hadde sovet over alle alarmene mine, wake up call fra hotellet og at de hadde banket på døren min. #utrolig. Våknet av at en søt dame fra resepsjonen ristet liv i meg. Er vel rundt to år siden nå, men jeg er fortsatt nervøs for å ikke våkne av alarmen.

  Idag gikk turen til solfylte Las Palmas. Hvor vi akkurat har byttet hotell. Så nå bor vi i Mogan. Ja det er kanskje en litt lengre kjøretur fra flyplassen, men det er det jommen verdt, for du for et hotell og ikke minst sted. #ImInLove. Idag har store deler av dagen gått med på å spasere rundt i den utrolig sjarmerende lille havne byen, sammen med to gode kollegaer. De hadde hele tre butikker, som vi kunne finne, hvor de solgte merkeklær, vesker og parfyme, til gode priser. Godt jeg hadde lagt ingen kortet på rommet og bare tatt med cash til matbutikken. (Matbutikker er forøvrig en av tingene jeg elsker mest ved å være i et nytt land, de har alltid så mye spennende og annerledes enn vi har hjemme i Norge. Bare man kommer over til søta bror, Sverige, syns jeg vare utvalget blir så mye mer spennende).

  Byttet ut denne:

  Med denne:

  Var så heldig å få med en gratis spa inngang. Så jeg og en kollega har badet i glovarmt vann til vi ble rosiner begge to, steamet bort vippeextensionsene våre i strambadstu,og svettet bort minnene etter en lang arbeidsdag i den klassiske badstuen. Altså fy så deilig det var.

  Jeg ville bare poppe innom her på bloggen og dele litt bilder fra min dag, og takke alle som leser og kommenterer på innleggene mine. Dere gjør meg så glad, og jeg setter pris på dere og de koselige kommentarene herfra til månen og tilbake!

  Nå er jeg trøtt som en vrengt strømpe. Så trøtt at jeg føler meg litt syk, så er vel ikke annet å gjøre enn lukke øynene og ønske søvnen velkommen.

  God natt alle herlige lesere!

  Hvordan har din onsdag sett ut?

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke byr på en optimal leseropplevelse fra PC.)

  Love, Laila

  Hvilken naughty kaktus 🌵

 • 02.02.2017
 • //
 • Kl.00:47
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 22 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no