Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

My, myself and I (spot the fake one)

Her 10 ting du helt sikkert ikke viste og kanskje til og med ikke tror på. Hmmm, Lets put a twist on this, 9 er sanne og 1 er fake! Gjett da vel! Svaret kommer imorgen kveld.

Spennende eller hva? #HvemTrorJegAtJegEr

* Jeg har spilt klarinett i over 10 år, men det er kjempe lenge siden jeg spilte sist. Har ikke klarinett lenger engang

* Jeg var "PromQueen" på VGS, haha *blush*

* Jeg var grønnruss. #VilDuStusseBuskenMin?

* Jeg har alltid syns at kropp og psyke er utrolig spennende. I det siste har jeg hatt en skikkelig hang up på hvilke grenser vi har som mennesker, om det i det hele tatt finnes noen?

* Om jeg har hørt at noe er "helt forferdelig - ikke se det" - så må jeg se det med mine egne øyne. Og det holder ikke å se deler, jeg må se alt. Har derfor presset meg gjennom hele "A Serbian Film" - aldri se den. Jeg så forøvrig den usensurerte versjonen.

* Jeg har aldri hvert i USA, men jeg har fått en helt perverst hang up på LA! Vet ikke hvorfor, men det må være mitt drømmereisemål. Vet ikke engang hva jeg skal der. Haha! Skrev til og med et eget innlegg om LA (men jeg får ikke til å legge ved link. Blogger fra mobilen. Sånn er livet når man praktisk talt bor i en koffert)

(Og, ja jeg har jobbet på Norwegian tidligere, tror de søker sommervikarer atm! Søk! Så bra miljø der :D)

* Jeg hater å ta bilder av meg selv. Syns aldri det blir bra. Enten så blunker jeg, eller så trekker jeg inn haka, så jeg ser ut som en gås. Akk.

* Jeg syns minttu (finsk peppermintlikør) blandet med sjokolademelk er mums! Som å drikke AfterEight! Haha. Kjenner ingen andre som liker det, så om noen gjør, Holla!

* Jeg har hvert med i en kondomreklame!

* Jeg hadde så "kanintenner" (overbitt) at jeg fikk regulering av medisinske og ikke kosmetiske grunner. Noe som gjorde at det ble litt billigere. YAY!

Ha en super kveld alle sammen ! :)

Spent på hvem dere tror er fake, hihi!

Vi blogges :*

Innlegget er skrevet fra mobil, så jeg beklager om det ikke er estetisk vakkert på PC! :)

Love, Laila

 • 27.03.2017
 • //
 • Kl.22:39
 • //
 • Personal
 • //
 • 12 kommentarer
 • The Last Two Weeks

   

   

   

  Hva skjedde med forrige uke, ukens innlegg? Det skjedde ikke.... Im outmost sorry! 

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

  Har jo hengt litt på franske utesteder i det siste, og der spilles den sagen titt og ofte: 

   

   

  Kinda fengende er den! 

   

  Ellers er disse addet til listen min atm: 

   

  Now and Later - Sage The Gemini

  False Alarm - Matoma (plutselig fått sansen for denne igjen)

  All Time Low - Jon Bellion

  Lights Out (Too Drunk) - DJ Katch feat. Hayley

   

  Hit The Road Jack - Throttle 

   

   

   

   

   

   

   

  Ukens Layover:

   

  HKT - Med verdens beste gjeng! 

   

   

  HKT er forresten flyplass koden til Phuket International. Jeg, samt resten av verdens flygende, omtaler de fleste steder utifra flyplasskoden. Jeg har ikke hvert i Barcelona, jeg har vert i BCN typ, haha. #Yrkesskade

   

   

   

  Ukens Anbefaling:

  The Couple Next Door  av Shari Lapena.

   

  Kan man anbefale en bok man ikke har lest ferdig ennå? Jeg er på side 235 av 302. Så det er ikke sånn at jeg har lest de ti første sidene og tenkte, "OMG, sykt pfheeet bok lixxm". Jeg har faktisk lest den, snart iallfall, veldig snart, for den er nærmest umulig å legge fra seg. Den handler om et par som lar sin 6 måneder gamle baby bli igjen hjemme, mens de er på middag hos naboen. De har babymonitor og sjekker babyen hvert trettiende minutt, hva kan gå galt? 

   

  Jeg elsker at man ikke kan stole på noen av karakterene. "People are capable of almost anything" - altså det må vel være mitt livsmotto. Jada, jeg vet jeg har skrevet før at jeg er uhelbredelig naiv, which i am. Men jeg tror på begge deler, at mennesker i utgangspunktet er snille, men at under de riktige omstendigheter, kan man utføre de grusomste handlinger. Jeg mener bare se på Stanley Milgrams eksperiment om lydighet!! Nei, vet dere hva nå ror jeg meg helt vekk fra det jeg egentlig skulle skrive om. Meeen, jeg tror vi må snakke mer om dette, gjerne i et seinere innlegg, stay tuned! Anywho, boken, ja nå har jeg glemt hva mer jeg skulle skrive om den. Les den a dere! 

   

   

   

   

  Ukens Opptur: 

  Herre Jesus, for et vær det har hvert idag! Iallfall her i Oslo, Oh my!

  Go home syden typ! 

      

   

   

   

   

  Ukens Nedtur:

  Jeg drar til Sverige igjen imorgen, mandag og jeg kom hjem fredag kveld. Så jeg så meg nødt til å dra til privat lege. Jada jada, jeg kunne sikkert sittet i kø på legevakten som alle andre dødelige. #HvemTrorJegAtJegEr. Men med kun litt over 48 timer hjemme, før jeg drar avgårde og kommer hjem om typ 9 - 10 dager, var 12 timer i kø på legevakten det siste jeg var keen på (btw: Kan man fortsatt si "keen" eller er det ut nå liksom?). Uansett endte opp give or take 800 kroner fattigere, og med en pakke antibiotika.

  Vil bare påpeke at det er for en bakteriell infeksjon over midjen, før dere lar tankene løpe løpsk.....

      

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg (siste 2 uker):

  Kjøpt meg nye TITS :D

   

  Just When You Thought It Was Cancelled....

   

  CHILL PPL

   

  Har dere hatt en oh so awesome uke? 

  Jeg håper det :D 

   

   

   

  Love, Laila 

 • 26.03.2017
 • //
 • Kl.23:16
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 10 kommentarer
 • I´m back!

   

   

  Did you miss me? 

   

  Haha, jeg har vel flere "I´m back" innlegg enn jeg har ordentlig innlegg. Huff! No excuses denne gangen. Hunden spiste ikke bloggen min. Jeg var rett og slett way to busy til å skrive. Anywho, når "snakket" vi sist? Må vel ha hvert på tirsdag eller onsdag? Tirsdag var det, jeg hadde nemlig store ambisjoner om å blogge mer den dagen, da vi jentene i crewet hadde bestemt oss for at vi ikke skulle ut. Shoppe. Ta manikyr. Før drink. Spise. Legge oss tidlig. Før drinken ødela alt. Da vi ankom the desingnated room for predinner drink, en time forseint (Jenter og shopping, haha), var det kjøpt inn 2(!) liter sprit, samt øl. Fordelt på seks personer.

   

   

      

   

  #LordHaveMercy.....

   

  Jeg var tilbake på mitt eget rom så tidligseint at jeg ikke engang tørr skrive det, haha. Kort oppsummert endte vi på en fransk club, hvor vi røykte vannpipe (og delte munnstykke alle sammen, et mareritt for en bakterie freak som meg, haha). Det var helt sinnsykt varmt der inne, og røyken og varmen fra alle vannpipene gjorde det ikke bedre. Så jeg fikk den geniale ideen at vi skulle bade (kl 03 something) #DontTellAnyone. Etter ett vellykket bad, raidet vi 7/11 i bikini, for sjokolade, chips, sjokolademelk (my fav!), og alt annet som knuller i munnen etter klokken har passert 04:00. Haha. Natten / morgenen avsluttet vi på efterfest til det var waaaay for lyst til å sove, og housekeepingen hadde begynt på jobb.

   

   


   

  Onsdag var en tung dag.....

  Torsdag fløy jeg Arlanda, og Fredag videre hjem til Oslo. 


  Akkurat nå: Nyter jeg en stille lørdag på sofaen. Så.Utrolig.Deilig. Tenker på at jeg kunne ønske jeg hadde tatt fler bilder. Eller noen i det hele tatt blir vel heller rett og si. Akk, dere skulle hatt meg på snapchat. Eller, hvorfor skulle dere det, hvem tror jeg at jeg er, haha! Dere vet how the saying goes: 

  "you gonna act famous to become famous"  

   

  - Eller er det egentlig en saying? 

   

   

  Anywho, ha en oh so awesome lørdagskveld alle skjønne lesere <3

   

  Love,Laila 

 • 25.03.2017
 • //
 • Kl.23:13
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 10 kommentarer
 • Kjøpt meg nye TITS :D

  .... Bare synd det ikke er permanent. heh. 

   

  For en stund tilbake hadde Victorias Secret Clerance Sale på ALLE bikinier fra fjorårets kolleksjon. #SweetBabyJesus! 

   

  Jeg klikket selvfølgelig hjem noen herligheter, blant annet denne: 

   

   

   
  Med ENORME puter! Har aldri hatt så mye pupp jeg! Jeg bestilte den ikke mer overlegg en gang, var egentlig på jakt etter en mer bandeau aktig overdel, i samme mønster, men dere vet hvordan det er på clerance sale. Aldri den størrelsen man ser etter.

  Anywho, om du er på utkikk etter en bikini med ekstra ekstra mye padding, så anbefaler jeg å sjekke ut om PINK by Victorias Secret har noen Bombshell Push Up bikini topper. Jeg for min del syns Add 2 - cups, ble litt over the top. Jeg elsker fargene og mønstret, men litt too much of the good stuff, hehe.

  Tror jeg skal gå for svart denne gangen. ATM har jeg en liten crush på badetøyet fra Kopper and Zink. Så mye fint. Take a look! 

  Helt feil sesong, men det er jo lov å drømme seg bort til sol og sommer, men på min swimwear wish - list atm: 

      

  1. DYLAN ONE PIECE    2. FLOWERY    3. HIGH LEG ONE PIECE   4.MAMBA ONE PIECE 

   

  Mest svart, men er jo genrelt glad i farger, så vi får se hva jeg ender opp meg! Jeg har aldri, så langt tilbake jeg kan huske, eid en badedrakt, kun bikinier. Tenkte 2017 kunne bli året jeg fikk meg en badedrakt! Jeg tror jeg kommer til å føle meg mer komfortabel i det. Jeg har alltid stusset på at endel blir så brydd når noen ser de i undertøy, men gjerne viser seg frem i en endå mindre bikini. Rart det der. Jeg blir skikkelig brydd av begge deler. Føler meg så naken. Ja, jeg vet det er bare kropp. Jenter som ser selvsikre ut i bikini er noe av det flotteste jeg vet. You go girls! 

   

  Noen tips til bra nettsider å bestille bikiner fra?  #EnlightenMe 

  Ønsker alle en fantastisk kveld!

 • 24.03.2017
 • //
 • Kl.15:37
 • //
 • Blogg
 • //
 • 12 kommentarer
 • Queen of postponing

  Hei fininger.

  Dere må ikke tenker for a minute that jeg har glemt dere. Jeg er i Thailand. PCn og kameraet mitt er i Norge. #Bummer. Jeg er queen av postponing. Og "jeg blogger når jeg kommer hjem", kombinert med min karakterløse personlighet, "jeg skal ikke ut". Resulterte i et bedre måltid på Burger King, et raid på den døgnåpne 7/11, og noen som "kom hjem" 06:30. Ble ingen blogging da dessverre. Må være mitt verste personlighets trekk. Tror jeg rekker alt seinere.

  Men dere er ikke glemt! Har dere det bra fine lesere? Hatt en oh so awesome helg? Jeg håper det!

  Når var sist vi snakket sammen? Lørdag?

  Anywho, på lørdag ettermiddag og natt fløy jeg ned til Krabi, sør i Thailand. Det tok omlag ti og en halv time.

  Haha, trøtt allerede før jeg hadde begynt. Neida, bare klarer aldri å ta et decent selfie. Hvor ser jeg henn på dette bilde?

  Vel, da vi landet i Krabi, bar det avgårde i buss. 3 timer skulle det ta til Phuket. Jeg er nesten sikker på at det tok lengre tid. Men skal ikke si noe for sikkert da jeg sov mer eller mindre hele veien.

  Finnes ingenting bedre, (Joda nå lyver jeg, det gjør det, men pretty deilig er det) enn å ha beina høyt etter over ti timer på føttene ombord i en trykksatt kabin.

  Fremme på hotellet kl rundt 15 - 16, så det meste av søndagen gikk med på å sove. Planen var å spise litt, chille, de andre var sugene på massasje, tidlig i seng ect. Hvor befinner vi oss 02:00? På en fransk club. #SvakeMennesker.

  Tilslutt ble det fullt med stor F, og vi fant ut at det var best å komme oss i seng.

  Igår, var det vel mandag?

  Believe it or not, men jeg og en kollega klarte å komme oss på treningsrommet! Klarte selvfølgelig å ødelegge "ligger alltid i kofferten vesken min". En liten brun skinnveske. Ingen vits å gråte over spilt melk. #ShoppingO'Clock. Jeg eier jo ikke stil, men etter fantastisk hjelp og veiledning fra mine 3ndy kollegaer, endte jeg opp med denne:

  Den er fra Charles & Keith. Hadde aldri hørt om det merket før. Men min kollega som tillegg til å være cabin crew også er fashion guru, hadde en veske derfra fra før, og kvaliteten er vist kjempebra! Ganske rimelig er det der også.

  Alltså shoulder strappen er dødskul, den bytter farge etter hvordan du ser på den!

  Akkurat nå: ligger jeg i sengen klokken er passert 14:30. Jeg skulle foresten stå opp tidlig å trene idag. Guess that won't happen! Haha!

  Vi blogges seinere idag (don't take my word for it)! Ha en super dag :) Takk til alle dere som titter innom bloggen min!

  Love, Laila

  (Innlegget er poste fra mobil, så jeg må bare beklage kvaliteten på bilder og oppsett)

 • 21.03.2017
 • //
 • Kl.08:33
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 8 kommentarer
 • Vet dere hva en taske er på svensk?

  GOD HELG FININGER

  Igår, før jeg dro avgårde til Stockholm, var jeg ute på vift, haha, hva betyr egentlig det? Med noen av de fineste menneskene jeg vet om. Jada, dere er de fineste jeg vet om, selvom dere gav meg pes fra Bogstadveien og ned til Akerbrygge for DETTE innlegg. Det heter vist ikke krenkt i Norge, men krenket. Haha, jeg har blitt svorsk. Hjelp. Jeg jobber jo som jeg kanskje har nevnt, fra Stockholm nå i vinter? Anywho, jeg sliter skikkelig med å snakke norsk når jeg snakker med svensker, jeg kopierer ofte språket eller dialekten til andre. Nå sist, var vi en salig blanding norsktalende, svensktalende og dansktalende. Var så vidt jeg skjønte selv hva jeg sa etterhvert. Veldig artig når kelnere ol spør om hvilket språk vi snakker og vi kan svare; tre, norsk, svensk og dansk! Folk blir sååå imponert, med mindre de allerede vet hvor like de skandinaviske språkene er da!

  Gøy med de skandinaviske språkene egentlig. Hvordan de er så like, men samtidlig finnes det ord som er helt ulike.

  Har dere sett klippet hvor Team Antonsen ringer til et dansk datafirma elns? Da en dansk avis har overskriften: "kuk i computeren på metroen", - altså t-banen eller undergrunnsbanen er vel mer riktig å si, står grunnet en teknisk feil. Om dere ikke har sett det! Do it! Det er oh so Funny

  Link HER

  Jeg syns forøvrig (no offense dansker) at det er mye lettere å forstå svensk enn dansk. Men det kan jo være fordi jeg har blitt eksponert for svensk helt fra jeg var liten gjennom Barne-TV. Hvem så vel ikke på Pippi Langstrømpe liksom? Samt at det er mange fler svensker i Norge enn dansker. Så rart at man kan si dansker og svensker, mens norsker høres helt dust ut haha. Den eneste gangen jeg kan huske å ha blitt eksponert for dansk da jeg var yngre må ha hvert da hele klassen på barneskolen hadde dilla på Mujaffas BMW. Husker dere det spillet eller? #Nostalgi. Det kom vel en norsk versjon også, men den kunne aldri konkurrere med den danske! "Smukke pige, kom ind i mujaffas BMW" aahhh love it! Kanskje jeg må ta meg en runde. Hva er vel bedre enn å bruke lørdagen på ett over 10 år gammelt nettspill? Tja, jobb...?

  Ah, overskriften ja! Den hadde jeg nesten glemt. TASKE. Her om dagen, holdt en svensk bekjent på å le seg tullete da en dansk bekjent, spurte om han ikke kunne "hente den lille taske". Jeg kunne ikke skjønne hva som var så hysterisk med det, før jeg ble fortalt at taske er slang for penis på svensk. Jeg har aldri hørt det før? Og jeg har bodd i Malmø. Hmm... jaja, jeg skal iallfall unngå å spørre en svenske om hen kan holde rumpetasken min. Haha.

  Hva skal dere bruke denne herlige lørdagen på?

  Jeg skal jobbe, men først skal jeg komme meg ned på treningsrommet. Neida, jeg har ikke flyttet fra den trange Oslo leiligheten min, til et stort herskapshus med treningsrom i kjelleren. Jeg er på hotell.

  Anywho, noen som vet om det finnes en form for vinddans? Det finnes jo regndans typ (Akk, _typ_, det er super svensk), så da bør det vel finnes en vinddans også? Om noen kan, og er villig til å danse, da vil jeg gjerne ha masse medvind østover! På forhånd takk!

  VI BLOGGES <3

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke er optimalt på PC)

  Love, Laila

 • 18.03.2017
 • //
 • Kl.13:36
 • //
 • Blogg
 • //
 • 11 kommentarer
 • BITTERSWEET

  BITTERSWEET, er bare fornavnet. Å være på vei til jobb på en fredagskveld. Og ta bussen sammen med alle de feststemte menneskene. Makes me pretty bummed out :(

  Ikke at jeg skal jobbe meg ihjel idag forsåvidt, skal bare være passasjer over til Stockholm med Norwegian. Og tilbringe en natt på AirPort Hotell. I love myself some hotellnetter jeg altså, ikke det. Men noen ganger kan jeg kjenne at jeg savner litt å ha fri i helgen. Vet ikke hvor mange fester, venninnekvelder, ect jeg har gått glipp av. Med tanke på at vi jobber såkalte slinger, hvor vi drar, ja for eksempel som meg idag, og kommer hjem typ en uke seinere. Er det vanskelig å ta seg fri en dag om schedulen allerede er i produksjon. Vi pleier å spøke med at man er heldig om man får fri til sitt eget bryllup! Haha.

  På en annen side, så elsker jeg jo å ha fri midt i uken. Det er så soft å kunne gå i matbutikken midt på dagen, slippe å stå i kø på maskinene på treningssenteret, og dere aner ikke hvor mye lettere det er å få vipperefil time og frisørtime midt på dagen en ukedag!

  Jo, også har jeg glemt å pakke ned macen og kameraet mitt. Det er også pretty bittersweet. Brace yourself for blogging fra mobilen. Nice forsåvidt er jo at det er mindre verdisaker for vimsa å passe på, haha.

  Har nok baggasje allikevel ser det ut til. Grensen er vel 20 kg er det ikke?

  #PrettyClose

  Det er jo lillelørdag! (ikke at jeg trenger noen undskyldning for å helle innpå med sjokoldemelk, jeg har vel kanskje det verste kostholdet av alle jeg kjenner typ)

  Ifølge en eller annen test jeg leste på VG elns for et par uker siden. Haha, verste kildekritikken. Men jeg er nesten helt sikker (110% haha) på at denne sjokolademelken kom skikkelig bra ut på testen! Mener den fikk terningskast 6! Så så ille usunn kan den ikke være.

  Rå god er den også! Og jeg "Knows my chocolate milk" - for å si det sånn!

  Jeg har vel btw fått det man med trygghet kan kalle "room with a view".

  Tanken er man skal kunne se rullebanen tror jeg? Too bad det er mørket og overskyet!

  Jeg er allerede trøtt, og tanken var at jeg liksom skulle holde meg våken så lenge som mulig, da jeg flyr natt imorgen. Jeg får stikke ut å se om jeg får tak i noe kaffe eller redbull (Ouf, aldri begynn å drikke redbull a dere. Noen som lurte det i meg på forrige layover og nå innbiller jeg meg at det funker... Akk, gift på boks!)

  Ha en awesome fredagsnatt everyone!

  Make the most of it party ppl!

  Vi blogges!

  (Innlegget er skrevet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke ser optimalt ut på PC)

  Love, Laila

 • 17.03.2017
 • //
 • Kl.22:48
 • //
 • Blogg
 • //
 • 12 kommentarer
 • CHILL PPL

   

   

   

  Hola¡ 

  Hatt en fin dag everyone?

   

   

  Jeg har hvert out and about i hele dag. Fikset dådyrvippene min *Blafre med vippene*, kjøpt en latterlig dyr (oljefri) øyekrem. Nåde den om ikke IKEA shoppingbagene under øynene mine forsvinner nå altså, haha. Besøkt familie, møtt venninner og sist men ikke minst levert minnepinnen til Mr.Cut&Edit. Samt bedt en stille bønn om at det er noe av råmateriale som er brukbart. Gruer meg litt til å poste videoen altså, haha, godt verken jeg eller Maria tar oss selv spesielt høytidelige. 

   

   

  Apropos å være selvhøytidelig, har det gått litt for langt for noen? Er det bare meg eller er mange blitt litt vel lett krenkt her i landet? Tar vi oss selv litt for høytidelig?  Har tenkt mye på det i det siste, tenkt kanskje ennå mer på hvordan jeg skulle formulere meg i dette innlegget uten å krenke noen. Haha. 

   

  Vi skal skjerms og strykes med hårene. Vi skal ikke tråkkes på for alt her i verden. 

  Kan vi ikke være litt som danskene aaa? Der har de jo nakene damer på side 9, uten at halve landet føler "at verden har gått over alle stokker og steiner" #Side9Piken 

   

   

   

  Frontpage 100%

   

   

  Om jeg sier ifra til deg, så er det ikke fordi du er mørk, lys, høy, lav, you name it, men fordi du er en idiot! Det har ingen ting med at du er det eller det. Jeg er lei av dere som tror det er Okay å oppføre seg ufint, og så dra diskrimineringskortet når noen snakker til dere! (Joda, det finnes masse diskriminering der ut, jeg er ikke blind for det. Men noen ganger er det litt "ulv ulv" ute å går). 

   

   

  Du kan ikke snike foran meg og dra en "hadde vel ikke gjort noe om det var en av dine egne?" 

  Mine egne? Legg ned. Vi er vel alle like? Jeg sa ifra fordi du snek, og det er not Okay (iallfall ikke når jeg skal rekke toget), spiller ingen rolle at du var middelaldrende hvit man og jeg er mørkhåret kvinne. Get real ppl. 

   

  Jeg er for the record både kvinne, utenlandsk, norsk, og litt bifile tendenser har jeg også . Forbeholder meg retten til å oppføre meg som en idiot og være krenkt hele tiden jeg da. #untouchable. Neida!  Haha! 

   

      

  Ha en outmost awesome torsdagskveld (natt?) <3

   

      

  Love, Laila 

 • 16.03.2017
 • //
 • Kl.23:11
 • //
 • Personal
 • //
 • 4 kommentarer
 • Just When You Thought It Was Cancelled....

   

   

  ...... VIDEOBLOGGEN

  med svarene på spørsmålene dere stilte i DETTE innlegget for typ hundre år siden,

  er endelig spilt inn. 

   

   

   


   

   

   

  Endelig hadde jeg og Maria fri samtidig, så hele dagen idag er gått med på filming, godteri spising og chitchat. #HelgMittIUka. Apropos godteri, vi har mumset i oss Nellie Dellies, de er rå gode! Og søtet med stevia! Kan det bli bedre? 

   

   

      

   

   

  Great minds think alike. 

   

   

  Helt uavhengig av hverandre hadde både jeg og Maria kjøpt Nellie Dellies. Om ikke hukommelsen spiller meg et puss, så mener jeg Maria sa hun hadde kjøpt sine i Finland. Mine er fra Apoteket i Sverige, kjøper alltid med Nellie Dellies og tørkede eplebåter når jeg er innom. Noen som vet om man får kjøpt Nellie Dellies i Norge? Annet enn at de har sjokolade derfra på noen av de store fancy matbutikkene?

   

   

   

  Anywho, imorgen leverer jeg minnepinnen til et fantastisk menneske, som skal redigere og klippe for oss. Vi surrer, roter, snakker i munn på hverandre, ler og sier "uhmmm" og "ja...ja..." sikkert hundre ganger, så han har litt av en jobb stakker! Vi har fortsatt ikke bestemt oss for om vi skal ha musikk i bakgrunn eller ikke. Personlig kan jeg syns det blir litt vanskelig å høre alt som sies når bakgrunnsmusikken blir for høy, men det kan jo være at det bare er jeg som er gammel og u3ndy.

   

  Så musikk dere, hot or not? 

   

   

  Stay tuned, for om ikke altfor lenge dukker videoen (forhåpentligvis) opp her på bloggen, og på Marias

   

   

      

   

   

   

  Akkurat nå: 

   

  Sitter jeg med macen i fanget og ser på det groteske rotet jeg har skapt på gulvet da jeg snudde kofferten min opp ned. Imorgen skal, itillegg til å levere minnepennen; vipper fylles på, klær vaskes, La Familia besøkes og venninner drikkes kaffe med. Phuuu! Litt mer på tapetet enn jeg kunne ønsket meg, da jeg er skikkelig jetlagged og sliten atm. Men jeg må innrømme at jeg gleder meg veldig, har ikke sett verken familien eller de to venninnene jeg skal møte på evigheter! Klokken ringer 08:30 imorgen, så God natt og Peace Out alle fine lesere. 

   

  Har dere noe spennende på tapetet for morgendagen? 

   

   

  Og ja, jeg (og det gjør sikkert Maria også)

  setter kjempe stor pris på å høre hva dere tenker om musikk i videoblogg! 

  Dere vet hvor dere finner kommentarfeltet! 

   

   

      

   

   

  Love, Laila 

 • 15.03.2017
 • //
 • Kl.23:33
 • //
 • Q&A
 • //
 • 12 kommentarer
 • Dekket Bord

   

   

  Hei Fininger 

   

  Hva gjør dere idag? 

   

   

  Jeg sitter på toget fra Gøteborg til Oslo. NSB, er ganske lyixg egentlig. Trøtt som en vrengt strømpe, trøtt er vist en gjenganger når det kommer til meg virker det som, haha. På tide med en livsstil endring? Ikke så rart jeg er trøtt dog, med tanke på at jeg kun har sovet to og en halvtime. #ZzzZZ. Vi var forsinket, ingen shocker tenker dere sikkert, en hører jo ikke om annet en forsinkelser når det kommer til flytrafikken. Men jeg er litt sjokkert, for vi pleier å ha pretty strong on time game! But you can´t turn the wind i guess! Anywho, jeg skal ikke klage, jeg valgte selv og dra med 13:00 toget, jeg kunne ventet og tatt 17:55 toget, men det er ikke fremme i Oslo før typ 22:00 i natt (Jada, 22:00 er natta for denne gamla her vet dere, haha). Nå kommer jeg hjem kl 17:00 isteden. Cant´t wait! Vanligvis har jeg ikke så hastverk med å komme hjem, iallfall ikke når jeg bor på lyxige Clarion Post Hotell, men idag, så kommer jeg hjem til varm, ferdig laget middag! Altså jeg kan telle på en hånd gangene jeg har kommet hjem til varm middag.

   

      

   

   

  Vel, nå skal det sies at jeg ofte kommer hjem til de merkeligste tider, og ofte er så sliten at jeg ikke vet hva jeg heter. Man er, eller jeg er, skal ikke snakke for resten av kollegaene min, men jeg vet at de fleste som meg er så mettet på sosial omgang at man bare vil låse seg inne og nyte å være alene når en først kommer hjem. Vi er jo tross alt sammen med hverandre hver dag i opptil en uke. Vi, vi kan være alt fra seks til over 20 mennsker på engang på samme sted. Vi, vi kan være helt ukjente for hverandre i starten. Vi, vi drar på stranden sammen, kino sammen, spiser sammen, danser sammen, ja noen sover til og med sammen. Ikke det at jeg tror det kom som noe sjokk på noen av dere. Flybransjen har jo ikke rykte for å være søndagsskolen akkurat, eh he he. Rart egentlig hvordan, glammen og hvordan en så opp til flyvertinner og piloter har falmet betydelig, men striper, dere. Det går aldri av moten. Det sjokkerer meg ikke lengre hvor fort ungjentene (haha, høres ut som jeg er hundre år!) faller som fluer når de ser et par shiny striper. Nå skal det sies at pilotene, iallfall her i Skandinavia, er en herlig gjeng mennesker, så det hjelper nok på. Nå tok jeg meg selv i å ha en skikkelig old fashioned tankegang, for det finnes jo kvinnelig piloter også. Det er forresten pilot brist i Skandinavia, så kanskje det er pilot jeg skal bli? #FemalePilotsKickAss  (Dere som har lest bloggen min en stund, vet sikkert at jeg aldri klarer å bestemme meg for hva jeg skal studere / utdanne meg til) 

   

   

   


   

  (Et par striper til og snerten pilothatt på det her, hva sier dere folks? :P) 

   

   


  Jeeez, som jeg sporer av idag, (enda godt det er jeg som sporer av og ikke toget). Anywho, det innlegget skulle egentlig bare handle om at jeg, heldige lille meg, får middag servert nå jeg kommer hjem. Det må jo være #HverdagsLykke eller? Vanligvis vil jeg som sagt ikke se en levende sjel når jeg kommer hjem, fordi jeg er så mettet på sosiale impulser. Men idag, idag gleder jeg meg skikkelig! Kanskje det er de to timene søvn som gjorde det? Eller kanskje det er selskapet? *Blunke* 

   

   Det er i underkant av en time til toget ruller inn på Oslo Sentralstajon, og derfra venter en kort busstur, før jeg kan inta et bedre måltid, men av hva?

   

   

  Jeg fikk disse bildene nå nettopp: 

   

   
   

   

   

  Og jeg er nesten sikker på at det pølsegrateng som står på menyen!

   

  Eller hva tror dere? #Mums ser det ut til å bli uansett! 

   

   

   

   

  Hva står på menyen hos dere i kveld? 

   

  Ønsker alle en oh so awesome tirsdagskveld! 

   

   

   

  Love, Laila 

 • 14.03.2017
 • //
 • Kl.16:19
 • //
 • #mums
 • //
 • 23 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (6 - 12 mars)

   

   

   

  God Mandag awesome lesere!

   

  Jeg er nok engang litt delayed med ukens ukens innlegg. Jeg har vel ingen grunn forsåvidt. Annet enn at jeg har gjort noe jeg tror er sunt, og som jeg syns alle burde gjøre. Stenge pc´n og være sosial i "den virkelig verden". (Til en forandring.) Men jeg har savnet dere da, føler jo at jeg har et "ansvar" for å levere. Ikke at jeg tror dere satt som tente lys igår og ventet på Ukens innlegg, hehe. Anywho, i går var vi i Cabarete, hvor vi tok en drink, og spiste pizza. Det hadde hvert så fantastisk kos å sitte på stranden og spise, med sand mellom tærne. Men dessverre regnet det, så vi satt inne, og priset oss lykkelig for det, da det virkelig pøste ned. Jeg nevnte det vel kanskje i et tidligere innlegg, at Cabarete ligger omlagt 25 - 45 minutter unna resorten hvor vi bor. Alt etter hvem som kjører, hehe. Veiene her er, vel hva skal jeg si? Jeg skal iallfall tenke meg om før jeg klager på veiene hjemme i Norge, for å si det sånn.

   

   

      

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

  Addet litt musikk til listen min. Jeg har en liste, med det veldig kreative navnet "1".  Den har altfor mange sanger. Og en salig blanding av alle sjangere. Jeg burde virkelig rydde i den, dele inn sangene i forskjellige lister eller noe. Men det blir vel med tanken. 

   

      

   

   

   

  Ukens Craving: 

  Disse her:   

   

  Goddamn de er gode! #MUMS 

  Jeg er jo caramel lover! 

  Kom over de på pressbyråen i Sverige. Er vel typ Sveriges svar på Narvesen. Håper de finnes i Norge også, noen som har sett de? 

   

   

  Ukens Layover: 

  Jeg er på den dominikanske republikk. Høres så rart ut med på, men det er vel på når det er en øy eller hva? 

   

      

   

  Været har ikke hvert det beste disse dagene, men noen soltimer har jeg da fått skvist inn, ytterst få faktisk. Har liksom ikke hvert varmt nok, Joda, det har det, men det har hvert overskyet og regnet endel. Og her er det sånn at when i rains it pours! Men, jeg har klart å for once bevege meg litt på layover. Jogget hver morgen, ikke dårlig til å være meg. Jogger ikke så langt. Men et sted må en jo starte, eller hva? 

   

   


   

   

   

  Ukens Wishlist: 

   

  Noe av det mest "slitsomme" jeg vet om er å smøre meg med solkrem. #i-landsproblem. Det er et skikkelig ork å smøre seg inn, alle kriker og kroker, ryggen, som man såvidt kan smøre selv. Akk. Så denne uken har jeg tenkt på at jeg ønsker meg en sunscreen bås på stranden. Altså se for dere en spraytan bås, bare at man blir sprayet med solkrem! Tanken er at man skal kunne koble til sin egen solkrem, viss man for eksempel har en for tørr hud, fet hud ect (må kanskje være en spesial solkrem, så den kan sprayes?), eller at man kan velge forskjellige faktorer om man ikke har med seg sin egen. Det skal være fort og enkelt, og helt maskinelt. Altså kan det bli lettere? Ja, om det hadde funnets en pille, som gav sol beskyttelse, men det er kanskje litt søkt. Anywho, ville du brukt solkrem båsen, om det fantes på en strand nær deg? 

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Ukens Opptur: 

   

  Det må være at jeg har begynt å jogge så smått igjen, det er virkelig få ting som er så godt som å løpe med noe riktig god musikk på øret. 

   

      

   

   

  Jeg vet ikke om dette teller som en opptur akkurat, men det gjorde og gjør iallfall meg til et litt lykkeligere menneske; Den sene frokosten. Jeg virkelig elsker at den ikke stenger før 11:00. Da kan jeg dra meg i seng, jogge og dusje, og fortsatt rekke frokosten. Det er noe helt egent med å kunne sitte ute å spise frokost altså. Misunner dere med balkonger og verandaer altså! 

   

   

  Ukens Nedtur: 

   

  Altså Hakke hakkespett og vennene hans tar livet av meg. Klokken 06:00 Sharp var de utenfor og hakket. På en søndag!! Eier de ikke respekt, haha. 

   

      

   

  Egentlig har jeg syns at det har hvert helt OK å bli vekket så tidlig. Det er så deilig å jogge før deg blir altfor varmt, og det er så vakkert ute i morgen lyset. Meeen, det er veldig lite kult å bli vekket 06:00 når man skal fly hele natten hjem (eller hjem og hjem, vi skal til Gøteborg). Hver gang jeg jager den bort, så kommer den tilbake. Jeg føler meg som en gris i angry birds typ. 

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

   

  Jeg gir opp! (2 ting jeg har gitt opp og 3 ting jeg aldri forstår)

   

  Strangers on a Long Train Journey

   

  5 things being a Butterfly taught me

   

   

  Akkurat Nå: 

   

  Er det fantastisk vær, ironisk for det er spådd regn. Mens i går, da det var spådd bra, da pøste det ned her. Jeg tenkte i forgårs, at jeg har aldri sett så mye regn. Det fikk jeg spise i meg igår. Ikke at det regnet hele tiden, det var mint vær helt klar himmel og sol på formiddagen. Men som lyn fra klar himmel, startet det. Jeg har aldri sett så tungt regn jeg. #HåperTaketHolder. Det er bare å beklage at ukens ukens innlegg er mye kortere enn det vanligvis pleier å være, men det føles som denne uken hadde minst tre dager mindre enn den pleier å ha. Tiden går altfor fort. Tenk at det allerede er midten av Mars, syns ikke det er lenge siden det var julaften typ jeg. Nå skal jeg spise frokost, klokken er jo bare 10:30 her. Så deilig med et hotell hvor frokosten er åpen helt til 11:00. (Ikke at jeg sover etter 06:00 uansett. Ref, hakkespetten.). Så skal kofferten pakkes (Les: Jeg skal kaste alle tingene mine ned i kofferten, løpe rundt som en hodeløs kylling, mens jeg prøver å gjøre ti ting på engang, hehe, always running late jeg) , og nesen vennes hjemover mot kaldere breddegrader. 

   

      

   

   

   

   

  Hva gjør dere idag fininger? 

   

   

   

  Love, Laila 

   

 • 13.03.2017
 • //
 • Kl.19:03
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 2 kommentarer
 • Lørdag. Tick Tock.

   

   

   

  Hola! 

   

  Har dere hatt en fin lørdag kjære lesere? 

   

  Klokken er 19:40 her, så det betyr vel at den er 01:40 hjemme i Norge, så god Søndag da dere! Fire hele dager på resort er lenge for en som helst ferierer i storbyer. Jeg er klar for å dra hjem nå jeg. Er det noen andre enn meg som noen ganger føler at livet består av venting? Når jeg er ute på layover, så venter jeg på å dra hjem. Mens når jeg er hjemme, da venter jeg på å dra ut igjen. Føler meg skikkelig bortskjemt som tenker at jeg vil hjem fra denne så og si betalte miniferien. Det er vel en form for slutten av sesongen hjemmelengsel. Det blir litt mye etterhvert, når man er hjemme så sjelden. Jeg flyr kortruter på sommeren, som betyr at jeg så og si alltid kommer hjem samme dag. Så på sommeren venter jeg på at vinteren skal komme, og på slutten av vinteren venter jeg på at sommeren skal komme. Haha, noen som må lære seg å leve i nuet eller? 

   

   

   


  Møtte på denne søte krabaten her da jeg var ute på min ResortJoggetur. 
   

   

   

   

  Akkurat nå venter jeg på at regnet går over, og takker høyere makter for Netflix. Som lyn fra klar himmel øste det ned, tungt regn. Det var som bestemor ville sagt: "Som himmelens sluser åpnet seg". Akkurat da var vi på vei hjem fra "convenience store" - butikken, som ligger omlag ti minutters gange unna. Den burde skamme seg, tenk å hete "convenience store", når den ikke selger annet enn strandvesker og flip flops? Er da ingen ting convenient med et par overprized flip flops som går i stykker bare man ser på de? Men noen Skittles og en flaske Cola Light gikk å oppdrive. #Takknemlig

   

   

   


  Toppen er egentlig lysegrå, skjønner du eller? 

   

   

   


  Jeg nyter en slapp lørdag i hotellsengen, blitt gammel, haha. Neida, men var faktisk ute i går. I Cabarete. Det ligger alt mellom 25 - 40 minutter fra der vi bor, avhengig av hvem som kjører. Så jeg er ikke bare en gammel og tørr kavring. Engang i blant tar til og med jeg frem danseskoene. Haha. Jeg syns faktisk nesten det er morsommere på vorspillet og i taxien, enn jeg syns det er når man først kommer ut. Anyone else? Eller er det jeg som er merkelig. (Eller merkelig er jeg vel uansett, hehe).  Dessuten er jeg trøtt som en strømpe (hvor kommer egentlig det uttrykket fra? Det lager jo ikke mening.). Veldig lite kult å legge seg 03:30, for så å bli vekket typ 06:00 av at hakkespett squaden er tilbake på balkongen. Det er sikkert 100 trær i området her, minst, som står og byr seg frem. Men de got nothing on hjørnet hvor veggen møter taket over balkongdøren min tydeligvis. 

   

   

   

  Bare se på hvor mye "wood" de har hakket løs!

  (OMG! Så skummel gardinen ble på dette bilde.)

   

   

   

  Nå skal jeg møte de andre, også skal vi se om finner oss noe å spise, deretter skal jeg fortsett å Netflixe. 

  Oh the slow life ! Love it 

   

  Håper dere får en fantastisk søndag :D 

  Vi blogges! 

   

   

   

  Love, Laila 

 • 12.03.2017
 • //
 • Kl.00:44
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • Jeg gir opp! (2 ting jeg har gitt opp og 3 ting jeg aldri forstår)

   

   

  (I know, grusomt lang tittel på dette innlegget. Egentlig skulle det bare hete "Jeg gir opp!", også skulle resten være en underoverskrift. Men det ble så Clickbait. Haha.) 

   

   

   

  A K K U R A T    N Å :

   

  Trenger jeg en hagle! Neida, men jeg er en snarvisit på den Dominikanske Republikk, og det er en eller fler, høres iallfall ut som et helt orkester av hakkespetter på taket. Altså dere vil ikke tro hvor høyt de hakker. Helt insane! Det er noe litt sjarmerende med det også. Jeg har akkurat kommet inn fra resort joggeturen min. Jeg liker jo å lage egne ord og utrykk, noe dere herlige lesere kanskje har lagt merke til. En ResortJoggetur, er som ordet tilsier, en jogge tur inne på resorten. Jeg spurte den hyggelige damen i resepsjonen om hvor det var best å jogge. Hun svarte "det er ikke farlig å jogge utenfor, men heller ikke anbefalt". Hmmm, okay, forsåvidt ikke noe problem for meg det, for med min litt medtatte kondisjon, så er det å jogge her inne i denne lille ResortByen mer enn nok. Det er vel minst syv store resort her inne, adskilt fra resten av verden med gjerder og en stor bevoktet inngangsbom. 

   

  Anywho, her er et lite tankespinn innlegg, kanskje litt rotete, men det er det i hodet mitt som oftest også, haha. Dukker alltis opp så mange rare tanker og innsikter mens jeg jogger. 

   

      

   

   

  GOD FREDAG, for det er vel fredag?

   

  Hvilken dag det er, er bare en av tingen jeg aldri har koll på. Jeg er fast kunde på KIWI på søndager, bare synd de ikke er åpne på søndager. Titt og ofte står jeg utenfor KIWI en søndagsmorgen og irriterer meg grønn over at de er for seine med å åpne. Helt til det går opp for meg at det søndag. På vei bort til KIWI hører jeg alltid på 3ndy ungdomsmusikk på mobilen min, og jeg har jo slik en iPhone, den viser jo dato i displayet. Så det er helt utrolig at det går opp for meg før jeg praktisk talt står utenfor butikken og i irritasjon bestemmer meg for å ringe KIWI, haha, for å whine om at butikken ikke er åpen, jeg ser  SUN i displayet på telefonen. SUN - for Sunday. Jeg er en av disse try hardsene som syns det er "bedre" å ha telefonspråket på engelsk. haha, jeg gremmes.

   

   

  Høyre og Venstre. Altså, hvor vanskelig kan det være, lurer dere sikkert på! For å si det sånn det er godt flyet har nødutgangene parallelt på begge sider, eller så kan dere banne på at jeg hadde pekt ut feil dør 9 av 10 ganger. Jeg må fysisk bevege på hendene for å koble hvilken side som er hvilken. Og, ja jeg har førerkort, men ikke bil, så dere kan puste lettet ut!

   

   

  På et eller annet tidspunkt har jeg nok bare innfunnet meg med at jeg aldri kommer til å bli en levende kalender eller trafikk dirigent. Jeg mener, man kan jo ikke få alt her i verden. Jeg er en kløpper i mye annet, for eksempel huskeleken! (Har jeg fortalt jeg har helt vill hukommelse, når det gjelder å huske hvor jeg har lagt ting. Men grusomt dårlig hukommelse når det kommer til ansikter. Hadde kanskje hvert bedre om det var motsatt, men som sagt, en kan ikke få alt! Får smile for det man har.) 

   

   

      

   

   

   

  Det finnes noen ting her i verden jeg bare aldri klarer å forstå:

   

  Hvilken siden av knekkebrødet er opp? Det med hullene? Det kan det jo ikke være, det tetter seg jo i blodårene, bare av tanken på mengdene smør som legger seg i de hullene. For the record, så elsker jeg smør. Finnes det noe bedre enn nybakt brød med smør? Og den andre siden, det ser liksom ut som en bakside, er dere ikke enig? 

   

   

  Dere vet hvordan vi som barn dro i øynene for å gjøre de smalere? For å se ut som asiatere? (Herregud, barn er fæle noen ganger, hehe!) Tror dere de gjør det motsatte i Asia? Drar opp øynene for å leke Europeere?  Vanskelig å forklare, men kom over et bilde på nettet, så det er tydeligvis noen andre som har filosofert over det før meg. #SoulMates.    

   

   

   

   

   

  Jeg er faktisk perverst nysgjerrig på hvorfor noen gutter / menn tror det motsatte og sikkert det samme kjønn også finner det attraktivt å ha en sånn arrogant "Ladies hold your orgasms" attitude. Jeez, man vil vel heller ha noen som er morsomme som man kan le med, enn å sitte å se opp i nesa på noen hele kvelden.

   

   

   

  Nå har denne søtnosen av en fugl hakket mer eller mindre uavbrutt i en time. Så jeg bør nok bare poste dette innlegget og komme meg ut før jeg pådrar meg noe kronisk hakkelyd i hodet eller det som verre er. Det er overskyet idag, noe som kan være litt deilig når man har en gromt spennende bok å lese, "Behind Closed Doors" heter den, iallfall på engelsk. Jeg har jo som nevnt en liten hang up på engelske bøker, vil alltid heller lese på engelsk enn norsk, med mindre bokens originalspråk er norsk da. (Også har ARK 3 for 2 på alle engelske pocket om man er ARK - venn. Just sayin').

   

  Vi blogges! 

   

   

   

  Ha en fantastisk kveld da dere ! 

  Er dere party løver og klare for å ta byen med storm?

  Eller som meg, som aller helst inntar sofaen med storm på en fredagskveld :P 

   

      

   

  Love, Laila 

 • 10.03.2017
 • //
 • Kl.18:16
 • //
 • Blogg
 • //
 • 8 kommentarer
 • My TimeZone

   

   

   

  God Natt / God Morgen. Ett eller annet sted i verden går vel solen opp akkurat nå. Den gikk ned for flere timer siden her i Puerto Plata. Klokken er straks midnatt, her i GMT - 6. Jeg kom jo fra GMT + 7 bare tre dager tidligere, så akkurat nå kjører jeg litt min egen tidssone. #MarinaMeanTime. (Jeg bruker forresten egentlig bare Laila, men følte at MarinaMeanTime klang bedre, hehe). Som rett og slett bare innebærer at jeg prøver å snu døgnet så godt jeg kan, men sover når jeg trøtt. Da jeg begynte å fly var jeg helt panisk på snu døgnet med engang. Nå dropper jeg det, tar det litt etter litt, passer på å nyte disse herlige stedene og menneskene jeg er så heldig å få dele de med.

   

   

      

   

   

   

  Det blir kanskje litt mye fint akkurat nå. Jeg er inne i en veldig heavy arbeidsblokk, hvor jeg flyr vest og øst om hverandre. Man kan jo bli snurrig av mindre. Jeg har alltid likt å jobbe mye, men nå som jeg pendler, merker jeg at det nesten går litt utover de tingene jeg egentlig vil gjøre. Som å blogge. Jeg mangler ikke motivasjon. Jeg har sikkert 15 ideer og tanker om temaer jeg vil skrive om, notert ned på telefonen min. Det jeg mangler er tid. Jaja, jeg kommer sterkere tilbake! Nå skal jeg legge meg, for 10 minutter siden hadde jeg hvert våken i et døgn. Det merkeligste med hele denne "all work and no play" epoken av livet mitt, er at jeg er utrolig tilfreds. Jeg er så rolig og fornøyd. 

   

  PS: jeg vet noen av dere sikkert tenker, "men what, hun gjør jo ikke annet enn å sole og drikke cola light. Men det er ikke mye annet man har ork til etter 12 + timer "innesperret" i et metallrør. Haha. 

   

   

      

   

  Men nok om mitt zzzz liv, fortell meg om deres!

   

  Hvem er dere som leser bloggen min? Gøy å bli kjent!

   

  Kanskje jeg bør ha en spørsmålsrunde?

   

  Håper dere har det bra alle sammen!

  Og takk for at dere leser selv de kjedeligste og mest innholdsløse innleggene her på bloggen min.

   

  Dere gjør meg glad :D 

      

   

   

  Love, Laila 

 • 10.03.2017
 • //
 • Kl.05:00
 • //
 • Blogg
 • //
 • 8 kommentarer
 • 5 things being a Butterfly taught me

   

   

  Dere har sikkert spottet at jeg er i et tenkende humør for tiden. Egentlig så er jeg alltid i et tenkende humør. Ofte så skjer det så mye annet rundt meg som jeg heller vil dele her på bloggen, så alt dette (kjedelige?) tankespinnet kommer litt i bakgrunn.  

   


  Jeg ville aldri bli flyvertinne, ikke at jeg ikke ville heller, jeg hadde bare aldri tenkt meg at det var noe for meg. Jeg kinda bare havnet i det. "I didn't choose the butterfly life, the butterfly life choose me." Hahaha. Men det har jeg allerede skrevet om HER.

   

   

      

   

  I løpet av min snart fire år som flyvende har jeg lært masse om meg selv, om mennesker og om medmenneskelighet

   

   

   

  ♥ Man trenger bare fem antrekk, en bikini og en gossig tykk vinterjakke. 

   

  På mandag ettermiddag da jeg kom hjem puttet jeg alt jeg hadde i kofferten inn i vaskemaskinen. 30 eller 60 grader, ull silke eller bomull, alle skal med, her diskrimineres ingen. Jeg kjører alt på 40 grader og ber en stille bønn om at alle klærne har nogelunde samme farge og størrelse når jeg tar de ut, som da jeg puttet de inn i maskinen. Idag tok jeg de ned fra klesstativet og brettet, nei nå lyver jeg, kastet de ned i kofferten. Dette er de magiske fem antrekkene, de som aldri får se innsiden av klesskapet. Og egentlig alle klærne jeg trenger. For så fort jeg har fri flytter jeg inn i joggebuksa. 

   

   

   

  ♥ Er medmenneskelighet en døende egenskap? 

   

  Fra tid til annen, utfører jeg handlinger, som for meg er en selvfølge. Som her om dagen så gav jeg litt av min egen mat til en mann med diabetes, som var _SÅ_ sulten. Han takket meg som om jeg hadde gitt han en av lungene mine. Jeg var den mest fantastiske flyvertinnen han hadde møtt, et underbart menneske, ja det var ikke måte på hvor snill jeg var. Rart. Jeg følte meg ikke spesielt snill. Jeg følte meg som en som gjorde det som er forventet å gjøre i en slik situasjon. Jeg gjorde det jeg hadde ønsket at noen hadde gjort for meg, om det var jeg som hadde diabetes og var sulten. Jeg klarte ikke la være å tenke på den overdrevne takknemligheten, og spurte han om det. "Alle er så opptatt med seg selv, så jeg blir alltid så positivt overrasket når noen faktisk bryr seg". 

   

  "Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg"

   

  Or so.... Husker vi lærte det som barn. Men følger vi det egentlig?

   

   

  (Jeg prøver ikke på noen måte å fremstille meg selv som en helgen her altså folks.

  Denne ene gode gjerningen kan jo for alt dere vet ha hvert en "one hit wonders" fra min side.)

   

   

      

   

   

   

  ♥ #QueenOfSmallTalk 

   

  På det meste har jeg fløyet 1130 passasjerer på en dag! Det er mange samtaler om været det, haha! Neida. En snakker jo sjelden med alle. Men man får et pretty strong smalltalk game, etter et par år. 

  Jeg har også lært mye om samarbeid. Noen ganger kan alle kollegaene være fremmede for hverandre. Det er rart og utrolig facsinerende å observere hvordan det ikke tar lang tid før alle har funnet sin plass i gruppen. Ingen andre steder jeg har jobbet eller studert har jeg sett lignende. 

   

   

   

   

  ♥ Å være en støtte 

   

  Det er rart med frykt. Hvor my den tar over om man lar den få kverne fritt i hodet. Jeg har sett mennesker svime av i frykt. Jeg har også lært, (jeg har på ingen måte noen beviser på at dette stemmer, så jeg bare understreker at dette er ene og alene mine observasjoner), at å sette av tid til å snakke med de som er flyredde, er noe av det som hjelper mest. Det føler jeg er en av de viktigste tingene jeg gjør. Og jeg har faktisk fått en del skryt for måten jeg gjør det på (åååå, det svir i jantelov sjelen min, haha). Har min egen liten speech da vettu #MissWorld. Kanskje jeg deler den med dere engang. Who knows. Som oftest så handler det bare om å stjele oppmerksomheten bort fra det de frykter. Få de til å snakke, om alt og ingen ting. Hva de jobber med, hvor mange barn de har, en spennende tv serie. Jeg tror det betyr mye for de som faktisk sliter med dette, å bli anerkjent og sett. Føle at de ikke er alene. 

   

   

   

   

  ♥ Alt går. 

   

  Jeg kan sovne sittende, stående, snakkende, you name it. Jeg har lært at jeg er mindre diva enn jeg trodde. Jeg trodde jeg var en sånn som "ikke kunne sove på kollektivtransport". Åpenbart kan jeg det. Jeg har aldri sovet så mye på buss og fly som etter jeg begynte å jobbe på fly. Jeg må ikke ha fire fluffy puter, en gossig gåsedyne, og en myk madrass. Selvom jeg sier ikke nei takk. Jeg elsker å fly fra Helsinki, for der bor vi på Hilton hotellet rett ved siden av flyplassen. Og der har de, no lie, seks fluffy myke puter i sengen. Føler meg som en prinsesse når jeg bor der. Helt til alarmen ringer kl 02:50....

   

      

   

   

   


  A K K U R A T    N Å : 

   

  Sitter jeg på Oslo Lufthavn og venter på å boarde flyet som skal ta meg til Arlanda, Stockholm. Imorgen tidlig er det nok engang tilbake på jobb. #AllWorkAndNoPlay. Syns jeg akkurat kom hjem fra Krabi jeg? Denne gangen skal jeg minus 6 timer. Krabi er pluss 7 timer og Oslo pluss 1, fra GMT. Ikke rart jeg føler meg hangover hele tiden uten å drukket en dråpe alkohol, haha. Oh well..

   

   


   

  Har dere hatt en fin dag idag my awesome readers? 

   

   

   

   

  HAPPY KVINNEDAG ALLE VAKRE, UNIKE OG STERKE KVINNNER DER UTE! 

  WE ROCK :D 

   

  Love, Laila 

 • 08.03.2017
 • //
 • Kl.18:37
 • //
 • Blogg
 • //
 • 12 kommentarer
 • Strangers on a Long Train Journey

   

   

  Historier. Alle har en. Er det ikke rart hvordan det er lettere å dele den med vilt fremmede, enn med nære og kjære? Jeg tror det er sånn for mange. 

   

   

  Jeg elsker livshistorier.  Det er noe vakkert med å høre ekte historier fra ekte mennesker. (Jeg har helt hekta på disse "Humans of...." sidene.) Gjerne fra fremmede. De deler så mye mer. Det er sant. Noen vise mennesker har forsket på det, og kommet frem til at det er lettere for oss å være ærlige ovenfor totalt fremmede mennesker, enn familie og venner. 

   

   

  "When you talk to strangers, you're making beautiful interruptions into the expected narrative of your daily life and theirs" 

  -  Kio Stark

   

      

   

   

   

  Helt fra vi er små lærer vi at vi ikke skal snakke med fremmede. Jeg føler det er en sannhet som kun gjelder for barn. Jeg er ikke redd for fremmede. Jeg har lært, the hard way, at man aldri kan truly kjenne noen. Hvordan kan man egentlig det? Når man ikke engang kjenner seg selv. Jeg har iallfall opplevd hendelser hvor jeg ikke kjenner igjen meg selv. Jeg føler jo at ingen kjenner mitt aller innerste. Så hvordan kan jeg kjenne noen andres aller innerste? Er ikke det ganske arrogant, å tenke at man kan lese andre. Men at ingen kan lese deg? Jeg tror (merk: tror) vi alle har våre skjulte lyster og redsler. Jeg har det. Og jeg ville mye heller delt de med en fremmed på en lang tog reise, mens sennepsåkrene flakket forbi togvinduene. Jeg ville delt drømmene mine, med deg, my stranger on a long train journey. Drømmer jeg aldri ville turt å fortelle de som kjenner meg. Jeg ville tømt sjelen min, som en dike som har slått lekk. Og latt deg gjøre det samme, mens solen gikk ned, og landskapet i vinduet ble tatt over av en refleksjon av oss. To fremmede. 

   

   

  "You never really understand a person until you consider things from his point of view . . . until you climb into his skin and walk around in it" 

  - Atticus Finch in To Kill a Mockingbird.

   

   

      

   

   

   

  Kall meg gjerne naiv, men jeg har bestemt meg for at jeg alltid vi tro det beste inntil jeg ser eller hører noe som tilsier noe annet. Og det er den beste beslutningen jeg har takk, ja, kanskje jeg endag sitter her og angrer som en hund. Jeg har lært og fått så mange nye perspektiver fra helt ukjente mennesker. 

   

   

  "A man is like a novel: until the very last page you don't know how it will end. Otherwise it wouldn't even be worth reading."

  - Yevgeny Zamyatin in We
   

   

   

      

   

   

   

  Tanker på en tirsdagskveld

  litt kaos

  litt usammenhengende

  men det er sånn jeg tenker

  på alt og på ingenting

  på hvor fantastisk 

  og skremmende 

  the human mind 

  er. 

   

   

      

   

   

   

  (Jeg tror forøvrig heller ikke at det er mulig å leve et liv hvor man er 100 % ærlig, jeg skrev noen velvalgte ord om det, for noe som føltes som en evighet siden. Men viste seg å bare være litt over en måned siden, (Dis)honesty Tror dere man kan det, leve et liv uten å lyve?) 

   

      

   

  Tror dere man kan kjenne noen 100%? 

  Kjenne hele dypet av et annet menneskes personlighet?

   

   

   

  Ønsker dere alle en fantastisk Tirsdagskveld 

   

   

   

      

  Love, Laila 

   

 • 07.03.2017
 • //
 • Kl.22:37
 • //
 • Personal
 • //
 • 10 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (27 Feb - 05 Mars)

   

   

   

  Et litt delayed ukens innlegg!

   

  Med en flytid på 12:25 fra Krabi til Arlanda, ble det lite tid til blogging igår. Man kan kanskje tenke at 12:25 ,det er jo ikke en så groteskt lang arbeidsdag. Men 12:25, det er fra flyet løfter fra rullebanen i Krabi til det lander på rullebanen på Arlanda. Så selve arbeidsdagen, er mye lenger. #Whiney

   

  #ExcusesExcuses

   

   

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

   

  Same old, same old. 

   

  Jeg bare nexter og nexter! Klarer ikke høre en hel sang ferdig, det må vel bety at jeg er ganske lei? Så Musikktips anyone?  

   

      

   

   

   

  Ukens Craving: 

   

  Cola Light 

  På Lørdag var jeg og en kollega på hiking! (les om det HER om du vil.) Altså jeg kan ikke engang beskrive hvor himmelsk det var med en iskald Cola Light da vi kom tilbake til hotellet. Som en orgasme i munnen. Nei det kan man vel ikke skrive, haha. Men altså SÅ vilt godt. Akk, den følelsen, i det man svett og sliten, tar den første slurken.

  Den følelsen.

  Den craver jeg nå! 

   

      

   

   

   

  Og, søvn 

  Eller døgnrytme blir vel mer riktig. Jeg kan sove alt fra 3 til 14 timer i døgnet. Helt vilt. Jeg kan skrive under på at det ikke er anbefalt å fly vestover for så å fly østover 3 dager seinere! 

   

   

   

  Ukens Layover:

   

  Denne uken, ehm forrige uke, har jeg hvert i Luleå, Krabi og Stockholm. Jeg elsker sånne "småby" layovers. Det er ofte så vakkert når man kommer utenfor storbyene. Luleå var som et Winter Wonderland! Ellers er min favoritt Tromsø. Jeg har alltid tenkt at jeg vil bo i en STOR by, typ New York eller LA stor. Men, Tromsø, jeg vet ikke hva det er med Tromsø, men jeg har nok en secret liten bycrush på Tromsø (er det en by btw? #dumb). Hadde det ikke hvert så kaldt og mørkt der, hadde jeg nok hvert head over heels in love! Det er jo tross alt nordens Paris! 

   

      

   

   

   

  Ukens Anbefaling:

   

  Nå har jeg liksom sett meg ferdig på Netflix, junkie som jeg er! Jeg bare nexter og nexter der også. Jeg misunner alle som ikke har sett the killing ennå! You're in for a treat! I the killing er det jo en Skandinaver som innehar en av hovedrollene, den svenske kjekkasen Joel Kinnaman. Alltid gøy med internasjonale kjendiser fra vår egen bakgård

   

   


   

  Som med alt annet jeg anbefaler å se eller lese, ligger også The Killing under sjangeren krim / thriller. Jeg har jo en stygg tendens til å spoile hver gang jeg snakker eller skriver om en serie, så jeg tror jeg bare klipper og limer fra imdb, for å være på den sikre siden! 

   

  A police investigation, the saga of a grieving family, and a Seattle mayoral campaign all interlock after the body of 17-year-old Rosie Larsen is found in the trunk of a submerged car.

   

  Se den a dere, lover at dere ikke blir skuffet! Iallfall de første sesongene er MINT! 

   

   

   

  Ukens Opptur: 

   

   Å bli Ukens blogg på Camillas blogg, hevhodet.blogg.no ! 

  Alltid gøy når en blogg jeg syns er kjempebra og leser selv, setter pris på min egen blogg.

  Ellers vil jeg bare nevne at jeg setter herfra til månen og tilbake pris på alle dere fantastiske lesere :) 

   

   

   

  Ukens Nedtur:

   

  På lørdag var jeg og en kollega på en liten hiking trip. (les om den HER).  En tur som er blitt en ganske så stor hype i selskapet jeg jobber. Og sånn ca alle som har hvert på Krabi stopp går denne turen! Om de andre gikk opp for trimmen, utsikten eller de fantastiske bildene en kan få andre til å ta av seg, der man sitter på en liten utstikker 500 moh, er uvisst for meg. Vi gjorde det vel mest for å gjøre noe, da vi ikke er noen pro solere noen av oss. På toppen lette vi oss gule, grønne og blå etter denne beryktede utstikkeren, viste seg at den var midlertidlig stengt av med et stort "WARNING! DO NOT CLIMB" skilt. Vi vurderte å krabbe ut allikevel, men bestemte oss for å la det være. Finnes bedre ting å ofre livet for fant vi ut.  Så da ble det ingen sexy "on top of the world" bilder. Akk. 

   

      

   

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg:

   

  5 Personer jeg ikke vil dra på ferie med !

  5 Ting jeg må bli flinkere til...

   

  3 ting som er FunFunFun med å være blandingsbarn!

   

   

   

  Ukens Funfact:

   

  Viste dere at jeg brukte briller med klart glass før? 

  Sånne ordentlige briller, ikke sånne fake briller fra HM! De kostet flesk. 

  Jeg følte jeg så både smartere ut og mindre sliten (ref, de blå IKEA baggene under øynene mine, haha).

  Jeg bruker de ikke anymore, og det er egentlig litt synd, for jeg likte skikkelig godt å bruke de. Var som et tilbehør på en måte, freshet opp antrekkene min. Grunnen til at jeg ikke bruker de lenger er fordi jeg ble EXPOSED! Haha. Jeg hadde de på meg på layover, vi var ute og tok et par drinker, og få oss noe mums å spise, om jeg ikke husker feil. Uansett, vi var litt her og litt der, og bestemte oss for at det "dessert o´clock". Da dessert menyen kom tok jeg den opp og ante fred og ingen fare, helt til en kollega sa "Går det greit å se uten briller?". Crap. Da hadde jeg selvfølgelig lagt de fra meg et sted. Typisk meg. Jaja, sånn endte min tid som brillefin. Kanskje jeg skal gå til innkjøp av et par nye? 

      

   

   

   

  Akkurat Nå: 

   

  Sitter jeg på Arlanda flyplass! Og nyter en dobbel latte med sukkerfri hasselnøttsirup #DetailsDetails, og venter på å boarde flyet hjem til vakre Norge. Når jeg kommer hjem skal jeg bare kaste fra meg koffertene og slenge bikinien i vaskemaskinen før det bærer ut for å møte verdens finest Maria! Blir koselig! Sove får jeg gjøre når jeg blir gammel.... eldre! Min groteskt spreke bestefar som snart runder 90 år pleier alltid å si at "noen blir sikkert gamle, men ikke han, han blir bare eldre" :) 

   

      

   

   

  (Skrev dette innlegget mye tidligere idag, men rakk ikke å poste det før nå) 

   

   

   

   

  Har dere hatt en fin uke?

  Vi blogges! 

   

   

   

   

   

  Love, Laila 

 • 06.03.2017
 • //
 • Kl.20:47
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 11 kommentarer
 • Layover through my phone! (KBV)

   

   

   

  WARNING: Dårlige mobilbilder coming up, brace yourself! 

   

   

  Akkurat nå er klokken akkurat passert 21:30 her, her er forresten Krabi, i Sør - Thailand. Jeg er trøtt som en sur strømpe, haha. Jeg har hvert her i omlag to og halvt døgn nå, og allerede imorgen bærer turen hjemover. Hvor ble det av tiden? Den første dagen på layover er jeg som oftest rimelig pigg! Men denne gangen var jeg close to zombie, kan jo ha noe med at jeg har null i viljestyrke, og power napen jeg skulle ta Torsdag etter landing, ble på fire og en halv time. Det verste er jo at jeg skrev et innlegg for et par uker siden med "mine jetlag tips" (HER), også klarer jeg jo ikke følge de selv engang, haha. #ShameOnMe. Noe som resulterte i noen søvnløse timer natt Torsdag til Fredag, for så å stå opp kl 12:45 på Fredags morgen...ehh ettermiddag. Som igjen resulterte i at jeg misset den oh so mums frokosten. Nedtur. Dette hotellet har (ifølge meg) en av de beste frokostene. Ene og alene fordi de har sjokoldemelk. Jeg er en sjokoledemelk junkie. Hvordan kan man ikke være det? Det er jo så craycray godt! 

   

   

      

   

   

   

  Anywho! Resten av fredagen gikk med til å nyte livet på en solseng, og prøve å ikke sovne hvert femte minutt. Funfact: jeg er kjempe redd for å få solstikk! Sånn i overkant redd, haha. Jungeltelegrafen sier det er helt forferdelig, og anbefales ikke å pådra seg. 

   

   

     Da jeg kom ned til bassenget lurte jeg på hvorfor alle hadde med seg en liten blå pute! Viste seg å være de fancy nye menyene til poolbaren! #ILikeIt :D 

   

   

   
  Det er SÅ varmt her, måtte tilslutt bare legge meg skyggen, hvor jeg fortsatte å svette som en gris.

  Funfact: Griser svetter ikke! Hvor kommer det uttrykket fra? 

   

   

     SAUSAGE OR LEGS? 

   

   

      

  Det er ute kino her hver kveld virker det som. Fredagens film er FROST. #WildGuess 

   

   

   

  Lørdags Trim: HANG NAK HIKING TRAIL

   

  Rise and shine baby, klokken 06:30 sharp, var jeg og en kollega på frokostbuffeten!

   

      

   

   

   

  Klokken 07:10, kom taxien som vi hadde bestilt i resepsjonen dagen før. Altså de er altfor søte de som jobber her, ikke lenge etter at jeg hadde bestilt taxi banket det på døren, da jeg åpnet var det ingen der, men en pose full av vannflasker stod utenfor! Kommer godt med på hiking turen vi skal på! 

   

   

   

   


   

  Taxien tok oss til Hang Nak national park, hvor vi gikk opp Ngorn Nak- som ruver 500 meter over havet. Selve turen er mellom 3,7 - 4,1 kilometer, litt avhengig av om en går fra resortet eller parkeringsplassen i bunn. Hele løypa er godt oppmerket, det skal godt gjøres å gå seg bort. Det står på nettet at det skal ta mellom 1 - 2 timer opp, avhengig av formen. Vi brukte ca to timer og 40 minutter opp og ned! Jeg tror det var en ganske bra tid, for vi fikk skryt av park rangeren når vi kom ned. En klapp på skulderen til oss! Det er lenge siden jeg har svettet så mye! 

   

   

   
   

   

   

   

  Terrenget er ikke vanskelig å gå, men det stikker opp røtter over alt, så jeg var nær å snuble opptil flere ganger. Noen områder er ordentlig bratte, og ikke noe for deg med svake knær. Som det verket i både tær og knær på vei ned! Om det regner, for all del, spar turen til en annen dag. Underlagt er nemlig av sand og leire! 

   

   

   
   

   

   

  Utsikten fra toppen er helt amazing. Bildene gjør den virkelig ikke rettferd altså! 

   

      

   

   

   

  Sugen på en tur opp Ngorn Nak? Her er et par hot tips: 

  - Skriv deg inn og ut i "boken", mest sannsynlig står det en Mr. Park Ranger der og passer på at du gjør det, men om ikke pass på at du gjør det. Her skriver du ned navn og telefonnr, og tiden du begynte turen. Sånn at Mr. Park Ranger kan slå alarm om du ikke kommer tilbake. Ta også bilde av nummeret til Mr. Park Ranger, in case du skulle komme ut for et uhell. 

   

  - Ta med nok vann! Vi hadde med  1, 5 liter hver og 2 bananer!

   

  - Ikke gå midt på dagen! Det er dødvarmt i Krabi. Vi gikk rundt kl 07:30, og allerede da var det varmt og svetten rant fra steder jeg ikke viste jeg kunne svette engang. Om du går veldig seint, ta med en hodelykt, det blir brå mørkt! 

  - Ikke ta på de freshe nye hvite NikeAir sneakersene! Hehe :) 

   

   

      

   

   

   

  Resten av dagen lå vi som slakt på hver vår solseng, samt trasket den 15 minutters turen bort til 7/11 for å stacke opp på litt velfortjent snacks! 

   

   

   

  Hvordan er deres planer for denne Lørdagen? 

   

  Ønsker alle en super Lørdag :D 

   

   

   

  Love, Laila 
   

   

   

   

 • 04.03.2017
 • //
 • Kl.15:40
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 9 kommentarer
 • 5 Personer jeg ikke vil dra på ferie med !

   

   

   

   

  Du som ikke skjønner at du er i et annet land med en annen kultur. 

  "Herregud så treigt de jobber i dette landet her a"  - ikke dra til et manjana land om du ikke liker å vente litt. Jeg for min del syns det er noe behagelig med folk som ikke stresser. Jeg kan bli litt sånn at viss jeg ser at kelneren på restauranten er veldig stressa, da vegrer jeg meg litt for å si ifra om det for eksempel er noe feil med maten. Kanskje jeg er litt lett påvirkelig til andres sinnstilstand? For jeg merker at når jeg er på sånne manjana steder, med litt sånn Island Life, så blir jeg roligere til sins selv også! 

   

   

      

   

  Du som syns det er helt okay å kaste mat fordi du er på ferie. 

   

  Jada, jeg kaster mat selv. Og jeg er alldeles ikke stolt av det. Og jada, jeg har også hvert en av de som lesser tallerkenen så full at jeg såvidt klarer å bære den til bordet på frokostbuffeten. For så å kaste halvparten, og tenke "isj, jeg er jo på ferie". Uff....

   

      

   

   

  Du som blir sint og irritert fordi lokalbefolkningen ikke kan engelsk. 

   

  Jeg er fullstendig enig i at personell som jobber på hoteller og flyplasser skal kunne engelsk. Når turister bli oppgitt på stakkars mannen i gata og si seg i mellom "Herregud lærer de ikke engelsk i dette landet her aaa?" - Nei de har ikke 13 år gratis skole, sånn som vi er så heldige å ha i Norge. 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Du som reserverer solsenger.....

   

  - for så å spise frokost, dra på utflukt, og deretter komme å legge deg på solsengen. Hva er logikken her? Fryktelig egoistisk er det iallfall! 

   

   

  Du som aldri blir fornøyd.

   

  For mye bråk, for mye selgere, for varmt, for kaldt, for dårlige senger, for dårlig trykk i vasken i vannet..... you name it. Jeg tenker at man får vel skjønne hvor man har dratt på ferie. Ikke forvent deg Norsk standard, om du har dratt til et land med fattigdom og høy luftfuktighet. 

   

   

   

  FLER ANYONE? 

   

   


  Ha en super Fredagskveld :) 

   

   

  Love, Laila 

 • 03.03.2017
 • //
 • Kl.15:15
 • //
 • Blogg
 • //
 • 20 kommentarer
 • #BetterCallGhostbusters 

   

   

  S p ø k e l s e s h o t e l l e t 

   

  Som jeg skrev igår, så spøker det på hotellet vi bodde på i Luleå. Elite Stadshotell Luleå, heter det, bare sånn in case dere fikk en urge til å dra på spøkelsesjakt! Hehe! 

   

   


   

   

  Grøss og gru, tror dere ikke jeg fikk rommet rett ved siden av spøkelsesrommet.

  #BetterCallGhostbusters 

   

  Jeg bodde på rom 441 og det angivelig spøkelset holder hus på rom 439. Men han, for det er en mann med kalde livløse blå øyne, er observert ute i korridoren også. 

   

  Storyen er som følger. At det finnes ingen story. Ingen dramatiske hendelser på rom 439 eller hotellet i det hele tatt. Så ingen vet hvem denne mystiske mannen er. Det kan være musikeren som på 1980- tallet ble ihjel klemt i en av hotellets heiser. 

   

  Hele rabalderet startet med at flyvertinner våknet på natten og hørte stemmer, noen har til og med sett en mann stå ved sengen. Skummelt. Men dette er ikke en sånn "flyvertinne nykk" om dere tenker det altså! For resepsjonisten gjennom 20 år, forteller i en artikkel dere kan lese HER om dere vil, at hun er livredd for å gå opp til fjerde etasje. Hele fjerde etasje generelt er vist ghost zone. 

   

      

   

   

  Jeg lurer dog på om de spiller litt opp til denne hypen. Hver gang en besetning fra selskapet jeg jobber for bor på Stadshotellet, får vi rom i fjerde etatsje, og det er alltid en av oss som får rom 439. Og de vet jo at vi flyverter og vertinner, sikkert pilotene også (men det innrømmer de nok aldri) er livredde for å bo på rom 439. 

   

   

  Jeg er egentlig ikke den som henger meg på sånne overnaturlige hyper. Jeg er vanligvis en  "science" person, men jeg må innrømme at jeg tenkte mitt da jeg lå der i sengen i bekmørket, bare en tynn vegg unna spøkelsesrommet. Om jeg var redd? Vel, jeg byttet ikke rom, men jeg binget ikke American Horror Story: Hotel, heller for å si det sånn. Grøss, hvorfor må gjenferd alltid være så skumle? Kunne han ikke hvert høy og mørk da? 

   

   

  (Hva er egentlig forskjellen på gjenferd og spøkelse? Anyone?)  

  Tror dere på spøkelser?

   

   
   

   

   

  Right Here, Right Now: 

   

  Ligger jeg i sengen på et annet hotell, i Krabi, har ikke hørt noe om at det spøker her. Heldigvis. Jeg er fortsatt spøkelsesjomfru, og takk for det, om jeg hadde sett et spøkelse hadde det ødelagt hele mitt bilde av verden. Jeg utelukker ingenting, jeg tror det når jeg får se det! Allikevel syns jeg jo det var creepy å sove i rommet ved siden av spøkelsesrommet, så en del av meg må vel tro litt på det overnaturlige.

   

  Kan ikke noen bare bevise om det finnes spøkelser eller ikke? 

   

  ?The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." 

  - Neil deGrasse Tyson

   

   

  Anywho, klokken har passert 23:00 her, og jeg er trøtt som en strømpe. Selvom jeg har gjort fint lite annet enn å sove siden vi kom frem, rundt halv tre lokal tid. Akk, nattjobbing. Føles ut som jeg er hangover på danskebåten, haha! Samtidig kan jeg ikke annet enn å like nattflyvninger heller, man får et så godt samhold av å jobbe på natten, ikke at man ikke har det ellers. Men vi sitter jo endel mer, enn vi vanligvis gjør, siden alle sover. #ChitChat. Nå skal jeg engage i min favoritt hobby, Netflix!

  Vi blogges :*  

   

   

  Ha en super Torsdagskveld

   

  Make the most of it !

   

   

   

  Love, Laila 

   

   

   

   

   

 • 02.03.2017
 • //
 • Kl.17:23
 • //
 • Blogg
 • //
 • 14 kommentarer
 • OSL - ARN - LLA - KBV

   

   

  GOD FORMIDDAG FINE LESERE! 

   

  Har dere det bra?

  Det slo meg igår at jeg er veldig dårlig på å blogge om hverdagen min.

  Jeg er jo et alt eller ingenting menneske, så jeg bare kjører på med dagen min igår time for time ish! Dere vet hvor "lukk fane" - knappen er om det blir for mye, haha! 

   

   

  28   F E B R U A R 

   

  06:23 - På februars aller siste dag våkner jeg altfor tidlig. Jeg kan umulig ha sovet mer enn omlag 4 timer. Tenker det er best å legge seg å sove videre, men blir liggende våken å tenke på et av livets harde spørsmål: Hvilken siden er opp på knekkebrødet. Rugsprø er det liksom så åpenbart, men ikke med knekkebrød. Akk, livet skal ikke være lett dere! 

   

   

  09:00 - 09:02, 09:04, 09:06, 09:08, osv... S L U M R E
   

   

   

  09:30 - PANIKK! Jeg må dra om en halvtime! Kaster noen klær ned i kofferten, en uniform, et par solbriller som ikke passer lenger (hvordan kan solbriller ikke passe lenger? Har jeg blitt "trangere i nøtta", eller er et vanlig at briller vier seg ut?), sjekker at jeg har passet mitt, og ber til høyere makter om at jeg har pakket alt jeg trenger. 

      

   

   

  10:10 - Jeg guller, og kommer til bussholdeplassen akkurat i det bussen kommer. Altså det skjer aldri, så er det en dag jeg burde spilt lotto, kjøpt 20 flaxlodd og postet innlegget som skulle gjøre meg til toppblogger, så hadde det hvert idag, haha. Trodde jeg...  

  På bussen fikk jeg det for meg at jeg skulle bare "F**k it", gå banas, og bare kjøpe den ferskenfargede Adidas genseren som jeg har siklet etter en stund nå. Jeg går jo (dessverre) forbi Urban på vei til flytoget. Uheldigvis for meg var de utsolgt i min størrelse. #Uflaks. Heldigvis for bankkontoen min kanskje....

   

   

  10:40 - Føler meg skikkelig fjortiizz der jeg sitter på flytoget, og sminker meg. På dette tidspunktet angrer jeg bittert på at jeg ikke bare stod opp da jeg våknet. 

   

   

  11:02 - Fremme på OSL, finner ut at den ene hjulet på den ene kofferten min er INOP, som vi sier i flybransjen når noe ikke fungerer. Det er bare en forkortelse for inoperative. Det går ikke rundt engang, hjulet altså. Meg går det helt rundt for. For innen jeg har funnet telefonen min, hvor jeg har flytog billetten min, har det gått minst ti minutter, noe som betyr at jag har under 20 minutter på meg før baggasje innsjekken stenger. #Pust

   

  55Cs 100%

   

   

   

  11:30 - Stor koffert sjekket inn, liten koffert slept (ja, slept, hjulet går jo ikke rundt, haha) gjennom sikkerhetskontrollen. Tusler litt inne på taxfreen, så fin den har blitt! Har dere hvert på den nye delen av Oslo Lufthavn? Hva syns dere? Det heter vist btw ikke Gardermoen lenger, bare Oslo Lufthavn #FintSkaDetVærra

   

  Azra 100%

   

   

   

  12:00 - Nødutgang plass! Beina mine loves it! Ikke at jeg er så høy at jeg egentlig har noe problem med å sitte i de vanlige setene heller, med mine 169 - 170 cm.  En venninne av meg jobbet ombord på flyet til Arlanda, så da fikk vi catchet opp litt. Så deilig. Jeg blir i så godt humør av sosial kontakt. Takk for vannet og juicen, C.

  Burde kjøpt med meg noe å spise, men jeg klarer jo ikke å planlegge, så jeg skjønner jo ikke at jeg må kjøpe mat før jeg faktisk er sulten. Fant heldigvis to moste makroner i baggen min. Makroner til frokost på en tirsdag! #FintSkaDetVærra

      

   

   

  13:05 - Touch down ARN! Jeg vet ikke hvorfor alle løper sånn mot baggasjebåndet, kanskje de er ARN- Jomfruer, for det er en kjent ting her at du nærmest kan spise en tre - retters mens du venter på baggasjen. Neida, men det er virkelig ingen grunn til å løpe. 

   

   

  13:30 - Endelig ser jeg kofferten min på båndet! Hadde et snev av panikk for at den ikke hadde kommet med. 

   

   

  13:40 - Henger, ja jeg henger, som den kule kidzen jeg er, på crewrommet. Der vi møtes før jobb, og hvor vi plukker opp uniformsdeler når vi har hatt de inne på rens ect. Ganske hyggelig å vente her, for det dukker alltid opp et kjent fjes. Vi skal få ny uniform, så jeg benytter anledningen til å prøve størrelsene på den nye. Bare for å finne ut at jeg er inbetween størrelser. Altså virkelig inbetween. Den ene får meg til å se ut som en sekk poteter (Funfact: det finnes et potetslag som heter Laila). Mens størrelsen under får meg til å se ut som jeg har kjøpt meg flyvertinne kostyme på kondomeriet. 

   


   

  Syns den er fin den vi har jeg. Et halvgammelt blurry heisselfie ! 

   

   

  15:05 - Møtte de fine kollegaene jeg skal på tur med. Så nå er vi på vei for å sjekke inn baggasjen. Flyet går ikke før kl 16:00, opprinnelig, nå har vi akkurat mottatt sms om at det blir 20 minutter forsinket. Ingen videre katastrofe det. Mer tid til smoothies og kaffe på Joe n the Juice. HOT TIP: Latten med ingefær i, den er helt vilt god. Jeg har jo litt crush på ingefær atm! 

      

   

   

  16:10 - Boarding. Sikkerhetsdemo. Take Off. Jeg leser The Widow av Fiona Barton, som jeg ble anbefalt av den kjempen hyggelige damen som jobbet på ARK. Elsket den i starten, nå er jeg inne i en litt down periode, satser på at den tar seg opp igjen! 

   
   

   

   

  17:30 - All baggasje endelig inne i maxi taxien. Vi er jo 7 personer, hvorav alle har to kofferter hver, så det er litt av en runde tetris for å få med alle altså! Kursen settes mot Luleå sentrum, og Elite Hotel Luleå. Det er skikkelig WinterWonderland her oppe. Vakkert. Synd det er for mørkt til å kunne ta bra bilder. 

      

   

   

  18:00 - Fremme på hotellet. Det spøker vist her ble vi fortalt! Skal fortelle dere mer om det imorgen. Det var bare å slenge fra seg koffertene og finne en matbutikk, så vi kunne få oss litt mat. Luleå har en hovedgate, så det skal godt gjøres å rote seg bort, allikvel brukte vi hvertfall 15 minutter på å finne Coop matbutikken. Akk, flyvertinner. Haha. 

      

   

   

  18:45 - Tilbake i varmen! Det er KALDT her altså. Vistnok er det ikke "så" kaldt her nå. Men jeg er jo en frysepinne level extreme, så jeg fryser bare jeg ser på snøen gjennom vinduet. Brrr. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  De har så mye mer spennende i matbutikkene i Sverige altså!

  #MUMS

  Den Soya kvargen anbefales! Skikkelig god:) 

   

   

  19:50 - Get fit or die tryin' ! Hotellet har gratis inngang på treningssenteret som ligger i samme bygg. Deilig å trene på et ordentlig senter, og ikke et "hotel gym". Så deilig å komme igang igjen. Merker det er lenge siden jeg trente sist. Må ha hvert før jeg fikk infulensa. Jeg blir aldri ferdig med å whine om den influensaen, haha! Det var faktisk så lenge siden jeg hadde hvert på en tredemølle at jeg åpenbart hadde glemt hvordan man bruker en. Jeg trykket på "Cool Down" to ganger i forsøk på å starte viften, og lurte meg blå og grønn på hvorfor speeden gikk ned isteden. Uff. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

  PS: Jakken på bilde er laget for å brukes begge veier! 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  KULT IKKESANT? 

   

   

  20:50 - Tilbake på rommet. Gomler i meg yoghurt nøtter, og Lingon brød med smørost. Hvor er alle denne glammen alle sier kommer med å være flyvertinne? Hehe. Resten av kvelden går med på å skive innlegg til bloggen, lese andre blogger, og se dårlige serier på, jeg tørr nesten ikke si det, mtv. Oh the shame. 

   

   

  01:37 - Lukker pc'n! Tid for å pusse tennene, vaske vippene (ja, haha, har helt noia for betente hårsekker), og det som vaskes kan. Kanskje jeg til og med leser noen sier i boken, den må jo ta seg opp snart! Ja, jeg prøver å holde meg våken, for imorgen (altså idag), da flyr vi en nattflyvning herfra og til KBV, Krabi. Tar vel give or take (mest sannsynlig take siden vi er såpass langt nord) litt over et halvt døgn. 

   

   

  AKKURAT NÅ: 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  #WorkMood #NoMakeUp #MessyHair #MessyRoom

   

   

   

  HA EN SUPER ONSDAG, VI BLOGGES :*

   

   

  Love, Laila 

 • 01.03.2017
 • //
 • Kl.13:12
 • //
 • Blogg
 • //
 • 14 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no