Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

shisha bby

 

 

Hola, har dere det bra alle som titter innom? 

 

 

Vannpipe dere, mmm, må være min guilty pleasure. Vel etter sjokolade, jeg tørr ikke engang å sjekke blodsukkeret mitt, haha. 

 

Anywho, vannpipe. Akk. Ironisk, for jeg er skikkelig #StumpRøyken. Og her sitter jeg og drar inn mer dritt og partikler  enn om jeg hadde tatt meg en vanlig sigarett. Lungene mine gråter, haha. Heldigvis røyker jeg ikke så mye vannpipe som da jeg hadde min egen, med to slanger. Eller vi hadde, jeg og PLOML(PreviousLoveOfMyLife). Jeg ville det skulle være en divorce pipe, så kunne vi hatt den en uke hver typ, haha. Meeen, han ville ha pipa, så da tok jeg resten av "kongeriket" isteden. 

 

 

 

 

 ( Det er jo helt sjukt hvor lykkelig man ser ut med disse oh so realistic SnapChat filtrene.

For ikke å snakke om hvor hvite tennene blir.

Akk, om man bare kunne se verden gjennom filtrene på Snap, haha. ) 

 

 

Btw: hva skjer med været? Skal det være sånn her i slutten av April? Man kan jo søren ikke sitte ute å patte på vannpipe i dette været. Brr. Go Home Kulde, det holder nå. 

 

 

Håper dere har en super torsdagskveld?

Er det torsdag?

Haha, jeg er håpløs! 

 Vi blogges!

 

 

Love Laila  

 • 21.04.2017
 • //
 • Kl.01:36
 • //
 • Blogg
 • //
 • 3 kommentarer
 • Q&A fra to flyvertinner! (Vlog)

   

   

   

  Ladies and Gentlemen, we do apologise for the delay (4 måneder typ, haha) what you all been waiting for:

   

  Q&A fra to flyvertinner!

   

  Svar på spørsmålene fra dette innlegget: BAK GARDNINEN, på video, æææ #Hjelp! 

   

   

   

   
   

   

   

  Enojy Ppl! 

   

   

  wJ33XH4Xrxg


   

   

   

   

   

   

   

  Tusen Takk til Ø, og hans amazing redigerings skills! 

   

  Love, Maria og Laila 

  (Sjekk ut bloggen til fantastiske Maria HER!

   

   

   

   

 • 17.04.2017
 • //
 • Kl.18:47
 • //
 • Q&A
 • //
 • 13 kommentarer
 • Pray for.... & Kondomreklame

   

   

   

  Setting: Laila kommer forseint på skolen og titter forsiktig inn i klasserommet. Gå inn, eller bare f**k it all? Poste, eller bare legge den død forever? Jeg har vært borte så lenge fra bloggen nå at jeg nesten ikke tørr å poste lenger. Det føles ikke ut som den er _min_ om dere skjønner? Haha. Oh, well, lets go! 

   

   

   
   

   

   

  Hva skjedde? Svaret kommer imorgen kveld skrev jeg, for typ 20 pluss dager siden. "Nå er jeg tilbake", skrev jeg for typ 25 dager siden. Liar Liar. Jeg skal ikke engang skrive eller tenke I´m back. #WhoImIFoolingDette er ingen føniks rising from the ashes. Merly, et innlegg på en død blogg. Hva skjedde? Lurer jeg også på. Endag var dette det morsomst jeg viste og sysle med. Som lyn fra blå himmel, våknet jeg den neste, og hadde helt panikk. For alt. Eksponering. Er det okay å si i 2017 som innehaver av en blogg, at jeg ikke har et eksponeringsbehov? At jeg helst vil stå bortgjemt midt i mengden. Just blend in, you know. Skrivesperre. Blankt. Helt blankt. Selvom det var åpenbart, og jag hadde lovet, å skrive svar på funfact innlegget.


   

  Blankt.

   

  Ikke engang da det forferdelige i Stockholm hendte og jeg ville rive av meg håret i fustrasjon. Nå som jeg er på skrivkjøret igjen, så må vi faktisk snakke om det. Grusomt. Tragisk. Trist. Det brenner i hjertet mitt for alle de berørte. Men jeg vil rive av meg håret. Strå for strå, når jeg scroller insta og ser alle "Pray for Stockholm". Halllooooo? Pray, what? Hva bra skal det gjøre? Nå? Og hvordan kan det ha seg at for under tre måneder siden skulle alle melde seg ut av statskirken, mens nå er halvparten av instagram on their knees praying? Greit. Jeg skjønner greia, en viser sin støtte og samhold i en vanskelig tid. Men hva med de sivile som døde under det kjemiske angrepet i Nordvest Syria? Sør - Sudan? Verden in general liksom? Who's gonna pray for them? 

   

  Jeg vet, jeg vet. Sverige er; Close to home, vår egen bakgård ect. Altså jeg jobber jo i Stockholm, så jeg vet. 

  Men vi er en verden.

  Alle sammen.

  Iallfall i midt hode. 

   

   
   

   

   

  Jeg sier ikke på noen måte at jeg gjør noen forskjell. Tvert om. Jeg vet at hele verden ikke kan ha vår vestlige levestandar. Jeg vet at jeg må gi opp noen av mine goder om alle skal ha en fair shot her i livet. Alikevel sitter jeg her, med varmen på fult, en mac i fanget, netflix på tv'n, mens jeg scroller nelly og zalando for ting jeg bare _må_ ha. Lar kranen renne mens jeg pusser tenne, mens jeg hører på radio om kvinner som går flere mil hver dag, i stekende sol for å hente rent vann. Griner over hvor vanskelig det er å velge utdanning, og hvor #BORING det er å studere. Mens unge i andre deler av verden ville drept for mulighetene jeg har. I disgust myself. 

   

   

   

  Anywho, poenget er på ingen måte at jeg er mindre "ekte" eller "god" enn alle som smeller opp et Pray for.... bilde på insta så fort det skjer noe i Vesten. Bare at jeg personlig ser ikke hvordan det gjør noen forskjell, annet enn å skape et ennå større skille mellom oss her i vesten og resten av verden. Kan vi ikke bare pray for hele menneskeheten, a better world for everyone? Så hey, om dere ever ser en "pray for" post på min insta; call the insta police, its a rape going on, typ

   

   

  Sånn, preach finished. 


   

  Ja, det var funfacten! Jeg skrev et innlegg for ah typ 20 dager siden, haha huff, HER. 

   

  "Her 10 ting du helt sikkert ikke viste og kanskje til og med ikke tror på. Hmmm, Lets put a twist on this, 9 er sanne og 1 er fake! Gjett da vel!"

  Takk til alle dere søtere lesere som gjettet! Jeg setter utrolig stor pris på de hyggelige kommentarene, og jeg faktisk oppriktig lei meg for at jeg over natten bare la bloggen på hylla. Jeg håper dere kommer og titter innom igjen, nå som jeg (iallfall for idag, haha) er tilbake! 

   

   

   

   

   

   

  Anywho, det var bare en av dere som gjettet riktig! Jeg var rødruss, og har derfor aldri hvert grønnruss! Som også betyr at alle dere som gjettet at jeg ikke hadde hvert med i en kondomreklame, (dessverre(?) haha), tok feil. Oh, jeg skal se om jeg finner den, oh, my 5 seconds of fame, og poste link! 

   


   

   

  Håper alle har hatt en fantastisk påske hittil, nyt den siste påskedagen alle sammen! 

  Vi blogges, eller. Stay tuned, og se hva som skjer, eller eventuelt ikke skjer, haha. Huff. 

  - Love, Laila 

 • 17.04.2017
 • //
 • Kl.17:27
 • //
 • Blogg
 • //
 • 6 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no