Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

Room with a view

 

 

Hallo siste dagen i 2016 !

 

Nå er det snart nytt år og nye muligheter! Jeg har egentlig ingen nyttårsforsetter, mest fordi jeg tenker at hver dag er en mulighet til å bli en bedre versjon av seg selv. Når det er sagt, så bør jeg nok bli en more skilled pakker. Det er helt flaut hvor dårlig jeg er til å pakke. 

Jeg har en kjempestor koffert, også bare slenger jeg alt oppi. Et mareritt av en koffert for tollere, eller kanskje ikke, slipper de å føle at de roter. Baggasjen på bildet er vel for en 5 dagers tur elns, haha. Sikkert bare brukt en tredjedel av tingene, men jeg vet aldri hva eller hvordan jeg skal pakke. 

Anywho, en annen ting jeg ønsker å forbedre i tjuvesytten, er innstillingen min til hotellrom. Jeg er egentlig veldig positiv til alle sitronene livet gir meg, jeg bor jo tross alt vesten, og når jeg ser all elendigheten der ute i verden, kan jeg ikke annet enn å kjenne en enorm takknemlighet over å bo i Norge. Men det rakner jo helt for meg når jeg får et unsatisfying hotellrom. Bortskjemt som jeg er. Sånn kan jeg jo ikke være, så dette er min siste whine over hotellrom. Nytt år, ny attitude.  Jeg vil derfor benytte min siste timer som bortskjemt hotellgjest, på å skrive dette halv whiney innlegget om de sære ting fra hotell jeg har bodd på.

  

* Når hotellrommet ditt ser ut som en blanding av en spådame bule og et snuskete massasjestudio. Egentlig et skikkelig kult hotell, alle rommene var forskjellige og skikkelig artsy!

  

* Er det ikke rart at man blir helt satt ut nå man får en nøkkel eller en kode til rommet istedenfor et nøkkelkort? Når både kode og nøkkel er mer "logisk" å bruke for å åpne en dør? Jeg er vel bare så vandt med at man alltid får et nøkkelkort i guess. (Jeg skjønte jo selvfølgelig aldri at jeg kunne levere inn nøkkelen i resepsjonen når jeg gikk ut, så jeg gikk jo rundt og dro på den. For the record, den veide litt...) 

 

 

 

           

* Når men er så heldig å få balkong med ocean view.... 
 

 

 * Når til og med hotellet vet at det aldri blir noe på deg.... 

 

       
 

* "Kæn ju pliz kåm help mi fløsj det tåjlet?"  Når man må ringe resepsjonen og forklare at det ikke går an å flushe toalettet fordi flushe knappen ligger i do, eller det er umulig å finne den.... (Jeg fant flushe knappen til slutt, den var en liten switch inni det svarte hullet, fresht...) 

 

 

* Okay Okay, dette syns jeg egentlig er super nice! Det er en resirkuleringstasjon som stod rett ved heisene, for plast, papir, glass og, ehh.. batterier. Eneste er vel at de færreste faktisk tar heisen ned for å resirkulere søplet sitt. Jeg bor jo veldig mye på hotell gjennom jobben, så hotell er liksom litt hverdag for meg. Men jeg kan skjønne at det ikke er resirkulering som er første pri når men er på ferie, eller har sittet i møter hele dagen. 

 

  

*Praktisk. Lurte på hva det var...duh... Men sånn helt seriøst, syns jeg det var fresht, så vet man liksom et den er "untouched". Ofte så er de ekstra toalettrullene dekket i støv, og da lurer jeg alltid på hvor lenge de har stått der, og samlet støv og bakterier(?) (Ja, jeg er gearmfreak). 

 


 

*Da rakner det faktisk for meg, når det er bugs på rommet. Jeg er _livredd_ for bugs. Om jeg har sett en, så føles det som de er overalt. Kravlende rundt meg i senga, i kofferten...nei usj. 

 

*Sist men ikke minst, renhold. Så lenge det er rent og bugFritt, så kan det var det samme med alt annet! Tror dere ikke housekeepingen glemt igjen en brukt blå klut oppå toalettmappen min, bare inches fra tannbørstehode!  Men men, den var sikkert bare brukt på speilet og lampen elns, ikke toalettet og fjernkontrollen....

Oh, vel, jeg håper jeg ikke came off as, sur og bitter, for sannheten er den at jeg _elsker_ å bo på hotell. Akkurat hvorfor vet jeg ikke helt :) 

Liker du å bo på hotell? Hatt noen kjipe hotellrom opplevelser? Alltid gøy å høre hva andre har opplevd! 

 

Ønsker alle en fantastisk slutt på 2016 :D

 

 

 

 

 

 

 

 • 31.12.2016
 • //
 • Kl.14:10
 • //
 • Blogg
 • //
 • 2 kommentarer
 • M c T I N D E R

   

  ...og andre sjekke ting jeg ikke skjønner

   

   

  CREEEEPS I BAREN 

  Hvorfor er det sånn at den litt slitene spinkle karen som har stått ved baren hele kvelden og samlet mot for å si hei til deg, er "En Creeeeap!". Som "creepa" på deg? Mens når den solbrune muskuløse don juanen, sier hei og drar noen halv kleine sjekke replikker, "ble du sjekka opp"? 

  Jeg kunne ønske det fantes et utested eller en kafé hvor man fikk bind for øyene, hvor man ikke kunne dømme etter utseende, hvor man lærte å bli kjent med personligheten. Det finnes uten tvil ikke noe mer sexy enn en vakker, leken og mystisk personlighet. #BlinddateFTW

   

  BEAUTY FADES 

  Hvorfor er det så mang som blir mer glad for et kompliment som går på utseende, enn på personlighet? 

  All beauty fades og om noen år sitter vi der hele generasjon, skrukkete som rosiner hele gjengen, på bingoen og spiser syltetøy med sugerør. Da betyr det liksom ingenting at man var pen som ung. Jeg vil ha komplimenter jeg kan ta med meg, jeg vil ha ros for det som gjør meg til meg. Jeg vil høre at jeg er et godt menneske og en som gjør en forskjell i noens liv. Det er kvaliteter som aldri dør. 

   

   

   

  AKK, TINDER.....

  Jeg er ikke på Tinder og har heller aldri hvert, så jeg skal vel egentlig ikke uttale meg om ting jeg ikke vet noe om, men dette er mer et spørsmål, enn noen form for kritikk. 

   

  Anywho,  jeg har sett mange bekjente og venner bruke Tinder. Og hensikten med Tinder er vel at man i utgangspunktet skal møtes å ligg...ehh.. date, right? Jeg syns jo egentlig ikke utseende skal ha noe å si, så dette blir kanskje litt dobbeltmoralsk av meg å påpeke. 

  Meeeen, det slo meg at Tinder minner meg om Mc Donalds. Du vet når du eyeballer den juicy, høye og svære Big Macen på menytavlen. Når du står der med vann i munnen venter, lurer på hvordan man skal klare å bite over den svære juicy burgeren. Så kommer den da, og det er ikke til å skyve under en stol at den er til de grader blassere og slappere, som om luften har gått ut av den. Salaten på halv 12. Skuffelsen. Den var ikke som på bilde. Men men, den ligger nå foran deg, så man gafler den jo i seg allikevel. Så det er vel ikke uten tvil, at både Tinder og Big Mac smaker best kl 03:30 lørdag kveld, gjerne med et godt antall tequilla shots innabords. 

  Men heey, nå var jeg sikkert i overkant krass. Men hvorfor har folk så retusjerte bilder på Tinder? Et par filter og touch up, Okay, men hva er vitsen med å redigere inn verste vaskebrettet, når daten åpenbart kommer til å se at du har skippet ABS - day det seneste året. Minst. 

   

  Vil man ikke heller gjøre et godt første inntrykk? Ikke fremstå som en fraud? Dessuten, vil du møte noen som bare er interessert i deg for dine gode looks? Min pensumbok i psykologi lærte meg at førsteinntrykket er det man konstruerer all annen fakta rundt. Typ, har man dannet seg et negativ førsteinntrykk av noen, vil positive egenskaper en seinere lærer veie mindre. Det tar lengre tid å snu et negativt førsteinntrykk til et positivt, enn visa versa. 

   

  Kan noen lage en blinddate sjekke app? Sånn at om man matcher med noen, så er det fordi man her felles interesser og meninger, og ikke fordi begge would tap that   

  - Peace & Love 

   

   

 • 31.12.2016
 • //
 • Kl.00:04
 • //
 • Personal
 • //
 • 0 kommentarer
 • Life is a Beach, and I´m just Playing in the Sand

  Hei 

  Min romjul har liksom gått i ett, og inneholdt alt fra strand, dragshow og flyreiser, til Netflix i sofakroken. Har liksom glemt at det har hvert jul og romjul jeg. Alt har liksom hvert så langt fra jul. Hadde det ikke hvert for at de som jobber i barene og butikkene hadde fått på seg røde nisseluer, så tror jeg søren meg hele julen hadde gått meg hus forbi. Her er noen få bilder fra de siste dagene. Og med mine skills og min vannskadede iPhone, er det bare å lene seg tilbake å nyte, hehe. 

   

   

  26.Des 

   

   

   

  Andre juldag dro vi ut til Freedom Beach, som ligger en kjapp longtail båttur unna Patong Beach (som i sin tur ligger en 5 - 10 minutters spasertur unna hotellet vi bor på). Det høres sikkert ulogisk ut å betale for å ta båt fra en strand til en annen, men det er alltid, selv når det er overskyet, flust med folk og selgere på Patong Beach. Dessuten ligger Patong Beach rett ved veien, så for skarve 70 kroner (300 Baht) tur retur kommer man unna trafikken, samt at vannet er klarere på Freedom. Været var ikke helt på topp, noe som egentlig var litt deilig, da det ikke fantes noen parasoller eller trær på stranden. Det kan, tro det eller ei bli for mye sol for meg også. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kl 19:00: Var planen å ta en rolig kveld. Spise et bedre måltid, kanskje shoppe litt og legge meg i en decent tid. 

   

  Kl 23:00: Befant jeg meg på et ubegripelig dårlig, ifølge de som hadde peiling, dragshow. Som en ikke rutinert dragshow seer, koste jeg meg dog glugg ihjel allikevel. 

   

   

   

   

     (Ja, jeg vet, det ser ut som båten kjører i oppoverbakke, haha, men det var ikke så lett å ta bilde fra en båt som kjørte i motsatt retning) 

   

   

  27. Des 

   

   

  Var innom et sted jeg dessverre er altfor sjeldne, the gym! (Jeg er nok i toppen blant støttemedlemmene til SATS).  Syns det var rart at det ikke var noen andre der, da det pleier å være ganske crowded på det lille hotell gymmet. Skjønte fort at det var fordi jeg var der to timer seinere enn jeg vanligvis pleier, og solen sto på vinduene. #Svett

   

  Mer sol og bad. Samt litt trasking rundt på de små markedene / klyngene av boder som ligger strødd mellom hotellet og stranden her i Patong. Alltid gøy å se om man kan få med seg noen kvalitetsprodukter fra Michael Knorr eller Kalvin Clein. 

  Pakking - etter snart frie år som flygende, er det sjokkerende hvor dårlig jeg er til å pakke. Får bli et nyttårsforsett det, lære meg å pakke, like a pro. 

   

   

   

   

   

   

   

  28. Des 

  Den laaaaange reisen hjem. 11:55 minutter tok det fra vi tok av fra Phuket Airport til vi landet på Arlanda. Deretter bar det videre til Oslo. Var så heldig at jeg ikke trengte å vente lenger enn en skarve time, før flyet videre gikk. På denne korte tiden rakk jeg å gjøre #stresset familiefar så sinna at han var ved å blåse hue av seg nærmest. Neida. Kort fortalt: Var jeg så heldig at jeg fikk sete på rad 1, veldig deilig, men aldri plass til håndbagasje. Siden jeg allerede hadde jobbet i omlag 13 timer og hvert våken siden 23:30 dagen før, var jeg ikke videre keen på å legge fra meg bagasjen min på typ rad 20. Så jeg gjorde noe jeg aldri gjør, stelte meg i kø foran gaten for å komme ombord tidlig. Mens jeg køer, benytter jeg anledning til å fylle på det dalende blodsukkeret, med en banan. To skritt unna meg, sikkert et skritt om jeg hadde hvert litt mykere, står en søppelkasse. Så jeg slipper kofferten min, og går å kaster skallet, når jeg 2 sekunder senere er tilbake i køen, rakner det for #stresset familiefar, bak meg i køen, som med alt annet en innestemme aggressivt sier; "Ja ja, her skal man vist bare albue seg frem i køen her ja!!". Fordelen med å ikke se helnordisk ut, jeg kan se rart på han, og late som jeg ikke forstod et ord av det han sa.

  Så omlag 20 timer, give or take, etter jeg dro fra hotellet, var jeg godt plantet i sofakroken hjemme. 
   

   

   

  Håper alle har hatt en awesome romjul :)    

   

   

 • 30.12.2016
 • //
 • Kl.01:45
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • YUMMY PINK "BROW"NIES

  Jeg har tidligere skrevet at jeg _misliker_ å lage mat, så til de grader at jeg heller tar oppvasken, med glede!

  Derimot elsker jeg å bake! Mitt seneste work of art:

  ROSA BROWNIES MED ET DRYSS AV

  HVIT SJOKOLADE

  De skulle egentlig bli røde, da jeg skal til familien min å feire en forsinket julaften, men jeg gikk rett og slett tom for konditorfarge.

  Ganske fornøyd, klapp på skulderen til meg selv, selv om de ikke ble som de skulle. Disse kan kanskje være fine å servere i barnebursdag eller babyshower, for de av dere som, som meg, ikke er skilled nok til å lage en "baby kommer ut av vagina kake". Dessuten har denne en noe mer nøytral presentasjon 😅

  Var veldig enkelt å lage, jeg brukte en oppskrift på blondies, (hvite brownies) som jeg fant på nettet. Som basicly var en brownies oppskrift med hvit sjokolade istedenfor mørk. Og tilsatte en _god_ del rød konditorfarge. Raspet litt hvit sjokolade over - VOILÁ!

  Tilsetter du blå konditorfarge, får du logisk nok lysblå brownies.

  #enjoy

 • 29.12.2016
 • //
 • Kl.15:21
 • //
 • #mums
 • //
 • 0 kommentarer
 • JEG TRENGER NOEN MARK ZUCKERBERG HJERNE!

   

  Jeg popper bare innom her på bloggen kl 05:30 for å klage litt. Haha. Våknet, og får ikke sove, fordi jeg irriterer meg grønn. Over at jeg nok engang har gått på en smell og bestilt en kjole på nettet som virkelig ikke sitter som den gjorde på bilde, nå skal det sies at jeg ikke ser helt ut som hun på bilde heller, eh he. Dog. Jeg syns det er kjempe vanskelig å bestille klær på nettet. #iLandsproblem. Ja jeg vet lengde og bredde og alt sånt står der, men jeg får det ikke til å stemme uansett. Og ja, jeg skulle sikkert prøvd kjolen hjemme, før jeg dro den med rundt halve verden.

  Er det ikke sånn at de beste ideene kommer på søvnløse netter? Jeg er nesten hundre på at jeg har hørt et sted at det er en greie. Iallfall så har jeg en kanon ide (vel jeg syns iallfall det selv, mulig jeg endrer mening når jeg våkner opp seinere idag).

  Så kan ikke noen av dere tekniske mennesker der ut lage en app hvor jeg kan legge inn alle målene mine og synce med nettbutikker? Sånn at jeg får den størrelsen som er best utifra mine mål. Gjerne med en funksjon hvor man kan se plagget på også? Altså på en sånn "dukke" med akkurat mine mål. Så kan man teste ut hvilken størrelse man syns sitter best.

  På forhånd tusen takk! 😬

  Om en sånn app allerede finnes, så please tell me!

  Ønsker alle en fantastisk romjul :)

   

   

   

 • 25.12.2016
 • //
 • Kl.23:36
 • //
 • Blogg
 • //
 • 0 kommentarer
 • Out Clubbing on Christmas Eve, and some Swedish specialities

   

  Min første svenske juletallerken ever er inntatt, og skal jeg være dønn ærlig, så er den norske julematen waaaay mye bedre. Men nå skal det sies at jeg er i Thailand, og selvom stedet vi spiste på er drevet av en svenske, bør jeg vel kanskje smake svensk julemiddag i Sverige før jeg uttaler meg. 

   

  Jeg syns faktisk maten minnet meg litt om en frokost buffét. Skinke, egg med skagenrøre, postei, ja dere ser jo på bilde :)

   

   

   

  Godt, men på ingen måte min nye favoritt rett, men da har men prøvd det også. Selskapet var dog uklanderlig, og jeg vil si jeg alt i alt har hatt en utrolig morsom julaften. 

   

   

  Etter maten dro vi videre for å nyte Patongs uteliv. 

   

  Har du hatt en fin julaften? 

  Det håper jeg :) 

   

   

   

   

  ☺🌵

 • 25.12.2016
 • //
 • Kl.08:00
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 2 kommentarer
 • God Jul....?

  Kl 11:00 norsk tid begynte jeg på jobb igår, og var fremme på hotellet rundt 2 - tiden i natt. Selvom jeg har sovet et par timer, så føles det fortsatt som det er lillejulaften. At jeg liksom har mistet en dag. Men det er det altså ikke; så;

  God Jul alle sammen 😊🎅

  Jeg skal innrømme at julestemning ikke er helt på topp. Jeg forbinder liksom jul med snø, varme kåper, og å komme hjem til familien. Familien min bor rett ved en togstasjon, så det er ikke mer en en omlag 5 minutters tur å gå, men da jeg er en skikkelig frysepinne rekker jeg selv på denne korte turen å fryse. Så jul for meg, er når jeg ser røyken fra pipa, kommer inn og blir møtt av en vegg av varme og lukten av julemat i hele huset. Ikke palmer, 30 varmegrader og bikini!

  Ouf, nå hørtes jeg sikkert bortskjemt ut, som klager over å ikke få være hjemme i julen. Det er jeg altså ikke, jeg bare har ingen julestemning. Men det bytter en frysepinne som meg, gladelig bort for å få er par døgn i varmen. (Er det ordentlig kaldt ut, så kan jeg fryse så mye at jeg får fysisk vondt i kroppen. Det må jo være en tilstand det der? #Hypokonder)

  Dagen har jeg tilbrakt på magen på en solseng. Tror jeg er en av de få som helst soler ryggen, syns det er så godt å ligge på magen og lese en god bok. Jeg prøver dog å snu meg engang iblant, da ingen syns det er sexy med er likblekt ansikt og en solbrun rygg 😅

  Apropos bøker, trenger du tips til en god bok? Sjekk ut DETTE innlegg jeg skrev igår,nei over igår?

  Vi ligger jo 6 timer før, så her er det allerede duket for en litt annerledes julemiddag sammen med resten av kollegane mine.

  Det er faktisk helt ræva dårlig lys på dette hotell rommet. Og det hjelper sikkert ikke på at jeg bruker iPhone som kamera. Så jeg får bare beklage for elendig bildekvalitet.😑

  Ønsker alle en fantastisk julekveld :)

 • 24.12.2016
 • //
 • Kl.13:38
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 1 kommentar
 • God Morgen ❄🛫🛬☀

  Happy Lille Julaften alle sammen 😊

   

  Noen ganger når jeg våkner får jeg sånne "gode ideer" - idag er en sånn dag.

  Dere har sett gruppene av turister i Frogner Parken ikke sant? De som går rundt i guidede grupper, med hodetelefoner og hører på "lydbok", om det de ser på. Jeg har SÅ lyst til å bytte ut kassetten i EN av disse, sånn et en person i gruppen hører på noe helt annet enn resten. Gjerne til noe som er litt på kanten. Så vil jeg lene meg tilbake i solstolen min, og observere 😅 ja jeg er fæl, og ja, jeg har sett for mye sjultkamera pranks.

  *trøtt*

  Om 2 timer drar jeg avgårde og lander ikke før den 24, julaften.

   

  Her skal jeg feire jul i år:

  Noen som har lyst til å gjette på hvor jeg skal? 🌴

  Håper alle får en fantstisk lille julaften!

  🎅❄

   

   

   

   

   

  😊🌵

 • 23.12.2016
 • //
 • Kl.09:55
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • Have yourself a merry little thriller read

   

  Jeg har aldri klart å leve meg ordentlig inn i filmer eller serier. Don't be mistaken - jeg elsker å ligge hele dagen i sofaen og binge!

  Bøker derimot kan jeg bli helt lost i. Om en bok er virkelig god, kan jeg sitte igjen med en følelse av tomhet, som om jeg skulle ha mistet en venn eller noe sånt, når jeg er ferdig med den.

  Bøkene jeg faller oftest for er psykologisk thrillere, jo mørkere og mer twistye de er, jo bedre. Som Girl on the train og Gone Girl. Jeg leser nok i overkant mange bøker, så her er en liten liste over bøker og forfattere jeg tror du vil like (iallfall syns er helt OK) om du likte Girl on the Train og Gone Girl.

   

   

  DARK...

   

  Gillian Flynn, dama bak suksessen Gone Girl, har også skrevet Dark Places og Sharp Objects.

  I Dark Places møter vi Libby, som da hun var yngre opplevde å få moren og sine to søstre myrdet av sin egen bror. Hun vitner selv mot han, men var det egentlig han som drepte dem? I samme stil som Gone Girl er denne boken og karakteren mørke og twisty, og verken ting eller karakterer er det de utgir seg for å være. Jeg tror faktisk jeg likte denne ennå bedre enn Gone Girl. Og om mulig er den ennå mørkere også.

  Sharp Objects er det faktisk veldig lenge siden jeg leste, men jeg husker at også den hadde en mindblowing plot twist. Også her møter vi de nesten tragisk mørke karakterene, som jeg føler er en gjenganger hos Flynn. Begge disse bøkene "had me like: what the actual f**k did I just read?" - og jeg digger det! 👏👏

  Before I Go to Sleep av S.J.WATSON. Boken handler i korte trekk om Christine som lider av hukommelsestap, og våkner derfor hver dag med _virkelig_ blanke ark. Hun begynner å skive ned alt hun opplever og blir fortalt, hver dag, uten at noen vet det. Det viser seg da at alle ikke er til å stole på.

  Ahh, ikke min favoritt dette her, men tok den med da jeg har venninner som _elsket_ den. Altså den er engasjerende. Men jeg syns det er fascinerende hvordan en bok hvor førstepersons fortelleren, som lider av alvorlig hukommelsetap, kan bli så forutsigbar...

   

   

  "FUN"

  You og Hidden Bodies av Caroline Kepnes.

  Kepnes skriver så utrolig morsomt! Joe, bokens hovedperson, tar sjalu og eiesyk kjæreste til et helt nytt nivå. Joe, er mildt sagt forstyrra, og det er sinnsykt skummelt og sinnsykt moro! Man vurderer virkelig å legge ned alt av sosiale medier etter å ha lest denne 😅

  Night Film av Marisha Pessel. Når datteren til en kjent skrekkfilm regissør plutselig begår selvmord, slår en journalist, en skuespiller spire, og den litt, i mangel på et godt norskt ord; Odd and aloof Hooper, seg sammen, for å finne ut om ikke hennes far hadde en finger med i spillet. Det kan se ut som sannheten vedrørende hva som hendte er av overnaturlig karakter. Og jeg er ingen videre fantasy fan, men denne boken virkelig _elsket_ jeg. Vel, denne boken er ikke fantasy, men den har elementer av ting som utgir seg for å ha en overnaturlig forklaring.

  Akkurat nå har jeg lest ut In a Dark, Dark Wood av Ruth Ware - anbefales! Nå skal jeg kaste meg over The Narrow Bed av Sophie Hannah (en av mine favoritt forfattere!)

   

   

  God natt!

  Har du noen gode bok tips? 😊📔

   

   

  (Alle titlene er på engelsk, da jeg har lest alle bøkene på engelsk. Det er jo 3 for 2 på alle engelske pocketbøker for ArkVenner på ARK, jo!)

   

   

   

  😊🌵

 • 23.12.2016
 • //
 • Kl.01:45
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 0 kommentarer
 • JOBBE PÅ JULAFTEN - 3 gode grunner til at jeg tror det blir topp!

   

  Jeg har alltid ment at det er viktig å se det positive i situasjonen en er i. Nå er det sånn at jeg skal jobbe på julaften, så hvorfor ikke se fordelen ved det, og ikke bare bakdelene? Jeg tror det er viktig å kunne se noe positivt i alt. Om en aldri er fornøyd, blir jo livet bare en uendelig rekke skuffelser.

  Stay positiv - kan ikke huske en gang det har kommet noe godt ut av å være negativ. Man kan ikke alltid endre situasjonen en er i, men man kan alltid endre sin egen innstilling :)

  Jeg har en jobb hvor det ikke finnes noen røde dager, og da ender man opp med å jobbe julaften en gang i blant (les: ofte). Jeg har jobbet noen julaftener tidligere og kommet frem til at det er ganske alright.

  For det første så vanker det jo litt ekstra penger. Både i form av tillegg, og det faktum at jeg er borte helt frem til den 28 desember. Jeg her nemlig ikke kjøpt en eneste julegave i år, da jeg har store ambisjoner om kjøpe alle på romjuls salg. Fantstisk, ikke sant? Jeg er overbevist om at jeg kommer til å spare ville summer på julegaver i år!

  For det andre får jeg feire to ganger! Hurra! Først en gang på selveste dagen, med mine fantastiske kollegaer. Deretter i romjulen med min herlige familie, som arrangerer en ekstra mini - julekveld for meg når jeg kommer hjem. #takknemlig

  For det tredje så er jo alle så glade og positive på julaften, at det er jo en fryd å jobbe! Pluss at jeg får brukt denne rå harry hårspennen jeg har kjøpt meg:

  Elsker den 🎅 Den skaffet meg akkurat en gratis tur med flytoget, da alle som hadde på nisselue fikk reise gratis. #Scoooore! Den er å få tak i på Glitter :)

   

   

  Noen fler som skal jobbe på julaften i år? 🎅

   

   

  😊🌵

 • 22.12.2016
 • //
 • Kl.19:31
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • EVAS SINGELKASSE

   

   

  H o l a !

   

  Etter å ha vente i overkant av _10 timer_ (akk, pendler livet) på flyet mitt hjem til Oslo, er jeg endelig hjemme! Jeg skal nyte skarve 35 timer, før jeg igjen vender nesa ut i den store verden.

  Nå er jeg godt plantet i sofaen, med Netflix og en tidlig (iallfall for meg) lunsj.      

  Linser, soltørket tomat, fetaost og spinat. Litt tørt i lengden, skulle kanskje hatt hummus eller noe lignende til? Men jeg er så lite kreativ når det kommer til mat. Ikke har jeg interessen heller, kunne ønske jeg hadde det dog.

   

  Hadde jeg ikke hvert så mye borte, så hadde jeg definitivt prøvd ut en av disse matkassene som har blitt så poppis de siste årene. Akk, det skulle hvert en ADAMS MATKASSE som ikke gikk ut på dato. Typ sånn "ADAMS BUNKERS KASSE?", fylt med tasty hermetikk og konserveringsmidler😐 Jeg trenger det. Også trenger jeg noe som ikke er for "storfamilien", typ "ADAMS UNKARSKASSE", og kanskje litt girly? "EVAS SINGELKASSE" hmm...

   

   

  Tips til gode og enkle retter taes imot med et stort takk 😊

   

   

  😊🌵

   

   

 • 21.12.2016
 • //
 • Kl.12:18
 • //
 • #mums
 • //
 • 2 kommentarer
 • 3 AWESOME LIFE HACKS! 🤓

   

   

   

  SECRET STASH

  Da jeg lette etter DIY høyttaler tips på nettet tidligere idag, kom jeg over noen tips på hvordan en kan gjemme penger på standen ol.

  Så om du er en av de som oppbevarer alle dine oppsparte midler under madrassen, da du verken stoler på safer eller banker? Da vil jeg på det sterkeste anbefale å ikke gjøre det samme med ferie pengene på hotellet, men isteden lage en "solkrem" lommebok! Den er perfekt til å "gjemme" cash på stranden også! Kjøper du en sånn "family size" solkrem, får du kanskje plass til mobilen også?

  Ennå mer diskre, eller om du som meg; ikke har så mange sedler; dra ut innsiden av en leppomade, der får du plass til noen sammenrullede franklins.

  Jeg har laget meg en slik "secret stash" leppomade selv og den får jeg dessverre ikke plass til brede sedler i. Så den funker nok best om man har feks US.Dollars eller krølla norske 50-lapper. For bredere sedler har jeg brukt en tom TREO brusetablett sylinder.

   

   

   

  HOT TIP, nei STEAM TIP!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lei av duggen som danner seg på speilet etter en laaaang varm dusj? Om du føner speilet istedenfor å tørke av det med håndkle, så blir det helt klart.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  WRAP IT!

   

   

   

   

   

   

  Plasser en liten plastpose bit under korken på shampoen, antibacn, faketanen ect. Så unngår du å fake tane alle klærne og kofferten din, slik undertegnede har 😑

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


   

  Har også ved flere anledninger ufrivillig sterilisert mobilen og alt annet i håndvesken. Har derfor godt til innkjøp av antibac servietter, disse er geniale, de lekker ikke, og de kan brukes til å feks tørke av bestikk i utlandet (#GermFreak).

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Sist jeg var innom apoteket å stocket opp på servietter, kom jeg over disse deodorant serviettene:

  Genialt, nå trenger jeg aldri å lukte stramt i taxien på vei hjem fra byen, etter å ha danset my ass off 😎

   

   

  Har du noen awesome "Life Hacks"?

   

  ☺🌵

 • 19.12.2016
 • //
 • Kl.22:49
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 0 kommentarer
 • 🎵 PUMP UP THE VOLUM, ELLER.... (PAPPKRUSHØYTTALER)🎵

  Hola!

  Jeg har glemt reisehøytaleren min, katastrofe. Men istedenfor å legge meg ned å gråte, bevarte jeg roen, og fant noen videoer på YouTube, om hvordan man "lager sin egen" høyttaler av ting man har hjemme. Og som det handlekraftige kvinnfolket jeg er, bestemte jeg meg for å lage en pappkrushøyttaler. Vel lage og lage, visstnok skulle man bare sette mobile med høyttaleren ned i kruset. Ikke bare skulle lyden bli høyere, men kvaliteten på lyden skulle attpåtil bevares.

  Om dette funker, så er det jo, nothing less than awesome. Er jo kjempe handy på stranda. Ikke trenger man å være redd for at det blir ødelagt, eller å glemme den.

  LET'S DO THIS:

   

  video:video

   

  Veeel, jeg syns helt ærlig det ble veldig liten forskjell. Annet at det ser estetisk koselig ut å ha mobile stående i en kopp (som jeg, ja, har pyntet med noter😅). Mullig det hadde blitt bedre med en kopp som dekker hele telefonen?

  Om noen der ut har fått til å lage pappkrushøytaller; Holla at me! For som dere hører har jeg åpenbart ikke nailet det 😒

  EDIT: Nå har jeg prøvd i 7 lange og 7 breie å få snudd den videoen, noe jeg, som dere åpenbart ser, ikke klarer. Jeg utlover derfor et stk hjemmesnekra PAPPKRUSHØYTTALER, med håndlagde utsmykninger av undertegnede, til den som klarer å snu denne hersens videoen 😫

 • 19.12.2016
 • //
 • Kl.16:14
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 0 kommentarer
 • 🍰 A TASTY TRIP ☕🍴

  Hola!

  Som jeg skrev tidligere fløy vi med Condor hjem via Frankfurt! Turen tok ca 10 timer, hvorav jeg sov 5 av de og brukte de resterende 5 på å glede meg til å vandre hvileløst gjennom alle butikkene på Frankfurt! Dessverre gikk vårt fly videre fra "feil bokstav" og en passkontroll skilte oss og alle de materialistisk herlighetene jeg i ettertid er glad jeg ikke fikk mulighet til å kaste bort penger på😅

  Jeg kan ikke tenke meg noen ting som er mer spennende enn bilder tatt med dårlig lys og dårlig kamera (syns det er fint jeg, så får de litt sånn preg av engangskamera fra 90 - tallet tidlig 00), av flymat:

  Dette smakte faktisk godt, aldeles ikke så blast som det ser ut😅

  Tasty kake, utrolig nok veldig søt, uforventet, da jeg har lært fra pålitelige Internettkilder ala vg.no 😅 at #funfact: søt mat smaker mindre søtt oppe i luften! Så enten stemmer ikke det eller så var det bare ville mengder sukker i denne herligheten 🤔Lurer også på om man får dårligere ånde av kaffe i luften enn på bakken? Føles alltid sånn. Heldigvis ble jeg helt randomly tilbudt en tic tac pastill av mannen over midtgangen, ja over midtgangen, for så dårlig ånde får man av flykaffe. Vil dog ikke anbefale å ta imot hvite små pastiller av fremmede menn 😳

  Det merkelige gulaktige oppe i venstre hjørne er ikke sauerkraut, som det kan se ut som ved første øyekast. Men Kimchi! #eksotisk

  - ☺

 • 17.12.2016
 • //
 • Kl.23:21
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 0 kommentarer
 • 🌵4 LAND PÅ 4 DAGER 😅

  Phuuu, nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten, 30 timers layover i Mexico!

  Fløy ned til København på søndag, til Cancún på mandag, fra Cancún til Frankfurt på tirsdag, landet i Tyskland på onsdag, kjedet oss i et par timer på Frankfurt lufthavn (hvordan kan man kjede seg på FRA spør du? Vel, jeg kommer tilbake til det), før turen bar videre til Stockholm. Nå er jeg altså endelig hjemme i lille Norge, nærmere bestemt i tigerstaden!

  Jobben min består av enormt mye venting, og hotellovernattinger, og denne turen var intet unntak. Da jeg dro på en søndag og att på til fra lille Norge, var det ikke akkurat flust med avganger til København, noe som resulterte i at jeg enten kunne ankomme _5_ timer før resten av besetningen eller 40 min etter. Pliktoppfyllende som jeg er gikk jeg for den tidlige avgangen. Ergo rakk jeg å benytte meg av Hilton CPH sitt "fitness and relax" rom 🏃💨💨 Hvor jeg svettet som en

  gris (figure of speech, da #funfact; griser ikke svetter), ikke fordi jeg løp i usain bolt tempo (which i dont - befinner meg helt klart på andre siden av den skalaen) men fordi lukrative "fitness and relax" ventileres av to gulvvifter 🔥

  Selve turen ned? bort? hmm, ned til Cancun tok i underkant av 12 timer, men da Mexikansk tid er -6 i forhold til norsk tid, var det midt på dagen strålende sol og fanatiske 28 plussgrader, da vi landet!

  Et bilde fra min solfylte balkong i 9ende etasje. #lyx

  Så hva gjør man på skarve 30 timer i Cancún?

  *BADER og SOLER!

  Vannet i Cancún var helt fantstisk - nydelig turkist.

  Å sole her var faktisk veldig deilig, jeg er ingen stor soler, da jeg ofte syns det kan bli litt kjedelig, da det er altfor varmt for å typ lese. Men her blåser det nesten hele tiden en sval bris, som gjør at man ikke "merker hvor varmt det er". Utrolig deilig, og livsfarlig med tanke på at man ikke merker at man brenner seg i solen.

  All vinden samt sikkert andre forhold jeg ikke kan noe om, gjør at understrømmen blir veldig sterke, som i sin tur gjør at det neste alltid er "røde flagg" på stranden, som indikerer at det er farlig å svømme. Loco, som vi var koste vi oss dog allikevel litt i bølgene nærmest land! Saltvann i øyene, nesen, håret, ørene ja you name it. Veldig morro. Vi gikk selvfølgelig ikke langt ut. Vi fikk seinere på kvelden høre av en kollega at en liten jente i 10 års alderen hadde fått CPR på stranden etter å ha lekt i vannet. Det gikk heldigvis bra. Så de er der nok for en grunn de røde flaggene.

  *SPISE TACO

  Vi failer dessverre denne gangen og ente opp her:

  Det så skikkelig Local ut, så vi hadde håpet på "taco sånn den serveres hjemme hos de lokale" om dere skjønner, altså ikke tex mex. Det fikk vi dessverre ikke. Om du har sittet inne i meksikansk fengsel, så har du nok en god feel på hvordan maten var. Skulle tatt bilde, men da jeg var helt satt ut av at de hadde trøkka en liten kjøttbit midt i quesadillan min, som jeg til og med spurte om var vegetar, glemte jeg helt å ta bilder i oppstandelsen. Selve quesadillaen var ikke stekt, men bare varmet til osten ble soggy. Men heeey, vi var jo i Cancún, så en kan jo ikke klage! 😊

  *DRA PÅ COCO BONGO

  "Puts Vegas nightlife to shame!"

  Om dere googler "Coco Bongo Reviews", vil dere se at meningene er mange og delt.

  Jeg personlig syns det var veldig gøy, men jeg tror det kommer helt Ann på gjengen man er med og om man får "crew discount" på billetten. For er det en ting alle reviews og jeg er enig i, så er det at det er SVINDYRT å komme inn. Vi snakker ikke 200 i cover, men omlag 600 NOK, og da snakker vi med en generøs rabatt! Og skal du ha bord og være på en av "balkongene" så snakker vi ennå villere priser. Vær obs på at balkong plass ikke nødvendigvis er bedre selvom det er dyrere, det spørs helt hva du ønsker ut av kvelden. Coco Bongo er en nattklubb, men med scene show, og åpen bar i form av at kelnere "Bar Staff" går rundt og server deg _masse_ drikke. Så om du ønsker å danse, så er det ingen grunn til å betale i dyre dommer for bord med sitteplasser på balkongen, eller "upper floor" som Jose (må være fake, er nesten sikker på at alle hadde navneskilt hvor det stod José), kalte det.

  Det er show, konfetti, ballonger, veldig veldig veldig mange mennesker og fantastisk stemning. Alt i alt er jeg veldig glad vi dro, for det var utrolig gøy, men jeg tror det blir med denne ene gangen. For gratis barene på andre siden av gata er litt av et show de også, byr på tequila shots fordi en er fra Skandinavia, og drar med hele baren på en laaaaang conga line! #GratisMoro

  *SHOPPING

  Jeg ELSKER å vandre hyllene i matbutikker i utlandet, alltid så mye gøy en ikke får tak i hjemme i Norge! Var dog ikke så mye tid til shopping, men jeg fikk rasket med meg den fantastiske crest whitening tannkremen, samt favoritt solkremen fra Australian Gold😊

  Og stort mer enn det rekker man ikke på 30 timer!

  Hjem fløy vi med Condor via Frankfurt - et innlegg om det kommer etterkvart 😊

 • 16.12.2016
 • //
 • Kl.21:25
 • //
 • All work and some play :)
 • //
 • 4 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no