Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

Dekket Bord

 

 

Hei Fininger 

 

Hva gjør dere idag? 

 

 

Jeg sitter på toget fra Gøteborg til Oslo. NSB, er ganske lyixg egentlig. Trøtt som en vrengt strømpe, trøtt er vist en gjenganger når det kommer til meg virker det som, haha. På tide med en livsstil endring? Ikke så rart jeg er trøtt dog, med tanke på at jeg kun har sovet to og en halvtime. #ZzzZZ. Vi var forsinket, ingen shocker tenker dere sikkert, en hører jo ikke om annet en forsinkelser når det kommer til flytrafikken. Men jeg er litt sjokkert, for vi pleier å ha pretty strong on time game! But you can´t turn the wind i guess! Anywho, jeg skal ikke klage, jeg valgte selv og dra med 13:00 toget, jeg kunne ventet og tatt 17:55 toget, men det er ikke fremme i Oslo før typ 22:00 i natt (Jada, 22:00 er natta for denne gamla her vet dere, haha). Nå kommer jeg hjem kl 17:00 isteden. Cant´t wait! Vanligvis har jeg ikke så hastverk med å komme hjem, iallfall ikke når jeg bor på lyxige Clarion Post Hotell, men idag, så kommer jeg hjem til varm, ferdig laget middag! Altså jeg kan telle på en hånd gangene jeg har kommet hjem til varm middag.

 

  

 

 

Vel, nå skal det sies at jeg ofte kommer hjem til de merkeligste tider, og ofte er så sliten at jeg ikke vet hva jeg heter. Man er, eller jeg er, skal ikke snakke for resten av kollegaene min, men jeg vet at de fleste som meg er så mettet på sosial omgang at man bare vil låse seg inne og nyte å være alene når en først kommer hjem. Vi er jo tross alt sammen med hverandre hver dag i opptil en uke. Vi, vi kan være alt fra seks til over 20 mennsker på engang på samme sted. Vi, vi kan være helt ukjente for hverandre i starten. Vi, vi drar på stranden sammen, kino sammen, spiser sammen, danser sammen, ja noen sover til og med sammen. Ikke det at jeg tror det kom som noe sjokk på noen av dere. Flybransjen har jo ikke rykte for å være søndagsskolen akkurat, eh he he. Rart egentlig hvordan, glammen og hvordan en så opp til flyvertinner og piloter har falmet betydelig, men striper, dere. Det går aldri av moten. Det sjokkerer meg ikke lengre hvor fort ungjentene (haha, høres ut som jeg er hundre år!) faller som fluer når de ser et par shiny striper. Nå skal det sies at pilotene, iallfall her i Skandinavia, er en herlig gjeng mennesker, så det hjelper nok på. Nå tok jeg meg selv i å ha en skikkelig old fashioned tankegang, for det finnes jo kvinnelig piloter også. Det er forresten pilot brist i Skandinavia, så kanskje det er pilot jeg skal bli? #FemalePilotsKickAss  (Dere som har lest bloggen min en stund, vet sikkert at jeg aldri klarer å bestemme meg for hva jeg skal studere / utdanne meg til) 

 

 

 


 

(Et par striper til og snerten pilothatt på det her, hva sier dere folks? :P) 

 

 


Jeeez, som jeg sporer av idag, (enda godt det er jeg som sporer av og ikke toget). Anywho, det innlegget skulle egentlig bare handle om at jeg, heldige lille meg, får middag servert nå jeg kommer hjem. Det må jo være #HverdagsLykke eller? Vanligvis vil jeg som sagt ikke se en levende sjel når jeg kommer hjem, fordi jeg er så mettet på sosiale impulser. Men idag, idag gleder jeg meg skikkelig! Kanskje det er de to timene søvn som gjorde det? Eller kanskje det er selskapet? *Blunke* 

 

 Det er i underkant av en time til toget ruller inn på Oslo Sentralstajon, og derfra venter en kort busstur, før jeg kan inta et bedre måltid, men av hva?

 

 

Jeg fikk disse bildene nå nettopp: 

 

 
 

 

 

Og jeg er nesten sikker på at det pølsegrateng som står på menyen!

 

Eller hva tror dere? #Mums ser det ut til å bli uansett! 

 

 

 

 

Hva står på menyen hos dere i kveld? 

 

Ønsker alle en oh so awesome tirsdagskveld! 

 

 

 

Love, Laila 

 • 14.03.2017
 • //
 • Kl.16:19
 • //
 • #mums
 • //
 • 23 kommentarer
 • YUMMY PINK "BROW"NIES

  Jeg har tidligere skrevet at jeg _misliker_ å lage mat, så til de grader at jeg heller tar oppvasken, med glede!

  Derimot elsker jeg å bake! Mitt seneste work of art:

  ROSA BROWNIES MED ET DRYSS AV

  HVIT SJOKOLADE

  De skulle egentlig bli røde, da jeg skal til familien min å feire en forsinket julaften, men jeg gikk rett og slett tom for konditorfarge.

  Ganske fornøyd, klapp på skulderen til meg selv, selv om de ikke ble som de skulle. Disse kan kanskje være fine å servere i barnebursdag eller babyshower, for de av dere som, som meg, ikke er skilled nok til å lage en "baby kommer ut av vagina kake". Dessuten har denne en noe mer nøytral presentasjon 😅

  Var veldig enkelt å lage, jeg brukte en oppskrift på blondies, (hvite brownies) som jeg fant på nettet. Som basicly var en brownies oppskrift med hvit sjokolade istedenfor mørk. Og tilsatte en _god_ del rød konditorfarge. Raspet litt hvit sjokolade over - VOILÁ!

  Tilsetter du blå konditorfarge, får du logisk nok lysblå brownies.

  #enjoy

 • 29.12.2016
 • //
 • Kl.15:21
 • //
 • #mums
 • //
 • 0 kommentarer
 • EVAS SINGELKASSE

   

   

  H o l a !

   

  Etter å ha vente i overkant av _10 timer_ (akk, pendler livet) på flyet mitt hjem til Oslo, er jeg endelig hjemme! Jeg skal nyte skarve 35 timer, før jeg igjen vender nesa ut i den store verden.

  Nå er jeg godt plantet i sofaen, med Netflix og en tidlig (iallfall for meg) lunsj.      

  Linser, soltørket tomat, fetaost og spinat. Litt tørt i lengden, skulle kanskje hatt hummus eller noe lignende til? Men jeg er så lite kreativ når det kommer til mat. Ikke har jeg interessen heller, kunne ønske jeg hadde det dog.

   

  Hadde jeg ikke hvert så mye borte, så hadde jeg definitivt prøvd ut en av disse matkassene som har blitt så poppis de siste årene. Akk, det skulle hvert en ADAMS MATKASSE som ikke gikk ut på dato. Typ sånn "ADAMS BUNKERS KASSE?", fylt med tasty hermetikk og konserveringsmidler😐 Jeg trenger det. Også trenger jeg noe som ikke er for "storfamilien", typ "ADAMS UNKARSKASSE", og kanskje litt girly? "EVAS SINGELKASSE" hmm...

   

   

  Tips til gode og enkle retter taes imot med et stort takk 😊

   

   

  😊🌵

   

   

 • 21.12.2016
 • //
 • Kl.12:18
 • //
 • #mums
 • //
 • 2 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no