Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

Q&A fra to flyvertinner! (Vlog)

 

 

 

Ladies and Gentlemen, we do apologise for the delay (4 måneder typ, haha) what you all been waiting for:

 

Q&A fra to flyvertinner!

 

Svar på spørsmålene fra dette innlegget: BAK GARDNINEN, på video, æææ #Hjelp! 

 

 

 

 
 

 

 

Enojy Ppl! 

 

 

wJ33XH4Xrxg


 

 

 

 

 

 

 

Tusen Takk til Ø, og hans amazing redigerings skills! 

 

Love, Maria og Laila 

(Sjekk ut bloggen til fantastiske Maria HER!

 

 

 

 

 • 17.04.2017
 • //
 • Kl.18:47
 • //
 • Q&A
 • //
 • 13 kommentarer
 • Just When You Thought It Was Cancelled....

   

   

  ...... VIDEOBLOGGEN

  med svarene på spørsmålene dere stilte i DETTE innlegget for typ hundre år siden,

  er endelig spilt inn. 

   

   

   


   

   

   

  Endelig hadde jeg og Maria fri samtidig, så hele dagen idag er gått med på filming, godteri spising og chitchat. #HelgMittIUka. Apropos godteri, vi har mumset i oss Nellie Dellies, de er rå gode! Og søtet med stevia! Kan det bli bedre? 

   

   

      

   

   

  Great minds think alike. 

   

   

  Helt uavhengig av hverandre hadde både jeg og Maria kjøpt Nellie Dellies. Om ikke hukommelsen spiller meg et puss, så mener jeg Maria sa hun hadde kjøpt sine i Finland. Mine er fra Apoteket i Sverige, kjøper alltid med Nellie Dellies og tørkede eplebåter når jeg er innom. Noen som vet om man får kjøpt Nellie Dellies i Norge? Annet enn at de har sjokolade derfra på noen av de store fancy matbutikkene?

   

   

   

  Anywho, imorgen leverer jeg minnepinnen til et fantastisk menneske, som skal redigere og klippe for oss. Vi surrer, roter, snakker i munn på hverandre, ler og sier "uhmmm" og "ja...ja..." sikkert hundre ganger, så han har litt av en jobb stakker! Vi har fortsatt ikke bestemt oss for om vi skal ha musikk i bakgrunn eller ikke. Personlig kan jeg syns det blir litt vanskelig å høre alt som sies når bakgrunnsmusikken blir for høy, men det kan jo være at det bare er jeg som er gammel og u3ndy.

   

  Så musikk dere, hot or not? 

   

   

  Stay tuned, for om ikke altfor lenge dukker videoen (forhåpentligvis) opp her på bloggen, og på Marias

   

   

      

   

   

   

  Akkurat nå: 

   

  Sitter jeg med macen i fanget og ser på det groteske rotet jeg har skapt på gulvet da jeg snudde kofferten min opp ned. Imorgen skal, itillegg til å levere minnepennen; vipper fylles på, klær vaskes, La Familia besøkes og venninner drikkes kaffe med. Phuuu! Litt mer på tapetet enn jeg kunne ønsket meg, da jeg er skikkelig jetlagged og sliten atm. Men jeg må innrømme at jeg gleder meg veldig, har ikke sett verken familien eller de to venninnene jeg skal møte på evigheter! Klokken ringer 08:30 imorgen, så God natt og Peace Out alle fine lesere. 

   

  Har dere noe spennende på tapetet for morgendagen? 

   

   

  Og ja, jeg (og det gjør sikkert Maria også)

  setter kjempe stor pris på å høre hva dere tenker om musikk i videoblogg! 

  Dere vet hvor dere finner kommentarfeltet! 

   

   

      

   

   

  Love, Laila 

 • 15.03.2017
 • //
 • Kl.23:33
 • //
 • Q&A
 • //
 • 12 kommentarer
 • PÅ INTERNETT ER JEG.....

   

  Igår leste jeg et skikkelig artig innlegg på bloggen til ei som heter IDA. Bloggen hennes er en av bloggene jeg leser hver dag, masse gode sminketips blant annet. Du kan lese bloggen hennes HER. Jeg føler meg litt fæl som kopierer innlegget hennes, men regner med og håper hun syns det bare er gøy, da hun oppfordret til det. Så everyone, lag gjerne et lignende innlegg, kjempe gøy å lese slike innlegg. Minner meg om sånne bli kjent leker fra fadderuken. 

   

   

  På internett er jeg... 

      

   

  Alltid litt rastløs. Klikker meg alltid fra side til side. Jeg kan begynne med å se på lipglosser på sephora.com, og plutselig er jeg og ser på videor om hvordan infulensavirus infiserer lungene. Internett er endeløst, og det er tiden jeg bruker der også noen dager. Dessverre. Rart, for andre dager kan jeg være helt disconnected og bare bruke nettet til å sjekke været. 

   

   

   

  På kino er jeg... 

      

   

  ... litt søvning. Jeg har en bad track record på sovne under kinofilmer. Ellers er jeg i ekstase om jeg får en stor bøtte popcorn med en blanding av salte og caramel glaserte popcorn. Som jeg tygger altfor høyt. Eller mister i hodet på deg som sitter foran meg. Også drikker jeg brus da. Da må jeg tisse, og jeg sitter selvfølgelig midt i salen. For der er det beste view, men flest bein å snuble i på vei ut til toalettet. Ja, jeg er hun alle hater. Jeg mener det ikke, unnskyld, jeg bare er en distre kløne. Noen finner det faktisk litt cute, så det så. Hehe. 
   

   

   

   

  På stranden er jeg...

   


   


   

  ...alltid så sjokkert over hvor mye sand det er der. Altså jeg skjønner at det er sand på en strand. Og det er super nice, hadde den bare holdt seg på stranden, og ikke i bikinien, i solkremen, i håret, i veska, på håndkle, i lyd knappen på iphone så man ikke får skrudd av lyden når man skal ta snikbilder av andre strandløver. 

   

   

   

  Hos tannlegen er jeg... 

   


   

   

  ...når jeg er i utlandet. For det koster way too much i Norge. Jeg burde faktisk hvert hos tannlegen snart. Vi har en tannlege, på en av destinasjonene, som vi har litt god pris hos. Note to self; bestille time der neste gang jeg skal dit. Noen ganger er jeg så blown over hvordan en behandling som som krever en ansatt i Norge, krever tre noen steder i utlandet. Sist jeg var på denne tannklinikken for en liten rengjøring, sjekket de først temperaturen min, blodtrykket, vekt, høyde, gav meg to - tre skjemaer ang helsen jeg måtte fylle ut. Under selve pussen var de en tannlege og to assistenter, føltes ut som jeg skulle operere noe, ikke bare få renset tennene litt, haha. Men så hyggelige og så dyktige! 

   

   

   

   snapchat er jeg... 

      

   

  ... elendig. Vedder på at bestemor er mer aktiv på snapchat enn meg. haha. Jeg har aldri, og jeg vet ikke engang hvordan man legger opp noe på mystory. Tror jeg sender kanskje 1 - 2 snapchats i uken. Men jeg syns egentlig at det er gøy å få snaps, så kanskje jeg skal bli litt flinkere til å sende også. Iallfall når jeg er på layovers. Skal lage meg en egen snapchat for bloggen, for de av dere som syns det kunne hvert gøy å evnt følge meg der. 

   

   

   


  På kjøkkenet er jeg... 

      

   

  ...en katastrofe. Punktum. Jeg har sagt sikkert hundre ganger at jeg skal bli bedre på kjøkkenet, men jeg tror ikke jeg har stor nok interesse for matlagning atm, til at jeg kommer til å bli noen bedre kokk. Hvem vet, kanskje jeg plutselig blir bitt av kokkebasillen. 

   

   

   

  Bak rattet er jeg... 

      

   

  ...decent. At best. Jeg er egentlig en veldig dyktig sjåfør. Men siden jeg ikke lenger har egen bil går det så lang tid mellom hver gang jeg kjører, at jeg alltid føler meg rusten når jeg kjører nå. Akk, som jeg savner å ha egen bil. Bare kjøre rundt på måfå, med musikk. Late som en er i Miami. Anywho, jeg bor i Oslo, så jeg trenger ingen bil, og det er en stor kostnad og forurenser. Så får holde meg til bysykkel kort en stund til, haha. 
   

   

   

   

  På treningsstudio er jeg... 

      

   

  ... hun som løper. I utrendy treningsklær. Jeg har bit meg merke i at man ikke bare skal løpe like a million dollars, men se ut som a million dollars as well. Så mye fine treningsklær alle har. Jeg har skjønt at jeg trenger noe mer fargesterkt og gjerne litt mønstret om jeg ønsker og stay både fit og trendy. Dessuten innbiller jeg meg at om jeg får helt vill treningslyst om jeg bare for skvist rumpa mi inni noen neon tights med unicorns på! 
   

   

   

   

  I klesskapet har jeg... 

      

   

  ... plass til et dødt dyr atm om jeg av noen rar anledning skulle ha behov for det. Er ikke mange ukene siden jeg uffet masse. Jeg hadde ikke holdt en uke engang med dagens outfit bilder. Haha. Jeg har endel fine klær faktisk, jeg er bare så lite glad i å ta bilder av meg selv. Det må jeg bli bedre på! Skjønner ikke hvordan man poserer, jeg føler meg bare klein og tilgjort. Det er kanskje sånn som går over når man kommer inn i det. 

   

   

   

  På møter er jeg...

      

   

  ... in character. Så hvordan jeg er avhenger helt av møtet. 
   

   

   

   

  På tivoli er jeg...

      

   

  ... høyt, lavt, opp, ned, frem, tilbake. Jeg ELSKER karuseller. Spesielt berg og dalbaner. 
   

   

   

   

  På matbutikken er jeg... 

      

   

  ... når jeg er sulten. Det er anbefales ikke. Livsfarlig. Dyrt og usunt. 

   

   

   

  På skolen er jeg... 

      

   

  ....litt nerd. Tror jeg bare er sunt. Jeg savner litt å studere faktisk. Litt derfor jeg begynte å blogg. For å ha noe å gjøre, en fast ting jeg _må_ gjøre. Lurer på å begynne å studere igjen, men hva? Forslag taes imot med takk! Fristen for å søke er vel mars eller april?
   

   

   

   

  På fest er jeg... 

      

   

  ....aldri lenger nærmest. "I don´t always party, but when i do...."; er jeg hun som alltid går inn for å ikke stikke seg ut, planen er alltid å innta en rolig posisjon på sofaen eller en stol, og være søt og yndig til det blir tid for å dra videre. To timer seinere skal du ikke se bort ifra at du finner meg dansende på stuebordet med en rosa ukulele og glitter boa. Skjønner dere hvorfor jeg ikke har nyttårsforsetter eller..? Jeg eier jo ikke selvkontroll.

   

   

  Akkurat nå er jeg... 

      

  ... på siste dagen med sofa - kos, for nå gidder jeg ikke være syk mer :D Neida, jeg er mye bedre, blir bare veldig fort sliten. Men har allerede rukket og vaske klære, vaske badet og tatt oppvasken idag! Så nå tenker jeg å være sliten resten av dagen, haha. Har dere noen gøyale planer for denne kalde vinter mandagen? 

   

   

   

   

  Love, Laila 

 • 13.02.2017
 • //
 • Kl.16:09
 • //
 • Q&A
 • //
 • 26 kommentarer
 • Ikke glemt, bare omskedulert :)

  Hola!

  Jeg lovet jo at jeg og Maria skulle lage en liten videosnutt med svar på spm ang livet som flygende. Men i kjent fly stil har det "dessverre blitt en liten forsinkelse". Den som venter på noe godt, haha Neida. Men den kommer det lover jeg! Nå har dere jo mulighetene til å spørre om ennå mer, om det er noen der ute som tenkte "å søren jeg glemte å spørre om...". Fyr løs!

  Jeg kan jo fortelle dere en annen liten sak om det å være flyvende. Som forøvrig er grunnen til denne delayen. Egentlig skulle jeg og Maria treffes å filme nå før jeg drar avgårde igjen, og før hun drar på ferie til NewYork og Miami (ja, jeg er dødssjalu! Følg eventyret hennes HER!)

  Sånn ble det jo obviously ikke. I flybransjen har vi (iallfall der hvor Maria jobber og der hvor jeg jobber, vi jobber ikke i samme flyselskap btw), noe som kalles 24 timers regelen. Den går ut på at inntil 24 timer før innsjekk (tiden vi må møte opp på jobb, altså ikke det samme som flyets avgangstid), kan de som sitter å planlegger, endre oss til andre flyvninger ect. Vi her også noe som kalles standby, som er vakter hvor vi blir ringt om det er behov. Det var altså en slik vakt Maria hadde da vi hadde tenkt til å filme. Hun endte opp i Trondheim, og filmingen ble lagt på is enn så lenge. Da begge jobber skift, og er bort opptil 5 - 7 dager i strekk, ja da er det vanskelig å få det til å klaffe. Dessverre.

  Jeg regner med dere hadde gledet dere som små unger på julekvelden til å se hvordan jeg tar meg ut på video. Fortvil ikke, jeg byr på en gammel filmsnutt fra da jeg deltok i en konkurranse hvor en skulle lage reiseprogram fra stedet en var oppvokst. Bare å klikke her:

  Oh lord...

  Lyden er dessverre ikke mint kvalitet, bare å beklage.

  (Ja, jeg er så flau at jeg vil gjemme meg under en stein, og aldri komme frem igjen. Med mindre noen byr på kake eller annet mums.)

  Ønsker alle en strålende helg videre!

  Har du noen ville planer denne lørdagskvelden?

  Love,

  Laila

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke byr på en optimal leseropplevelse fra PC.)

 • 04.02.2017
 • //
 • Kl.20:04
 • //
 • Q&A
 • //
 • 8 kommentarer
 • BAK GARDINEN

   

   

  Nysgjerrig på hva flyvert(innene) driver med bak gardinen?  
   

   

   " Mine damer og herrer, det er med glede vi, SCCM Maria, og meg selv, Laila heter jeg, ønsker dere hjertelig velkommen ombord til SPØRSMÅLSRUNDE om livet over skyene! Har dere noen spørsmål vedrørende livet bak gardinen nøl ikke med å ta kontakt med en i besetningen, eller aller helst benytt deg av kommentarfeltet. Vi ber om at dere setter dere godt til rette, dere er nemlig in for a treat denne gangen, for vi skal svare på alle spørsmålene på VIDEO. Vi takker så mye for oppmerksomheten og håper dere går bananas med spørsmål! " 

   

   

  Jeg og Maria jobbet tidligere i samme flyselskap, noe vi ikke gjør nå lenger, litt trist, da Maria er helt fantastisk og jeg så gjerne skulle fløyet sammen med henne! Du kan lese Marias awesome blogg HER! 

   

  Om dere har andre spørsmål som ikke fly relaterte, så svarer vi mer enn gjerne på de også!

  Vi blir kjempe glad for alle spørsmål vi får, så #AskUsAnything 

   
  Ønsker alle en fantastisk Onsdag! 

  Love, Maria & Laila    


   

 • 25.01.2017
 • //
 • Kl.16:13
 • //
 • Q&A
 • //
 • 8 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no