Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

#Nachos #Sombreros #VivaMexico NACHOS PARTY

 

Buenas noches alle fine lesere!

 

Idag ble lørdags snacksen servert på en sombreros!  

Våren 2016, var jeg på en litt lengre layover enn vanlig i Cancun. Noe som betydde ekstra tid til å raske med seg ting jeg verken hadde råd til eller bruk for. Jeg må ha fått et mildt solstikk, for jeg fikk det for meg at skulle kjøpe en kjempe stoooor sombreros, og ha Nachos Party. Altså bruke selve hatten som en snacks skål. Kult ikke - sant?

Så om du har en sombreros som står å støver på hylla, ta den frem, fyll den med Nachos, voila nytt liv til den slitne souverniren du ikke har hatt hjerte til å kaste.  

Jeg er jo litt sånn at om man først skal være litt harry, kan man like gjerne go all in og være blod harry. Jeg valgte meg derfor ut den største sombreosen de hadde, med skriften VIVA MEXICO på. #CharterfeberLailaDa jeg jobbet ombord på flyet hjem fra Cancun, var det ikke noe problem å få med seg sombrerosen. Nå kan det høres ut som vi flyvertinner har et hemmelig oppbevaringssted, hvor vi for eksempel kan legge den store oljelampen du kjøpte i Egypt ect. Nei, det har vi ikke. Eller....?

( Om du helt oppriktig lurer på om det finnes #StedÅOppbevareDenEgyptiskeOljeLampenOmbord, så planlegger jeg og en en veldig god venninne og colleague from a different company, (du finner hennes blogg HERå kjøre en spm runde om noen der ute lurer på ting ang hvordan det er å jobbe som flyvertinne ect. Svarene kommer på vlogg, en dag om en uke eller 2, for ja så sjelden har vi fri samtidig. Så om noen allerede nå har noen spm; shoot! )
 

Anywho, det jeg derimot ikke hadde tenkt på, var at flyet skulle til København, og at jeg derfra skulle fly privat med et annet flyselskap. 5 timer seinere. Er det en ting man er etter en longhaul flygning, så er det nødendigvis ikke fysisk sliten, men sosete og søvnig. Jeg som allerede uten å ha jobbet i 14 timer, er sosete, klarte jo selvfølgelig å sjekke inn baggasjen min før jeg rakk å skifte til privat klær. Så da stod jeg der da, på Kastrup Lufthavn København, i uniform med en kjempe sombreros på hode. Great... Da det endelig var tid for å boarde flyet hjem til Oslo, som var fullt med stor F, var det ikke plass til kjempe sombrerosen min i hattehyllen. Så da satt jeg der da med sombrerosen på fanget. På et tidspunkt hadde jeg den vel på hodet også, som verste turisten. Hadde jeg hatt på sandaler, kan du banne på at jeg hadde hatt sokker i de. Da jeg kom jeg spanet jeg Passenger Shaming siden på facebook på utkikk etter bilde av meg selv. Flaut hva, at flyvertinna i uniform, har med seg håndbagasje som verken passer under sete foran eller i hattehyllen. Haha! Oh the shame...

 

Nå nesten ett år etter at jeg kjøpte den fikk jeg endelig tatt den i bruk! Hurra! 

Ønsker alle en fin lørdagskveld videre! 

 

 • 21.01.2017
 • //
 • Kl.23:41
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 6 kommentarer
 • anatomicals - we only want you for your body

   

  Hallo i natten 

   

  Idag, eller det blir vel igår nå, var jeg endelig tilbake på tredemølla. Tror ikke jeg har trent siden i fjor, bokstavelig talt. Jeg føler meg så fri når jeg jogger. Musikk i ørene. Ideelt sett vind i håret også, men det blir litt tricky nå på vinteren. Å som jeg lengter etter å jogge langs vannet når det blir varmere i luften. Tidligere jogget jeg ute på vinteren også, men etter en episode hvor jeg sklei på isen for omlag tre år siden, har jeg got the scare. Jeg traff et rekkverk med siden av hodet, som slo meg bevisstløs, før jeg falt om på bakken. Tror ikke jeg var borte lenge, men da jeg kom til blødde jeg fra, hva jeg da trodde da var tinningen. Det viste seg da ambulansen kom at det ca en centimeter unna. #Flaks. Hele siden av kinnet mitt hovnet opp, og jeg skadet kjeveleddet på venstre siden. Men ellers kom jeg fra det bra, ingen brukne bein! Jeg holder meg til å løpe inne om vinteren etter det. Kombinasjonen kløne, og is og holke, er aldri en bra combo. Idag var det jo for the record grise glatt ute. 

      

   

  Nå må jeg bare holde meg frisk og treningsmotivasjonen oppe! Visste dere foresten at trening forebygger forkjølelse? I en studie trykt i British Journal of Sports Medicine, hevdes det at om treningen varer i 20 minutter eller mer, og har høy nok intensitet til at en svetter, så trigger dette en midlertidig økning av immunceller i blodet. Og skulle man først være så uheldig å bli forkjølet er sykdomsforløpet kortere, om man til vanlig er i fysisk aktivitet. Jeg misliker jo veldig å være syk, så dette er super motivasjon for meg! Også misliker jeg forkjølelsessår, dere vet sånne som man får i munnvikene, de som sprekker opp hver gang man ler. Usj! Sånne har jeg tendenser til nå kjenner jeg, men har smurt tykt på med Stop Cracking Up. En fantastisk lip balm fra Anatomicals. Billig var den også. Det beste med den er smaken, og lukten av toffee karamell. Til å spise opp. Konsistensen er også fin, den føles skikkelig myk på leppene, og gir de en naturlig glans. Tommel opp. Anbefales! 

   

  Sjekk ut siden til Anatomicals HER, de har mye bra og billig. 

    ( Anatomicals tester ikke på dyr, og alle produktene er fri for parabener! Jeg digger at alle produktene har funky navn, som håndsåpen deres; "it´s mean. it´s clean. it´s a germ killing machine" )

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

     Ønsker alle en god natt :) 

   

 • 18.01.2017
 • //
 • Kl.02:53
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 6 kommentarer
 • Have yourself a merry little thriller read

   

  Jeg har aldri klart å leve meg ordentlig inn i filmer eller serier. Don't be mistaken - jeg elsker å ligge hele dagen i sofaen og binge!

  Bøker derimot kan jeg bli helt lost i. Om en bok er virkelig god, kan jeg sitte igjen med en følelse av tomhet, som om jeg skulle ha mistet en venn eller noe sånt, når jeg er ferdig med den.

  Bøkene jeg faller oftest for er psykologisk thrillere, jo mørkere og mer twistye de er, jo bedre. Som Girl on the train og Gone Girl. Jeg leser nok i overkant mange bøker, så her er en liten liste over bøker og forfattere jeg tror du vil like (iallfall syns er helt OK) om du likte Girl on the Train og Gone Girl.

   

   

  DARK...

   

  Gillian Flynn, dama bak suksessen Gone Girl, har også skrevet Dark Places og Sharp Objects.

  I Dark Places møter vi Libby, som da hun var yngre opplevde å få moren og sine to søstre myrdet av sin egen bror. Hun vitner selv mot han, men var det egentlig han som drepte dem? I samme stil som Gone Girl er denne boken og karakteren mørke og twisty, og verken ting eller karakterer er det de utgir seg for å være. Jeg tror faktisk jeg likte denne ennå bedre enn Gone Girl. Og om mulig er den ennå mørkere også.

  Sharp Objects er det faktisk veldig lenge siden jeg leste, men jeg husker at også den hadde en mindblowing plot twist. Også her møter vi de nesten tragisk mørke karakterene, som jeg føler er en gjenganger hos Flynn. Begge disse bøkene "had me like: what the actual f**k did I just read?" - og jeg digger det! 👏👏

  Before I Go to Sleep av S.J.WATSON. Boken handler i korte trekk om Christine som lider av hukommelsestap, og våkner derfor hver dag med _virkelig_ blanke ark. Hun begynner å skive ned alt hun opplever og blir fortalt, hver dag, uten at noen vet det. Det viser seg da at alle ikke er til å stole på.

  Ahh, ikke min favoritt dette her, men tok den med da jeg har venninner som _elsket_ den. Altså den er engasjerende. Men jeg syns det er fascinerende hvordan en bok hvor førstepersons fortelleren, som lider av alvorlig hukommelsetap, kan bli så forutsigbar...

   

   

  "FUN"

  You og Hidden Bodies av Caroline Kepnes.

  Kepnes skriver så utrolig morsomt! Joe, bokens hovedperson, tar sjalu og eiesyk kjæreste til et helt nytt nivå. Joe, er mildt sagt forstyrra, og det er sinnsykt skummelt og sinnsykt moro! Man vurderer virkelig å legge ned alt av sosiale medier etter å ha lest denne 😅

  Night Film av Marisha Pessel. Når datteren til en kjent skrekkfilm regissør plutselig begår selvmord, slår en journalist, en skuespiller spire, og den litt, i mangel på et godt norskt ord; Odd and aloof Hooper, seg sammen, for å finne ut om ikke hennes far hadde en finger med i spillet. Det kan se ut som sannheten vedrørende hva som hendte er av overnaturlig karakter. Og jeg er ingen videre fantasy fan, men denne boken virkelig _elsket_ jeg. Vel, denne boken er ikke fantasy, men den har elementer av ting som utgir seg for å ha en overnaturlig forklaring.

  Akkurat nå har jeg lest ut In a Dark, Dark Wood av Ruth Ware - anbefales! Nå skal jeg kaste meg over The Narrow Bed av Sophie Hannah (en av mine favoritt forfattere!)

   

   

  God natt!

  Har du noen gode bok tips? 😊📔

   

   

  (Alle titlene er på engelsk, da jeg har lest alle bøkene på engelsk. Det er jo 3 for 2 på alle engelske pocketbøker for ArkVenner på ARK, jo!)

   

   

   

  😊🌵

 • 23.12.2016
 • //
 • Kl.01:45
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 0 kommentarer
 • 3 AWESOME LIFE HACKS! 🤓

   

   

   

  SECRET STASH

  Da jeg lette etter DIY høyttaler tips på nettet tidligere idag, kom jeg over noen tips på hvordan en kan gjemme penger på standen ol.

  Så om du er en av de som oppbevarer alle dine oppsparte midler under madrassen, da du verken stoler på safer eller banker? Da vil jeg på det sterkeste anbefale å ikke gjøre det samme med ferie pengene på hotellet, men isteden lage en "solkrem" lommebok! Den er perfekt til å "gjemme" cash på stranden også! Kjøper du en sånn "family size" solkrem, får du kanskje plass til mobilen også?

  Ennå mer diskre, eller om du som meg; ikke har så mange sedler; dra ut innsiden av en leppomade, der får du plass til noen sammenrullede franklins.

  Jeg har laget meg en slik "secret stash" leppomade selv og den får jeg dessverre ikke plass til brede sedler i. Så den funker nok best om man har feks US.Dollars eller krølla norske 50-lapper. For bredere sedler har jeg brukt en tom TREO brusetablett sylinder.

   

   

   

  HOT TIP, nei STEAM TIP!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lei av duggen som danner seg på speilet etter en laaaang varm dusj? Om du føner speilet istedenfor å tørke av det med håndkle, så blir det helt klart.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  WRAP IT!

   

   

   

   

   

   

  Plasser en liten plastpose bit under korken på shampoen, antibacn, faketanen ect. Så unngår du å fake tane alle klærne og kofferten din, slik undertegnede har 😑

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


   

  Har også ved flere anledninger ufrivillig sterilisert mobilen og alt annet i håndvesken. Har derfor godt til innkjøp av antibac servietter, disse er geniale, de lekker ikke, og de kan brukes til å feks tørke av bestikk i utlandet (#GermFreak).

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Sist jeg var innom apoteket å stocket opp på servietter, kom jeg over disse deodorant serviettene:

  Genialt, nå trenger jeg aldri å lukte stramt i taxien på vei hjem fra byen, etter å ha danset my ass off 😎

   

   

  Har du noen awesome "Life Hacks"?

   

  ☺🌵

 • 19.12.2016
 • //
 • Kl.22:49
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 0 kommentarer
 • 🎵 PUMP UP THE VOLUM, ELLER.... (PAPPKRUSHØYTTALER)🎵

  Hola!

  Jeg har glemt reisehøytaleren min, katastrofe. Men istedenfor å legge meg ned å gråte, bevarte jeg roen, og fant noen videoer på YouTube, om hvordan man "lager sin egen" høyttaler av ting man har hjemme. Og som det handlekraftige kvinnfolket jeg er, bestemte jeg meg for å lage en pappkrushøyttaler. Vel lage og lage, visstnok skulle man bare sette mobile med høyttaleren ned i kruset. Ikke bare skulle lyden bli høyere, men kvaliteten på lyden skulle attpåtil bevares.

  Om dette funker, så er det jo, nothing less than awesome. Er jo kjempe handy på stranda. Ikke trenger man å være redd for at det blir ødelagt, eller å glemme den.

  LET'S DO THIS:

   

  video:video

   

  Veeel, jeg syns helt ærlig det ble veldig liten forskjell. Annet at det ser estetisk koselig ut å ha mobile stående i en kopp (som jeg, ja, har pyntet med noter😅). Mullig det hadde blitt bedre med en kopp som dekker hele telefonen?

  Om noen der ut har fått til å lage pappkrushøytaller; Holla at me! For som dere hører har jeg åpenbart ikke nailet det 😒

  EDIT: Nå har jeg prøvd i 7 lange og 7 breie å få snudd den videoen, noe jeg, som dere åpenbart ser, ikke klarer. Jeg utlover derfor et stk hjemmesnekra PAPPKRUSHØYTTALER, med håndlagde utsmykninger av undertegnede, til den som klarer å snu denne hersens videoen 😫

 • 19.12.2016
 • //
 • Kl.16:14
 • //
 • Tips og triks
 • //
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no