Laila Marina

Home

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

I n s t a g r a m

The Last Two Weeks

 

 

 

Hva skjedde med forrige uke, ukens innlegg? Det skjedde ikke.... Im outmost sorry! 

 

Ukens Repeat på Spotify: 

Har jo hengt litt på franske utesteder i det siste, og der spilles den sagen titt og ofte: 

 

 

Kinda fengende er den! 

 

Ellers er disse addet til listen min atm: 

 

Now and Later - Sage The Gemini

False Alarm - Matoma (plutselig fått sansen for denne igjen)

All Time Low - Jon Bellion

Lights Out (Too Drunk) - DJ Katch feat. Hayley

 

Hit The Road Jack - Throttle 

 

 

 

 

 

 

 

Ukens Layover:

 

HKT - Med verdens beste gjeng! 

 

 

HKT er forresten flyplass koden til Phuket International. Jeg, samt resten av verdens flygende, omtaler de fleste steder utifra flyplasskoden. Jeg har ikke hvert i Barcelona, jeg har vert i BCN typ, haha. #Yrkesskade

 

 

 

Ukens Anbefaling:

The Couple Next Door  av Shari Lapena.

 

Kan man anbefale en bok man ikke har lest ferdig ennå? Jeg er på side 235 av 302. Så det er ikke sånn at jeg har lest de ti første sidene og tenkte, "OMG, sykt pfheeet bok lixxm". Jeg har faktisk lest den, snart iallfall, veldig snart, for den er nærmest umulig å legge fra seg. Den handler om et par som lar sin 6 måneder gamle baby bli igjen hjemme, mens de er på middag hos naboen. De har babymonitor og sjekker babyen hvert trettiende minutt, hva kan gå galt? 

 

Jeg elsker at man ikke kan stole på noen av karakterene. "People are capable of almost anything" - altså det må vel være mitt livsmotto. Jada, jeg vet jeg har skrevet før at jeg er uhelbredelig naiv, which i am. Men jeg tror på begge deler, at mennesker i utgangspunktet er snille, men at under de riktige omstendigheter, kan man utføre de grusomste handlinger. Jeg mener bare se på Stanley Milgrams eksperiment om lydighet!! Nei, vet dere hva nå ror jeg meg helt vekk fra det jeg egentlig skulle skrive om. Meeen, jeg tror vi må snakke mer om dette, gjerne i et seinere innlegg, stay tuned! Anywho, boken, ja nå har jeg glemt hva mer jeg skulle skrive om den. Les den a dere! 

 

 

 

 

Ukens Opptur: 

Herre Jesus, for et vær det har hvert idag! Iallfall her i Oslo, Oh my!

Go home syden typ! 

  

 

 

 

 

Ukens Nedtur:

Jeg drar til Sverige igjen imorgen, mandag og jeg kom hjem fredag kveld. Så jeg så meg nødt til å dra til privat lege. Jada jada, jeg kunne sikkert sittet i kø på legevakten som alle andre dødelige. #HvemTrorJegAtJegEr. Men med kun litt over 48 timer hjemme, før jeg drar avgårde og kommer hjem om typ 9 - 10 dager, var 12 timer i kø på legevakten det siste jeg var keen på (btw: Kan man fortsatt si "keen" eller er det ut nå liksom?). Uansett endte opp give or take 800 kroner fattigere, og med en pakke antibiotika.

Vil bare påpeke at det er for en bakteriell infeksjon over midjen, før dere lar tankene løpe løpsk.....

  

 

 

Ukens Mest Leste Innlegg (siste 2 uker):

Kjøpt meg nye TITS :D

 

Just When You Thought It Was Cancelled....

 

CHILL PPL

 

Har dere hatt en oh so awesome uke? 

Jeg håper det :D 

 

 

 

Love, Laila 

 • 26.03.2017
 • //
 • Kl.23:16
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 10 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (6 - 12 mars)

   

   

   

  God Mandag awesome lesere!

   

  Jeg er nok engang litt delayed med ukens ukens innlegg. Jeg har vel ingen grunn forsåvidt. Annet enn at jeg har gjort noe jeg tror er sunt, og som jeg syns alle burde gjøre. Stenge pc´n og være sosial i "den virkelig verden". (Til en forandring.) Men jeg har savnet dere da, føler jo at jeg har et "ansvar" for å levere. Ikke at jeg tror dere satt som tente lys igår og ventet på Ukens innlegg, hehe. Anywho, i går var vi i Cabarete, hvor vi tok en drink, og spiste pizza. Det hadde hvert så fantastisk kos å sitte på stranden og spise, med sand mellom tærne. Men dessverre regnet det, så vi satt inne, og priset oss lykkelig for det, da det virkelig pøste ned. Jeg nevnte det vel kanskje i et tidligere innlegg, at Cabarete ligger omlagt 25 - 45 minutter unna resorten hvor vi bor. Alt etter hvem som kjører, hehe. Veiene her er, vel hva skal jeg si? Jeg skal iallfall tenke meg om før jeg klager på veiene hjemme i Norge, for å si det sånn.

   

   

      

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

  Addet litt musikk til listen min. Jeg har en liste, med det veldig kreative navnet "1".  Den har altfor mange sanger. Og en salig blanding av alle sjangere. Jeg burde virkelig rydde i den, dele inn sangene i forskjellige lister eller noe. Men det blir vel med tanken. 

   

      

   

   

   

  Ukens Craving: 

  Disse her:   

   

  Goddamn de er gode! #MUMS 

  Jeg er jo caramel lover! 

  Kom over de på pressbyråen i Sverige. Er vel typ Sveriges svar på Narvesen. Håper de finnes i Norge også, noen som har sett de? 

   

   

  Ukens Layover: 

  Jeg er på den dominikanske republikk. Høres så rart ut med på, men det er vel på når det er en øy eller hva? 

   

      

   

  Været har ikke hvert det beste disse dagene, men noen soltimer har jeg da fått skvist inn, ytterst få faktisk. Har liksom ikke hvert varmt nok, Joda, det har det, men det har hvert overskyet og regnet endel. Og her er det sånn at when i rains it pours! Men, jeg har klart å for once bevege meg litt på layover. Jogget hver morgen, ikke dårlig til å være meg. Jogger ikke så langt. Men et sted må en jo starte, eller hva? 

   

   


   

   

   

  Ukens Wishlist: 

   

  Noe av det mest "slitsomme" jeg vet om er å smøre meg med solkrem. #i-landsproblem. Det er et skikkelig ork å smøre seg inn, alle kriker og kroker, ryggen, som man såvidt kan smøre selv. Akk. Så denne uken har jeg tenkt på at jeg ønsker meg en sunscreen bås på stranden. Altså se for dere en spraytan bås, bare at man blir sprayet med solkrem! Tanken er at man skal kunne koble til sin egen solkrem, viss man for eksempel har en for tørr hud, fet hud ect (må kanskje være en spesial solkrem, så den kan sprayes?), eller at man kan velge forskjellige faktorer om man ikke har med seg sin egen. Det skal være fort og enkelt, og helt maskinelt. Altså kan det bli lettere? Ja, om det hadde funnets en pille, som gav sol beskyttelse, men det er kanskje litt søkt. Anywho, ville du brukt solkrem båsen, om det fantes på en strand nær deg? 

   

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Ukens Opptur: 

   

  Det må være at jeg har begynt å jogge så smått igjen, det er virkelig få ting som er så godt som å løpe med noe riktig god musikk på øret. 

   

      

   

   

  Jeg vet ikke om dette teller som en opptur akkurat, men det gjorde og gjør iallfall meg til et litt lykkeligere menneske; Den sene frokosten. Jeg virkelig elsker at den ikke stenger før 11:00. Da kan jeg dra meg i seng, jogge og dusje, og fortsatt rekke frokosten. Det er noe helt egent med å kunne sitte ute å spise frokost altså. Misunner dere med balkonger og verandaer altså! 

   

   

  Ukens Nedtur: 

   

  Altså Hakke hakkespett og vennene hans tar livet av meg. Klokken 06:00 Sharp var de utenfor og hakket. På en søndag!! Eier de ikke respekt, haha. 

   

      

   

  Egentlig har jeg syns at det har hvert helt OK å bli vekket så tidlig. Det er så deilig å jogge før deg blir altfor varmt, og det er så vakkert ute i morgen lyset. Meeen, det er veldig lite kult å bli vekket 06:00 når man skal fly hele natten hjem (eller hjem og hjem, vi skal til Gøteborg). Hver gang jeg jager den bort, så kommer den tilbake. Jeg føler meg som en gris i angry birds typ. 

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

   

  Jeg gir opp! (2 ting jeg har gitt opp og 3 ting jeg aldri forstår)

   

  Strangers on a Long Train Journey

   

  5 things being a Butterfly taught me

   

   

  Akkurat Nå: 

   

  Er det fantastisk vær, ironisk for det er spådd regn. Mens i går, da det var spådd bra, da pøste det ned her. Jeg tenkte i forgårs, at jeg har aldri sett så mye regn. Det fikk jeg spise i meg igår. Ikke at det regnet hele tiden, det var mint vær helt klar himmel og sol på formiddagen. Men som lyn fra klar himmel, startet det. Jeg har aldri sett så tungt regn jeg. #HåperTaketHolder. Det er bare å beklage at ukens ukens innlegg er mye kortere enn det vanligvis pleier å være, men det føles som denne uken hadde minst tre dager mindre enn den pleier å ha. Tiden går altfor fort. Tenk at det allerede er midten av Mars, syns ikke det er lenge siden det var julaften typ jeg. Nå skal jeg spise frokost, klokken er jo bare 10:30 her. Så deilig med et hotell hvor frokosten er åpen helt til 11:00. (Ikke at jeg sover etter 06:00 uansett. Ref, hakkespetten.). Så skal kofferten pakkes (Les: Jeg skal kaste alle tingene mine ned i kofferten, løpe rundt som en hodeløs kylling, mens jeg prøver å gjøre ti ting på engang, hehe, always running late jeg) , og nesen vennes hjemover mot kaldere breddegrader. 

   

      

   

   

   

   

  Hva gjør dere idag fininger? 

   

   

   

  Love, Laila 

   

 • 13.03.2017
 • //
 • Kl.19:03
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 2 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (27 Feb - 05 Mars)

   

   

   

  Et litt delayed ukens innlegg!

   

  Med en flytid på 12:25 fra Krabi til Arlanda, ble det lite tid til blogging igår. Man kan kanskje tenke at 12:25 ,det er jo ikke en så groteskt lang arbeidsdag. Men 12:25, det er fra flyet løfter fra rullebanen i Krabi til det lander på rullebanen på Arlanda. Så selve arbeidsdagen, er mye lenger. #Whiney

   

  #ExcusesExcuses

   

   

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

   

  Same old, same old. 

   

  Jeg bare nexter og nexter! Klarer ikke høre en hel sang ferdig, det må vel bety at jeg er ganske lei? Så Musikktips anyone?  

   

      

   

   

   

  Ukens Craving: 

   

  Cola Light 

  På Lørdag var jeg og en kollega på hiking! (les om det HER om du vil.) Altså jeg kan ikke engang beskrive hvor himmelsk det var med en iskald Cola Light da vi kom tilbake til hotellet. Som en orgasme i munnen. Nei det kan man vel ikke skrive, haha. Men altså SÅ vilt godt. Akk, den følelsen, i det man svett og sliten, tar den første slurken.

  Den følelsen.

  Den craver jeg nå! 

   

      

   

   

   

  Og, søvn 

  Eller døgnrytme blir vel mer riktig. Jeg kan sove alt fra 3 til 14 timer i døgnet. Helt vilt. Jeg kan skrive under på at det ikke er anbefalt å fly vestover for så å fly østover 3 dager seinere! 

   

   

   

  Ukens Layover:

   

  Denne uken, ehm forrige uke, har jeg hvert i Luleå, Krabi og Stockholm. Jeg elsker sånne "småby" layovers. Det er ofte så vakkert når man kommer utenfor storbyene. Luleå var som et Winter Wonderland! Ellers er min favoritt Tromsø. Jeg har alltid tenkt at jeg vil bo i en STOR by, typ New York eller LA stor. Men, Tromsø, jeg vet ikke hva det er med Tromsø, men jeg har nok en secret liten bycrush på Tromsø (er det en by btw? #dumb). Hadde det ikke hvert så kaldt og mørkt der, hadde jeg nok hvert head over heels in love! Det er jo tross alt nordens Paris! 

   

      

   

   

   

  Ukens Anbefaling:

   

  Nå har jeg liksom sett meg ferdig på Netflix, junkie som jeg er! Jeg bare nexter og nexter der også. Jeg misunner alle som ikke har sett the killing ennå! You're in for a treat! I the killing er det jo en Skandinaver som innehar en av hovedrollene, den svenske kjekkasen Joel Kinnaman. Alltid gøy med internasjonale kjendiser fra vår egen bakgård

   

   


   

  Som med alt annet jeg anbefaler å se eller lese, ligger også The Killing under sjangeren krim / thriller. Jeg har jo en stygg tendens til å spoile hver gang jeg snakker eller skriver om en serie, så jeg tror jeg bare klipper og limer fra imdb, for å være på den sikre siden! 

   

  A police investigation, the saga of a grieving family, and a Seattle mayoral campaign all interlock after the body of 17-year-old Rosie Larsen is found in the trunk of a submerged car.

   

  Se den a dere, lover at dere ikke blir skuffet! Iallfall de første sesongene er MINT! 

   

   

   

  Ukens Opptur: 

   

   Å bli Ukens blogg på Camillas blogg, hevhodet.blogg.no ! 

  Alltid gøy når en blogg jeg syns er kjempebra og leser selv, setter pris på min egen blogg.

  Ellers vil jeg bare nevne at jeg setter herfra til månen og tilbake pris på alle dere fantastiske lesere :) 

   

   

   

  Ukens Nedtur:

   

  På lørdag var jeg og en kollega på en liten hiking trip. (les om den HER).  En tur som er blitt en ganske så stor hype i selskapet jeg jobber. Og sånn ca alle som har hvert på Krabi stopp går denne turen! Om de andre gikk opp for trimmen, utsikten eller de fantastiske bildene en kan få andre til å ta av seg, der man sitter på en liten utstikker 500 moh, er uvisst for meg. Vi gjorde det vel mest for å gjøre noe, da vi ikke er noen pro solere noen av oss. På toppen lette vi oss gule, grønne og blå etter denne beryktede utstikkeren, viste seg at den var midlertidlig stengt av med et stort "WARNING! DO NOT CLIMB" skilt. Vi vurderte å krabbe ut allikevel, men bestemte oss for å la det være. Finnes bedre ting å ofre livet for fant vi ut.  Så da ble det ingen sexy "on top of the world" bilder. Akk. 

   

      

   

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg:

   

  5 Personer jeg ikke vil dra på ferie med !

  5 Ting jeg må bli flinkere til...

   

  3 ting som er FunFunFun med å være blandingsbarn!

   

   

   

  Ukens Funfact:

   

  Viste dere at jeg brukte briller med klart glass før? 

  Sånne ordentlige briller, ikke sånne fake briller fra HM! De kostet flesk. 

  Jeg følte jeg så både smartere ut og mindre sliten (ref, de blå IKEA baggene under øynene mine, haha).

  Jeg bruker de ikke anymore, og det er egentlig litt synd, for jeg likte skikkelig godt å bruke de. Var som et tilbehør på en måte, freshet opp antrekkene min. Grunnen til at jeg ikke bruker de lenger er fordi jeg ble EXPOSED! Haha. Jeg hadde de på meg på layover, vi var ute og tok et par drinker, og få oss noe mums å spise, om jeg ikke husker feil. Uansett, vi var litt her og litt der, og bestemte oss for at det "dessert o´clock". Da dessert menyen kom tok jeg den opp og ante fred og ingen fare, helt til en kollega sa "Går det greit å se uten briller?". Crap. Da hadde jeg selvfølgelig lagt de fra meg et sted. Typisk meg. Jaja, sånn endte min tid som brillefin. Kanskje jeg skal gå til innkjøp av et par nye? 

      

   

   

   

  Akkurat Nå: 

   

  Sitter jeg på Arlanda flyplass! Og nyter en dobbel latte med sukkerfri hasselnøttsirup #DetailsDetails, og venter på å boarde flyet hjem til vakre Norge. Når jeg kommer hjem skal jeg bare kaste fra meg koffertene og slenge bikinien i vaskemaskinen før det bærer ut for å møte verdens finest Maria! Blir koselig! Sove får jeg gjøre når jeg blir gammel.... eldre! Min groteskt spreke bestefar som snart runder 90 år pleier alltid å si at "noen blir sikkert gamle, men ikke han, han blir bare eldre" :) 

   

      

   

   

  (Skrev dette innlegget mye tidligere idag, men rakk ikke å poste det før nå) 

   

   

   

   

  Har dere hatt en fin uke?

  Vi blogges! 

   

   

   

   

   

  Love, Laila 

 • 06.03.2017
 • //
 • Kl.20:47
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 11 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (20 - 26 Feb)

   

   

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

   

      

   

   

  Heal Tomorrow - Naive New Beaters feat. Izia

  Hva denne fortsatt gjør på ukens repeat er jeg litt usikker på, for jeg tar meg selv i å trykke PLAY på den titt og ofte, men jeg hører ikke et minutt engang før jeg NEXTer den. hmm..

   

   

  Ain´t Me - Kygo with Selena Gomez

  Jada, da ha jeg, en uke, om ikke fler, etter alle andre, hengt meg på Kygo og Selena hypen. Jeg er så 2000 n late ass. 

   

   

  Love Like Mine - Miami Horror 

  Okay. Denne har jeg perioder på støtt og stadig. Har den i flere forskjellige mixer, dette er album versjonen. Jeg vil ha sommer, en convertible og et anlegg som gjør awesome Miami Horror rettferd.

  Og noen kule solbriller.

  (Verste som finnes er å kjøre med solen i øynene, da er jeg direkte livsfarlig! ) 

   

   

   

   

   

  Ukens Anbefaling: 

   

   

  Min etterlengtede Drying Lotion fra Mario Badesku er endelig godt plassert på baderomshyllen, og allerede godt brukt. Jeg trodde ingenting kunne ta has på kvisen som dukket opp på nesa og truet med å ta over hele ansiktet mitt. Tror dere ikke at allerede etter en natt med the oh so magic drying lotion, har den allerede krympet. Og frykten for kviseherredømme er forsvunnet sammen med de 160,- kronene denne herligheten kostet. En liten pris å betale. Anbefales! Sånn for real liksom, den er som de sier hos søta bror; ASS GRYM! 

      

   

  Jeg bestilte min fra beautybay.com, de sender fra UK, men da prisen er på under 350,- riskerer man ikke å måtte betale toll. Leveringstiden er på 5 - 7 dager ifølge nettsiden, noe de holdt også. Seks virkedager etter jeg gjorde bestillingen dukket den opp i en postkasse nær meg. Men du vet ingenting er kort nok leveringstid for en utålmodig sjel som meg. Jeg vil jo aller helst ha det jeg bestiller i det sekundet jeg trykker bestill. Jeg elsker jo eBay, men jeg får helt mark av leveringstiden! Men jeg er en utålmodig gjerrigknark, så det er over mitt lik at jeg betaler for fast shipping, hehe. Så jeg får bare smøre meg med tålmodighet og godte meg over pengene jeg "sparer" på å vente litt lenger. 

   

   

   

   

   

  Ukens Craving: 

   

  S J O K O L A D E M E L K ! 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Har sikkert drukket to liter sjokolademelk siden jeg om hjem på fredag morgen. Herregud det er jo så godt! Dere vet hvordan det er når man er sulten og overtrøtt på butikken, en katastrofe. Jeg fikk det for meg at jeg skulle ha min egen lille "sjokolademelk test". Hva er best av Nesquick og O´boy? Så jeg kjøpte like greit med meg begge deler, samt 1,75 Liter Extra Lett Melk og 1 Liter Mandelmelk. Haha, for en junkie jeg er! 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Så nå har vi kjørt  "Den Store SjokoldePulver Testen" her hjemme, og vi er enig om at O´boy er den soleklare vinneren! Den smaker mer sjokolade. Nesquick syns vi smakte veldig søtt bare. Men bevares "alt går i grisen", så jeg skal nok får slurpet i meg liters posen jeg har med Nesquick også. En miks av de to var faktisk ganske Mums! 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

  Litt out of the ordinary coffee table books, men jeg er mer glad i mennesker og historier enn jeg er mote! :) 

   

   

   

   

   

  Ukens Layover: 

   

  Denne ukens eventyr i metallrøret, brakte meg til Den Dominikanske Republikk, hvor jeg tilbrakte sammenlagt omlag tre dager på et resort nær Puerto Plata by. Resort = Relaxing Island Lifestyle = Tid til bloggen. Ble hele tre innlegg fra POP (flyplass koden til Puerto Plata). Les de gjerne her om dere er nysgjerrige på hvordan jeg trivdes og hva jeg fant på i POP. 

   

   

  Welcome to POP

  Rum and Cigars Baby! (En snar tur gjennom Puerto Plata)

  The Last Beams of the Sun

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

   

   

  Ukens Wishlist:

   

   

  Her burde jeg sikkert ønske meg en bedre verden, med mer fred og slutt på sultkatastrofer. 

   

  Og jeg ønsker meg det altså. Men sånn for real, jeg kunne ønske jeg var mer opplyst angående hvordan verden ser ut, ikke bare VG - opplyst. På tide å ta frem lesebrillene, og lære litt. Hvor er nærområdene liksom? Vi skal jo hjelpe folk der de er i nærområdene. 

   

  Jo også syns jeg at denne Adidas Trefoil Hoodien i fargen Pink er grådig flott også. Jeg syns forøvrig fargen ser mer Peach enn Pink ut, fin er den uansett! (Du finner den på Urban blant annet)

   

      

   

   

  Jeg har den allerede i marine blå, så jeg trenger egentlig ikke en til. 

   

   

   

   


  Men det er lov å drømme, er det ikke? 
   

   

   

   

   

   

  Ukens Opptur: 

   

   

  Definitivt at at hotellet var så mye bedre enn jeg hadde trodde! Skikklig fint var det! 

   

   

  "Ryktene sier at vi har fått nytt crew hotell, og jeg takker høyere makter for det. Jeg har hørt så mange skrekkhistorier om det forrige, klær som må kastes fordi de aldri slutter å lukte mugg, ingen internett på rommene (jada, hei i -lands Laila), kakerlakker i skoene, senga og safen, ja you name it. #grøss. Jeg har selvfølgelig søkt opp det nye hotellet på tripAdvisor, og bortsett fra en dame som er scarred for life etter å funnet pubes i sengen som etter fargen og dømme åpenbart ikke var hennes, (hun så forresten ute som en brazillian waxer sånn utifra bilde på tripAdvisor, med den nesten ikke tilstedeværende bikinitrusa), er det nesten bare mint reviews. Faktisk ingen "terrible" reviews i det hele tatt! De kan til og med lokke med "High speed Internet connection", et must for sånne romstroll som meg. Et romstroll er, kan hende jeg har nevnt det før, et crewmedlem som fra det minuttet bussen slipper oss av på hotellet, til den plukker oss opp igjen, er på rommet sitt. #DoNotDisturb #NetflixInProgress"  - (Fra mitt eget innlegg #POPvirgin.) 

   

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

  Ikke var det pubes i senga heller! Bare friske velduftende blomster! :) 

   

   

   

   

   

  Ukens Nedtur: 

   

   

  Kan virkelig ikke komme på noe å skrive her. Vel det eneste mål være at Hakkespettene vekket meg litt tidligere enn jeg hadde ønsket dagen jeg skulle fly en nattflight. Noen var pretty klare for senga da de kom hjem. Bare synd klokken var 11:00 på formiddagen. 

   

  Oh goodbye døgnrymte. Hehe.

   

   

  Egentlig så føler jeg ikke at dette var en "nedtur", joda jeg var sliten, men jeg er litt sånn at man får jo vite hvor man drar om dere skjønner. Ikke dra til en karibisk øy om du ikke orker dyrelyder eller at ting går litt saktere enn her hjemme i norden (De er pretty manjana der ned, i love it tho). Det er liksom ikke så mye å få gjort med at det er en hakkespett på taket. That´s life :) Nedtur for meg er også litt hva jeg selv gjør det til. Det var dårlig trykk i dusjen og vasken, det kunne jeg sikkert også hatt som ukens nedtur. Men jeg orker ikke irritere meg over små ting. Jeg har det så mye bedre når jeg ikke gjør det! Dessuten blir håret mitt petty wild and sexy, når det er svett og fylt med rester av solkrem, saltvann og sand! No wonder hvorfor gartneren klippet gresset utenfor min balkong hver dag. Haha! (Så fort vokser det ikke engang i fuktige POP). 

   
   

  ALLTID FLOTT PÅ HÅRET, HAHA! 

   

   

   

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

   

   

  Det hadde hvert gøy å være kjent blogger ass....

   

  B - LIGHT

   

  Hunden Spiste Bloggen Min.

   

   

   

   

  Ukens Story:

   

   

  Jeg har kanskje sagt det før, men jeg sier det igjen, jeg er helt grønn når det kommer til pc. Jeg kan klippe og lime liksom, og jeg vet hvor "viskelærknappen" er, men der stopper det. En vakker desemberdag, det var snø husker jeg, jeg satt inne og skrev semesteroppgave og hadde på Paradise Hotel Sverige i bakgrunn. Jeg føler meg alltid så dum, og treig når jeg skriver semesteroppgaver, labrapporter ect. Så jeg liker å ha på Paradise Hotel Sverige i bakgrunn så jeg kan tenke, "Phuuuu jeg vet iallfall at Paris er hovedstaden i Frankrike og ikke et egent land, selvom jeg kanskje ikke vet hvordan jeg regner ut den dobbel deriverte."  Jeg er et grusomt menneske, tilgi meg karma. (Jada, jeg vet det er mye "spill". Jeg har kjent PH deltakere in real life, og akkurat de jeg kjenner er fantastiske mennesker, med sikkert like mye om ikke mer kunnskap en den vanlige mannen i gata.)

      

   

  Anywho, jeg satt nå der da denne vakre Desember vinterdagen, fingrene løp over tastaturet. Plutselig slo en tanke ned i hodet på meg, burde jeg ikke ha passord på PC´n? Så jeg klikket meg inn på innstillinger og skulle akkurat til å skrive inn passordet jeg hadde tenkt meg ut, da mobilen ringte. Da jeg la på hadde skjerm gått i svart, hvilemodus heter det kanskje på fagspråket? Har aldri skjønt helt hvor man skal trykke for å få liv i skjermen igjen, så jeg trykker alltid litt overalt, hehe.

   

  "Tast inn passord"

  WHAT? Jeg rakk jo aldri å lage noe passord eller gjorde jeg? Panikk. Hadde jeg hvert med i vill du bli millionær da hadde jeg sikkert brukt alle hjelpemidlene på engang, spør publikum, 50/50, ring en venn.... Jeg prøvde alt, alle passord jeg noensinne kan huske å ha hatt, helt tilbake til da mailen min var cutegirl1010@hotmail.com. Uten hell. Etter å ha kastet alle tallerknene i gulvet, neida, men jeg var vel på grensen til å rive av meg håret, der jeg trampet rundt i sirkler og tenkte på deadlinen som nærmet seg med stormskritt. Fikk jeg den gode ideen og ringe AppelSupport og fortelle de at det åpenbart var noe feil med macen min, for jeg hadde aldeles ikke laget noe passord. Jeg er sikker på at han svelget et flir, den faktisk veldig hyggelig SupportMannen, da han sa "Har du prøve å trykke ENTER? For du sier jo selv at du ikke har tastet inn noe passord, ergo har du "ikke noe" som passord". Genialt. I flere år etter, helt til macen takket for seg, hadde jeg ingenting som passord. Jeg bare trykket ENTER. Beste passordet jeg har hatt! 

   

   

      

   

  Har du hatt en fin uke? 

   

   

  Er det ikke fastelaven idag? Isåfall god fastelavnens søndag everyone! 

   

   

   

   

  Love, Laila 

 • 26.02.2017
 • //
 • Kl.16:45
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 14 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (13 - 19 Feb)

   

   

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

  Jeg er fortsatt på house kjøret. Om det er house da? Jeg er elendig på musikksjangere. Jeg liker det jeg liker jeg, så får sjanger og artist være det samme. De siste ukene har jeg hvert skikkelig into treningsmusikk. Jeg hører fortsatt på de samme sangene fra de foregående ukene. Legger med en liten liste her, bare sånn itilfelle noen av dere får en urge til å høre på litt dunkende repetativ musikk. Haha.

   

  Siste ukenes repeats på Spotify: 

  The Daze - Syn Cole

  Horns - Dimitri Vangelis & Wyman

  Savannah - Diviners

  Paris - The Chainsmokers

  Ocean Drive - Duke Dumont 

   

   

  Min to nyeste tilskudd til listen:

   

  ( Klarer egentlig ikke bestemme meg for om jeg liker disse eller ikke. Vi får se det om de fortsatt er ON neste uke! )

   

      

   

   

   

   

   

  Ukens Anbefaling: 

   

   Altså, wow, jeg vet ikke om dere leste innlegget jeg postet på torsdag var det vel, det ligger HER, om dere vil kikke inn på det. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


   

  Anywho, i innlegget viste jeg frem min nyinnkjøpte Double Wear concealer fra Esteé Lauder. Da jeg skrev innlegget hadde jeg bare brukt den 2 ganger. Men nå som jeg har rukket å bruke den litt, er jeg blown away. Dette er uten tvil den beste concealeren sminkepungen min ever har hvert så heldig å ha i seg. Det er nesten så jeg ønsker meg en kvise jo! 

  Denne lille herligheten er kjempe lett å påføre og dekker rå bra. Tørker raskt, solfaktor 10 og smitter ikke over på tøy. Kan man ønske seg noe mer? 

  Ja, kanskje en mindre stiv pris? For du må ut med oppimot 300 norske riksdaler, nærmere bestemt 285,- på kicks.no.

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

   

   

   

   

   

  Ukens Craving: 

   

  Røkelaks! Haha, jeg er blitt helt hekta. Jeg sitter i sofaen og spiser rå røkt laks rett fra pakka. Føler meg som en ekte villmann! Snart så kaster jeg vel gaffelen og spiser med hendene, og raper litt. Haha! 

      

   

   

   

   

   

  Ukens Layover: 

   

  Prøver igjen da vettu, får se om jeg kommer meg til den Domenikanske denne gangen. Jeg skulle jo egentlig hvert der forrige uke også, men da hadde jeg infulensa. Så sykt mye kulere. Not! Avreise imorgen altfor tidlig! 

  Mye jeg har lyst til å oppleve selv om det er jobb og jeg ikke har så mange dager der over, så håper formen holder denne gang! Nysgjerrig på hvilken små eventyr jeg har sett meg ut? Du kan lese om det i innlegget jeg postet i går, #POPvirgin. Dette er første gangen jeg flyr til Den Domenikanske Republikk, så jeg har ingen ide om hvor hotellet vi bor på ligger i forhold til turistfellene jeg har lyst til sjekke ut. Blir spennende å se hva som lar seg gjennomføre. Jeg er elendig på planlegging. 

      

   

   

   

   

   

  Ukens Wishlist: 

   

  Jeg venter fortsatt i spenning på at den oh so popular drying lotion fra Mario Badescu skal dukke opp i en postkasse nær meg. Komså Komså.

   

   

  Ellers ønsker jeg meg fri sammen med Maria til uken, så vi endelig får spilt inn videoen med svare en på flyvertinne spørsmålsrunden vi hadde for en evighet siden. I´m outmost sorry, for at det har latt vente på seg så lenge. Om dere lurer på hva den slightly delayen skyldes, skrev jeg litt om dette HER. Men en video om fly, hva er vel mer passende enn en liten delay da, haha! 

  Noen som har noen spørsmål angående det å være flyvende eller bare hvordan det er å være Maria eller Laila generelt, nøl ikke med å spørre! 

      

   

  Link til spørsmålsrunde innlegget HER! Og fine Marias blogg finner du HER. 

   

   

   

   

   

  Ukens Opptur: 

   

  På fredag var jeg en etterlengtet tur å fylte på dårdyrvippene mine!

   
   

  Ellers er det ikke til å skyve under en stol at jeg er så happy for at formen er tilbake igjen. Iallfall sånn delvis. Da infulensa gikk, tok den også med seg alt av energi, så jeg har mest lyst til å grine når jeg må gå opp de tre og en halv etasjene til leiligheten hvor jeg bor (i know, merkelig etasje jeg bor i, litt som tog plattformen i Harry Potter). Jeg savner å trene, så jeg har tatt frem mammas gamle fitness rockering, så nå står jeg foran tv´n og rocker. Ikke noe Netflix n` chill her i gården. Netflix n´ rock! Føler meg som en sånn desperat singel american mom. Haha. Men det er utrolig moro faktisk. Helt sant! 

   

      

   

  Legger med en collage med litt treningsinspo, så kanskje motivasjonen og energien på mystisk vis vender tilbake! Jeg elsker jo egentlig å løpe. Plugge inn litt upbeat musikk og bare la beina lede. #Livet

   

   

   

   

   

  Ukens Nedtur: 

   

  Ikke bare passet min herlige kollega på å sende meg bilder av alt jeg gikk glipp av. Tror du ikke hen vil ha royalty deals når hen så jeg hadde postet bildene på bloggen. Vi ble enig om et triss lodd (den svenske litt røffere versjonen av flaxlodd, de har et eget segment på svenske frokost TV tror jeg det er, hvor de skraper triss lodd, derfor litt røffere enn flax lodd). 

   


   

   Så j***a bra var ikke de bildene eller....? Haha!

   

  Ergo, jeg har hatt en pretty nice uke! 

   

   

   

   

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

   

  10 annoying ting jeg gjør

   

  NEW IN + Kroppspress

   

  Kan man bare stikke av...?

   

   

   

   

   

  Ukens Story: 

   

  Jeg kommer faktisk ikke på en bra story å fortelle denne uken, har jo alltids en røverhistorie på lager, men føler at de egner seg bedre når jeg forteller de live. Kanskje videoblogging er noe for meg? Om jeg grow a pair til neste uke kjører jeg ukens story på vlogg. Men med tanke på at jeg (iallfall håper jeg det) har høyere østrogen enn testosteron nivå, er det lite sannsynlig at jeg gjør det innen neste uke.

  #YouNeverKnow

   

   

  Siden jeg ikke har noen good story, så bjuder jeg på en samling med de meste ubrukelig komplimentene jeg har fått opp igjennom tidene:

   

  ♥ Da jeg hadde presset sol til den store gullmedalje en hel layover, og en søt thailandsk dame stoppet meg inne på butikken og sa "You so pale, very beautiful". Akk, all den pressingen. Nå skal det sies at hun mente nok bare vel med det. I Asia er det jo trendy å være lys. De selger tonnevis av whitening kremer hvert året. Så hver ops på det om du plutselig går tom for deo i Asia, den nye du kjøper kan være en whitening deo. Apropos whitening, så kom jeg på en litt artig greie som skjedd en venn av en kollega av meg. Han jobber i et annet selskap, og hadde tatt spary tan før thailand layoveren sin. Bestilte seg ansiktsmassasje, ante fred og ingen fare, bare litt kjedelig at ansiktsmassasjen kom med whitening face scrub.

  Huff, haha! 

   

   

   

  "Du ser ut som Jessica Alba....om hun hadde begynt med drugs og aldri gredd håret sitt" 

  eh....Takk..? 

   

  ♥ "Du har hatt et drueskall på tannen en stund nå, tenkte kanskje du ville vite det, men du har skikkelig fine tenner da" 

  Whaaaat, hvordan kan folk vente "en stund" før de sier ifra om noe sånt? haha. 

   

   

   

   

  Har dere hatt en fin uke? 

   

   

  Ønsker alle en super søndagskveld! Make the most of it! 

   

   

   

  Love, Laila 

   

 • 19.02.2017
 • //
 • Kl.21:46
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 8 kommentarer
 • U K E N (06-12 Feb) Teposer i skoene, og hvorfor jeg aldri kjøper for stor bikini lengre!

   

   

   

   

  Ukens Repeat på Spotify: 

   

      

   

   

   

   

   

  Ukens Anbefaling: 

   

  S m e l l y   s h o e s . . . ? 

   
   

   

   

  Når jeg kommer hjem for et par fridag, så legger jeg et par ubrukte te - poser i hver sko. Jeg er helt overbevist om at posene absorberer svettelukt. Om noen av dere vet at dette ikke hjelper, please, rist på hodet og le av meg, men ikke fortell meg det. La meg leve i troa, for jeg er så barnslig fornøyd med akkurat denne Life Hacken!  Sikkert ikke helt miljøvennlig å kaste bort masse te - poser, men den kan søren meg ikke være bra for miljøet den sprayen heller. Anywho, billig er det iallfall, for i underkant av en tier får du 50 First Price te - poser på Kiwi! Det er mange velduftende par med sko det! 

   

   


   

   

  (Skoene er fra merket Wonders, og er helt fantastiske å gå i! Altså ikke AirMax fantastiske, men om man skal ha hæler, da er disse amazing) 

   

   

   

   

   

  Ukens Craving: 

   

  Tror det er noe med hjernen min som kobler at jeg er syk, men vil være frisk. For jeg har cravet all mulig frisk frukt, smoothies og juicer. Har hatt våte drømmer at det står et stort fat med ferdig oppskåret frukt på bordet ved siden av meg når jeg våkner!   mmm, #MUMS 

   

   

   

   

   

   

  Ukens Layover: 

   

  Jeg skulle egentlig fløyet til Den Dominikanske Republikk på torsdag, men sånn ble det dessverre ikke. Ironisk for i forrige ukens "ukens" innlegg, skrev jeg at jeg cravet mer fri og tid hjemme. #CarefulWhatYouWishFor 

   


  Im missing out on this 

   

  Heldigvis har mine snille og omtenksomme (Les: Bastards) kollegaer passet på å sende meg bilder for å oppdatere meg på hva jeg har gått glipp av. Takk....

      

   

   

   

   

   

   

  Ukens Foodie: Ukens Wishlist: 

  #DEFEAT.

  Jeg gir opp.

  En skal kjenne sine begrensninger. Og dette blir aldri noen matblogg for å si det sånn. Jeg elsker mat, men ikke å lage den. Denne kategorien skapte meg mer hodebry enn matglede, så jeg sløyfer bare hele greia! Nå må dere for all del ikke tro at jeg spiser takeout tre ganger om dagen. For jeg spiser aldri takeout, med mindre jeg er på jobb. Jeg bare lager ikke så mye "blogg worthy" mat. 

   

   

  Denne ukes lille ønskeliste: 

   

   

      

   

   

  Akkurat denne fra Mario Badescu, ble rå populær etter Kylie Jenner i en video avslørte av det var disse edle dråpene her som holder den fantastiske huden hennes så flawless. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde tenkt til å teste ut denne, til jeg leste om den igjen på en blogg denne uken. Har en kvise ved nesen, så om den ikke er borte innen gulldråpene dukker opp, så får jeg testet den ut med engang.

  #GniMegiHendene

   

   

   

   

   

  Ukens Opptur: 

  Det finnes jo noen små gleder i det å ligge på sofan en uke også: 

   

  SMÅ GLEDER MED Å VÆRE SYK 

   

  - som å drikke groteske mengder varm sjokolade. (Har drukket helt unormalt mye kakao, juice og smoothies denne uken)

   

      

   

   

   

   

   

  Ukens Nedtur: 

   

  Det må åpenbart være at jeg har hvert syk hele uken. Føler det har gått utover kvaliteten på innleggene her på bloggen. For det første har det skjedd niks og nada, og for det andre så har jeg ikke hvert i form til å skrive, det har hvert mer ork en kos. Og det skal det jo ikke være, tanken var jo at denne bloggen skulle være et positivt tilskudd og bare en hobby for min egen del. Det ble ikke helt som jeg tenkte det med å ha en blogg, jeg ble mye fortere revet med enn jeg trodde. Nå syns jeg det er så gøy og koselig med kommentarer. Jeg er så takknemlig for alle som tar seg til til å lese akkurat min blogg. Det betyr mye for meg. Min blogg i et hav av blogger der ute. Jeg vil være stolt av hvert eneste innlegg jeg poster. Jeg vil på tiltale kunne svare "Ja, jeg mener det jeg skrev om...." "Ja, jeg syns oppriktig det var et bra produkt....". Jeg vil ikke svare  "Æææ, du vet jeg måtte bare poste noe". For det betyr så mye for meg at de få men faste følgerne jeg har får "ekte vare". 

  Jeg kommer sterker tilbake neste uke (håper jeg)! 

   

   
   

   

   

   

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

   

  HVORDAN SER JEG MEG SELV?

   

  BYTTET UT SOLSENG OG KOKOSNØTT, MED SOFA OG IBUX 

   

   

   

   

   

   

  Ukens Story: 

   

  Akkurat denne uken for et år siden var vi en gjeng på stranden, og alle ville ta sånne "hoppe opp av vannet" bilder. Så jeg tenkte jaja, give it a try. Jeg gir mamma ene og alene skylden for denne flausen. Mamma har denne fikse ideen, om at barn legger på seg og blir større, noe som stemmer, og som resulterte i at jeg som yngre alltid hadde klær som var litt for store. Så jeg kunne vokse i de. Mamma har en fiks ide om at ungdommer vokser og blir større, noe som også stemmer. Mamma har en fiks ide om at voksene legger på seg. Noe som ikke alltid stemmer. Poenget er at jeg har mammas mentalitet på shopping, og kjøper alltid klær litt for store så jeg kan vokse i de. Dette gjelder også badetøy. Anywho, nok om mamma♥ og hennes shopping vaner, tilbake til stranden og det deilige varme vannet. Jeg skal jo alltid gjøre ting på en litt annerledes måte (hva er det egentlig? Må jo være et fancy ord for det eller noe sånt?), så jeg tenkte at jeg kunne jo stå med siden mot kamera, istedenfor rett frem. Tok sats og hoppet alt jeg kunne. Hadde blitt et dødskult bilde...

   

   
   

  ... hadde det ikke hvert for at den to nummer for store bikiniunderdelen min ikke ville bli med opp fra vannet igjen. Og det var dagen jeg fant ut at noen plagg, de kjøper man i rett størrelse. 

   

   

   

   

   

   

  God Morsdag alle fantastiske mødre der ut ♥

   

   


   

   


   

  Hvordan har deres uke hvert? 

   

   

  Love, Laila 

   

   

   

 • 12.02.2017
 • //
 • Kl.21:25
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 8 kommentarer
 • Ukens (30 Jan - 05 Feb)

  Ukens Repeat på Spotify:

  Ukens Anbefaling:

  Forrige uke anbefalte jeg jo en bok, så denne uken blir det en serie!

  Bates Motel heter den.

  Har dere sett Psycho? Skrekkfilmen som kom ut i 1960, hvor vi møter Norman Bates, som bor og jobber på motell sammen med moren sin. Hun har ikke alle skruene på rett plass, og nekter Norman, å ha et liv utenom henne. Noe som har påvirket Norman i stor grad. Så stor at han *SPOILER*, ender opp som seriemorder.

  Serien handler om livet til Norman før, og hvordan det tette usunne båndet til moren, forvandler den i utgangspunktet gode og snille Norman, til en seriemorder.

  Da jeg første begynte å se på denne serien var det med lunkne forhåpninger. Jeg skal innrømme at jeg bare så på for å ha noe å se på, (som jeg ofte gjør). Men den har vokst på meg. Enormt. Nå er jeg helt avhengig.

  Ukens Craving:

  Fri! Sorry if I come of Whiney. Men den siste tiden har jeg hvert så lite hjemme. At når jeg først er hjemme så er kalanderen fylt til randen med avtaler. Jeg drar hjem imorgen tidlig, Mandag, og tilbake på jobb igjen Onsdag. Torsdag flyr jeg til den Domenikanske Republikk, om formen holder seg. Har kjent meg litt syk det siste døgnet, feber følelse og hosting. Og nå er jeg helt ferdig. Ushj. Jaja, håper på det beste!

  Ukens Layover:

  Denne uken har jeg hvert både på Gran Canaria og Tenerife. Det var ganske kaldt på Tenerife faktisk. Men heey det er jo Februar, så jeg skal ikke klage!

  Ukens Foodie:

  Planene med dette punktet var egentlig å tvinge meg selv til å spise mer ordentlig og lage minst en rett i uken, og legge inn oppskriften her. Men jeg har hvert borte hele uken, så også denne uken skuffer jeg. På søndag fikk jeg iallfall skvist i meg en Semla. Så det får bli ukens foodie. Vi ville vel kalt det fastelavensbolle i Norge. Eller? Anywho, den får ikke så høy rateing hos meg, det viste jeg forsovidt før jeg halset den ned, da jeg ikke liker krem. #bummer

  Ukens Opptur:

  Bli ukens blogg på bloggen til bipolarJulie. Alltid gøy å bli satt pris på, spesielt når det er en annen blogger som jeg syns er dyktig. Les bloggen hennes HER!

  Jippi ! Og tusen takk!

  Ukens Nedtur:

  Da jeg var på Tenerife i uniform og kofferten min på Las Palmas. #nedtur.

  De var veldig dyktige og ikke minst dødshyggelig, i "lost luggage" skranken. Jeg fikk komme å sitte på innsiden, fikk vann og en veldig trivelig samtalepartner. Noen timer etter at jeg selv ankom, fikk jeg den levert til hotellet. Kjempe smidig. Men jeg skal innrømme at det var noen nervepirrende minutter da de ikke kunne finne den noe sted.

  Ps: legg merke til at støvlettene mine fortsatt skinner som diamanter, etter 88 cents skopussen fra Torsdag! #Proud

  Ukens Mest Leste Innlegg:

  Afterwork SPA

  Min BloggMentor

  Ukens Story:

  Denne uken har det ikke skjedd så mye spennende. Men jeg fikk et kompliment jeg aldri har fått før. Da jeg stod der og sjonglerte fire matbrett i midtgangen, utbryter en søt gammel dame: "Men Gud, du er jo så lik Jennifer Lopez, det måste du jo ha hørt 100 ganger innan". Haha, jeg syns ikke jeg ser veldig lik Jennifer Lopez ut, og har så vist meg ikke hørt det 100 ganger før.

  Aldri, når sant skal sies! Men må jo innrømme at jeg gråter jo ikke over å bli sammenlignet med frøken JLo.

  Hele fadesen utspilte seg på en flyvning til Gran Canaria, så om hun syns jeg ligner på JLo, da er hun in for a treat når hun kommer ned til Spania.

  Søte damen :)

  (Jeg bør vel state for the record, at hun lettet litt på colabunn brillene sine da hun sa det).

  Håper dere har hatt en fantastisk søndag alle sammen!

  Love,

  Laila

  (Innlegget er skrevet og postet fra mobil, så jeg er outmost Sorry om det ikke byr på en optimal leseropplevelse fra PC.)

 • 05.02.2017
 • //
 • Kl.22:29
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 8 kommentarer
 • Uken som nå er fortid ! (23-29Jan)

   

  Jada, jeg kunne skrevet "Uken som gikk" eller "Uken som var" eller noe mer normalt. Men neida, jeg skal alltid gjøre ting annerledes. Irriterer meg over akkurat det ved meg selv noen ganger. Egentlig er jeg en sånn Never look back person, men jeg tenkte jeg skulle prøve meg på at sånt "Ukens" innlegg allikevel. Enjoy.

   

  Ukens Repeat på Spotify:   Litt upbeat musikk, nå som jeg er igang med treningen igjen! 

   

   

  Ukens Anbefaling: 

  Denne uken blir det en bok!   Altså, hvilken page turner... Den er bra skrevet og jeg satt konstant og gjettet på hvem morderen kunne være. Vi møter Tessa, som 16 år gammel ble forsøkt myrdet. Nå, et tiår seinere skal mannen som ble pågrepet for ugjerningen henrettes. Men er han skyldig? Eller er morderen fortsatt der ute et sted, og våker over Tessa? Bare Tessa vet, men hun kan ikke, vil ikke huske. Hun har bygget en mur rundt minnene fra den dagen. 

  Liker du denne boken, tror jeg du kommer til å like andre bøker jeg har å anbefale også, for jeg holder meg liksom til en sjanger jeg, thrillere. Jo, mørkere og sykere plottwister, jo bedre. HER! er noen andre bøker jeg anbefaler. 


   

  Ukens Craving: 

  Kjøpte disse på matbutikken da jeg var i Gøteborg. De var rå gode! Jeg syns vanligvis ikke protein / diet barer smaker noe særlig godt, ofte syns jeg de smaker kind of fake. Men disse var altså rå gode, og myke i konsistensen, med et hardt lag sjokolade rundet. #MUMS 


   

  Skulle kjøpt fler... sukk...
   

   

  Ukens Layover: 

  Denne uken har jeg hvert i Stockholm, Phuket og Gøteborg. Syns alltid det er skikkelig kos å være på layover i Gøteborg. Både hotellet og byen er så flott. 

   
   

  Ukens Foodie: 

  Regnes vel kanskje ikke som mat, men lagde meg hjemmelaget iskaffe på jobb her om dagen. Brukte ca to teskjeer pulverkaffe, som jeg rørte ut i bitte litt kokende vann. Tømte dette over på en tom vannflaske, og fylte på med melk til jeg syns den hadde en passende farge. For å få litt smak på kaffen pumpet jeg oppi et par dråper med Stevia Drops med sjokoladesmak! (Stevia dråper får du tak i blant annet i helsekostforretninger.)

   
   

   

  Ukens Opptur: 

  Tror dere ikke kjøpesentret i Gøteborg var søndagsåpent da? #Hurra 

  Kameraet mitt kom endelig i posten! Jeg har ennå ikke lært meg helt hvordan man bruker det. Huff, jeg er så elendig på teknologi altså. Les om det HER! 

   

   

  Ukens Nedtur: 

  Jeg er så heldig at ukens nedtur bare er en bagatell! Da jeg ikke kunne anvende meg av "kofferthyllen" på Clarion Post Hotel. Bilder kan du se HER! 

  Ellers syns jeg det er nedtur med stereotyping og putte andre mennesker i bås utifra uvesentlige kvaliteter. Hadde ett halv rage innlegg tidlig en søndagsmorgen om det, som du kan lese HER! 

   

   

  Ukens Mest Leste Innlegg: 

  Thaidamer 

  (Dis)Honesty

   

   

  Ukens Story: 

  På fredag satt jeg på balkongen min i tredje etasje, leste bok og bare nøyt livet. Tredje etasje er ganske høyt, for deler av hotellet ligger oppå et kjøpesenter. Så tredje etasje blir vel sånn ca sjette etasje om man sammenligner med resten av hotellet. Litt kronglete å forklare, men poenget er at det er ganske høyt så solen tar bra! Jeg har jo som jeg har nevnt før helt noia for å bli en lærveske, (Når man har solet så mye at huden er tykk som lær og rynkete) så jeg spratt inn å hentet solkremen min. Av enn eller annen merkelig grunn skulle jeg stå helt ytterst på balkongen å smøre meg. Tror dere ikke jeg mistet solkremen ned aaa? Og neida den landet ikke på bakken, for den nederste etasjen har opphøyde markbalkonger som stikker lengre ut. #Great. Banket på rommet som tilhørte balkongen hvor solkremen min hadde havnet. Ingen lukket opp. #Great. Jeg gamblet på at de mest sannsynlig ikke var på rommet, siden ingen åpnet. Jeg klatret derfor opp på balkongen, kranglet meg gjennom badetøy som hang til tørk, og fikk tak i babyen min! #Hurra. Just my luck, måtte jo en kollega komme gående og få med seg hele redningsaksjonen min....


  Andre enn meg som er helt maniske når det kommer til solkrem? 

   

  Hvordan har din uke hvert? 

   

  Håper alle har hatt en super start på uken :) 

   

  Love, Laila 

 • 30.01.2017
 • //
 • Kl.23:29
 • //
 • Uken som nå er fortid
 • //
 • 6 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no